Kil  Maskesi

Kil Maskesi

Son dakika kil maskesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kil maskesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kil maskesi haber sayfamızda...

Kil Maskesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 84 kil maskesi haberi bulunmuştur.
‘Yasaklı kozmetik’ ürünler hâlâ satışta
‘Yasaklı kozmetik’ ürünler hâlâ satışta Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu’nun analizleri sonrası ‘güvensiz’ bulduğu kozmetik ürünleri, hâlâ internetteki alışveriş sitelerinde satışta... Uzmanlar, aralarında bebek pudrasının da bulunduğu ürünlerin hastalıklara ve kansere davetiye çıkardığını belirterek uyarıyor...
31.10.2022 Gündem
SATIŞA ÇIKTI! BİM'de 13 Eylül (Bugün) hangi indirimler var? BİM indirimli ürünler kataloğu satışta
SATIŞA ÇIKTI! BİM'de 13 Eylül (Bugün) hangi indirimler var? BİM indirimli ürünler kataloğu satışta BİM mağazalarında her hafta Salı ve Cuma günleri satışa sunulan aktüel ürünler kataloğunda her hafta farklı ürün seçenekleri mağazalarda satışa çıkıyor. 13 Eylül Salı günü BİM mağazalarında satışa çıkacak ürünler arasında gıda ve ev araç gereçlerinin yanı sıra toka, taç gibi ürünlerde satışta olacak.
13.09.2022 Bilgi Rehberi
Prenseslerin güzellik sırrı: Kil maskesi
Prenseslerin güzellik sırrı: Kil maskesi Son yıllarda kozmetik sektörünün organik ve doğal ürünlerden yararlanmasıyla kullanım alanı daha da genişleyen kil, evde cilt bakımının en popüler içerikleri arasında.
27.07.2022 Cadde
Tarihi değiştirecek keşif! Avrupa'da mumya bulundu, bildiklerinizi unutun
Tarihi değiştirecek keşif! Avrupa'da mumya bulundu, bildiklerinizi unutun Mumya denince akıllara ilk olarak antik Mısır geliyor. Ancak ölülerini mumyalayan farklı kültürler de var. Portekiz'de yapılan bir keşif, tarihçesi çok eskilere dayanan mumyalama geleneğiyle ilgili bilinenleri değiştirecek cinsten.
10.04.2022 Dünya
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Üstün teknoloji Penti, teknolojinin gücünden yararlanarak dengeli yaşam için özel kapsül koleksiyona imza attı: ‘Penti Balance&Relax...
28.08.2021 Cadde
Kil Maskesi Nasıl Kullanılır? Kil Maskesi Yüzde Ne Kadar Durmalı?
Kil Maskesi Nasıl Kullanılır? Kil Maskesi Yüzde Ne Kadar Durmalı? Yüz bölgesi her insanın önem verdiği bölgelerden biridir. Yüz bölgesinin kusursuz ve pürüzsüz olması her insanın istediği durumlardır. Yüzlere uygulanan maskelerden biri de kil maskesidir. Kil maskesinin nasıl kullanıldığı ve yüzde ne kadar durdurulacağı bakım yapmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Kil maskesi nasıl kullanılır? Kil maskesi yüzde ne kadar durmalı? Kil maskesi hakkında merak edilen tüm bilgileri sizler için detaylı olarak derledik.
2.06.2021 Yaşam
Nasıl Güzel Olunur? Makyajsız Güzel Görünme Yolları Nelerdir?
Nasıl Güzel Olunur? Makyajsız Güzel Görünme Yolları Nelerdir? Çok fazla makyaj yapmak, zamanla cildin zarar görmesine ve yıpranmasına neden olabilir. Bazı makyaj malzemelerinin içindeki kimyasallar ise cildin erken yaşlanmasına doğrudan doğruya etki ediyor. Cildinin erken yaşta yıpranmasını istemeyen binlerce kadının merak ettiği tek bir konu var: Makyajsız da güzel görünmek mümkün mü? Makyaj yapmadan güzel görünmenin tüm yollarını detaylı bir şekilde derledik.
21.05.2021 Kadın
Burundaki Siyah Noktalar Neden Çıkar? Siyah Noktalar Nasıl Gider, Nasıl Temizlenir?
Burundaki Siyah Noktalar Neden Çıkar? Siyah Noktalar Nasıl Gider, Nasıl Temizlenir? Burundaki Siyah Noktalar Neden Çıkar? Siyah Noktalar Nasıl Gider, Nasıl Temizlenir?
20.03.2021 Sağlık
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır?
