Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu
Survivor'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti! Son eleme adayı belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, Üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek olmuştu. Dün akşamki bölümde oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında Hakan Hatipoğlu ile Sercan Yıldırım arasında gerginlik yaşandı. Son eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Cadde
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı
Putin noktayı koydu, eski komutan resti çekti: Uçakta el bombası patladı Dünya Rus ordusunun 50'den fazla sivili füzeyle öldürmesini konuşurken Rus lider Vladimir Putin'den bambaşka bir konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi.
6.10.2023 Dünya
Bu kareyi paylaşıp dalga geçti! Musk'tan Zelenskiy'e para göndermesi
Bu kareyi paylaşıp dalga geçti! Musk'tan Zelenskiy'e para göndermesi Dünyanın en zengin iş insanlarından olan X platformunun sahibi Elon Musk, Ukrayna lideri Zelenskiy hakkında yaptığı son paylaşım dünya medyasında infial yarattı.
2.10.2023 Dünya
Avrupa'da yeni savaşın sinyali: Kuzeyden saldıracaklar, arkalarında Putin var
Avrupa'da yeni savaşın sinyali: Kuzeyden saldıracaklar, arkalarında Putin var Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, ülkesinin her an Sırplar tarafından işgal edeceğini bildirdi. Osmani'nin olayın perde arkasına dair yaptığı açıklamalar ise dünya medyasında yankı uyandırdı.
2.10.2023 Dünya
Akdeniz'de şok! Jet ski ile sınırı geçen turistler öldürüldü
Akdeniz'de şok! Jet ski ile sınırı geçen turistler öldürüldü Akdeniz kıyısındaki tatil merkezinden jet ski ile açılan dört turistten ikisi, sahil güvenlik tarafından vuruldu. Turistlerin Fransız-Fas vatandaşı olduğu bildiriliyor.
1.09.2023 Dünya
Asuman Dabak yeğenine yüzük taktı!
Asuman Dabak yeğenine yüzük taktı! Oyuncu Asuman Dabak’ın diş teknisyeni yeğeni Didem Dabak, meslektaşı Furkan Keskin ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nişan törenine Dabak'ın esprili sözleri ve tavırları damga vurdu.
8.08.2023 Cadde
Kerç Köprüsü'nde yine patlamalar! Kırım ve Rusya'yı bağlayan köprü kapatıldı
Kerç Köprüsü'nde yine patlamalar! Kırım ve Rusya'yı bağlayan köprü kapatıldı Ukraynalıların Ekim 2022'de havaya uçurduğu işgali sembolize eden devasa köprüde, bu gece yarısı arka arkaya patlamalar oldu. Köprünün kapanmasına yol açan saldırının su üstünde ilerleyen bir insansız deniz aracıyla gerçekleştiği bildiriliyor. Rusya Dışişleri Bakanlığı saldırıda rol olan iki ülkenin ismini verdi, Kremlin'in baş propagandisti ise Londra'ya misilleme yapılmasını istedi.
17.07.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde 2023’e insanlık notu Shakira, yeni yıla özel olarak kaleme aldığı notuyla, eski eşi Gerard Pique’ye göndermede bulundu...
3.01.2023 Cadde
Sarıkamış’ta kayak tatilini erkenden planlamanız için 4 neden!
Sarıkamış’ta kayak tatilini erkenden planlamanız için 4 neden! Kış günlerinize eğlence katmak için kayak tatilinizi erkenden planlamanın şimdi tam zamanı! Bu kış da kayak heyecanını bembeyaz zirvelerde yaşamak isterseniz, Sarıkamış sizi bekliyor. Tatilinizi şimdiden planlayıp, eğlence dolu bir seyahat için valizleri hazırlamaya başlayabilirsiniz!
14.12.2022 Advertorial
Tek seferlik giyimin suçlusu tatil alışverişi
Tek seferlik giyimin suçlusu tatil alışverişi Yeni bir araştırma, yetişkinlerin yüzde 45’inin kıyafet satın alıp bir kez giydiğini ortaya koydu.
11.11.2022 Dünya
Büyükçekmece'de jet-skili tekne motoru hırsızlığı
Büyükçekmece'de jet-skili tekne motoru hırsızlığı Büyükçekmece Kumburgaz Sahili'nde jet-skili hırsızlar teknelere dadandı. Sahile jet-ski ile gelen hırsızlar, teknelerin motorlarını çalarak kaçıyor. Kumburgaz sahilinde 9 teknenin motoru aynı yöntemle çalındığı belirtildi. Teknesinin motoru çalınanlardan İsmail Sağlam, Kumburgaz ve Selimpaşa arasında 30 motor çalındığını öne sürerek, "Korsan gibi jet-ski ile geliyorlar. Tekneyi arkasına bağlayıp açığa çekiyorlar. Motoru söktükten sonra tekneyi bırakıyorlar. Benim motorum 80 bin liradan aşağı değildi" dedi.
