Jan Koum

Jan Koum

Son dakika Jan Koum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Jan Koum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Jan Koum haber sayfamızda...

Jan Koum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 jan koum haberi bulunmuştur.
Girişimcilik Nedir, Avantajları Ve Türleri Nelerdir? Örnek Olarak Girişimcilik Fikirleri
Girişimcilik Nedir, Avantajları Ve Türleri Nelerdir? Örnek Olarak Girişimcilik Fikirleri Herhangi bir alanla ilgili olan yeni ürünler ya da projeler ortaya koymak teknolojinin gelişmesi ile daha kolay bir hal almaktadır. Özellikle üretim faktörlerinin yeni fırsatlara dönüştürülmesi işi son zamanlarda oldukça popüler bir hal almaktadır. Bu durum girişimcilik kavramı ile ifade edilmektedir. Peki, girişimcilik nedir, avantajları ve türleri nelerdir? Örnek olarak girişimcilik fikirleri neler olmaktadır? İşte, girişimcilik hakkında merak edilen tüm detayları derledik.
18.02.2022 Eğitim
Milyarderlerin demir attığı ada
Milyarderlerin demir attığı ada Atlas Okyanusu'ndaki Karayipler'de küçük bir ada olan St Barths, zenginlerin ve ünlülerin uğrak yeri haline geldi.
1.01.2022 Dünya
Evlerini WhatsApp’ın kurucusuna sattılar
Evlerini WhatsApp’ın kurucusuna sattılar Bir dönemin ünlü mankeni Cindy Crawford (55) ile eşi, iş insanı Rande Gerber, ABD’nin gözde Beverly Hills şehrindeki malikânelerini komşuları olan WhatsApp’ın kurucu ortağı Jan Koum’a 13.5 milyon dolara sattılar.
16.08.2021 Dünya
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir?
WhatsApp Sözleşmesi ne zaman geçerli olacak? WhatsApp Sözleşmesi nedir? WhatsApp Sözleşmesi ile ilgili meraklı arayış bugün de devam ediyor. WhatsApp Sözleşmesi için büyük gün geldi. Bugün WhatsApp sözleşmesi yenilendi mi sorusu gündeme geldi. Kullanıcılar tarafından net bir cevap aranan WhatsApp'tan açıklama gecikmedi. Peki WhatsApp Sözleşmesi ne oldu? WhatsApp Sözleşmesi zararlı mı? İşte WhatsApp'ın açıklaması ve sözleşme hakkında merak edilenler...
15.05.2021 Gündem
Rus muhalifi ve eski WhatsApp’cı
Rus muhalifi ve eski WhatsApp’cı Telegram ve Signal’in kurucularının hikayesi de ilgi çekiyor. Pavel Durov, güvenlik kurumlarının bilgi isteğini kabul etmeyince ülkesini terk etti. Signal’in kurucusu Brian Acton ise WhatsApp’ın eski kurucusu. WhatsApp ve Facebook verilerinin birleştirilmesini kabul etmediği için ayrılmıştı
16.01.2021 Ekonomi
Signal'in kurucusundan şaşırtan WhatsApp itirafı
Signal'in kurucusundan şaşırtan WhatsApp itirafı WhatsApp'ın kullanıcılarına dikte ettiği değişiklik sonrası kullanıcı sayısı ciddi oranda artan Signal'in kurucularından Brian Acton, yeni açıklamalarda bulundu.
14.01.2021 Teknoloji
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin?
WhatsApp kimin? Whatsapp uygulaması hangi ülkenin? Gündemden düşmeyen yeni WhatsApp sözleşmesi, tüm dünyada tartışma konularına yol açtı. Milyonlarca insan WhatsApp sözleşmesinde yer alan maddelerden sonra 'WhatsApp kimin' , 'Whatsapp hangi ülkenin' sorularını araştırmaya başladı. WhatsApp uygulamasının kurulduğu yıldan bugüne her detayı öğrenmek isteyen vatandaşlar iin WhatsApp hakkında merak edilenleri bir araya topladık. İşte WhatsApp kimin, hangi ülkenin soruları başta olmak üzere uygulama hakkında diğer merak edilenler...
11.01.2021 Teknoloji
WhatsApp'ın kurucusu: Kullanıcılarımı sattım
WhatsApp'ın kurucusu: Kullanıcılarımı sattım WhatsApp'ın kurucu ortaklarından Brian Acton, "Bir seçim yaptım. Kullanıcılarımın gizliliğini sattım ve her gün bu kararın ağırlığıyla yaşıyorum" dedi.
27.09.2018 Sosyalmedya
Instagram’dan ‘çek’ildiler
Instagram’dan ‘çek’ildiler Fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram’ın kurucuları Kevin Systrom ve Mike Krieger, istifa etti...
25.09.2018 Ekonomi
Instagram'ın kurucuları, 'Facebook ile anlaşmazlıklar yüzünden' ayrılıyor
Instagram'ın kurucuları, 'Facebook ile anlaşmazlıklar yüzünden' ayrılıyor Bugün itibariyle 1 milyardan fazla kullanıcısı olan fotoğraf paylaşım sisteminin kurucuları Systrom ve Kreiger, yeni bir sayfa açmaay hazır olduklarını açıkladı.
25.09.2018 Dünya
Güvenlik skandalı CEO istifası getirdi
Güvenlik skandalı CEO istifası getirdi Whatsapp CEO’su Jan Koum, ana şirket Facebook’la ilişkilerini bitiriyor...
1.05.2018 Ekonomi
WhatsApp'ın kurucusu ve CEO'su istifa etti
