Hira bebeğin ölümüne neden olan üniversiteli Selin'e hapis
Hira bebeğin ölümüne neden olan üniversiteli Selin'e hapis Bursa’da, kullandığı kamyonetle hızla girdiği sokakta 10 aylık Hira bebeğin ölümüne, teyzesi 36 yaşındaki Emine Caner’in yaralanmasına neden olmak suçundan tutuksuz yargılanan Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencisi 22 yaşındaki Selin Dursun 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, üniversiteli genç kıza verilen cezada hiç bir indirim yapmadı. Bursa’da geçen yıl Haziran ayında merkez Nilüfer'in Ahmet Yesevi Mahallesi’nde meydana gelen olayda Dumlupınar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Selin Dursun, yönetimindeki 16 EU 497 plakalı kamyonetin kontrolünü yitirince yolda bulunan 23 yaşındaki Emine Caner ile kucağındaki 10 aylık yeğeni Hira Bozacıoğlu'na çarptı. Ağır yaralanan Hira bebek kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan Selin Dursun tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 'BEN ÇARPMADIM' DEDİ Bursa 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde ‘taksirle bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olmak' suçundan hakkında dava açılan Selin Dursun, çıktığı duruşmalarda verdiği ifadesinde kendini şöyle savundu: “Ben ne bebeğe ne de teyzesine çarptım. Sokağa normal şekilde girmiştim. O sırada yolun ortasında bebek arabası duruyordu. Teyzesi hemen arabaya doğru hareket etti. Arabada bebek olduğunu düşündüm. Çarpmamak için direksiyonu duvar tarafına kırdım ve duvara çarptım. Bu sırada teyzesinin dengesi bozuldu. Duvara çrptığım kamyonetin arka tarafı da teyzenin ayağına çarpınca, kendisini can havli ile bebeği atmış diye düşünüyorum. Bu sırada kafasını yere çarpan bebek öldü. Suçsuzum."  CEZADA İNDİRİM YAPILMADI Trafik İhtisas Daire Başkanlığı'nın Selin Dursun'u asli ve tam kusurlu, kazada yaralanan Emine Caner’in ise kusursuz olarak belirlediği raporun mahkemeye ulaşmasından sonra karar aşamasına gelen yargılamaya devam edildi. Selin Dursun'un katılmadığı duruşmada ölen Hira Bozacıoğlu'nun annesi Ayşe ile yaralanan Emine Caner ve tar
11.09.2019 Yaşam
Adıyaman'da katliam gibi kaza: 7 ölü
Adıyaman'da katliam gibi kaza: 7 ölü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi'nde yolcu otobüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 7 kişi öldü, 10 kişi yaralandı. Kaza, dün gece geç saatlerde Gölbaşı- Kahramanmaraş karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Bingöl'den Adana'ya yolcu taşıyan 12 AF 712 plakalı otobüs ile karşı yönden gelen 01 AAY 03 plakalı hafif ticari araç Karaburun Köyü yakınlarında çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen hafif ticari araç devrildi. Kazada 7 kişi yaşamını yitirirken, 10 kişi de yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma kurtarma görevlisi sevk edildi.Kaza nedeniyle kapanan yolda can pazarı yaşandı. Cesetler, görevliler tarafından tabutlara konularak morga götürüldü. Yaralılar da sağlık görevlilerince ambulanslarla Gölbaşı Devlet Hastanesi'ne taşındı. Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan 5'i, hayati tehlikeleri bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu, kullanılamaz hale gelen araçların çekilmesiyle yeniden açıldı. Kazayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Ankara yolunda katliam gibi kaza
Ankara yolunda katliam gibi kaza Kırşehir-Ankara karayolunun 25'inci kilometresinde bir yolcu otobüsü kaygan zemin nedeniyle devrildiKırşehir'den Ankara yönüne giden, sürücüsü henüz belirlenemeyen 40 LE 121 plakalı yolcu otobüsü, Kaman ilçesi yakınlarında yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole devrildi.İlk belirlemelere göre 9 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi de yaralandı.Kazada yaralanan 20'den fazla kişi, ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Ankara yolunda katliam gibi kaza
Ankara yolunda katliam gibi kaza Kırşehir-Ankara karayolunun 25'inci kilometresinde bir yolcu otobüsü kaygan zemin nedeniyle devrildiKırşehir'den Ankara yönüne giden, sürücüsü henüz belirlenemeyen 40 LE 121 plakalı yolcu otobüsü, Kaman ilçesi yakınlarında yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle şarampole devrildi.İlk belirlemelere göre 9 kişi yaşamını yitirdi, 30 kişi de yaralandı.Kazada yaralanan 20'den fazla kişi, ambulanslarla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazanın olduğu bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Katliam gibi kaza! 6 ölü, 16 yaralı
Katliam gibi kaza! 6 ölü, 16 yaralı Kars'ın Susuz İlçesi ile Ardahan karayolu üzeri Kırkpınar mevkiinde iki otomobil kafa kafaya çarpıştı.
