İki Devletli Çözüm

İki Devletli Çözüm

Son dakika iki devletli çözüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan iki devletli çözüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan iki devletli çözüm haber sayfamızda...

İki Devletli Çözüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 918 iki devletli çözüm haberi bulunmuştur.
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak
Dünya medyası Ankara'nın Orta Doğu'daki hamlesini yazdı: Arabulucu ülke Türkiye olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan Hamas lideri İsmail Haniye ile temaslarda bulundu. Dünya medyası ise bu temasların neden olabileceği sonuçları yazdı.
21.04.2024 Dünya
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’
‘Netanyahu bölgeyi savaşa sürüklüyor’ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir araya geldi.
18.04.2024 Gündem
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
İspanya Başbakanı duyurdu: Yaza kadar Filistin devletini tanımayı planlıyoruz!
İspanya Başbakanı duyurdu: Yaza kadar Filistin devletini tanımayı planlıyoruz! İspanya Başbakanı Pedro Sanchez, Filistin devletini önümüzdeki yaza tanımayı planladıklarını açıkladı.
2.04.2024 Dünya
‘Enflasyonu düşüreceğiz’
‘Enflasyonu düşüreceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray mitinginde emeklilere yönelik banka promosyonu ödemelerini yükselttiklerini belirterek, “Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonun düşmeye başlamasıyla elimiz biraz daha rahatlayacak” dedi.
27.03.2024 Gündem
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok
BM İsrail'in yeni kararını açıkladı! Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarına giriş yok Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, “İsrailli yetkililer, BM'ye Gazze’nin kuzeyine gıda konvoylarının girişini artık onaylamayacaklarını bildirdi” açıklamasında bulundu. Almanya Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Filistin’e ait 800 hektardan fazla araziye "devlet arazisi" olarak el koyması kınandı. Macron'dan Netanyahu'ya uyarı geldi.
24.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan AB'ye üyelik sürecine ilişkin açıklama
Bakan Fidan'dan AB'ye üyelik sürecine ilişkin açıklama Bakan Fidan yaptığı açıklamada "İnancımız Avrupa Birliği (AB) kurumlarıyla Türkiye arasındaki ilişkilerin daha pozitif gündemle, daha ileriye taşınması." ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Gündem
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor!  'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak'
Kanada duyurdu: İsrail’e silah satışına son veriliyor! 'Sembolik değil gerçek bir hamle olacak' Kanada Dışişleri Bakanı Melanie Joly, Kanada’nın İsrail'e silah ihracatını durduracağını açıkladı. Joly, bunun 'sembolik değil gerçek bir hamle' olacağının altını çizdi.
20.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır
Bakan Fidan'dan Gazze açıklaması: Türkiye sorumluluk almaya hazır Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Azerbaycan’da düzenlenen 11. Küresel Bakü Forumu’nda yaptığı konuşmada, “Filistin'de süregelen trajedi, artık iki devletli çözüm kapsamında çözülmeli, derhal ateşkes ilan edilmeli ve engelsiz olarak insani yardım sağlanmalı. Ancak yoğun diplomatik çabalarımız İsrail'in Gazze'deki savaş suçlarını durdurmadı” dedi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
‘Yeni sayfa açmak mümkün’ mesajı
‘Yeni sayfa açmak mümkün’ mesajı Washington’da temaslarda bulunan Dışişleri Bakanı Fidan, ABD ve Türkiye arasındaki ilişkiler için “Daha pozitif bir gündemle yeni bir sayfa açarak yola devam etme imkanı var” dedi.
10.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim
Gazze’ye yardımlar için önemli girişim ABD Başkanı Joe Biden, “Birliğin Durumu” konuşmasında önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasının büyük bölümünü Gazze’de yaşananlara ayıran Biden, bölgeye ulaşan yardımlar konusunda önemli bir adımı duyurdu.
9.03.2024 Dünya
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz
Biden ABD Kongresi'deki konuşmasında İsrail'i eleştirdi: İnsani yardım pazarlık kozu yapılamaz ABD Başkanı Joe Biden, görevi dönemindeki üçüncü 'Birliğin Durumu' konuşmasını bugün düzenlenen ABD Kongresi oturumunda gerçekleştirdi. 
8.03.2024 Dünya
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur
Son dakika… Erdoğan'dan İsrail'e Harem-i Şerif uyarısı: Sonuçları ağır olur Cumhurbaşkanı Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Ortak Basın toplantısında açıklamada "Radikal İsrailli siyasetçilerin Müslümanların Harem-i Şerif'e girişinin kısıtlanması yönündeki talepleri tam anlamıyla bir hezeyandır. Böyle bir adım atılmasının sonuçları şüphesiz çok ağır olacaktır." dedi.
5.03.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır MHP MYK toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, bugünkü CHP'nin İzmir'de denize dökülenlerin varisi olduğunu belirterek, 'Oyunu görüyor, rol paylaşımını okuyoruz. Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır' dedi.
29.02.2024 Haberler
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır
MHP lideri Bahçeli: Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır MHP MYK toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, bugünkü CHP'nin İzmir'de denize dökülenlerin varisi olduğunu belirterek, 'Oyunu görüyor, rol paylaşımını okuyoruz. Kent uzlaşısı dedikleri PKK ittifakıdır' dedi.
29.02.2024 Gündem
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İki Devletli Çözüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.