Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor
Kaban tüylenmesi ve tiftiklenmesine son veren tüyo! Mutfaktaki bu malzeme yeni gibi yapıyor Kış aylarında sürekli kullandığımız kabanlar zamanla tiftikleniyor. Ancak aklınıza dahi getirmeyeceğiniz bu mutfak eşyası tiftik ve tüylenmeden eser bırakmıyor.
30.01.2024 Püf Noktası
İade edilen kabanın cebinden 30 bin liralık bilezik çıktı! Sahibi yok
İade edilen kabanın cebinden 30 bin liralık bilezik çıktı! Sahibi yok Erzurum’da bir kadın giyim mağazasından online satış platformu aracılığıyla alınan ve kargoyla değişim için gönderilen kabanın cebinden yaklaşık 30 bin lira değerinde altın bilezik çıktı.
18.11.2022 Gündem
Kaban Nedir? Kaban, Palto Ve Montun Farkları Nelerdir?
Kaban Nedir? Kaban, Palto Ve Montun Farkları Nelerdir? Kaban kelimesi Arapça ''kaba'' sözcüğünden türetilmiştir. Kaba, kalın kumaştan yapılmış giysi anlamına gelir. Kaban ise hem kış aylarında hem de mevsim geçişlerinde giyilen bir üst giysisidir. Başta beli bağcıklı, yırtmaç detaylı ve dolgulu olmak üzere birçok kaban çeşidi bulunmaktadır. Kaban nedir? Kaban, palto ve montun farkları nelerdir tüm detayları ile derledik.
4.11.2021 Eğitim
Köprü ayağına çarpan tekne battı! 1 kişi kayıp
Köprü ayağına çarpan tekne battı! 1 kişi kayıp Elazığ'ın Keban ilçesinde bir teknenin köprü ayağına çarpıp batması sonucu 1 kişi kayboldu.
13.02.2020 Gündem
İlham Panosu: En güzel kaban modelleri
İlham Panosu: En güzel kaban modelleri Kış aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasına giren kabanlar birçok farklı modeli ile kafa karıştırabilir. işte bu sezon tercih edebileceğiniz en trend kaban modelleri...
14.10.2019 Moda
70'li yıllar modası geri döndü: Peluş Kabanlar
70'li yıllar modası geri döndü: Peluş Kabanlar 2018-2019 Sonbahar/Kış trendleri arasında peluş kabanlar da yerini almaya başladı. 70'li yıllar modasını anımsatan görünümüyle ve kışın en soğuk günlerinde bile sizi sıcacık tutacak olan peluş kabanlar ile sokak modasını yakalamanız zor olmayacak. İşte sizin için ünlülerin peluş kaban stillerini paylaştık.
6.12.2018 Stil