Son dakika: Asgari ücrette zam pazarlığı bu hafta başlıyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak?
Son dakika: Asgari ücrette zam pazarlığı bu hafta başlıyor! Yeni asgari ücret ne kadar olacak? Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren Asgari ücret zam pazarlığında görüşmeler her yılı olduğu gibi bu yılda Aralık ayında başlıyor. Zam pazarlığı kapsamında ilk toplantı 4 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 2021 yılında uygulanacak olan yeni asgari ücrete yapılacak olan zam oranı aynı zamanda asgari geçim indirimi AGİ'yi de etkileyecek. Peki Yeni asgari ücret neye göre belirlenecek, zam pazarlığında hangi maddeler dikkate alınacak?
1.12.2020 Ekonomi
Yeniden Asya açılımında ilk toplantı
Yeniden Asya açılımında ilk toplantı Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Sedat Önal başkanlığında, Türkiye’nin “Yeniden Asya” açılımı doğrultusunda ilk kurumlararası koordinasyon toplantısı yapıldı.
20.12.2019 Gündem
Asgari Ücret 2020 yılında ne kadar olacak? Asgari Ücrete yeni yılda ne kadar zam gelecek?
Asgari Ücret 2020 yılında ne kadar olacak? Asgari Ücrete yeni yılda ne kadar zam gelecek? 2019 yılının tamamlanmasına kısa bir süre kala milyonlarca çalışanın gözü yeni yılda Asgari Ücrete yapılacak olan zamlara çevrildi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Asgari Ücret Tespit Komisyonunun 2 Aralık'ta ilk toplantısını yapacağı duyuruldu. Peki Asgari Ücrete yeni yılda ne kadar zam yapılacak? Asgari Ücret ne kadar olacak?
22.11.2019 Gündem
Yıldırım'dan ilk grup toplantısı
Yıldırım'dan ilk grup toplantısı AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, "(Bismillah) diyerek, ilk günkü aşkla yeni dönemde millet hizmetini vermeye başlıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. İlk konuşmasında sesinin kısılması nedeniyle zorlanan Binali Yıldırım, konuşmasının sık sık sloganlarla kesilmesine tepki gösterdi. "Arkadaşlar bir durun da şu konuşmamı bitireyim sesim yine arızalandı. 10 dakika konuşayım sonra istediğiniz kadar bağırın" dedi
11.09.2019 Haberler