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır? Yüz bakımı bilhassa kadınlar olmak üzere erkekler için de oldukça önemli bir konudur. Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler pek çok maskeye ihtiyaç duyarlar. Bununla beraber kil maskesi; gözenekler kanalı ile ciltteki en derin tabakaya nüfuz ederek, burada bulunan kirlerin çıkmasına yardımcı olur. Cildi besleyerek onaran kil maskesi; temizlenen gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Peki, kil maskesi nasıl yapılır? Evde yeşil ve beyaz kil maskeleri nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
6.02.2021 Güzellik
Burundaki siyah noktalar nasıl geçer? Doğal yollarla temizleme yöntemleri
Burundaki siyah noktalar nasıl geçer? Doğal yollarla temizleme yöntemleri Kadın ve erkeklerde cildin üst yüzeyinde oluşan problemlerden biri siyah noktalardır. Cildin aşırı yağlanmasını ardından oluşan siyah noktalar, yüzeye yapışan kir ve mikropların cilt altına itilmesi sonucu oluşmaktadır. Pek çok kişi burundaki siyah noktalar nasıl geçer sorusunu sormaktadır. Burunda oluşan siyah noktalar için çeşitli yöntem ve maske çeşitleri bulunmaktadır. Burunda oluşan siyah noktalardan kurtulmak isteyen kişiler için tüm detayları derledik...
7.01.2021 Sağlık
Beyaz Dilin Faydaları Nelerdir? Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır?
Beyaz Dilin Faydaları Nelerdir? Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır? İster kadın olsun ister erkek, herkes sağlıklı ve temiz bir yüze sahip olmak ister. Bunun için de herkes çeşitli yöntemler uygulamaktadır. Son yıllarda çok fazla karşımıza çıkan yöntemlerden biri de, beyaz kil maskesi uygulamaktır. Peki, beyaz kil maskesi nasıl yapılır ve faydaları nelerdir? İşte beyaz kil maskesi hakkında bilmeniz gerekenler.
17.12.2020 PembeNar
Kilin bakım dünyasındaki mucizevi etkileri
Kilin bakım dünyasındaki mucizevi etkileri İyileştirici bileşen olarak bilinen bentonit kili; iltihabı azaltabilir ve genel bağışıklığı artırabilir. Çünkü volkanik külden oluşan bentonit kil, toksinleri emme ve çıkarma kabiliyeti ile bilinir. İşte toksinleri, virüsleri, parazitleri, mantarları, bakterileri temizlemek için bir mıknatıs gibi çalışan bentonit kili kullanmanın yolları...
1.06.2020 Cilt Bakımı
Kendin yap: Donuk saçlarınıza hayat verecek ev yapımı kil maskesi
Kendin yap: Donuk saçlarınıza hayat verecek ev yapımı kil maskesi Saçımızın görünüşümüzün önemli bir parçası olduğu bilidiğimiz için onu mükemmel bir şekilde şekillendirmek istiyoruz. Sağlıklı ve dolgun saçlar hepimizin hayali. Ancak günlük rutinimiz bazen bizi olduğu kadar saçlarımızı da yoruyor. İşte donuklaşmış, cansız saçlara çözüm olacak kil maskesi tarifi...
4.05.2020 Saç Bakımı
20'li yaşlarda cilt bakım rutininize mutlaka eklemeniz gerekenler
20'li yaşlarda cilt bakım rutininize mutlaka eklemeniz gerekenler Cildiniz, en başından beri size eşlik ettiği için 20'li yaşlarınızda bile yorgun düşmüş olabilir. Yol boyunca cilt bakımı konusunda çok sayıda temel bilgi edindiğinizi ve birçok uygulama denediğinizi tahmin ediyoruz. Ancak işleri biraz basit tutmak ve tamamen en etkili ürün ve uygulamalara yönelmek, 20'li yaşlardaki cildinizi iyileştirmek ve gelecek için korumak konusunda oldukça önemli. İşte 20'li yaşlarda cilt bakım rutininize eklemeniz gerekenler...
18.03.2020 Cilt Bakımı
İnternetten pantolon sipariş etti, kutudan tayt ile yüz maskesi çıktı!
İnternetten pantolon sipariş etti, kutudan tayt ile yüz maskesi çıktı! Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde sosyal medyada gördüğü bir alışveriş firmasından 150 TL karşılığında 5 adet pantolon sipariş veren 15 yaşındaki genç, gelen paket içerisinden çıkanları görünce büyük şok yaşadı.
