Itır Esen

Itır Esen

Son dakika ıtır esen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ıtır esen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ıtır esen haber sayfamızda...

Itır Esen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 198 ıtır esen haberi bulunmuştur.
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Gülengül Soytürk hayatını kaybetti Ünlü yapımcı Gülengül Soytürk, yaşama veda etti. Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimler, acı haberin ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Soytürk'e veda etti.
2.03.2024 Cadde
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Magazin
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet'
Türkiye güzeli Aslı Sümen evleniyor! 'Hayatımın aşkına en kolay evet' 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, bir süredir birlikte olduğu Chris Bann ile evleniyor. Yarışmanın ardından oyunculuğa başlayan tescilli güzel, İngiliz sevgilisinin evlilik teklifine 'evet' yanıtını verdi.
28.12.2023 Cadde
Itır Esen'in acı günü! Ablası Deniz Seval hayatını kaybetti
Itır Esen'in acı günü! Ablası Deniz Seval hayatını kaybetti Yeşilçam’ın unutulmaz yapımlarından olan 'Gülen Gözler' ve 'Aile Şerefi' gibi filmlerde yer alan usta oyuncu Itır Esen'in ablası Deniz Seval, yaşama veda etti. Esen, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
1.12.2023 Cadde
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter”
Zamanın ötesinde bir estetik: “Bihter” Halit Ziya Uşaklıgil’in efsanevi romanı “Aşk-ı Memnu” bu defa merakla beklenen “Bihter” filmine ilham verdi. Modasından sınıf anlayışına, aşktan dönem izleğine 100 yılı aşkındır kar topu gibi giderek büyüyen “Aşk-ı Memnu” fenomenine baktık.
12.11.2023 Pazar
Yeşilçam'ın usta oyuncusu sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimlerden yorum yağdı
Yeşilçam'ın usta oyuncusu sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimlerden yorum yağdı Ünlü oyuncu Itır Esen, geçtiğimiz temmuz ayında sağlık sorunları yaşadığını ve ameliyat olacağını duyurarak, sevenlerini üzmüştü. Esen, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Birbirinden ünlü isimler, oyuncunun paylaşımına yorum yağdırdı.
6.11.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
BİZİM AİLE OYUNCULARI - KARAKTERLER! Bizim Aile filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu
BİZİM AİLE OYUNCULARI - KARAKTERLER! Bizim Aile filmi nerede çekildi, konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu Bizim Aile filmi ekranlarda! Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarından olan Bizim Aile filmi, döneminin dışında da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Filmin oyuncu kadrosu ve konusu ise büyük dikkat çekiyor. Bizim Aile nerede, hangi evde çekildi sorusu ise film severler tarafından aranıyor. İşte, oyuncu kadrosu...
18.09.2023 Cadde
Ünlü isimlerden Babalar Günü paylaşımları
Ünlü isimlerden Babalar Günü paylaşımları Televizyon ve sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, Babalar Günü'nü sosyal medya hesaplarından yayınladıkları anlamlı mesajlar ve paylaştıkları fotoğraflarla kutladı. Babalarını kaybeden ünlü isimlerin duygusal paylaşımlarına yorum yağdı.
18.06.2023 Cadde
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi?
Aile Şerefi oyuncuları tam kadro! Aile Şerefi filmi konusu nedir, nerede çekildi? Aile Şerefi filmi, 1976 yapımı yerli dram filmidir. Filmin başrollerinde ise Münir Özkul ve Adile Naşit yer alıyor. Türk sinemasının başyapıtları arasında yerini alan Aile Şerefi, TV ekranlarında da ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Peki, Aile Şerefi filmi oyuncuları kim?
5.01.2023 Bilgi Rehberi
Aslı Sümen yeni aşkı Chris Bann ile Paris'te
Aslı Sümen yeni aşkı Chris Bann ile Paris'te Aslı Sümen, 2017 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmişti. Itır Esen’den taç geri alınınca, birincilik Sümen’in olmuştu. Tescilli güzel, yeni sevgilisi Chris Bann ile fotoğrafını ilk kez paylaştı.
17.12.2022 Cadde
Tanıtımda buluştular
Tanıtımda buluştular MAC, yeni ürünü Stack Maskara’yı Soho House Istanbul’da özel bir davetle tanıttı.
28.03.2022 Cadde
Sanat ve siyaset dünyası yasta!
