İstanbul

İstanbul

Son dakika İstanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İstanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İstanbul haber sayfamızda...

İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 479.084 istanbul haberi bulunmuştur.
Doğu’nun yeni rotası: Turistik Diyarbakır Ekspresi
Doğu’nun yeni rotası: Turistik Diyarbakır Ekspresi Ülkemizde turistik tren rotalarına bir yenisi daha eklendi. Ankara’dan yola çıkan Turistik Diyarbakır Ekspresi; Malatya’dan Elazığ’a, Diyarbakır’dan Kayseri’ye uzanan dört günlük bir geziyle sizi unutulmaz bir yolculuğa çıkarıyor. Biz de 19 Nisan’da kalkan ilk trene atladık hem ev konforunda eşsiz manzaralar eşliğinde seyahat ettik hem sayısız anı biriktirdik.
27.04.2024 Pazar
maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse
maNga grubundan çağrı var: Keşke bir kadın DJ olsa da konserlerde bize eşlik etse Yağmur Sarıgül’ün çalıştığı gruptan kovulunca 22 yıl önce kurduğu maNga, ilk albümlerini 2004’te çıkardı. O yüzden maNga, “20. Yıl Konserleri”ni veriyor şu ara… Ferman Akgül’ün solistliğini yaptığı, kurucu üye Yağmur Sarıgül’ün elektro gitar, Cem Bahtiyar’ın bas gitar, Özgür Can Öney’in davul çaldığı grubun üyeleriyle Kulis Maslak’ta buluştuk.
27.04.2024 Pazar
Macar sinamasına “Geniş Açı”lı sergi
Macar sinamasına “Geniş Açı”lı sergi Liszt Enstitüsü  Macar Kültür Merkezi İstanbul, Macar sinemasının doğuşunun 120...
27.04.2024 Pazar
Merhaba Milliyet
Merhaba Milliyet Osman Gençer - Kesintisiz 46 yıldır gazeteciyim, fakat Milliyet ile yolum bugüne kadar kesişmedi...
27.04.2024 Ege
Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup'ta şampiyon!
Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup'ta şampiyon! Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Cup'ta AVK Triglav'ı 19-13 mağlup etti ve şampiyon oldu.
27.04.2024 Su Sporları
TBMM Başkanı Kurtulmuş ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi
TBMM Başkanı Kurtulmuş ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi’nde ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi. Burada Sabahattin Zaim’in hayatını anlatan Kurtulmuş, dünya üniversitelerinde fikirlerinden ötürü görevlerinden uzaklaştırılan akademisyen ve bilim insanlarına Türkiye’nin kapılarının açık olduğunu söyledi.
27.04.2024 Haberler
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor
Bakan Tunç: İsrail devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor Filistin’de yaşanan insanlık suçlarının ele alındığı 5. Parlamenterler Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda konuşan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Uluslararası hukukun ve uluslararası sistemin hiçbir kararını uygulamayan İsrail, adeta bir devlet değil bir örgüt gibi hareket ediyor” dedi.
27.04.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş öğrencilerle buluştu! 'Üniversitelerin kapıları sonuna kadar açıktır'
TBMM Başkanı Kurtulmuş öğrencilerle buluştu! 'Üniversitelerin kapıları sonuna kadar açıktır' TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi’nde ‘Nasıl yaşadılar; Sabahattin Zaim’ konulu panelde öğrencilerle bir araya geldi. Kurtulmuş, dünya üniversitelerinde fikirlerinden ötürü görevlerinden uzaklaştırılan akademisyen ve bilim insanlarına Türkiye’nin kapılarının açık olduğunu söyledi.
27.04.2024 Gündem
AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent: Deprem için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek
AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent: Deprem için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek AHBAP Derneği Kurucusu Haluk Levent, 3. Stratejik Satın Alma Derneği Zirvesi'nde konuştu. Deprem bölgesine yönelik yardımlara ilişkin konuşan Levent, "Bizler deprem zamanını, o an vicdanlarımızı yardım ederek rahatlatıyoruz. Aslında yardım şimdi lazım. Şu an orada mısın? Şu an ne acılar var görebiliyor muyuz? Görmüyoruz. Bakıyoruz ama görmüyoruz" diye konuştu. Olası İstanbul depremi ile ilgili de konuşan Levent, "Olası İstanbul depremi için yapılacak tek şey; her gün bunu gündeme getirmek. Başka bir şey değil" ifadelerini kullandı.
27.04.2024 Gündem