12.05.2015 Gündem
Şanlıurfa'da katliam gibi kaza!
Şanlıurfa'da katliam gibi kaza! Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa-Akçakale karayolunun TOKİ bağlantısı mevkinde sürücülerinin kimliği henüz belirlenemeyen Otomobil, beton mikseri ile minibüs çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre aralarında çocuk da bulunan 8 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar ise Şanlıurfa'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. DHA'nın haberine göre ölü sayısı 9'a yükseldi.
11.09.2019 Haberler
Malatya'da katliam gibi kaza!
Malatya'da katliam gibi kaza! Malatya’da minibüsün köprüden uçması sonucu aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Kaza, Malatya-Sivas Karayolu üzerinde gece saat 03.00 sularında Hasançelebi’ye 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya’ya seyir halindeki sürücüsü öğrenilemeyen 16 NP 641 plakalı minibüs, TCDD üst geçidi için yapılmakta olan köprü inşaatının menfezine uçtu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile AFAD kurtarma ekibi yönlendirildi. Araç içerisinde sıkışan cesetler saatlerce AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı.
11.09.2019 Haberler
Çin'de katliam gibi kaza
Çin'de katliam gibi kaza Çin'in orta bölümündeki Hunan eyaletinde meydana gelen trafik kazasında 53 yolcu taşıyan otobüsten yalnızca 4 kişi kurtuldu. Ölü sayısının 50'yi aşmasından endişe ediliyor.
11.09.2019 Haberler
Katliam gibi kaza!1’i bebek 5 kişi öldü
Katliam gibi kaza!1’i bebek 5 kişi öldü Yozgat’ın merkeze bağlı Başıbüyüklü köyü yakınlarında beton mikseriyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre; otomobilde bulunan 1’ i bebek 5 kişi hayatını kaybetti.
17.05.2014 Gündem
Katliam gibi kaza: 6 ölü
Katliam gibi kaza: 6 ölü Şanlıurfa'nın Bozova ilçesi yakınlarında sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında en az 6 kişi yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı. Kaza mahalline çok sayıda sağlık ekibi gönderildi. Yaralılar Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Yolcu otobüsünde can pazarı
Yolcu otobüsünde can pazarı AFYONKARAHİSAR’ın Kızılören İlçesi’nde bir yolcu otobüsü, bir kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu 7 kişi öldü, 25 kişi yaralandı.
11.09.2019 Yaşam
Katliam gibi kaza: 6 ölü
Katliam gibi kaza: 6 ölü Ordu’da üniversitelileri taşıyan minibüs, önündeki kamyondan fırlayan lastikten kaçmak isterken, karşı şeritten gelen kamyonla çarpıştı. Biri yardımcı doçent, 4’ü öğrenci 6 kişi can verdi
24.12.2008 Gündem
Katliam gibi kaza: 14 ölü, 23 yaralı
Katliam gibi kaza: 14 ölü, 23 yaralı Van’dan İran’a giden yolcu otobüsü, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Ağrı’da şarampole yuvarlandı. Ortalığı kan gölüne dönüştüren kazada 14 kişi öldü, 23 kişi de yaralandı. Yaralılar arasında durumları ağır olanlar da var
8.09.2008 Yaşam