İrade

İrade

Son dakika irade haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan irade gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan irade haber sayfamızda...

İrade

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.959 irade haberi bulunmuştur.
‘Terör bataklığı kurutulacak’
‘Terör bataklığı kurutulacak’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ziyaretinden dönüş yolunda uçakta yaptığı konuşmada “Irak’ta da Suriye’de de terör bataklığı sadece bizim çalışmamızla değil, her iki ülke yönetiminin müşterek gayretleriyle kurutulacaktır” dedi.
24.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı! "Hesap vermeleri için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan 23 Nisan mesajı. “TRT 46. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği” programına katılan Yılmaz ""Çocukların hayatına kast edenlerin hesap vermesi için elimizden geleni yapmayı sürdüreceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özgür Özel görüşmesiyle ilgili ilk açıklama Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör çukurları dümdüz edilecek Irak dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile terörle mücadelede atılabilecek adımlara ilişkin bilgileri aktarıken, Gazze için de net mesajlar verdi. Erdoğan, CHP lideri Özel ile beklenen görüşmesine ilişkin de konuştu. Erdoğan'ın gündeminde fahiş fiyatlara ilişkin atılacak yeni adımlar da vardı.
23.04.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır
AK Parti'li Saygılı: Onlar ki, geleceğin kurucularıdır AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi
İTO Başkanı Avdagiç’ten 4 yapısal reform önerisi İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “İnanıyorum ki ekonomik programın başarısı ve kalıcı tek haneli düşük enflasyon için yapısal reformları da yakında gerçekleştireceğiz. Özellikle 'vergileme, sanayinin rekabetçi dönüşümü, üretken finansman sistemi ve yatırım ortamının güçlendirilmesi' başta olmak üzere yapılacak yapısal reformlar ekonomimize taze güç verecektir" değerlendirmesinde bulundu.
19.04.2024 Ekonomi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi
İbrahim Tatlıses 'Akli melekelerim yerinde' demişti! Ahmet Tatlıses avukatı aracılığıyla cevap verdi Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses ile büyük oğlu Ahmet Tatlıses arasında sular durulmuyor. Ahmet Tatlıses, son olarak babasının "Bana 'akli melekeleri yerinde değildir' diyerek iftira attı. Beş hastane dolaştım, 'sağlamdır' raporu aldım" açıklamasına avukatı aracılığıyla cevap verdi.
20.04.2024 Cadde
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MKYK toplantısına ilişkin açıklamalarda bulundu. İsrail ve İran arasındaki gerilime değinen Çelik, "Biz bu gelişmelerin Filistin'deki asıl meseleyi unutturmaması gerektiğini ifade ediyoruz. Acil olarak ateşkes sağlanmalı ve iki devletli çözüm uygulanmalıdır." ifadelerini kullandı. Ekonomi programı hakkında konuşan Çelik, "Cumhurbaşkanımızın ekonomi programına desteği tamdır" şeklinde konuştu.
17.04.2024 Gündem
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’
‘Kınanması gereken Netanyahu’dur’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından yaptığı konuşmada İsrail-İran gerilimine değindi. Erdoğan, “İsrail hükümeti ateşi bölgeye yaymak için provokatif adımlar atmaktadır. Gerilimin müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir” dedi.
17.04.2024 Gündem
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde
‘Yerelde iktidar olduk’ diyenler hayâl aleminde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda, iç ve dış gündemi değerlendirdi.
17.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama
Erdoğan'dan İsrail-İran gerilimiyle ilgili flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "13 Nisan gecesi yüreklerimizi ağzımıza getiren gerilimin birinci müsebbibi Netanyahu ve gözünü kan bürümüş yönetimidir.” ifadelerini kullandı.
17.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Gabar petrolü ile ilgili, "Bugün itibarılya 40 bin varil üretime geçtik" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Bayraktar'ı telefonla arayarak petrol sahasında çalışan işçilere hitap etti.
11.04.2024 Haberler
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı
Gabar petrolünde yeni rekor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 100 bin varil hedefi mesajı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Gabar petrolü ile ilgili, "Bugün itibarılya 40 bin varil üretime geçtik" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Bakan Bayraktar'ı telefonla arayarak petrol sahasında çalışan işçilere hitap etti.
11.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçim sonuçlarını analiz ediyoruz AK Parti mensuplarıyla bayramlaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart seçim sonuçlarına ilişkin mesaj verdi. Erdoğan'ın gündeminde İsrail'e yönelik alınan tedbirler de vardı.
10.04.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya’dan Polis Haftası paylaşımı! 'Teşkilatımız dev bir çınar'
Bakan Yerlikaya’dan Polis Haftası paylaşımı! 'Teşkilatımız dev bir çınar' İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle paylaşım yaptı. Bakan Yerlikaya paylaşımında, "Türk polisi güçlüdür. Güvenilirdir. Özverilidir. Korkusuzdur. Cesurdur ve vicdanı olmayanların karşısındadır" dedi.
9.04.2024 Gündem
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez
Semih Yalçın: MHP'li binbir surat olamaz; kılıktan kılığa giremez MHP'li Yalçın, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri'nin sonuçlarıyla ilgili tartışmalara ilişkin yazılı açıklama yaptı.
7.04.2024 Gündem
AB ve Ukrayna, Putin ve Rus yetkililer için özel mahkeme arayışında
AB ve Ukrayna, Putin ve Rus yetkililer için özel mahkeme arayışında Mahkemenin kurulmasının son adım olduğunu vurgulayan Reynders, "Bir sonraki adım siyasi irade meselesidir" dedi.
6.04.2024 Dünya
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor!
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor! TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde konuştu.
5.04.2024 Futbol
Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı
Bahçeli'den Kadir Gecesi mesajı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kadir Gecesi dolayısıyla yaptığı açıklamada, "Bu kutlu gecenin birliğimize, dirliğimize, varlığımıza, bekamıza ve selametimize güçlü bir nefes vermesini yürekten diliyorum." dedi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İrade ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.