Sanat ve siyaset dünyası yasta! Kovid-19’a bağlı viral pnömoni tedavisi gören Fatma Girik, buna bağlı çoklu organ yetmezliği sonucu 79 yaşında hayatını kaybetti.
25.01.2022 Kültür Sanat
Aile Şerefi oyuncuları kim, konusu nedir? Aile Şerefi filmi nerede çekildi?
Aile Şerefi oyuncuları kim, konusu nedir? Aile Şerefi filmi nerede çekildi? Münir Özkul ve Adile Naşit'in başrolde yer aldığı Yeşilçam'ın öne çıkan eserlerinden Aile Şerefi filmi, 1976 yılında izleyici karşısına çıktı. Filmde, Rıza'nın en küçük oğluna araba çarpması ile başlayan olaylar anlatılıyor. Peki, Aile Şerefi oyuncu kadrosunda kimler var?
16.01.2022 Cadde
Gülen Gözler oyuncuları ve konusu! Gülen Gözler filmi nerede çekildi?
Gülen Gözler oyuncuları ve konusu! Gülen Gözler filmi nerede çekildi? Gülen Gözler filmi, 1977 yapımı olarak sinema salonlarını doldurdu. Film günümüzde de ilgiyle izleniyor ve başrollerinde Münir Özkul ve Adile Naşit gibi isimler yer alıyor. Filmin çekimleri ise İstanbul'da yapılıyor. Peki, Gülen Gözler filmi oyuncu kadrosunda kimler var?
9.01.2022 Cadde
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
Annem oyuncuları kim, konusu nedir? Annem filmi nerede çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Annem filmi başrollerinde Sumru Yavrucuk ve Özge Gürel yer alıyor. Film 2019 yılında vizyona girdi. Dram türündeki filmde, annesinden utanan ve hayatında olmasını istemeyen gen kızın yıllar sonra yeniden annesinin yanına dönmesi ile gelişen olaylar anlatılıyor. Peki, Annem filmi oyuncuları kim?
5.01.2022 Cadde
Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı
Türkiye güzeli Aslı Sümen'den yıllar sonra gelen 'Itır Esen' itirafı Miss Turkey 2017 birincisi Aslı Sümen, Sergen Deveci ile Daniska Show’a konuk oldu. Yarışmada önce 2’nci seçilmişken, tacın Itır Esen’den alınması üzerine birinciliği elde eden Sümen, “Yarışmada ikinciyken sonradan sana birinciliği vermiş olmaları sevindirdi mi yoksa birisinin hakkını yemiş gibi mi düşündün?” sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
3.11.2021 Cadde
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün
'Aile Şerefi' paylaşımı: 45 yıl önce bugün Yeşilçam'da sayısız yapıma imza atan Arzu Film'in Instagram hesabından bir döneme damga vuran filmlerin set fotoğrafları paylaşılmaya devam ediyor.
19.10.2021 Cadde
Itır Esen: Zoru severim!
Itır Esen: Zoru severim! Yeşilçam oyuncusu Itır Esen’in kendisiyle aynı adı taşıyan yeğeni Itır Esen, cilt bakımı yaptırdığı güzellik merkezi çıkışı Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden ünlü manken, hedefinin oyunculuk olduğunu dile getirdi.
4.08.2021 Cadde
‘Zoru severim’
‘Zoru severim’ Itır Esen, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
4.08.2021 Cadde
'Baht oyunu bahtımmış'
'Baht oyunu bahtımmış' Aslı Sümen, “Başka bir dizi için görüşmeye gitmiştim. Toplantıdayken ‘Baht Oyunu’nun yönetmeni Serdar Gözelekli içeri girdi ve merhabalaştık. Daha sonra bu iş için çağrıldım. ‘Baht Oyunu’ benim bahtımmış” dedi
24.07.2021 Cadde
Itır Esen, 'Kırmızı Oda' kadrosunda
Itır Esen, 'Kırmızı Oda' kadrosunda Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ‘Kırmızı Oda’ dizisinin kadrosuna usta oyuncu Itır Esen katılıyor.
12.04.2021 Cadde
Itır Esen'in enkazda pozu tepki çekmişti! AKUT'tan açıklama
Itır Esen'in enkazda pozu tepki çekmişti! AKUT'tan açıklama Manken Itır Esen, depreme farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında enkaz üzerinde poz verdi. Çekimden bir videoyu Instagram hesabından paylaşan Esen, eleştiri oklarının hedefi olurken, olumsuz yorumlardan sonra paylaşımı sildi. Sosyal sorumluluk projesinde adı geçen AKUT Vakfı'ndan açıklama geldi.
18.01.2021 Cadde
17 Ocak 2021 Magazin Haberleri Bülteni
17 Ocak 2021 Magazin Haberleri Bülteni 17 Ocak 2021 Magazin Haberleri Bülteni
17.01.2021 Magazin
Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi!
Itır Esen, tepki çeken enkaz pozlarını sildi! Itır Esen ve AKUT Vakfı’nın depreme farkındalık yaratmak adına düzenlediği ‘Sesimi Duyan Var Mı?’ projesine sosyal medyadan tepki yağdı. Model, tepkilerin büyümesi üzerine paylaşımını sildi.
17.01.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Itır Esen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.