İzmi

İzmi

Son dakika İzmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmi haber sayfamızda...

İzmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 40 izmi haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: PKK'sından FETÖ'suna tüm terör örgütleriyle anlaştılar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: PKK'sından FETÖ'suna tüm terör örgütleriyle anlaştılar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli Şehir Hastanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde konuşma yaptı.
15.04.2023 Haberler
Ege Üniversitesi'nden 8 öğrenci, depremde hayatını kaybetti
Ege Üniversitesi'nden 8 öğrenci, depremde hayatını kaybetti İzmir’deki Ege Üniversitesi'nde (EÜ) çeşitli fakültelerde eğitim gören 8 öğrenci, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşamını yitirdi.
14.02.2023 Gündem
Hepiniz adına utandık
Hepiniz adına utandık Göztepe-Altay arasında oynanan maçta bir seyircinin korner bayrak direğiyle saldırısına uğrayan kaleci Ozan Evrim ile organize şekilde ayarlanan işaret fişeğinin isabet etmesiyle taraftar Mehmet Çakır'ın yaralandığı İzmir derbisinde, sis bombası ve fişeğini stadyumun tuvaletine soktukları ortaya çıkan ambulans şoförlerinin bağlı bulunduğu özel şirket hakkında soruşturma başlatıldı...
28.11.2022 Ege
Cuma namazı saati İstanbul 6 Ağustos 2021: Bugün Cuma namazı kaçta kılınacak? İşte Diyanet namaz vakitleri...
Cuma namazı saati İstanbul 6 Ağustos 2021: Bugün Cuma namazı kaçta kılınacak? İşte Diyanet namaz vakitleri... Cuma namazı kaçta? Müslümanlar için mübarek olan Cuma gününde Cuma namazını kılmak için camilere gidecek olan vatandaşlar illerindeki Cuma namazı saatlerini araştırıyor. Cuma namazı öğle vakti kılınıyor. İşte Diyanet tarafından yayınlanan Cuma namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir.
6.08.2021 Gündem
Bugün Cuma namazı saat kaçta? 2 Temmuz Cuma namazı saati Diyanet açıkladı
Bugün Cuma namazı saat kaçta? 2 Temmuz Cuma namazı saati Diyanet açıkladı Cuma namazı saat kaçta kılınacak? İslam alemi için mübarek olan Cuma gününde Cuma namazını kılmak için camilere gidecek olan vatandaşlar illerindeki Cuma namazı saatini araştırıyor. Diyanet il il Cuma namazı saatlerini yayınladı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Cuma namazı saatleri.
2.07.2021 Gündem
Anında müdahale
Anında müdahale Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) ekipleri, şiddetli sağanak yüzünden yolların kapandığı Kuyucak Dereköy mevkisinde ulaşımın sağlanması için çalışma yaptı.
23.10.2020 Ege
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir'in Foça, Menemen ve Aliağa ilçeleri için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.
25.11.2019 Gündem
Denizli ulaşımına 60 yeni hat
Denizli ulaşımına 60 yeni hat Büyükşehir, ekonomik ve konforlu seyahat için toplu taşımada yeniliklere devam ediyor
19.08.2019 Ege
Kahramanlara dualarla veda
Kahramanlara dualarla veda Kuzey Irak’ta süren operasyonlarda PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan piyade uzman çavuşlar Sercan Koç, Seyfettin Aktaş ve Ünal Demir memleketleri Amasya, Tokat ve Bilecik’te dualar ve PKK’ya lanet sloganları arasında toprağa verildi
1.06.2018 Gündem
Bir ülkede 40 binden fazla kişi bunu yaptı!
Bir ülkede 40 binden fazla kişi bunu yaptı! Kosova'da 1998 yılında başlayan savaş ve onun beraberinde getirdiği ekonomik sıkıntı nedeniyle Kosovalılar çareyi Avrupa devletlerine göç ederek arıyor.
29.05.2018 Dünya
Vatanım Sensin 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Tevfik büyük sırrı söylüyor...
Vatanım Sensin 41. bölüm fragmanı yayınlandı! Tevfik büyük sırrı söylüyor... Vatanım Sensin son bölümü ile ekrana geldi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı Vatanım Sensin son bölümün ardından 41. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ölümle burun buruna gelen Tevfik, Azize ile ilgili gerçeği Cevdet'e söylüyor.
