Kiralık Evler

Kiralık Evler

Son dakika kiralık evler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kiralık evler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kiralık evler haber sayfamızda...

Kiralık Evler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 393 kiralık evler haberi bulunmuştur.
Hollanda’da kiraya ‘1235 euro’ sınırı
Hollanda’da kiraya ‘1235 euro’ sınırı Hollanda hükümeti, şahısların ya da özel şirketlerin kiraya vereceği konutlara kira tavanı getiriyor.
30.04.2024 Ekonomi
Hollanda özel sektördeki ev kiralarına sınırlama getiriyor
Hollanda özel sektördeki ev kiralarına sınırlama getiriyor Hollanda hükümeti, fahiş fiyatlara karşı kiracıları daha iyi korumak amacıyla serbest piyasadaki konutlara kira artış sınırlaması getiriyor.
28.04.2024 Dünya
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira
8 arkadaşın hayali gerçek oldu! Kendilerine köy kurdular, değeri 1 milyon lira Herkes küçük bir kasabaya yerleşerek arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeyi hayal etmiştir. 20 yıldır çok iyi dost olan dört çift, bunu yapmanın yolunu buldu. Birbirlerine daha yakın yaşamak isteyen arkadaşlar uzun süre plan yaptıktan sonra kendilerine 10 dönümlük arazi üzerinde küçük bir köy inşa etti.
22.04.2024 Yaşam
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı
Ayasofya'da turist düzenlemesi! Bakan Ersoy yeni uygulamanın detaylarını anlattı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ayasofya'da yapılacak olan yeni uygulama ile ilgili canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu.
31.10.2023 Ekonomi
80 bin kayıtdışı konutla 51 milyar lira kayıtdışı kazanç! ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da
80 bin kayıtdışı konutla 51 milyar lira kayıtdışı kazanç! ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da Kamuoyunda “günübirlik kiralık evler” düzenlemesi olarak bilinen, konutların 100 günün altında turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin usul ve esasları belirleyen teklif TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nda kabul edildi.
14.10.2023 Ekonomi
Turistik kiralamada 100 gün sınırlaması! AK Parti'den yasa teklifi
Turistik kiralamada 100 gün sınırlaması! AK Parti'den yasa teklifi Günübirlik kiralık evlerde artan şikayetler üzerine AK Parti yasa teklifi sundu. 30 maddelik teklifte 100 gün altı turistik kiralamalar izin belgesiyle yapılabilecek. Bir yıl içinde konutunu 4 defadan fazla kiraya verene 1 milyon TL ceza kesilecek.
11.10.2023 Ekonomi
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi?
Meclis’in gündemi ‘ekonomi torbası’! Emekli maaşına düzeltme için aralık ayı beklenir mi? Meclis’in açılmasıyla birlikte bazı kritik düzenlemelerle ilgili çalışma başlatıldı. Gözler emekli maaşlarında yapılacak düzenlemeye çevrilirken ‘günlük kiralık evler’e sınırlama bekleniyor.
6.10.2023 Ekonomi
Düzce'de günlük kiralık evlere polis baskını!
Düzce'de günlük kiralık evlere polis baskını! Üniversite kampüsü yakınlarındaki günlük kiralık evlere polis ekipleri operasyon düzenledi. Uyuşturucu maddelerin ele geçirildiği baskında 3'ü kadın 5 kişi tutuklandı.
18.08.2023 Gündem
Kiralık ilanlarda değişiklik: İşte en çok aranan kriter!
Kiralık ilanlarda değişiklik: İşte en çok aranan kriter! Ev kiralarının sürekli tırmanışa geçmesi mal sahiplerinin kiracı profilini değiştirdi. Yeni verilen ilanlarda en çok bu değişiklik göze çarpıyor. İşte kiracı adaylarında aranan kriter...
7.08.2023 Haberler
Kiralık ilanlarda değişiklik: İşte en çok aranan kriter!
Kiralık ilanlarda değişiklik: İşte en çok aranan kriter! Ev kiralarının sürekli tırmanışa geçmesi mal sahiplerinin kiracı profilini değiştirdi. Yeni verilen ilanlarda en çok bu değişiklik göze çarpıyor. İşte kiracı adaylarında aranan kriter...
7.08.2023 Ekonomi
Günlük kiralamaya yeni kurallar geliyor: 'Yabancılar emlakçılığa soyundu'
Günlük kiralamaya yeni kurallar geliyor: 'Yabancılar emlakçılığa soyundu' Turizm sektöründe, kayıt dışı günübirlik kiralama sorunu gündemde. Yabancılar aldıkları evleri turistlere kayıt dışı kiralıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu durumu engellemek için yeni bir mevzuat hazırlıyor.
4.08.2023 Ekonomi
Emniyet uzmanı anlattı: 5 maddede Esenyurt nasıl kurtulur?
Emniyet uzmanı anlattı: 5 maddede Esenyurt nasıl kurtulur? Esenyurt, 1 milyona yaklaşan nüfusu ile İstanbul’un en kalabalık ilçelerinden biri. İlçenin dinamik nüfusu ise 1.5 milyonu buluyor. En son tekel baskını ile Türkiye gündemine gelen Esenyurt’ta silahlanma yarışı ile alınan tedbirlere rağmen asayiş olaylarındaki artışın nedenlerini, nasıl çözüm üretileceğini emniyetin deneyimli isimlerine sorduk.
