Kazalar

Kazalar

Son dakika kazalar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kazalar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kazalar haber sayfamızda...

Kazalar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.413 kazalar haberi bulunmuştur.
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi
Antalya'daki faica sonrası Erciyes'te teleferiğe yoğun ilgi Kayseri’de Erciyes Kayak Merkezi, Ramazan Bayramı'nın ilk günü açılmazken, ikinci günü 2 bin 800, üçüncü günü 3 bin, dün ise 2 bin 700 ziyaretçiyi ağırladı. Bugün ise, saat 14.00'e kadar 2 bin 600 kişi Erciyes'te teleferiklere bindi.
14.04.2024 Gündem
TEM’de bayram trafiği yoğunluğu havadan görüntülendi
TEM’de bayram trafiği yoğunluğu havadan görüntülendi TEM Otoyolu’nun Kocaeli geçişi İstanbul istikametinde bayram trafiği sebebiyle yoğunluk yaşanıyor. Meydana gelen kazalar ve araç arızlarına bağlı olarak trafik yer yer durma noktasına geldi. Trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülenirken, arıza yapan aracın itildiği anlar da kaydedildi.
13.04.2024 Haberler
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor
Tatilden dönen İstanbullular yoğun gece yaşıyor Ramazan Bayramı tatili dönüşü İstanbul girişinde büyük yoğunluk oluştu. Tekirdağ-İstanbul yolunda araçlar uzun kuyruklar oluşturdu. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada Kırıkkale'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca görüntülendi.
10.04.2024 Haberler
Isparta'da kazalar mobeselere yansıdı
Isparta'da kazalar mobeselere yansıdı Isparta'da kentin belirli noktalarında meydana gelen 4 kaza mobese kameralarına yansıdı.
8.04.2024 Haberler
Yüzüne maske takıp, eline tırpan aldı
Yüzüne maske takıp, eline tırpan aldı Düzce'de motokurye Ramazan Bayramı tatili için yola çıkan sürücüleri uyarmak için ilginç bir çalışmaya imza attı. Yüzüne maske takıp, eline tırpan alan kurye, TEM Otoyolu'nda polis denetimine eşlik ederek, sürücüleri uyardı.
7.04.2024 Haberler
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum
Otoyolda Ramazan Bayramı yoğunluğu arttı! İşte yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada
İzmir’de otomobilin iş yeri çalışanları ile müşterilerin arasına daldığı anlar kamerada İzmir'de bir aracın otomobile ve kamyonete çarpıp iş yeri önünde duran 7 kişinin arasına daldığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada 1 kişinin bacağı kırılırken, sürücü baygınlık geçirdi.
6.04.2024 Haberler
TESK Başkanı: Bayram tatili trafik kazalarıyla zehir olmasın
TESK Başkanı: Bayram tatili trafik kazalarıyla zehir olmasın Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Ekonomi
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı
Ekrem İmamoğlu mazbatasını aldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını aldı. İmamoğlu mazbatasını aldıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bu mazbata 16 milyonundur. Mazbata şehrimize hayırlı olsun ve elbette ki Allah beni mahcup etmesin" ifadelerini kullandı.
3.04.2024 Gündem
Malatya’da dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalar kamerada
Malatya’da dikkatsizlik sonucu yaşanan kazalar kamerada Malatya’da dikkatsizlik sonucu yaşanan 4 ayrı trafik kazası güvenlik kameralarına yansıdı.
24.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Motosiklet sayısı geçen yıla göre 960 bin arttı
Bakan Yerlikaya: Motosiklet sayısı geçen yıla göre 960 bin arttı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 2024 Motobike İstanbul Fuar açılışına katıldı.
20.03.2024 Gündem
Görgü tanığı kaza anını anlattı! Direksiyon eğitmeni hayatını kaybetti
Görgü tanığı kaza anını anlattı! Direksiyon eğitmeni hayatını kaybetti Esenyurt’ta direksiyon eğitmeninin kullandığı otomobil, ara sokaktan çıkan bir araca çarptı ardından bariyerlere girdi. Kazada direksiyon eğitmeni hayatını kaybetti.
19.03.2024 Gündem
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı
Kazalar KGYS kameralarına yansıdı Nevşehir’de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
16.03.2024 Haberler
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor Ankara’da hayvansever Buket Özgünlü, engelli köpekleri varillerden oluşturulan trene yerleştirerek cadde ve sokaklarda gezdiriyor.
15.03.2024 Haberler
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor
Yürekleri ısıtan görüntü! Engelli köpekleri varilden yapılan trenle gezdiriyor Ankara’da hayvansever Buket Özgünlü, engelli köpekleri varillerden oluşturulan trene yerleştirerek cadde ve sokaklarda gezdiriyor.
15.03.2024 Gündem
Isparta'da meydana gelen kazalar kamerada
Isparta'da meydana gelen kazalar kamerada Isparta'da geçen ocak ayında kentin belirli noktalarında meydana gelen 4 kaza MOBESE kameralarına yansıdı.
13.03.2024 Haberler
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri Bakırköy'de dün bir TIR'ın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmişti. Trafik uzmanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı kazada yaşanan hatalar zincirini değerlendirdi.
12.03.2024 Haberler
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri
Devrilen TIR aileyi yok etti! Kazada hatalar zinciri Bakırköy'de dün bir TIR'ın devrilmesiyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetmişti. Trafik uzmanı Prof.Dr. Mustafa Ilıcalı kazada yaşanan hatalar zincirini değerlendirdi.
12.03.2024 Gündem
Sağından geçmek istediği otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu
Sağından geçmek istediği otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu Burdur’da Ocak ayında meydana gelen 4 trafik kazası KGYS kameralarına yansıdı. Emniyet Müdürlüğü tarafından yayınlanan görüntülerde “Biraz daha dikkatli olsalardı bu kazalar olmayabilirdi” mesajı verildi.
12.03.2024 Haberler
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı
Özgür Özel Zonguldak'ta konuştu! 6 Şubat madencileri unutulmadı CHP lideri Özgür Özel, yerel seçim çalışmaları kapsamında Zonguldak’ta Madenci Anıtı’nda miting düzenledi.
9.03.2024 Gündem
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu
Kaza geçiren Mustafa Destici taburcu oldu Dün makam aracıyla kaza geçiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, tedavisinin ardından Tokat Devlet Hastanesi'nden taburcu oldu.
5.03.2024 Gündem
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı!
Beşiktaş-Galatasaray derbisi sonrası ünlü isme eleştiri yağmuru: Büyük hayal kırıklığı! Trendyol Süper Lig'in 28. haftasındaki derbide Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yenerek liderlik koltuğunu muhafaza etti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
4.03.2024 Beşiktaş
Otobüs üst üste kaza atlattı, yolcular telefona sarıldı! Şoför ile ilgili şok detay
Otobüs üst üste kaza atlattı, yolcular telefona sarıldı! Şoför ile ilgili şok detay Şırnak’a gitmek üzere Antalya Otogarı’ndan yola çıkan şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan bir firmaya ait otobüste yolculuk yapan vatandaşlar, otobüsün üst üste kazalar atlatması üzerine polisi aradı. Trafik ekipleri tarafından durdurulan otobüsün şoförü yapılan kontrolde alkollü çıktı.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kazalar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.