12.01.2018 Gündem
Sokaktaki hayvanlar için askıda mama uygulaması
Sokaktaki hayvanlar için askıda mama uygulaması İzmi'te bir petshop sokak hayvanları için askıda mama uygulaması başlattı. Petshop sahibi Eren Başer, hayvansever vatandaşların günde verdiği 2 lira ile hayvanların mama bulamayacakları yerlere mama bırakıyor.
4.01.2018 Gündem
Sokaktaki hayvanlar için askıda mama uygulaması
Sokaktaki hayvanlar için askıda mama uygulaması İzmi'te bir petshop sokak hayvanları için askıda mama uygulaması başlattı. Petshop sahibi Eren Başer, hayvansever vatandaşların günde verdiği 2 lira ile hayvanların mama bulamayacakları yerlere mama bırakıyor.
4.01.2018 Gündem
Kocaeli Stadyumu'nda son aşamaya gelindi
Kocaeli Stadyumu'nda son aşamaya gelindi İzmi'te, 9.5 büyüklüğündeki depreme dayanıklı yapılan Kocaeli Stadyumu'ndaki çalışmalarda sona gelindi. Kocaeli Stadyumu'nda ikinci yarı karşılaşmalarının oynanması hedefleniyor.
26.12.2017 Futbol
İzmir'de suya yüzde 10 zam
İzmir'de suya yüzde 10 zam İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nden oluşan İZSU Genel Kurulu'nda İZSU'nun 2018 yılı mali yılı bütçesi 2 milyar 276 milyon 209 bin TL olarak onaylandı. Bütçeye göre İzmir'de su tarifesi 1 Ocak 2018'den itibaren yüzde 10 zamlanacak.
27.11.2017 Ekonomi
LeBron James'in keyfi yerinde
LeBron James'in keyfi yerinde NBA takımlarından  Cleveland Cavaliers'ın yıldız izmi LeBron James, arkadaşlarıyla geçirdiği bu eğlenceli dakikaları instagram hesabından paylaştı.
1.07.2020 Basketbol
LeBron James, gençlerle hazırlık maçında!
LeBron James, gençlerle hazırlık maçında! NBA takımlarından  Cleveland Cavaliers'ın yıldız izmi LeBron James, sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızı ve hırsıyla devam ettiriyor.
1.07.2020 Basketbol
Yok artık LeBron James!
Yok artık LeBron James! NBA takımlarından  Cleveland Cavaliers'ın yıldız izmi LeBron James, sezon öncesi hazırlıklarını tüm hızı ve hırsıyla devam ettiriyor.
1.07.2020 Basketbol
Elmas Lojistik’e 3 ödül
Elmas Lojistik’e 3 ödül İzmir Ticaret Odası’nın İzmi Ekonomi Üniversitesi’nde düzenlediği 2015 Vergilendirme Dönemi Ödül Töreni’nde 1 altın, 1 bronz madalya ve 1 de özel ödül kazanan Elmas Grup Lojistik, İzmir’in gururu oldu...
11.05.2017 Ege
Yunusoğlu’ndan ‘Nefes Bulvar’
Yunusoğlu’ndan ‘Nefes Bulvar’ Yunusoğlu İnşaat, Güzelbahçe’de yepyeni bir projeyi hayata geçirecek. Yunus Yunusoğlu, “İzmir, bu projeyle nefes alacak” dedi
6.05.2017 Ege
İzmir merkezli 28 ilde operasyon: 65 gözaltı
İzmir merkezli 28 ilde operasyon: 65 gözaltı İzmir merkezli 28 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda 65 kişi gözaltına alındı. 90 kişi aranıyor.
23.03.2017 Gündem
Yedi turist idam edildi
Yedi turist idam edildi Endonezya'da uyuşturucu kaçakçılığından suçlu bulunan 7'si farklı ülke vatandaşları biri Endonezyalı olmak üzere sekiz mahkum kurşuna dizilerek idam edildi.
29.04.2015 Dünya
Köprü-otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde
Köprü-otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde Köprü-otoyol özelleştirmesi 2015 yılının ilk çeyreğinde Türk Telekom'dan sonraki en yüksek özelleştirme olan köprü ve otoyollar için süreçte sona yaklaşılıyor
18.11.2014 Ekonomi
Şehitlere son veda..
Şehitlere son veda.. İzmir Tersanesi'nde römorkörün yan yatması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 10 askeri personel için tören düzenlendi - Askeri törene, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu da katıldı
24.12.2013 Gündem
Eniştesini böyle bıçakladı
Eniştesini böyle bıçakladı Muğla’nın Marmaris bir şahıs, eniştesini bacağından bıçakladı. Market önünde yaşanan kavga, güvenlik kameralarına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

İzmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.