4.08.2023 Gündem
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi
Günlük kiralık evler, otel doluluklarını etkiledi Kayıt dışı kiralanan günlük evler, otellerde doluluk oranını azalttı. Sektör temsilcileri günlük kiralık evlerinde otellerle aynı vergi sistemine tabi olmasını ve bu evlerin denetlenmesini istiyor.
3.08.2023 Ekonomi
Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki son durumu anlattı: İstanbul'a özel yasa!
Bakan Özhaseki deprem bölgesindeki son durumu anlattı: İstanbul'a özel yasa! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, canlı yayında 'Yerinde Dönüşüm' projesi ve İstanbul'da riskli yapılara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
2.08.2023 Ekonomi
‘Turistten turiste’ günübirlik kiralama
‘Turistten turiste’ günübirlik kiralama Turizmde son yıllarda yerli ve yabancı turistin talebini artırdığı günübirlik kiralama uygulamalarının, bu sezonda bazı bölgelerde sektörden yüzde 20 pay aldığı tahmin ediliyor. Turistler bile kendi aralarında evleri birbirine kiralıyor.
2.08.2023 Ekonomi
Suç ve cinayette ilk sırada
Suç ve cinayette ilk sırada İstanbul’un eski ve köklü yerleşim yerlerinden Büyükçekmece ilçesine bağlı belde iken 2008’de Kıraç beldesiyle birleştirilerek ilçe statüsü kazanan Esenyurt, resmi verilere göre İstanbul’un en yüksek nüfusuna sahip ilçesi.
1.08.2023 Gündem
Kiralık ve satılık evlere 'deprem' zammı! Şikayet yağıyor
Kiralık ve satılık evlere 'deprem' zammı! Şikayet yağıyor Bir süredir herkesin gündeminde olan yüksek ev kiraları, deprem nedeniyle iyice tırmanışa geçti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu 10 bin liranın altında ev bulmanın zorlaştığını söylüyor.
17.03.2023 Ekonomi
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı
Kastamonu’ya deprem göçü: Ev ve arsalara talep patladı İstanbul’da 600 binden fazla nüfusu barındıran Kastamonulular, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından memleketine geri dönüşlere başladı. Başta İstanbul olmak üzere deprem riski taşıyan illerden Kastamonu’ya yaşanan göç sebebiyle şu anda hem kiralık hem de satılık ev ya da arsa kalmadı, satılık ev ya da arsa fiyatları da iki kat arttı.
11.03.2023 Ekonomi
İBB Başkanı İmamoğlu: Sıkıntılı binaların yüzde 50'sinden fazlasında kiracılar oturuyor
İBB Başkanı İmamoğlu: Sıkıntılı binaların yüzde 50'sinden fazlasında kiracılar oturuyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de KİPTAŞ tarafından yenilenecek bir apartmanın yıkım organizasyonuna katıldı. İmamoğlu, "24 seneyi ne yazık ki rölantide geçirdik. Şimdi gaza basmalıyız ve bir an önce bütün binaların yenilenmesiyle ilgili müthiş bir seferberlik ilanıyla yol yürümeliyiz. Sıkıntılı binaların yüzde 50'sinden fazlasında kiracılar oturuyor" dedi.
10.03.2023 Gündem
Avrupa ülkesinden tarihi karar! Devlet kiraları sabitleyecek
Avrupa ülkesinden tarihi karar! Devlet kiraları sabitleyecek Hollanda hükümeti serbest piyasada artan konut kiralarına karşı kiracıları daha iyi korumak için fiyat sınırlaması getirmeyi planlıyor.
2.03.2023 Dünya
Osmaniye'de satılık ve kiralık evler için 'fahiş fiyat' soruşturması
Osmaniye'de satılık ve kiralık evler için 'fahiş fiyat' soruşturması Osmaniye'de, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ev satışı ve kira bedellerindeki fahiş fiyat artışlarına ilişkin soruşturma başlatıldı.
2.03.2023 Ekonomi
Deprem sonrası TOKİ ve müstakil evlere talep arttı
Deprem sonrası TOKİ ve müstakil evlere talep arttı Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından TOKİ konutlarına ve müstakil evlere talep arttı.
28.02.2023 Ekonomi
‘Acılarını en iyi ben anlıyorum’
‘Acılarını en iyi ben anlıyorum’ 1999’da enkazdan kurtulan Mehmet Demir, depremzedeler için Kemalpaşa’daki dükkanınıyardım merkezine çevirdi, 40 dairenin de mağdur vatandaşlara tahsis edilmesini sağladı.
22.02.2023 Ege
Kiralık evler depremzedeler için ücretsiz ilana dönüştü
Kiralık evler depremzedeler için ücretsiz ilana dönüştü Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak değiştirdi.
10.02.2023 Ekonomi
‘Kira’ tavan yaptı dönüşüm tıkandı
‘Kira’ tavan yaptı dönüşüm tıkandı Son dönemde kentsel dönüşümü yavaşlatan etkenlerden biri de yüksek kiralar ve azalan kiralık evler... Riskli yapısı dönüşüme girecek vatandaşların yeni ve uygun fiyatlı konut arayışı süreci daha da uzatıyor.
13.12.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kiralık Evler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.