Javier Bardem

Javier Bardem

Son dakika javier bardem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan javier bardem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan javier bardem haber sayfamızda...

Javier Bardem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 270 javier bardem haberi bulunmuştur.
Arkadaşım robot
Arkadaşım robot Bu senenin En İyi Animasyon dalında Oscar adaylarından olan “Robot Dreams/Robot Düşleri” yalnızlık, arkadaşlık, bağlılık temaları üzerine çok duygusal bir hikâye anlatıyor.
19.04.2024 Kültür Sanat
Penelope Cruz: Çocuklarımın telefonu bile yok!
Penelope Cruz: Çocuklarımın telefonu bile yok! Kendisi gibi oyuncu olan Javier Bardem ile Temmuz 2010'de evlenen Penelope Cruz, sosyal medyanın çocuklar üzerinde olumsuz etkilerine vurgu yaptı. Dünyaca ünlü İspanyol aktris, oğlu Leo (13) ve kızı Luna'nın (11) sosyal medya hesabının ve telefonlarının bile olmadığını açıkladı.
20.01.2024 Cadde
Kötü saçlarından sen suçlusun
Kötü saçlarından sen suçlusun İmajın her şey olduğu günümüzde beyaz perde saç modellerindeki trendlere de yön veriyor. Ama her zaman iyi anlamda değil!  “Medusa Deluxe” filmi üzerinden sinemanın en kötü saç modellerine ve peruklarına göz gezdirelim.
30.07.2023 Kültür Sanat
Masalların modası geçmez
Masalların modası geçmez Animasyon, geniş hayal gücünün en büyük destekçisiydi bir zamanlar. Artık teknoloji destekli her film bir nevi animasyona dönüştü. “Avatar” ve niceleri gibi… Disney de 100. yılında, 1989 tarihli animasyonunu canlı aksiyona dönüştürüyor ama her şey özünde yine masal ve teknolojinin marifetiyle animasyondan farkı olmayan bir yapım.
26.05.2023 Kültür Sanat
Kötü şansını kırdı
Kötü şansını kırdı Frank Herbert’ın romanından uyarlanan, hayranlarının merakla beklediği, dünya çapında hasılatı 400 milyon doları aşan, En İyi Film başta olmak üzere 10 dalda aday gösterilip altı dalda Oscar kazanan “Dune”ün devam filminin çekimleri başlıyor.
5.07.2022 Kültür Sanat
41. İstanbul  Film Festivali’nde  bugün
41. İstanbul Film Festivali’nde bugün “Yaban”: 45 yaşındaki Fransız vatandaşı Claire, dokuz yaşındaki kızı Sabrina'nın velayetini Türkiye’de ünlü bir adam olan kocasına kaptırır...
15.04.2022 Kültür Sanat
Madrid’de Cansu Dere rüzgarı!
Madrid’de Cansu Dere rüzgarı! Yurt dışında büyük hayran kitlesine sahip olan Cansu Dere, İspanya’ya ödül vermeye gitti. Oyuncu, ilgi odağı oldu.
6.04.2022 Cadde
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Cadde
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi...
Oscar'ı gölgede bırakan tokat! Will Smith ve Coda gecesi... Oscar Ödülleri bu gece sahiplerini buldu. Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül töreninde Ukrayna mesajı verildi. Will Smith'in hareketi törene damga vurdu. Smith daha sonra en iyi erkek oyuncu ödülünü kazandı. Smith'in o anlarda gözyaşlarını tutamadığı görüldü. En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanan Troy Kotsur, Oscar tarihine geçti. İşte gecede yaşananlar...
28.03.2022 Haberler
Oscar ödül töreni saat kaçta? 94. Oscar Ödülleri hangi kanalda? Oscar adayları...
Oscar ödül töreni saat kaçta? 94. Oscar Ödülleri hangi kanalda? Oscar adayları... Oscar Ödülleri bu gece sahibini buluyor! Bu sene 94. kez düzenlenecek olan ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscar Ödül Töreni adayları belirlenmişti. Törende ödüller 23 dalda verilecek. Peki, Oscar 2022 saat kaçta, hangi kanalda?
28.03.2022 Gündem
Javier Bardem striptiz deneyimini anlattı
Javier Bardem striptiz deneyimini anlattı 'İhtiyarlara Yer Yok', 'Biutiful', 'Skyfall' gibi filmlerde rol alan Oscar ödüllü aktör Javier Bardem, yıllar sonra bir itirafta bulundu. 53 yaşındaki Bardem, oyunculuğa başlamadan önce striptiz dansçılığını deneyimlediğini söyledi.
10.03.2022 Cadde
Sean Penn Ukrayna'da
Sean Penn Ukrayna'da Rusya'nın Ukrayna'ya işgal harekatı başlatmasının ardından birçok Hollywood yıldızı, ünlü şarkıcı ve mankenden Ukrayna'ya destek yağdı. Sean Peen başkent Kiev'e gitti, Javier Bardem protesto gösterisine katıldı.
26.02.2022 Dünya
Oscar 2022 adayları açıklandı! Hangi filmler favori?