WhatsApp'ın kurucusu ve CEO'su istifa etti WhatsApp'ın kurucusu ve şirketin CEO'su Jan Koum, görevinden istifa etme kararı aldığını açıkladı. Jan Koum, 2014'te WhatsApp'ı 19 milyar dolara Facebook'a satmış, şirketin CEO'su olarak görevine devam etmişti.
1.05.2018 Teknoloji
WhatsApp'a erişim sorunu çözüldü
WhatsApp'a erişim sorunu çözüldü Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'a birkaç saat erişim sağlanamadı. Dünya çapında gözlenen sorunun TSİ 01:20'den itibaren çözülmeye başladığı bildirildi.
4.05.2017 Teknoloji
Whatsapp erişim sorunu çözüldü mü? BTK'dan flaş açıklama...
Whatsapp erişim sorunu çözüldü mü? BTK'dan flaş açıklama... Dünyada bir milyardan fazla kullanıcıya sahip online mesajlaşma platformu Whatsapp'da dün gece saat 22.00 sularında bağlantı sorunları yaşanmaya başladı. Sosyal medyada 'Whatsapp çöktü' mesajları hızla yayılırken twitter başta olmak üzere birçok sosyal mecrada da konuyla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Dünya genelinde yaşanan 'Whatsapp'a erişim sorunu' yaklaşık 2.5 saatin ardından düzelmeye başladı. Bazı kullanıcılar sosyal medya hesaplarından sorunun düzeldiği ile ilgili, bazıları ise erişim sorununun devam ettiğine dair paylaşımlarda bulunuyor. Reuters haber ajansına konuşan WhatsApp sözcüsü, servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söyledi. Sözcü, hangi ülkelerin kesintiden etkilendiklerini ise açıklamadı.
4.05.2017 Gündem
WhatsApp’a şifre geldi
WhatsApp’a şifre geldi Akıllı telefonlarda mesajlaşma hizmeti veren WhatsApp, görüşmeleri sadece mesajlaşan kişilerin görebileceği bir şifreleme sistemi oluşturdu.
6.04.2016 Gündem
Whatsapp artık ücretsiz!
Whatsapp artık ücretsiz! Facebook’un bundan yaklaşık iki yıl önce 19 milyar dolar karşılığında satın aldığı popüler mesajlaşma servisi WhatsApp, kullanıcılarından 1 dolar yıllık ücret toplamayı bırakıyor.
18.01.2016 Teknoloji
Bu filmi izledi ve zengin oldu
Bu filmi izledi ve zengin oldu Kurduğu WhatsApp'ı 19 milyar dolara Facebook'a satarak biranda dünyanın en zengin insanlarından biri olan Ukrayna asılı Jan Koum, izlediği bir film ve uzaktaki babasına duyduğu özlem hayıtını değiştirdi
14.12.2015 Kariyer
WhatsApp 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı!
WhatsApp 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı! Mesajlaşma uygulamaları arasında en çok tercih edilen WhatsApp, büyümesini sürdürüyor.
7.09.2015 Teknoloji
WhatsApp 900 Milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştı
WhatsApp 900 Milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştı Mobil mesajlaşma platformu WhatsApp, kendi rekorunu kırarak aylık aktif kullanıcı sayısını 900 milyona yükseltti.
4.09.2015 Teknoloji
WhatsApp 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı
WhatsApp 900 milyon aktif kullanıcıya ulaştı WhatsApp aktif kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. 1 milyar kullanıcıya az kaldı.
4.09.2015 Teknoloji
WhatsApp kullanıcılarına müjde
WhatsApp kullanıcılarına müjde Son olarak kısa bir süre önce Facebook'a entegre olacağı ortaya çıkan ve Materyal Tasarım'lı hali gözüken WhatsApp hakkında bugün yeni bilgiler geldi
19.04.2015 Ekonomi
Whatsapp‘ın Sesli Arama Özelliğine Ait İlk Video Paylaşıldı!
Whatsapp‘ın Sesli Arama Özelliğine Ait İlk Video Paylaşıldı! Yakın zamanda Whatsapp ‘a gelecek olan sesli arama özelliğine ait görüntüler haberimizde…
4.02.2015 Teknoloji
WhatsApp Web masaüstü uygulaması ücretsiz tıkla indir
WhatsApp Web masaüstü uygulaması ücretsiz tıkla indir Popüler chat uygulaması WhatsApp ilk masaüstü uygulamasını bugün yayınladı. iOS kullanıcıları içinse kötü haber veren WhatsApp uygulamanın Apple’ın kısıtlamaları nedeniyle, şimdilik, mümkün olmadığını belirtiyor. Whatsapp hem akıllı telefonlara hem de bilgisayarlara yüklenebiliyor. Whatsapp'ı nasıl bilgisayara nasıl uyarlanacağı ve detaylar haberimizde..
26.01.2015 Gündem
Whatsapp mesajlarınız toplanıyor mu?
Whatsapp mesajlarınız toplanıyor mu? Son günlerin en çok tartışılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, atılan mesajları topluyor mu? Bu bilgilere istenildiğinde ulaşılabilmesi mümkün mü?
25.11.2014 Teknoloji
Facebook Bir Rekor Daha Kırdı!
Facebook Bir Rekor Daha Kırdı! Dev sosyal medya firması bir rekor daha kırdı, WhatsApp ve Messenger uygulamalarını kullanarak mesaj atan toplam 1 milyardan fazla kişi var.
11.11.2014 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Jan Koum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.