29.10.2022 Haberler
Büyükçekmece'de jet-skili tekne motoru hırsızlığı
Büyükçekmece'de jet-skili tekne motoru hırsızlığı Büyükçekmece Kumburgaz Sahili'nde jet-skili hırsızlar teknelere dadandı. Sahile jet-ski ile gelen hırsızlar, teknelerin motorlarını çalarak kaçıyor. Kumburgaz sahilinde 9 teknenin motoru aynı yöntemle çalındığı belirtildi. Teknesinin motoru çalınanlardan İsmail Sağlam, Kumburgaz ve Selimpaşa arasında 30 motor çalındığını öne sürerek, "Korsan gibi jet-ski ile geliyorlar. Tekneyi arkasına bağlayıp açığa çekiyorlar. Motoru söktükten sonra tekneyi bırakıyorlar. Benim motorum 80 bin liradan aşağı değildi" dedi.
29.10.2022 Gündem
Matthew Perry: Keanu Reeves neden hâlâ aramızda dolaşıyor?
Matthew Perry: Keanu Reeves neden hâlâ aramızda dolaşıyor? Ünlü sitcom dizisi 'Friends' ile şöhreti yakalayan Matthew Perry, uyuşturucu madde bağımlılığıyla mücadelesini anlatmasının ardından; meslektaşı Julia Roberts'ı terk ettiği dönemi de kaleme almıştı. Perry'nin son olarak 1 Kasım'da çıkacak olan 'Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing' kitabında, aktör Keanu Reeves'ten olumsuz bir şekilde bahsetmesi gündem oldu.
27.10.2022 Cadde
Matthew Perry: Güzel ve zeki Julia Roberts'tan ayrıldım!
Matthew Perry: Güzel ve zeki Julia Roberts'tan ayrıldım! 'Friends' dizisinin yanı sıra 'The Whole Nine Yards', '17 Again' ve 'The Odd Couple' adlı yapımlarda da yer alan ünlü oyuncu Matthew Perry, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçirdiği zor günleri anlatmıştı. Yakında çıkacak olan kitabı 'Friends, Lovers And The Big Terrible Thing'de meslektaşı Julia Roberts ile olan ilişkisinden ve güzel oyuncuyu nasıl terk ettiğinden bahseden Perry'nin yazdıkları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.
24.10.2022 Cadde
Matthew Perry bağımlılıkla mücadelesini anlattı: Yaşama şansımın yüzde iki olduğu söylendi
Matthew Perry bağımlılıkla mücadelesini anlattı: Yaşama şansımın yüzde iki olduğu söylendi 'Friends' dizisinin yanı sıra 'The Whole Nine Yards', '17 Again' ve 'The Odd Couple' adlı yapımlarda da yer alan ünlü oyuncu Matthew Perry, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı nedeniyle geçirdiği zor günleri anlattı. Defalarca ameliyat olduğunu ve rehabilitasyona girdiğini belirten Perry, neredeyse onu öldürecek olan bu bağımlılığı süresince rol arkadaşlarının kendisine olan desteğine de değindi.
21.10.2022 Cadde
Elif Yılmaz: Evlenirsem 50 bin dolar tazminat öderim!
Elif Yılmaz: Evlenirsem 50 bin dolar tazminat öderim! 2020 yılında düzenlenen Miss & Mr. Fashion TV 2020 yarışmasında birinci seçilen Elif Yılmaz, 10 parmağında 10 marifet isimlerden... Pilotluk, modellik, şarkıcılık, sunuculuk CV'sinde oyunculuk da bulunuyor. Etiler’de objektiflere yansıyan 25 yaşındaki güzel, basın mensuplarının aşk hayatıyla ilgili soru yöneltmesi üzerine çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
13.09.2022 Cadde
Ece Erken'e oğlu Eymen'den sitem!
Ece Erken'e oğlu Eymen'den sitem! Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ani vefatı sonrası zor günler geçiren ve şimdilerde ekranlara geri dönen Ece Erken, 2014-2015 yılları arasında evli kaldığı Serkan Uçar'dan dünyaya gelen oğlu Eymen ile bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz haftalarda oğluyla denizin ortasında jet-ski ile mahsur kalmaları hakkında konuşan Erken'e, Eymen sitem etti. Ünlü sunucu, merhum Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den davacı olmasıyla ilgili sorulara ise yanıt vermedi.
