Kadın Erkek İlişkileri

Kadın Erkek İlişkileri

Son dakika kadın erkek ilişkileri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kadın erkek ilişkileri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kadın erkek ilişkileri haber sayfamızda...

Kadın Erkek İlişkileri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 980 kadın erkek ilişkileri haberi bulunmuştur.
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!'
'Kadının hesap ödemesini doğru bulmuyorum!' Yeliz Yeşilman, geçtiğimiz yıl Armağan Çağlayan'ın YouTube programına katılmış, "Erkeğin kısası da hiç çekilmiyor" sözleriyle çok konuşulmuştu. 2010 yılında dünyaevine girdiği iş insanı Ali Uğur Akbaş'tan 2021'de boşanan ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Artık erkek, kadın birbirine girmeye başladı. Erkekler hesap ödemeyi de bıraktı" diyerek, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
1.06.2023 Cadde
Mutluluk bir yolculuk
Mutluluk bir yolculuk House of Performance’ın ilk prodüksiyonu “Dostlarla Akşam Yemeği” seyirciyle buluştu. İki evli çiftin çıkmazlarını anlatan oyunu, oyuncularından dinledik.
21.05.2023 Kültür Sanat
Edebiyatın ‘ayıp’ öyküleri
Edebiyatın ‘ayıp’ öyküleri Araştırmacı Ömer Türkoğlu tarafından keşfedilen, İstanbul’da 1923-1924 yıllarında yayımlanmış “Bin Bir Bûse”, Eva Yayınevi tarafından ilk kez günümüz Türkçesiyle, bir arada yayımlandı. Hikâyeler yasak aşk, ihtiras, aşk ve şehvet duygularıyla dolu.
14.05.2023 Kültür Sanat
Ankara’da güldürecek
Ankara’da güldürecek Yasemin Sakallıoğlu, iki sezondur kapalı gişe oynadığı ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’le Ankara’da izleyici karşısına çıkacak.
2.02.2023 Cadde
Nezaket telaşa yenilmesin
Nezaket telaşa yenilmesin Gündelik telaşlar, zamanla yarışma, bir şeylere yetişmeye çalışma derken çoğu zaman en temel nezaket ve görgü kurallarını dahi atlıyoruz. Öfkeli bir toplum olmaya doğru hızla gittiğimiz bu yoldan dönmek mümkün. Peki nasıl? Bu soruya cevap aradık...
8.01.2023 Pazar
Serdar Ortaç: Evlilik ruh hastalarının işi!
Serdar Ortaç: Evlilik ruh hastalarının işi! Kendisinden 22 yaş küçük İrlandalı model Chloe Loughnan ile 2014 yılında hayatını birleştiren, 2019'da tek celsede boşanan Serdar Ortaç, önceki gece Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Yıllardır MS hastalığı ile mücadele eden, açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen 52 yaşındaki popçu, bir kez daha özel hayatıyla ilgili sözleriyle adından söz ettirdi.
12.11.2022 Cadde
Yasemin Sakallıoğlu’ndan yağmur altında stand-up
Yasemin Sakallıoğlu’ndan yağmur altında stand-up Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla Türkiye’nin en değerli sanatçılarını müzikseverler ile buluşturan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi, dün akşam stand-up gösterisiyle başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu’nu ağırladı.
23.09.2022 Cadde
İzmir’de yazıldı İzmit’te can bulacak
İzmir’de yazıldı İzmit’te can bulacak Başarılı projeleriyle adından söz ettiren yönetmen ve yapımcı Vedat İnce, körfezler arası yeni bir yapıma imza atacak.
22.09.2022 Ege
İlişkiler, savaş ve barış öne çıkıyor
İlişkiler, savaş ve barış öne çıkıyor Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız
25.02.2022 Astroloji
Banu Noyan’ın ilk kitabı 'Biraz Söz Dinle' raflarda
Banu Noyan’ın ilk kitabı 'Biraz Söz Dinle' raflarda Ulusal ve uluslararası düzeyde ses getiren birçok organizasyona imza atan Banu Noyan, ilk kitabı “Biraz Söz Dinle”yi okurla buluşturdu. Noyan, iş ve hayat deneyimlerini paylaştığı eserinde ayrıca büyük beden kadınların yaşadığı olumsuz durumları da kaleme aldı.
19.09.2021 Kültür Sanat
İlişkide kadın-erkek farklılıkları
İlişkide kadın-erkek farklılıkları Kişilik özellikleri bakımından kadınlar ve erkeklerin birçok farklılık gösterdiği söylenir. Kadın ve erkek arasındaki kişilik, algı, davranış farklılıkları en çok konuşulan ve yazılan konulardan biri. İki cinsiyet arasındaki farklılıklar fiziksel olarak belirgin olsa da psikolojik farklılıklar çok daha karmaşık ve tartışmalı bir konu. Bunlar doğuştan gelen biyolojik farklılıklar mıdır yoksa toplumun şekillendirdiği sosyal, kültürel nedenli mi? Gelin hep beraber Molatik olalım...
30.08.2021 İlişkiler
Serhan Kansu'dan insana dair derinlikli bir yolculuk