17.02.2020 Gündem
Cildi ölü deriden arındıran maske tarifleri
Cildi ölü deriden arındıran maske tarifleri Cildiniz her ay olduğu gibi mevsim geçişlerinde de kendini yeniler. Fakat bu süreç bazen yavaşlar ve bu da ölü hücrelerin cildinizin yüzeyinde daha uzun süre kalmasına neden olur. Eğer cildinizi derinlemesine temizlemeyen maskeler ya da cildi soyan maska tarifleri arıyorsanız bu haberimiz sizin için...
23.11.2018 Cilt Bakımı
Sivilce şişliği nasıl geçer?
Sivilce şişliği nasıl geçer? Sivilce şişliği nasıl geçer? sorusu merakla araştırılıyor. Çok sık karşılaşılan bir cilt sorunu olan sivilce nasıl geçer? Birçok insanı etkileyen bu durum oldukça rahatsız eder. Peki sivilce şişkinliğini geçirmek için ne yapmalı?
27.12.2018 Cilt Bakımı
Klişe değil kil maskesi güzellik getiriyor
Klişe değil kil maskesi güzellik getiriyor Kil maskesi kadınların geçmişten günümze cilt bakımında kullandıkları maske olarak bilinmektedir. Kil içerisinde bulundurduğu zengin mineraller sayesinde cildimize gereken bakımı yapıyor. Birçok farklı renkte kil bulunuyor ve hepsinin işlevi farklı var. Cildinize uygun kili seçiyorsunuz ve cildiniz güzelleşiyor. Gelin daha yakından inceleyelim kil maskesi tam anlamıyla neymiş ne değilmiş.
19.04.2018 Gündem
Eliz Sakuçoğlu özgüvenini konuşturdu
Eliz Sakuçoğlu özgüvenini konuşturdu Sosyal medyada yaptığı cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Eliz Sakuçoğlu, yine kural bozmadı.
9.02.2018 Cadde
Senin #KİLMOJİ’n hangisi
Senin #KİLMOJİ’n hangisi L’Oréal Paris saf kil maskeleri ile senin #KİLMOJİ’n hangisi?
Siyah nokta temizleme yöntemleri
Siyah nokta temizleme yöntemleri Siyah noktalar hem kadınların hem de erkeklerin yaşadığı bir cilt problemidir. Siyah noktalar, cildin aşırı yağlanmasıyla, ölü hücrelerin fazlasıyla ciltte birikmesinden oluşur.
20.10.2017 Cilt Bakımı
Kil maskesinin faydaları
Kil maskesinin faydaları Mineraller bakımından zengin olan kil maskesi, içeriğinde çok fazla yararlı bileşenler barındırıyor. Eskilerden beri kullanılan kil maskesi günümüzde de çok fazla uygulanan yöntemler arasında… aynı zamanda kil maskesinin de cilt için sayısız faydası bulunmakta. Kil maskesinin faydalarını henüz bilmiyorsanız sizler için maddeler halinde hazırlamış olduğumuz kil maskesinin faydalarına göz atabilirsiniz.
26.09.2017 Cilt Bakımı
Gözenekleri sıkılaştırmak için yapılması gerekenler
Gözenekleri sıkılaştırmak için yapılması gerekenler Gözenekler, cildin dışarıdan nefes almasını sağlayan hücrelerdir. Gözenekler dolduğunda, ciltte kirlenmeler meydana gelir ve cildinizde delik deşik bir görüntü oluşur. Bu kötü görüntünün oluşmaması için gözenekleri sıkılaştırmak gerekir. Gözenek sıkılaştırma konusunda bilgi sahibi değilseniz, sizler için araştırdığımız gözenek sıkılaştırma yöntemlerini deneyebilirsiniz.
25.09.2017 Cilt Bakımı
Son dakika... Sağlık Bakanlığı "güvensiz" kozmetik ürünlerine ceza yağdırdı!
Son dakika... Sağlık Bakanlığı "güvensiz" kozmetik ürünlerine ceza yağdırdı! Sağlık Bakanlığınca, yılın ilk üç ayında yapılan kozmetik denetimlerinde 759 üründen 310'u "teknik düzelemeye aykırı", 12'si "güvensiz" bulundu ve 543 bin 947 lira ceza kesildi."Uygunsuz" ürünler arasında ise kil maskesi, göz şampuanı, kına seti, ıslak havlu, ayak kremi ve bazı şampuanlar yer aldı.
8.06.2017 Ekonomi
Işın Karaca'dan eşine: Senden korkuluk olmaz aşkım
Işın Karaca'dan eşine: Senden korkuluk olmaz aşkım Şarkıcı Işın Karaca, eşi Tuğrul Odabaş ile keyifli saatler geçirirken çektiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.
23.05.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kil Maskesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.