5.09.2022 Cadde
Ünlü oyuncuların Çeşme'de deniz keyfi! Çöpleri görünce dayanamadı
Ünlü oyuncuların Çeşme'de deniz keyfi! Çöpleri görünce dayanamadı Ünlü isimler, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu tatilde alıyor. Ege kıyılarında deniz ve güneşin tadını çıkaran ünlülerden Özgür Ozan ve Furkan Kalabalık, Çeşme'yi tercih eden isimler arasında yer aldı. Ailesiyle vakit geçiren Ozan, küçük oğlu Ali Demir'e yüzme öğretirken; Kalabalık da yüzmek için gittiği koyda çöpleri görünce dayanamadı ve topladı.
23.08.2022 Cadde
Yemeksepeti’nin jet ski teslimatı Marmaris’te
Yemeksepeti’nin jet ski teslimatı Marmaris’te Alternatif teslimat yöntemlerinde yeniliklerin markası Yemeksepeti, yaz tatili sezonuna özel olarak Marmaris koylarında bulunan teknelere Jet Ski ile verdiği hizmeti Starbucks lezzetleriyle zenginleştiriyor.
18.08.2022 Vitrin
Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı
Melisa Döngel bikinili pozlarıyla beğeni topladı Oyuncu Melisa Döngel yaz başından beri tatilde. Ünlü oyuncu, Marmaris, Bodrum, Mykonos’tan sonra şu sıralar Çeşme’de. Yeni sezonda 'Kusursuz Kiracı' dizisinde oynayacak olan Döngel sosyal medya hesabında tatil görüntülerini paylaştı. Oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.
10.08.2022 Cadde
Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi
Çeşme'de tatilin tadını çıkaran ünlü isimlerin deniz eğlencesi Havaların ısınmasıyla ünlü isimler de tatil sezonunu açtı. Magazin dünyasının tanınmış simaları Bodrum ve Çeşme sahillerine akın etti. Deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlülerden oyuncu Özgür Ozan ve iş insanı Murat Cevahir, Çeşme'de objektiflere yansıdı. Ozan, oğlu Ali Demir ile jet-skiye binerken; Murat Cevahir de arkadaşlarıyla buluştu. Muza binen Cevahir ve arkadaşlarının keyifli anları böyle görüntülendi. İşte ünlü isimlerin tatilinden kesitler...
5.08.2022 Cadde
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Deniz sonrası romantik anlar
Ünlü isimlerin tatil keyfi! Deniz sonrası romantik anlar Yoğun geçen sezonun ardından havaların da ısınmasıyla magazin dünyasının tanınmış isimleri, soluğu tatilde aldı. Ege kıyılarında yorgunluk atan ünlülerin, deniz ve güneşin tadını çıkardığı anlar kameralara yansıdı. Bazıları sıcak havada denize girip serinlemeyi tercih ederken, kimi de bol bol dinlendi. İşte birbirinden ünlü isimlerin tatil kareleri...
31.07.2022 Cadde
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson'dan jet-ski şov
Dilan Çiçek Deniz ve Thor Saevarsson'dan jet-ski şov İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson, Aralık 2021'de Dilan Çiçek Deniz'e, Boğaz'da evlenme teklifinde bulunmuştu. Güzel oyuncu, sevgilisine 'Evet' yanıtını vermişti. Mutlu birliktelikleri devam eden ve şimdilerde düğün telaşında olan ikili, Bodrum'da tatil yapıyor. Sahilde el ele yürüyen Deniz ve Saevarsson, daha sonra jet-ski yaparken görüntülendi.
10.07.2022 Cadde
Sırma saçlım al pelerinlim
Sırma saçlım al pelerinlim Chris Hemsworth’ün yeniden süper kahraman kostümü kuşandığı “Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü”, “Thor: Ragnarok”un eğlencesine ulaşamıyor ama kötü kahramanıyla dikkat çekiyor.
8.07.2022 Kültür Sanat
Melisa Döngel'in jet-ski keyfi
Melisa Döngel'in jet-ski keyfi 'Bizim Hikay' dizisi ile yıldızı parlayan, son olarak 'Aşk Mantık İntikam' dizisiyle ekranlarda boy gösteren Melisa Döngel, önceki gün Bodrum Torba'da kaldığı otelin iskelesinde görüntülendi. İskelede neşeli tavırları ile dikkat çeken Döngel, bir ara arkadaşıyla birlikte jet-ski'ye bindi.
17.06.2022 Cadde