Serhan Kansu'dan insana dair derinlikli bir yolculuk Yazar Serhan Kansu’nun yeni kitabı “Kadınlar, Erkekler Ve Bazı İhtimaller” Nemesis etiketiyle raflardaki yerini aldı. Eser okuyucuyu; kadın-erkek ilişkilerindeki ‘diğer ihtimallere’, hayata ve insana dair derinlikli, samimi ve keyifli bir yolculuğa davet ediyor
24.08.2021 Kültür Sanat
Kadınların duymak istediği 10 şey
Kadınların duymak istediği 10 şey Kadınların önem verdiği tek şey hediye ve çiçek değil. Zaman zaman onları ne kadar önemsediğinizi anlatmanız gerek. Bir dahaki sefere onu gülümsetmek istediğiniz zaman bu 10 maddeyi aklınızda tutun. Hadi Molatik olalım…
11.08.2021 İlişkiler
Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır?
Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Tarihin en ilgi çeken konuları her daim kadın erkek ilişkileri olmuştur. Haliyle sadece sanat mecrası değil bilimin de konu edindiği meselelerdir. Queensland Üniversitesi bir grup uzman kendilerine vazife edinip kadınların nasıl erkeklerden hoşlandığını araştırmışlar. Bizlere de Molatik olmak düşüyor. Bakalım kadınlar hangi erkeklerle uzun, hangileriyle kısa ilişkileri tercih ediyorlar.
18.05.2021 İlişkiler
“Erkeğin hayatına çekidüzen vermek hata”
“Erkeğin hayatına çekidüzen vermek hata” Milliyet Cumartesi’de “Adil’e Sor” adlı köşesiyle kadın-erkek ilişkilerine dair güncel soruları ele alan Adil Yıldırım’a en çok yapılan hataları sorduk
14.03.2021 Pazar
Hülya Avşar: İbrahim herkesi öyle öpüyordu
Hülya Avşar: İbrahim herkesi öyle öpüyordu Hülya Avşar, Hasan Can Kaya'nın sunduğu 'Konuşanlar' adlı programa konuk oldu. Kadın-erkek ilişkileri hakkında konuşan ünlü sanatçının, İbrahim Tatlıses ile ilgili itirafı olay oldu.
11.02.2021 Cadde
Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı!
Takipçilerinden Merve Boluğur'a: Bir tek bu kalmıştı! Son dönemde oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık ve YouTube kanalı açarak gündemde olan Merve Boluğur, şimdide resme merak sardı.
10.02.2021 Cadde
Churm’den ‘Mutlu Kalpler’ kulübü
Churm’den ‘Mutlu Kalpler’ kulübü Almula Merter Churm, 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken ‘ilişkilere’ el atıyor!
3.02.2021 Cadde
Merve Boluğur aşk doktoru oldu!
Merve Boluğur aşk doktoru oldu! Oyuncu Merve Boluğur, YouTube kanalında ilk videosunu yayınladı. Özel hayatında yüzü bir türlü gülmeyen Merve Boluğur, kanalında kadın-erkek ilişkileri üzerine tavsiyelerde bulundu. Boluğur, videodaki tavırları ile sosyal medyada gündem oldu.
24.12.2020 Cadde
“Asıl mücadele zihniyetle”
“Asıl mücadele zihniyetle” KADEM Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, “Kadına yönelik ve aile içi şiddet devam ettiği sürece, şiddetle mücadele etmeyi hedefleyen hukuki metinlere ve tavizsiz uygulamalara her zaman ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek” diyor
9.08.2020 Pazar
Aşkım saati
Aşkım saati Radyo D, sevilen programlarını salgın nedeniyle sosyal medya üzerinde yayınlıyor.
25.04.2020 Cadde
‘Geri zekâlı’ soruşturması
‘Geri zekâlı’ soruşturması Youtube’de kadın - erkek ilişkileri üzerine videolar paylaşan Muhammet Çumanoğlu, programında kendisine “geri zekâlı” diye hakaret ettiğini öne sürdüğü Okan Bayülgen hakkında suç duyurusunda bulundu.
10.03.2020 Gündem
“Herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol”
“Herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol” Hakan Mengüç: “Hiç olmayı mağaraya kapanmak, hiç kimseyle konuşmamak zannediyoruz. Hiç olmak hiçbir şeye muhtaç olmamaktır. Bu yüzden Şems ‘Şu dünyada herkes bir şey olmaya çalışırken sen hiç ol’ diyor”
9.02.2020 Pazar
‘Ben espri yapınca millete iğneler batıyor’
‘Ben espri yapınca millete iğneler batıyor’ Muazzez Ersoy bir konserinde “Lady Gaga’dan daha güzelim” diye espri yaptı herkes de ciddiye aldı ve ortalık karıştı. Ersoy bu konuda biraz sitemli; “Bir başka meslektaşım yapsa “Şakaları, esprileriyle kırdı geçirdi” diye yazarlardı. Ben yapınca, millete bir şeyler oluyor. İğneler batıyor, bu nasıl bir hazımsızlık anlamış değilim” diyor.
21.07.2019 Pazar
'İlişkide sürpriz yaşamaya hiç niyetimiz yok'
'İlişkide sürpriz yaşamaya hiç niyetimiz yok' “Ortalıkta Düzgün Erkek Var” kitabını yazan çöpçatan ve ilişki mentoru Yunus Sezener, “İstiyoruz ki tam çizdiğimiz gibi biri olsun, paket gibi gelsin ama bu hayata sürpriz yaşamaya geldik. İlişkide sürpriz yaşamaya hiç niyetimiz yok” diyor.
27.04.2019 Cumartesi

Benzer Haber Etiketleri

Kadın Erkek İlişkileri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.