Karşılaşma

Karşılaşma

Son dakika karşılaşma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karşılaşma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karşılaşma haber sayfamızda...

Karşılaşma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 36.857 karşılaşma haberi bulunmuştur.
Filenin Sultanları'nın FIVB Milletler Ligi kadrosu belli oldu! Eda Erdem Dündar gerçeği
Filenin Sultanları'nın FIVB Milletler Ligi kadrosu belli oldu! Eda Erdem Dündar gerçeği FIVB Milletler Ligi'nin 1'inci haftasında Antalya'da parkeye çıkacak A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kadrosu belli oldu. Takım kaptanı Eda Erdem Dündar kadroda yer almadı.
13.05.2024 Voleybol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı stadı açıkladı
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Türkiye Kupası Finali'nin oynanacağı stadı açıkladı TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Beşiktaş ile Trabzonspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stadı duyurdu.
13.05.2024 Türkiye Kupası
4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı.
4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı. 4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst oynadı, 138 bin 235 TL kazandı. Misli’ye gelen kazanıyor, Misli kazandırmaya devam ediyor. Misli üyesi, pazar bülteninden, farklı liglerden 4 maç içeren ve totalde 16.35 oran eden bir kupon oluşturdu. Misli üyesinde kuponunda bulunan 4 maça da İlk Yarı 1.5 Üst tercihinde bulundu. Ayrıca Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı, aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
13.05.2024 Diğer
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca!
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca! Süper Lig’in 36’ncı haftasında İstanbulspor’u mağlup ederek puanını 61’e çıkaran Trabzonspor, 3’üncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bordo-mavililerde, 67 saniye içinde 2 gol kaydeden Paul Onuachu ile 3 golün asistini yapan Edin Visca, karşılaşmaya damgasını vuran isimler oldu.
13.05.2024 Trabzonspor
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler'
Ercan Güven, Fenerbahçe maçı sonrası sert çıktı! 'Bavulunu toplaması gerekenler' Süper Lig'in 36'ncı haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u 3-0 mağlup etti. Galatasaray'ın puan kaybetmediği haftada puan farkı 6 olarak korundu. Milliyet Gazetesi yazarları, karşılaşmayı ve Fenerbahçe'yi değerlendirdi.
13.05.2024 Fenerbahçe
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı!
Gaziantep FK, Adana'da 6 gol atarak kazandı! Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Adana Demirspor, Gaziantep FK'ya 6-1 mağlup oldu.
12.05.2024 Adana Demirspor
Başakşehir, Sivasspor deplasmanında galip!
Başakşehir, Sivasspor deplasmanında galip! Başakşehir, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Sivasspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.05.2024 Sivasspor
Hatayspor, Ankaragücü'nü 2-1'le geçti!
Hatayspor, Ankaragücü'nü 2-1'le geçti! Hatayspor, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Ankaragücü'nü 2-1'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
12.05.2024 Hatayspor
Kasımpaşa evinde zorlanmadan kazandı!
Kasımpaşa evinde zorlanmadan kazandı! Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Antalyaspor engelini 3-1'le geçti.
12.05.2024 Kasımpaşa
Konyaspor'dan düşme hattında kritik 3 puan!
Konyaspor'dan düşme hattında kritik 3 puan! Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında Konyaspor, Samsunspor'u 3-0 mağlup etti.
12.05.2024 Konyaspor
Trabzonspor, İstanbulspor karşısında farklı galip!
Trabzonspor, İstanbulspor karşısında farklı galip! Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 36'ncı haftasında İstanbulspor'u 3-0 mağlup etti.
