Kanıt

Kanıt

Son dakika kanıt haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kanıt gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kanıt haber sayfamızda...

Kanıt

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.190 kanıt haberi bulunmuştur.
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor'
İskoçya'dan Türkiye'ye uzanan esrarengiz tünel! Uzmanı açıkladı: 'Tarihleme yapılamıyor' İskoçya'dan Türkiye'ye uzandığı iddia edilen 12 bin yıllık bir tünel... Hakkında çok fazla komplo teorisi bulunan bu antik tünel için söylenenler ise sosyal medyada hızla yayılıyor. Peki, Avrupa ile Türkiye'yi birbirine bağladığı öne sürülen esrarengiz yapının ardındaki gerçek ne? "Tarihleme yapılamıyor" diyen Arkeolog Erman Ertuğrul cevapladı.
25.04.2024 Yaşam
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata!
Sivasspor - Fenerbahçe maçındaki penaltı kararı doğru mu? Eski hakem açıkladı: Skandal bir hata! Sivasspor, Süper Lig’in 33’üncü haftasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Karşılaşmanın tartışmalı penaltı kararını eski hakemler yorumladı.
23.04.2024 Sivasspor
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı!
Beşiktaş kafilesi, Ankara'ya ulaştı! Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne konuk olacak Beşiktaş'ta kafile başkente ulaştı.
22.04.2024 Beşiktaş
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok'
Real Madrid - Barcelona maçının VAR kayıtları açıklandı! 'Kanıt yok' La Liga'da Real Madrid'in Barcelona'yı 3-2 mağlup ettiği maçın VAR kayıtları açıklandı. Barcelona'nın yoğun itirazlarda bulunduğu pozisyondaki VAR konuşmaları gündem oldu.
22.04.2024 İspanya La Liga
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var
Sosyal medyada 'jakuzi' tartışması! AK Parti'den açıklama: Ne öyle bir oda, ne öyle bir jakuzi var İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın, Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'nün başkanlık katında jakuzi olduğunu iddia etmesi üzerine AK Parti'den peş peşe açıklamalar geldi.
7.04.2024 Gündem
30 milyon dolar yok oldu! Paraların çalındığını bile anlamadılar, akıllara La Casa de Papel geldi
30 milyon dolar yok oldu! Paraların çalındığını bile anlamadılar, akıllara La Casa de Papel geldi Tüm alarm sistemlerini atlatıp içeri sızdılar. Öyle ki, hırsızlık paraların çalındığı kasa açılana kadar fark edilemedi bile. Yaşananlar eyalet tarihini en büyük soygunlarından biri olarak kayıtlara geçti.
5.04.2024 Dünya
'Enflasyonda birkaç veri daha görmeliyiz'
'Enflasyonda birkaç veri daha görmeliyiz' Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, "Enflasyonun düşüşe geçeceğini öngörmüştüm ve şimdi bunu doğrulayan daha fazla kanıt görmemiz gerekiyor. Bunu gördüğümde faiz oranlarını aşağı çekebilecek bir konumda olacağımızı düşünüyorum" dedi.
5.04.2024 Uzmanpara
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı Mazbata ikinci olan adaya verilirken seçimi kazanan muhtar böyle bir kararın neden alındığını açıkladı.
4.04.2024 Haberler
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı
Muhtarlık seçimini kazandı, mazbatası iptal edildi! Sebebini duyan şaşkınlık yaşadı Mazbata ikinci olan adaya verilirken seçimi kazanan muhtar böyle bir kararın neden alındığını açıkladı.
4.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı
'Onlar insan değil, hayvan': Trump ülkedeki yasa dışı göçmenleri hedef aldı Trump, seçim konuşmalarında Meksika sınırını yasa dışı yollardan geçen göçmenlerin kendi ülkelerindeki hapishane ve akıl hastanelerinden kaçtığını ve ABD'de şiddet suçlarını körüklediklerini iddia ediyor.
3.04.2024 Dünya
Embriyoların genetiğini değiştirdiği için hapsedilen Çinli bilim adamı yeniden iş başında
