John

John

Son dakika John haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan John gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan John haber sayfamızda...

John

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.628 john haberi bulunmuştur.
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
Refah planı! CNN TÜRK sordu, Pentagon "karşıyız" demedi
Refah planı! CNN TÜRK sordu, Pentagon "karşıyız" demedi İsrail'in Refah'a yönelik askeri operasyonu öncesi Pentagon Sözcüsü Tümgeneral Patrick Ryder, CNN TÜRK'e konuştu. Beyaz Saray geçmişte "Refah'a operasyon felaket olur" uyarısında bulunurken, CNN TÜRK Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'un sorularını cevaplayan Pentagon Sözcüsü İsrail'i anladıklarını açıkladı. Çelişkili açıklamalar, Refah'taki 1 buçuk milyon sivilin geleceği için korkunç sonun yaklaştığını gösterdi.
24.04.2024 Haberler
Refah planı! CNN TÜRK sordu, Pentagon "karşıyız" demedi
Refah planı! CNN TÜRK sordu, Pentagon "karşıyız" demedi İsrail'in Refah'a yönelik askeri operasyonu öncesi Pentagon Sözcüsü Tümgeneral Patrick Ryder, CNN TÜRK'e konuştu. Beyaz Saray geçmişte "Refah'a operasyon felaket olur" uyarısında bulunurken, CNN TÜRK Washington Temsilcisi Yunus Paksoy'un sorularını cevaplayan Pentagon Sözcüsü İsrail'i anladıklarını açıkladı. Çelişkili açıklamalar, Refah'taki 1 buçuk milyon sivilin geleceği için korkunç sonun yaklaştığını gösterdi.
24.04.2024 Gündem
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Euroleague'de normal sezonu altıncı sırada bitiren Fenerbahçe Beko, normal sezonun üçüncüsü AS Monaco ile zorlu bir play-off eşleşmesinin ilk ayağını oynarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi
Trabzonspor'a İngiliz çakısı! Abdullah Avcı transfere onay verdi Trabzonspor'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların İngiliz yıldızın peşine düştüğü iddia edildi. Bordo-mavililerin gündemine gelen yıldız futbolcunun transferine Abdullah Avcı'nın onay verdiği aktarıldı.
23.04.2024 Trabzonspor
John Malkovich yeniden İstanbul’da
John Malkovich yeniden İstanbul’da Usta oyuncu John Malkovich, “The Infernal Comedy” ile yeniden İstanbul’a geliyor.
22.04.2024 Kültür Sanat
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu!
'Ucuz Roman'ın yıldızları 30 yıl sonra buluştu! Sinema tarihinin kült yapımları arasında yer alan, 1994 yapımı 'Pulp Fiction'ın (Ucuz Roman) yıldızları John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel ve Samuel L. Jackson, filmin 30'uncu yılında bir araya geldi.
19.04.2024 Cadde
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi!
Bastian Schweinsteiger: Mourinho hiçbir zaman izin vermedi! Alman eski futbolcu Bastian Schweinsteiger, Manchester United'dan ayrılık sürecini anlattı.
18.04.2024 Dünyadan Futbol
Hem Beatles hem Külkedisi
Hem Beatles hem Külkedisi Külkedisi ile adları John, Paul, George ve Ringo olan dört küçük farenin hikâyesini anlatan “The Beatles ve Külkedisi” müzikali İstanbul’a geliyor. 
18.04.2024 Kültür Sanat
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e
90+3 Ege'de Futbol | Sevdalı yüreklerle inandık hepinize kupayı getirin İzmir'e Trendyol 1. Lig’de son 4 haftaya en yakın rakiplerinin 8 puan önünde ikinci sırada giren Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Artık geri sayıma geçildi. Rehavete kapılmadan hedefe odaklanmalılar. Bir şehir arkalarından şampiyonluğa hazırlanıyor' dedi.
17.04.2024 1.Lig
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor
Bir türlü boşanamadılar! Başkalarıyla nişanlanan eski eşler paralarını bölüşemiyor Channing Tatum ile eşi Jenna Dewan, 2019'da yollarını ayırmıştı. İkisi de başkasıyla nişanlanan eski eşler; pek çok Hollywood boşanmasında olduğu gibi para kaynaklı sebeplerden dolayı bir türlü boşanamıyor. İşte detaylar...
17.04.2024 Cadde
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı
Erdoğan - Biden gündemine hazırlık yapıldı ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Türkiye’ye iki gün süren kritik ziyarette bulundu.
17.04.2024 Gündem
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kılıç, ABD'li heyeti kabul etti Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Büyükelçi Akif Çağatay Kılıç, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass ve beraberindeki heyeti kabul etti.
16.04.2024 Gündem
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı
Türkiye ile ABD arasında diyalog krizde hızlandı Rusya - Ukrayna Savaşı’nda gelinen aşama, Gazze sorunu ve İsrail ile İran arasındaki gerilim; Türkiye’nin bölgesel konumunu ABD’nin gözünde daha önemli hale getirdi.
16.04.2024 Gündem
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
SON SIĞINAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Son Sığınak filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2020 yılında vizyona giren Greenland: Son Sığınak filminin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaparken senaristliğini Chris Sparling üstleniyor. Başrollerini Gerard Butler, Morena Baccarin ve Roger Dale Floyd'un paylaştığı Greenland: Son Sığınak filmi bu akşam televizyonda ilk kez TV ekranlarında seyircisi ile buluşuyor. Greenland: Son Sığınak filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte detaylar…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular
Bakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ile görüştü! İşte masadaki konular Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass'ı kabul etti.
15.04.2024 Gündem
TOMB RAİDER FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Tomb Raider filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
TOMB RAİDER FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Tomb Raider filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Tomb Raider filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2018 yılında gösterime giren aksiyon ve macera türündeki yapım Tomb Raider, bu akşam TV ekranlarda izleyiciyle buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Roar Uthaug'ın yer aldığı filmin çekimleri Lonra ve Cape Town'da gerçekleştirildi. Peki Tomb Raider filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...
15.04.2024 Bilgi Rehberi
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu?
ABD ve İran Türkiye üzerinden ne konuştu? İran'ın İsrail'e düzenlediği İHA ve füze saldırısının ardından 'Ankara ilk başta sessiz kaldı' yorumlarına ilişkin diplomatik kaynaklardan açıklama geldi. CNN TÜRK Ankara Temcsilcisi Dicle Canova diplomatik kaynaklardan edindiği bilgileri paylaştı.
15.04.2024 Dünya
Ankara istikrar için devrede
Ankara istikrar için devrede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsrail-İran gerilimine ilişkin yoğun telefon diplomasisi yürüttü.
15.04.2024 Gündem
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
O.J. Simpson hayatını kaybetti
O.J. Simpson hayatını kaybetti Eski Amerikan futbolcusu ve oyuncu O.J. Simpson, kanserle savaşını kaybetti. Ailesi, 76 yaşındaki Simpson'ın ölümünü sosyal medyadan yaptıkları bir paylaşımla duyurdu.
12.04.2024 Cadde
Gabriel Gudmundsson: Bizi tekrar tura ortak etti!
Gabriel Gudmundsson: Bizi tekrar tura ortak etti! Aston Villa deplasmanından 2-1 mağlup ayrılan Lille'de Gabriel Gudmundsson açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi
John McGinn: Lille bu akşam gerçekten iyi oynadı!
John McGinn: Lille bu akşam gerçekten iyi oynadı! Aston Villa'nın yıldızı John McGinn, Lille maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
11.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

John ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.