Oscar 2022 adayları açıklandı! Hangi filmler favori? 94'üncü Akademi Ödülleri adayları sonunda açıklandı. 'The Power Of The Dog'un 12 adaylıkla şimdiden öne çıktığı bu yılki Oscar'lar 27 Mart'ta sahibini bulacak. Peki Oscar'larda bu yıl hangi filmler favori? Gelin Molatik olalım...
9.02.2022 Sanat
Jane Campion Oscar’a gidiyor
Jane Campion Oscar’a gidiyor Sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden Oscarlar için merakla beklenen adaylar belirlendi. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi’nin bu sene 94. kez vereceği Oscar Ödülleri için adaylar, Tracee Ellis Ross ve Leslie Jordan tarafından Akademi’nin sosyal medya hesaplarından canlı olarak açıklandı.
9.02.2022 Kültür Sanat
2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı
2022 Oscar Ödülleri için adaylar açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından 1929'dan bu yana verilen ve bu yıl 93. kez sahiplerini bulacak olan Akademi Ödülleri’nin adayları açıklandı. 2022 Oscar Ödülleri, 27 Mart'ta düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. Başrolünde Benedict Cumberbatch'in yer aldığı "The Power of the Dog" 12 adaylıkla en fazla dikkat çeken film oldu. Onu 10 adaylıkla Dune ve yedişer adaylıkla West Side Story ile Belfast takip ediyor.
8.02.2022 Dünya
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım!
Javier Bardem: Daniel Craig için pastadan kadın kıyafetiyle çıkmıştım! İspanyol aktör Javier Bardem ile İngiliz aktör Daniel Craig, çok yakın arkadaşlar. Bardem, 10 yıl önce Craig'in doğum gününde kadın kıyafeti giyerek pastanın içinden çıktığını anlattı.
26.01.2022 Cadde
Penelope Cruz eşi Javier Bardem ile müzikal yapmak istiyor
Penelope Cruz eşi Javier Bardem ile müzikal yapmak istiyor Eşi Javier Bardem'i 'Being the Ricardos' filminde şarkı söylerken görünce çok beğendiğini söyleyen Penelope Cruz, hayalinin, Bardem ile aynı müzikalde oynamak olduğunu söyledi.
13.01.2022 Cadde
Nicole Kidman'ı kızdıran 'eski eş' sorusu! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız'
Nicole Kidman'ı kızdıran 'eski eş' sorusu! 'Bunu bir erkeğe soramazsınız' Javier Bardem ile başrolleri paylaştığı son filmi için The Guardian gazetesine konuşan Nicole Kidman, muhabirin eski eşi Tom Cruise hakkında soru sormasına sinirlendi. Soruyu cinsiyetçi bulan yıldız isim, "Bunu bir erkeğe sorabileceğinizden emin değilim" ifadelerini kullandı.
30.12.2021 Cadde
Penelope Cruz'dan çocuklarına sosyal medya yasağı
Penelope Cruz'dan çocuklarına sosyal medya yasağı Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Penelope Cruz Penelope Cruz, çok fazla sosyal medya kullanmadığını ve en azından şimdilik çocuklarının da kullanmasını hiç istemediğini söyledi.
22.12.2021 Cadde
'Artık senden geçti sen bittin dediler'
'Artık senden geçti sen bittin dediler' Yeni filminde komedyen Lucille Ball'ı canlandıran 54 yaşındaki Nicole Kidman isyan etti: "Ball ile empati kurdum, çünkü bana da 50'yi geçince Hollywood'da acımasız davrandılar, oysa aktörlere karşı böyle değiller"
11.12.2021 Dünya
Peri kızı gibi
Peri kızı gibi Oyuncu Nicole Kidman, yeni filmi ‘Being the Ricardos’ filminin Los Angeles’taki galasına katıldı.
8.12.2021 Cadde
Penelope Cruz: Sırrımız asla yalan söylememek!
Penelope Cruz: Sırrımız asla yalan söylememek! Dünyaca ünlü İspanyol oyuncu Penelope Cruz (47), sekizinci kez birlikte film çektiği yönetmen Pedro Almodovar (72) ile yakaladıkları başarının sırrını anlattı.
19.11.2021 Cadde
Çöl Gezegeni’nde ‘baharat’ savaşları
Çöl Gezegeni’nde ‘baharat’ savaşları Alejandro Jodorowski ile David Lynch’e uğurlu gelmeyen “Dune”un yönetmen koltuğunda bu kez Denis Villeneuve var. Filmin kötü şansını kırıp kıramayacağı merak konusu
22.10.2021 Kültür Sanat
Büyük rolleri elinin tersiyle iten aktörler
Büyük rolleri elinin tersiyle iten aktörler Filmlerle özdeşleştirdiğimiz birçok karakter ve başrol var. Hatta bazı filmleri neredeyse başrolleriyle hatırlıyoruz. Birçok oyuncunun kaçırmak istemeyeceği bu fırsatları etik bulmadığı için elinin tersiyle iten aktörlere gelin hep birlikte Molatik olalım...
27.07.2021 Ünlüler
Adele mahalleyi alıyor
Adele mahalleyi alıyor Şarkıcı Adele, Beverly Hills tepelerindeki üçüncü evini aldı.
17.07.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Javier Bardem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.