Artık bana Meral Anneanne diyeceksin
Artık bana Meral Anneanne diyeceksin İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, depremde ailesini kaybeden ve kendisi de sekiz saat sonra kurtarılan lise öğrencisi Muhammet Mustafa Topak’a, velisi olmayı teklif etti. Çocuğun dayısının onayıyla Akşener, depremde ailesini kaybeden Topak’ın anneannesi olduğu söyleyerek, “Artık bana Meral Anneanne diyeceksin’ dedi.
13.02.2023 Gündem
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dikkatle takip ediyoruz
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dikkatle takip ediyoruz İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Kasım'da ABD'ye yapacağı ziyaretle ilgili, "İYİ Parti olarak dikkatle takip ediyoruz. Türkiye'nin çıkarlarının en üst seviyede korunması gerektiğini hatırlatmak isteriz." dedi.
7.11.2019 Siyaset
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den ittifak açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den ittifak açıklaması İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mahalli idareler  seçimlerine yönelik bir parti ile an itibarıyla herhangi bir görüşme, ittifak  anlayışı veya  konuşmalarının olmadığını bildirdi. Akşener, partisinin TBMM'deki grubunun yönetim salonu ve çalışma  odalarını ilk kez ziyaret ederek incelemelerde bulundu, partililerle sohbet etti. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener, AK Parti ile MHP  arasında mahalli idareler seçimlerinde bir ittifakın olacağının görüldüğünün  aktarılmasının ardından değerlendirmesinin sorulması üzerine, "Siyasi yapılar,  'ille de ben ittifak kuracağım' dedikleri zaman bizim söyleyecek bir sözümüz  olamaz. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. Akşener, İYİ Parti'nin diğer partilerle bir ittifakının olup  olmayacağı sorusunu ise "Biz an itibarıyla 7/24 aday tespiti için çalışıyoruz.  İttifak anlamında değil, her anlamda söylüyorum, Türkiye'nin yararına olan,  Türkiye'nin hayrına olan herhangi bir durumda elbette Türkiye'nin yanında yer  alır İYİ Parti. Onun dışında her siyasi parti gibi yerel seçimlere  hazırlanıyoruz. Teşkilatlarımızı güçlendiriyoruz. Onun dışında an itibarıyla  herhangi bir görüşme, ittifak anlayışı, konuşmamız yoktur." şeklinde yanıtladı.
11.09.2019 Haberler
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den ittifak açıklaması
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'den ittifak açıklaması İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, mahalli idareler  seçimlerine yönelik bir parti ile an itibarıyla herhangi bir görüşme, ittifak  anlayışı veya  konuşmalarının olmadığını bildirdi.
27.09.2018 Siyaset