Irk

Irk

Son dakika ırk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ırk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ırk haber sayfamızda...

Irk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.767 ırk haberi bulunmuştur.
Dünyaya anne kalbi merhameti diledi
Dünyaya anne kalbi merhameti diledi Emine Erdoğan, Anneler Günü nedeniyle Devlet Konukevi’nde Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen anneleri ağırladı... Programda konuşan Erdoğan, “Savaşın, adaletsizliğin kol gezdiği dünyaya anne kalbi genişliğinde bir merhamet diliyorum” dedi.
12.05.2024 Gündem
Emine Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen annelerle bir araya geldi
Emine Erdoğan, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen annelerle bir araya geldi Emine Erdoğan, Anneler Günü nedeniyle Devlet Konukevi'nde Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen annelerle bir araya geldi.
11.05.2024 Gündem
Çılgın arıcı arılara meydan okudu! "Arılarım beni tanıyor" dedi ve...
Çılgın arıcı arılara meydan okudu! "Arılarım beni tanıyor" dedi ve... Hatay'ın Payas ilçesinde arıcılık yapan Üzeyir Yarar, 'arılarım beni tanıyor' diyerek atletle arılarına bakım yaptı.
8.05.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız
MHP lideri Bahçeli: Mehmet Şimşek'in arkasındayız Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, "Polemik üretenler boşa heveslenmesin. Hazine ve Maliye Bakanımızın her zaman arkasındayız. Bir şeyi söylemek istersem doğrudan söylerim." ifadelerini kullandı.
30.04.2024 Gündem
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz
Radiye Sezer Katırcıoğlu: Yakın coğrafyamızda ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Çocuk Hakları Alt Komisyonu Başkanı Katırcıoğlu, "Bizler çocuk haklarının savunulması, evlatlarımızın daha güzel yarınlara kavuşması, üstün yararın sağlanması için çabalarken ne yazık ki yakın coğrafyamızda çocuk ölümleri; ırkçılık, katliam ve soykırım görüyoruz” dedi.
25.04.2024 Gündem
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar
Sapkın Neo-Nazi sokaklara dönüyor! İngilizleri şoke eden karar Evlerinde yapılan aramada, Nazi dönemi sembollerinin yanı sıra bir dizi silah ele geçirilmişti. Faşist adam tüyler ürperten ifadelerle, 'karma ırktan bir çocuğu öldürmeye' yemin dahi etmişti. Şimdi ise, akılalmaz bir kararla hapisten erken salıveriliyor.
22.04.2024 Dünya
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı
Kafkas arısı için yeni yol haritası! Ölçümler tamamlandı Tarım ve Orman Bakanlığı dünyadaki en verimli dört arı ırkından birisi olarak tanımlanan ve Ardahan, Artvin izole bölge içerisinde bulunan Kafkas arısına yönelik çalışmalar yürütüyor.
19.04.2024 Gündem
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı
İnek azaldı süt arttı! Uzmanlar bu ters orantının sebebini açıkladı Türkiye’de süt hayvanı sayısı azalırken süt miktarı artıyor. Besicilerin, süt verimi yüksek ırkları daha fazla tercih etmesiyle ortaya çıkan bu tablo, Avrupa ile de paralel. Uzmanlar her türlü üretimde modern yöntemlerin verimliliği artıracağını belirtiyor.
11.04.2024 Ekonomi
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı
Gözyaşlarıyla ölen kuzenini aradı, tüm dünya öğrendi! Beyaz kulübenin sırrı Kuzenini kanserden kaybettikten sonra günlerini acı içerisinde geçiriyordu. Aklına bahçesine telefon kulübesi inşa etme fikri geldi. Bu sayede ona söylemedikleri söyleyecek, hasretini giderecekti. "Normal bir telefon hattı üzerinden aktarılması mümkün olmadığı için rüzgarla taşınsın istedim” diyen bahçıvanı artık tüm dünya tanıyor.
11.04.2024 Yaşam
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza'
Banu Parlak'ın köpeği dehşet saçmıştı! '4 bin 800 lira ceza' Beylikdüzü'nde Banu Parlak'a ait 'Drago' isimli köpek komşusu Kılıç ailesine ait 'Leo' isimli köpeğe saldırdı. Leo, ağır yaralı olarak kaldırıldığı veteriner kliniğinde öldü. Saldırı sonucu köpeği ölen Kılıç ailesi, Banu Parlak'tan şikayetçi oldu. Leo ise yaşadığı evin ön bahçesindeki en sevdiği yerde toprağa verildi.
26.03.2024 Gündem
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır
Meclis Başkanı Kurtulmuş: İsrail saldırıları modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Gazze’deki olaylar Ramazan sürecince de hiç hızını kesmeden devam etti. Modern zamanların gördüğü en büyük katliamdır bu yaşadığımız. Hatta tam bir manasıyla soykırım haline dönmüş olan bir vahşettir. Bu vahşet sadece Netanyahu ve hükümeti ya da siyonist İsrail rejiminin defterine yazılan bir zulüm değil. Aynı zamanda bu vahşet bütün insanlık için de bir sınavdır” dedi.
22.03.2024 Gündem
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler
Sivas kangalarının hormonları etkilendi: Eşleşme dönemine giremediler Sivas'ın marka değeri Kangal köpekler, iklim değişikliğine bağlı sıcak seyreden hava ve kar yağmaması nedeniyle eşleşme sürecine giremedi. Normal şartlarda Kangalların senede 2 kez eşleşip, 2 kez doğum yaptığını belirten Sivas Doğal Irk Kangal Köpeği Sevenler ve Koruyanlar Derneği Başkanı Orhan Yalçınkaya, "Kangalların hormonları eşleşmeye müsait olmadı. Bu nedenle doğum süreleri uzadı" dedi.
21.03.2024 Gündem
Türk milletini yalnız bırakamazsın
Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Bu seçim benim son seçimim” diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, “Ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Yeni yüzyılın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz” diye seslendi.
18.03.2024 Gündem
Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleri... Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın
Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleri... Bahçeli: Türk milletini yalnız bırakamazsın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
17.03.2024 Haberler
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın
'Son seçimim' diyen Erdoğan'a Bahçeli'den tarihi çağrı: Türk milletini yalnız bırakamazsın MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultay'ında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'son seçimim' sözleriyle ilgili konuşan Devlet Bahçeli, "Buradan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a diyorum ayrılamazsın, Türk milletini yalnız bırakamazsın. Cumhur ittifakı olarak yanındayız 'Yeni Yüzyıl'ın kurtarıcı lideri olarak sizi görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. Kurultayda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, 11. kez MHP Genel Başkanlığına seçildi.
17.03.2024 Gündem
Korku şiddeti önler mi?
Korku şiddeti önler mi? Her kitabı büyük merakla beklenen usta gerilim yazarı Jean-Christophe Grangé, yeni kitabı “Kızıl Karma”da inanç kavramını odağına alıp insanları korkutmanın şiddeti önleyip önleyemeyeceğini tartışmaya açıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
Ayrımcılığa karşı sinema
Ayrımcılığa karşı sinema Ayrımcılık konusunda duyarlılık yaratmayı hedefleyen Positively Different Kısa Film Festivali bu sene Atina ve Berlin’in yanı sıra İstanbul’da gerçekleşecek. 
9.03.2024 Kültür Sanat
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje!
Beşiktaş'tan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde anlamlı proje! Beşiktaş Kulübü; kadınların sporla ilgili düşüncelerini geleceğe taşımak amacıyla anlamlı bir projeye imza attı.
8.03.2024 Beşiktaş
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kadınların var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: Kadınların var olmadığı hiçbir mücadele başarıya ulaşamaz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen ‘Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar’ programında konuştu.
8.03.2024 Gündem
Özgür Özel'den Afyonkarahisar adayı Köksal'ın 'DEM Parti' açıklamasına yorum geldi
Özgür Özel'den Afyonkarahisar adayı Köksal'ın 'DEM Parti' açıklamasına yorum geldi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özür Özel, dün Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayları Burcu Köksal’ın ‘Dem Parti hariç kapımızı herkese açık’ söylemini talihsizlik olarak nitelendirdi.
7.03.2024 Gündem
Türkiye'de bir ilk! Terapi köpekleri iş başında
Türkiye'de bir ilk! Terapi köpekleri iş başında İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, uçuş öncesi stres, endişe ve korku yaşayan yolcular için bir proje hayata geçirdi.
7.03.2024 Gündem
Kavgalardan bıktı, kahvehanesinde siyaseti yasakladı
Kavgalardan bıktı, kahvehanesinde siyaseti yasakladı Adana’da iş yerinde oyun oynayıp çay içen müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı.
29.02.2024 Haberler
Kavgalardan bıktı, kahvehanesinde siyaseti yasakladı
Kavgalardan bıktı, kahvehanesinde siyaseti yasakladı Adana’da iş yerinde oyun oynayıp çay içen müşterilerinin siyasi konular nedeniyle kavga etmesinden bıkan kahvehane sahibi Zeki Akkurt (36), kahvehanenin çeşitli yerlerine, ‘Bu kahvede siyaset yapmak, din, dil, ırk tartışmak yasaktır’ yazıları astı.
29.02.2024 Gündem
'İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz'
'İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Yeni desteklemelerimizde, üreten herkese ürettiği kadar destek veriyoruz. Aile işletmelerine tüm hayvancılık desteklemelerinde ilk defa ilave destek veriyoruz. Bu sayede aile işletmeleri temel destekle aynı oranda ilave destek alarak en az 2 kat destek almış olacak. İlk defa genç ve kadın üreticilerimize yüzde 70 ilave destek veriyoruz" dedi.
26.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Irk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.