12.05.2024 Trabzonspor
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
12.05.2024 Futbol
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu
Filenin Sultanları'nda fotoğraf çekimi! Zehra Güneş, Melissa Vargas ve Derya Cebecioğlu Filenin Sultanları'nda son şampiyon unvanını korumak için Milletler Ligi'nde sahneye çıkacak. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda fotoğraf çekimi yapıldı. Derya Cebecioğlu'ndan Zehra Güneş ve Melissa Vargas paylaşımı geldi.
12.05.2024 Voleybol
Süper Lig'de ya tamam ya devam haftası! Galatasaray şampiyon olursa kupa Fenerbahçe derbisinde
Süper Lig'de ya tamam ya devam haftası! Galatasaray şampiyon olursa kupa Fenerbahçe derbisinde Süper Lig’de son üç haftaya girilirken, Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda galibiyet arayacak, kulağı ise Kadıköy’de olacak.
12.05.2024 Süper Lig
Arda Güler yıldızlaştı! Real Madrid farka koştu
Arda Güler yıldızlaştı! Real Madrid farka koştu La Liga'nın 35'inci haftasında Real Madrid, Granada deplasmanından 4-0 galip ayrıldı. Milli futbolcu Arda Güler 1 golle maçı tamamladı.
11.05.2024 İspanya La Liga
Süper Lig'e yükselen Göztepe kupasına kavuştu!
Süper Lig'e yükselen Göztepe kupasına kavuştu! Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Göztepe, Bodrum FK maçının ardından düzenlenen törende kupasını aldı.
11.05.2024 1.Lig
Alaves ve Girona puanları paylaştı!
Alaves ve Girona puanları paylaştı! LaLiga'nın 36'ncı haftasında Alaves ile Girona 2-2 berabere kaldı.
10.05.2024 İspanya La Liga
Auxerre, Fransa Ligue 1'e yükseldi!
Auxerre, Fransa Ligue 1'e yükseldi! Fransa Ligue 2'nin 37'nci haftasında Amiens ile puanları paylaşan Auxerre, Ligue 1'e yükseldi.
10.05.2024 Fransa Ligue 1
Asya Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı D-Smart'ta!
Asya Şampiyonlar Ligi'nde final heyecanı D-Smart'ta! Yokohama Marinos ile Al Ain arasındaki Asya Şampiyonlar Ligi finalinin heyecanı D-Smart ekranlarında yaşanacak.
10.05.2024 Dünyadan Futbol
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi
Ankaragücü'nden Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya tepkisi MKE Ankaragücü, Emre Belözoğlu ve Atakan Çankaya'ya edilen küfürlerin ardından Beşiktaş'ın PFDK'ya sevk edilmemesine tepki gösterdi.
10.05.2024 Ankaragücü
Eliasson’la beklenmedik bir karşılaşma
Eliasson’la beklenmedik bir karşılaşma İstanbul Modern gerçekleştirdiği projelerle dünyada büyük ilgi gören İzlandalı-Danimarkalı Olafur Eliasson’un 30 yıllık kariyerinden kapsamlı bir seçkiyi 7 Haziran’da izleyicilerle buluşturuyor.
10.05.2024 Kültür Sanat
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı
UEFA Avrupa Ligi'nde finalistler belli oldu! 59 yıllık rekor kırıldı Avrupa futbolunun en önemli organizasyonlarından UEFA Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile Atalanta finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı!
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayer Leverkusen ile Roma 2-2 berabere kaldı. İlk maçta Roma'yı deplasmanda 2-0'la geçen Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde finale yükseldi!
Olympiakos, UEFA Konferans Ligi'nde finale yükseldi! UEFA Konferans Ligi Yarı Final rövanş maçında Olympiakos, Aston Villa'yı 2-0 mağlup etti ve finale yükseldi.
9.05.2024 Konferans Ligi
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar
Avrupa Ligi’nin keyfi “Şampiyon Oranlar” ile çıkar Avrupa Ligi’nde heyecan, yarı final rövanş maçlarıyla devam ediyor. Bugün oynanacak karşılaşmalar sonrasında finale yükselecek takımlar belli olacak. Futbolseverleri geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine çok keyifli maçlar bekliyor.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Karşılaşma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.