İzmir

İzmir

Son dakika İzmir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan İzmir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan İzmir haber sayfamızda...

İzmir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 202.158 izmir haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiası: CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 yöneticiye gözaltı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiası: CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 yöneticiye gözaltı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettikleri iddiasıyla CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı O.E. ile ilçe yöneticileri U.E., Ö.K. ve T. K.'yi gözaltına aldı.
19.03.2024 Gündem
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Haberler
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon!
Mersin ve İzmir'de terör örgütü PKK/KCK'ya operasyon! Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyona ilişkin detaylar ortaya çıktı.
19.03.2024 Gündem
2 suç örgütü çökertildi! İzmir merkezli 3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu
2 suç örgütü çökertildi! İzmir merkezli 3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarının detaylarını paylaştı. 2 suç örgütünün çökertildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 25 kişinin yakalandığını açıkladı.
19.03.2024 Haberler
2 suç örgütü çökertildi! İzmir merkezli 3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu
2 suç örgütü çökertildi! İzmir merkezli 3 ilde 'Mahzen-13' operasyonu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde düzenlenen 'Mahzen-13' operasyonlarının detaylarını paylaştı. 2 suç örgütünün çökertildiğini duyuran Bakan Yerlikaya, operasyonlarda 25 kişinin yakalandığını açıkladı.
19.03.2024 Gündem
Füruzan, İzmir’de anılıyor
Füruzan, İzmir’de anılıyor İzmir’deki Uluslararası Edebiyat-Sinema Buluşması’nın ikincisi 19-26 Nisan günleri arasında düzenleniyor.
19.03.2024 Kültür Sanat
‘31 Mart’ta bunları emekli edelim’
‘31 Mart’ta bunları emekli edelim’ Ankara’da Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomi programı üzerinde şüpheler oluşturarak seçim sonrası için felaket tellallığı yapanların amacının ‘kısa vadeli vurgun’ olduğunu söyledi.
19.03.2024 Gündem
Konut fiyatında artış yavaşladı
Konut fiyatında artış yavaşladı Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1.4 oranında arttı.
19.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak'
Bakan Bolat Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin açılışına katıldı! '20 bin istihdam sağlayacak' Ticaret Bakanı Ömer Bolat İzmir programı kapsamında Batı Anadolu Serbest Bölgesi'nin (BASBAŞ) açılışına katıldı. BASBAŞ'ın tam kapasiteye ulaşmasıyla bölgeye 20 bin civarında istihdam katkısı olacağına dikkati çeken Bakan Bolat, "20 bin istihdam yaklaşık 100 bin nüfusumuzun aş kazanması, iş kazanması anlamına gelecektir." dedi.
18.03.2024 Gündem
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı
Dünya turuna çıkmıştı! İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında ölen ve Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazesi, Türkiye'ye getirilen Ufuk Öntürk (52), İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.
18.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Dikili ilçesinde sürdürdü.
18.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı
Bakan Bolat: İzmir hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'ndaki teşkilat buluşmasında, "İzmir; bize oy vermediler, bizi seçmediler diye icraatlardan, hizmetlerden asla mahkum bırakılmadı. Türkiye'nin her tarafına ne yapılıyorsa İzmir'e de fazlasıyla yapıldı" dedi.
18.03.2024 Gündem
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak”
“Bu sene hedefimiz ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, “Geçen yılı rekor bir ihracat rakamıyla 256 milyar dolar mal ihracatı olarak, 100 milyar dolar hizmet ihracatı olarak kapamıştık. Bu sene inşallah hedefimiz, 267 milyar dolar mal, 110 milyar dolar hizmet ihracatı şeklinde ülkemize 377 milyar dolar döviz kazandırmak” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Birçok kent için kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Bazı illerde ise yoğun kar ve sağanak yağış görülecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.03.2024 Gündem
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız
CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tugay: İzmir'i birlikte müziğin şehri yapacağız CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, genç müzisyenlerin hayalini gerçekleştirerek, Çatı Stüdyosu'nu hizmete aldı. Tugay, "İzmir gençlerin, müziğin, sanatın kentidir. O nedenle burada oy kullanacak herkesin oyunu istiyorum. O yaşa gelmemiş olan herkesten de anne babalarına mutlaka o sandığa götürmelerini istiyorum" dedi.
18.03.2024 Gündem
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var
Memleketiniz adını nereden alıyor? Her şehrin farklı hikayesi var Türkiye’de toplamda 81 il bulunuyor. Her biri farklı güzelliklere ve tarihi dokulara sahip olan bu şehirlerin isimlerinin de köklü bir geçmişi var. Peki memleketiniz adını nereden alıyor diye hiç düşündünüz mü? İşte yanıtı…
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek
Yoğun bakımdaki hastaya cinsel istismar! Hastane 600 bin TL ödeyecek İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi'nde yoğun bakımda tedavi gören ve erkek hemşirenin cinsel saldırısına uğrayan 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C.'nin (63) yakınları, hastaneye 2 milyon TL'lik manevi tazminat davası açtı. Mahkeme, 600 bin TL tazminat ödenmesini hükmederken, aile istinafa başvurdu. İstinaf başvuruyu reddetti ancak hakimlerden 1'i karara şerh koyup, 1 milyon TL ödenmesini istedi. Aile, kararı Danıştay'a taşıdı.
18.03.2024 Gündem
Ocak ayında konut fiyatları arttı
Ocak ayında konut fiyatları arttı Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı.
18.03.2024 Uzmanpara
Konut fiyatları Ocak ayında artış gösterdi
Konut fiyatları Ocak ayında artış gösterdi Konut Fiyat Endeksi (KFE), 2024 yılı Ocak ayında bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2024 yılı Ocak ayı Konut Fiyat Endeksi (KFE) verisini yayımladı.
18.03.2024 Ekonomi
2024 İZMİR İFTAR VE İMSAK VAKİTLERİ | İzmir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak?
2024 İZMİR İFTAR VE İMSAK VAKİTLERİ | İzmir'de bugün iftar/sahur saat kaçta olacak, iftara ne kadar kaldı, oruç ne zaman açılacak? Mübarek Ramazan ayında sahur ve iftar vakitleri araştırılıyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da il il imsakiye 2024 araştırması gündemde. İzmir de merak edilen şehirler arasında. İzmir'de yaşayan ve oruç tutmak isteyen vatandaşlar, İzmir imsakiye araştırmasını yapıyor. Peki İzmir'de sahur vakti ve iftar saati kaçta? İşte 2024 İzmir imsakiye
18.03.2024 Bilgi Rehberi
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar
CHP-DEM’in değirmenine su taşıyorlar Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP ve DEM’in gizli iş birliği halinde olduğunu belirterek “Bu iki partinin kurduğu sinsi oyuna katılan başka aktörler de var. Bu figüranların tek görevi, Cumhur İttifakı’nın gücünü zayıflatarak, CHP-DEM ittifakının değirmenine su taşımaktır” dedi.
18.03.2024 Gündem
Yunanistan'ın ölüme ittiği 47 göçmeni Türk Sahil Güvenlik kurtardı
Yunanistan'ın ölüme ittiği 47 göçmeni Türk Sahil Güvenlik kurtardı İzmir'in Çeşme ve Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına geri itilen can salları ve lastik bot içerisindeki 20'si çocuk 47 düzensiz göçmen, Türk Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

İzmir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.