Soğuk hava kalbinizi bozmasın! Koruyucu olan 5 yöntemi anlattı
Soğuk hava kalbinizi bozmasın! Koruyucu olan 5 yöntemi anlattı Soğuk havalar kalp sağlığını olumsuz etkilediğinden kalp hastalığı olanların kış aylarında gerekli tedbirleri almalarının çok önemli olduğunu anlatan Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Onur Akpınar, muhtemel riskleri anlattı ve kalbi korumanın 5 yolunu sıraladı.
5.01.2024 Genel Sağlık
Bacaklarda ağrı, şişlik ve huzursuzluk varsa dikkat
Bacaklarda ağrı, şişlik ve huzursuzluk varsa dikkat Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Burak Erdolu, varis hastalığına ilişkin önemli bilgiler verdi.
11.06.2022 Sağlık
Bacaklarda damar tıkanıklığına neden olan 8 önemli neden
Bacaklarda damar tıkanıklığına neden olan 8 önemli neden Sigara, sağlıksız beslenme, hareketsizlik, bazı kronik hastalıklar ve daha bir çok etken nedeniyle bacaklarda görülme sıklığı her geçen gün artan damar tıkanıklığı, genellikle 50 yaş üzerinde yaygın olarak karşımıza çıkıyor. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Macit Bitargil, bacaklarda damar tıkanıklığına neden olan 8 önemli nedeni anlattı.
27.05.2022 Genel Sağlık
İnme tedavisinde Türk profesörden yüz güldüren yöntem
İnme tedavisinde Türk profesörden yüz güldüren yöntem Şah damarı kaynaklı inmelerin tedavisinde yüz güldürücü gelişmeler yaşanıyor. Türk profesör Yusuf Kalko'nun geliştirdiği tekniklerle inmenin üzerinden 45 gün geçmiş olsa dahi yüzde 100 tıkalı damarlar açılarak pek çok kişi sağlığına kavuşabiliyor. İşte "inme cerrahisi" hakkında merak edilenler...
29.11.2019 Genel Sağlık