Köpeğiyle doğa yürüyüşüne çıktı, acı haberi geldi
Köpeğiyle doğa yürüyüşüne çıktı, acı haberi geldi Muğla'nın Fethiye ilçesinde köpeğiyle doğa yürüyüşüne çıkan ve gece eve dönmemesi üzerine arama- kurtarma çalışması başlatılan Burak Dinler'in (32) Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından cansız bedeni bulundu. Dinler'in kayalıklardan düşerek öldüğü değerlendirilirken; köpeğine ise henüz ulaşılamadı.
27.04.2024 Gündem
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu elektrikli metrobüsün test sürüşüne katıldı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu elektrikli metrobüsün test sürüşüne katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, elektrikli metrobüsün test sürüşüne katıldı.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Haberler
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti Balıkesir’in Gönen ilçesine bağlı Armutlu Kırsal Mahallesi’ndeki dere yatağında bulunan kemik parçalarının ekonomist Korhan Berzeg’e ait olduğu ortaya çıktı.
27.04.2024 Gündem
İstifa edip cebindeki son kuruşla yola çıktı! 'Bazen su bile alamadım'
İstifa edip cebindeki son kuruşla yola çıktı! 'Bazen su bile alamadım' Samsun doğumlu Uğur Kola, 4 sene satış danışmanlığı yaptığı işinden ani bir kararla istifa edip dünya turuna çıktı. Önce Türkiye’yi otostopla gezen ve bileklik satarak geçinen Uğur, şimdilerde paylaştığı videolarla kendini finanse ederek dünyayı geziyor.
27.04.2024 Yaşam
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi
İstanbul'da korkunç ölüm! 5 yaşındaki çocuk parktaki su birikintisinde can verdi Küçükçekmece'de bulunan bir parkta yapılan kazı çalışmaları sırasında oluşan su birikintisine düşen 5 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.
27.04.2024 Gündem
Kaldırımda yürüyen kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Kaldırımda yürüyen kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı Sakarya'da dün kaldırımda yürüdüğü esnada çarptığı kadının ölümüne sebep olan 22 yaşındaki otomobil sürücüsü, tutuklandı.
27.04.2024 Haberler
Kaldırımda yürüyen kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı
Kaldırımda yürüyen kadına çarparak ölümüne neden olan sürücü tutuklandı Sakarya'da dün kaldırımda yürüdüğü esnada çarptığı kadının ölümüne sebep olan 22 yaşındaki otomobil sürücüsü, tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
Batman’da yetişiyor fiyatı altınla yarışıyor! Şifalı bitkinin kilosu 5 bin liradan yok satıyor
Batman’da yetişiyor fiyatı altınla yarışıyor! Şifalı bitkinin kilosu 5 bin liradan yok satıyor Batman'ın Sason ilçesindeki yüksek dağlarda yetişen ve çeşitli hastalıklara iyi geldiği düşünülen bu otun fiyatı altınla yarışıyor. Baharat olarak da kullanılan bu otun fiyatını gören dönüp bir daha bakıyor. Kilogramı 5 bin liradan alıcı bulan bu şifalı ot yok satıyor.
27.04.2024 Yaşam
Bakan Ersoy'dan saldırıya uğrayan öğrenciye mektup ve hediye
Bakan Ersoy'dan saldırıya uğrayan öğrenciye mektup ve hediye Malatya'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını görüntüleyen belediye personeli Mustafa H.'nin dronuna elindeki balonu çarptığı için tekmelenen 3'üncü sınıf öğrencisi Talha Ş.'ye Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bisiklet, tablet ve mektup gönderdi.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! 16 kişi yakalandı
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! 16 kişi yakalandı İstanbul'un 5 ilçesinde gerçekleştirilen Mahzen-33 operasyonlarının detayları belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene 'geçmiş olsun' telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan darbedilen öğretmene 'geçmiş olsun' telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'de öğrenci velisi tarafından darbeden öğretmeni telefonla arayarak üzüntülerini dile getirdi.
27.04.2024 Gündem
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: El bombası, AK-47 silah...
İstanbul'un 5 ilçesinde Mahzen-33 operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı: El bombası, AK-47 silah... İstanbul'un 5 ilçesinde gerçekleştirilen Mahzen-33 operasyonlarının detayları belli oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.