Embriyoların genetiğini değiştirdiği için hapsedilen Çinli bilim adamı yeniden iş başında 2019'da Çin'deki bir mahkeme, ikiz kız kardeşler Lulu ve Nana'nın gen dizilimini doğumdan önce değiştirdiğini söylediği He'yi tıbbi düzenlemeleri ihlal ettiği gerekçesiyle üç yıl hapis cezasına çarptırmıştı.
2.04.2024 Dünya
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı
Gözündeki son görüntüden katilini buldular! Her şeyi kocası yapmış, korkunç 'balta' detayı Ölmeden önce son gördüğünüz görüntüyü yakalamanın mümkün olduğunu söylesek ne derdiniz? Kulağa bilim-kurgu filminden fırlamış gibi gelse de bir dönem cinayetlerin aydınlatılması için bu yöntem uygulandı. Peki Karındeşen Jack dosyasında bile başvurulduğu söylenen optografi tekniği nasıl işliyordu, hangi olaylara ışık tuttu?
2.04.2024 Yaşam
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var'
Mario Balotelli'den ırkçılık tepkisi! '20 bin kamera var' Adana Demirspor'un yıldızı Mario Balotelli, İtalya'daki ırkçılık iddiaları hakkında konuştu.
1.04.2024 Adana Demirspor
Malezya'da 'Allah' yazılı çorap sattığı iddia edilen bir mağazaya molotoflu saldırı
Malezya'da 'Allah' yazılı çorap sattığı iddia edilen bir mağazaya molotoflu saldırı Çoğunluğu Müslüman olan etnik Malayların, 34 milyonluk nüfusunun üçte ikisini oluşturduğu Malezya'da din oldukça hassas bir konu.
31.03.2024 Dünya
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı?
2 bin köylü sırra kadem bastı! Mezarların içi bile boştu, sebebi 'mavi ışık' mı? Bir kürk avcısıydı, bu nedenle de kar kış dinlemeden dağ bayır geziyordu. Ancak bu sefer ayak bastığı yerde gördükleri umduğu gibi değildi. "Aylardır yaşamın olmadığı köyde cesetler bulmayı umuyordum ama kişisel eşyalardan başka bir şey yoktu. Yiyecekler, silahlar hatta tüm kıyafetler yerli yerindeydi” diyen adam bir sırrın tam ortasındaydı. Peki ama bu köydeki 2 bin kişiye ne olmuştu?
31.03.2024 Yaşam
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil Polonya Başbakanı Donald Tusk, Rusya’nın 'savaş öncesi' dönemde olduğunu ve tüm kıtanın akıbeti açısından Ukrayna’nın Rusya’ya yenilmemesi gerektiğini söyledi.
30.03.2024 Dünya
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt!  'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım'
Turgut Altınok'tan '600 daire iddiasına' belgeli yanıt! 'Yavaş'ın zerre onuru varsa istifa etmesi lazım' Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Antalya'daki 600 dairesinin olduğu iddilarına ilişkin noktayı koydu. Altınok, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden alınan resmi yazı ile cevap verdi.  
28.03.2024 Gündem
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu
'Taş Kağıt Makas'ta Rıza tehlikede! Emirkıran'ların oyunu bozuldu Kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük ve Hüseyin Avni Danyal'ın yer aldığı 'Taş Kağıt Makas' beşinci bölümüyle Kanal D izleyicilerini büyüledi. İşte detaylar...
28.03.2024 Cadde
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır
Özel'in 'adaylarınızı çekin' çağrısına Akşener'den yanıt: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık olmamıştır Geçtiğimiz günlerde Özgür Özel, İYİ Parti'nin Balıkesir, Edirne ve Ordu adaylarını çekilmesini istemişti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Özgür Özel'in bu sözlerine çok sert tepki geldi: Türk siyasetinde bu şekilde bir cıvıklık, bir ayıp asla olmamıştır. Bu kaçıncı.
27.03.2024 Galeri
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı CHP İl binasında para sayma görüntüleriyle ilgili Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı
Nusr-Et'e saldıranlar yakalandı! Bakan Yerlikaya operasyonun detaylarını paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Beşiktaş’taki “Nusr-Et” isimli iş yerine yönelik silahlı saldırı eylemine karşı düzenlenen operasyonun ayrıntılarını paylaştı.
27.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kanıt ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.