Kız Kulesi

Kız Kulesi

Son dakika Kız Kulesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kız Kulesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kız Kulesi haber sayfamızda...

Kız Kulesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 941 kız kulesi haberi bulunmuştur.
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı
23 Nisan nedeniyle Valinin koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri yaktı 23 Nisan nedeniyle Hatay'da Vali Mustafa Masatlı'nın koltuğuna oturan depremzede Ali'nin sözleri yürekleri ısıttı. İşte o detaylar...
22.04.2024 Gündem
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu
Bursa’da korkunç olay! 7 kedi parçalanmış halde ölü bulundu Bursa İnegöl korkunç bir olay gerçekleşti. Boş bir arazide 6’sı yavru 7 kedi parçalanmış halde bulundu. İşte detaylar...
22.04.2024 Gündem
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak
Kız Kulesi'ne gidecekler dikkat! 1 hafta kapalı olacak Kız kulesini ziyarete gidecekler için uyarı geldi. Adanın bir hafta kapatılacağını açıklandı. İşte o tarihler...
22.04.2024 Gündem
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları
Deniz hamamları ve İstanbul’un eski plajları Deniz hamamları ahşap iskeleler üzerine kurulmuş kapalı mekanlardı. Kadınların bu mekanlardan dışarı çıkması kesinlikle yasaktı. Tarabya’da açılan plajlarda kadın ve erkeklerin bir arada denize girmeleriyle beraber deniz hamamları şehrin hafızasında detay olarak kaldı.
7.04.2024 Gündem
Yer: Üsküdar! Denizde yüzen bir kişi gözden kayboldu
Yer: Üsküdar! Denizde yüzen bir kişi gözden kayboldu Üsküdar'da kıyafetlerini çıkarıp denize atlayan kişi bir süre sonra gözden kayboldu. Sahil güvenlik ekiplerinin denizde kaybolan kişi için arama çalışması başlattı.
2.04.2024 Gündem
Üsküdar'da denize atlayan adam yüzerek gözden kayboldu
Üsküdar'da denize atlayan adam yüzerek gözden kayboldu Üsküdar sahil yolunda bir vatandaş, iddiaya göre kıyafetlerini çıkarıp kişisel eşyalarını bırakarak denize atladı. Şahıs, denizde bir süre yüzdükten sonra gözlerden kayboldu.
2.04.2024 Haberler
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdooğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki göstererek, "Balya balya dolarlar, balya balya avrolar, bu görüntülerinin ortada dolaştığı hatta Kandil'e kadar bunların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluşmasında, Ahmet Kaya şarkısında da duygu dolu anlar yaşadı.
30.03.2024 Gündem
AJet ilk uçuşunu yaptı
AJet ilk uçuşunu yaptı Türk Hava Yolları'nın yeni markası olan ve 104 uçakla kurulan AJet özel bir uçuşla Ankara'dan İstanbul'a ilk seferini yaptı.
29.03.2024 Ekonomi
Üsküdar'da sahil yolunu trafiğe kapatan kaza!
Üsküdar'da sahil yolunu trafiğe kapatan kaza! Üsküdar'da vinç, demir platformu devirdi. Platformun parçaları yola saçılırken, sahil yolu araç trafiğine kapandı.
16.03.2024 Gündem
Kız Kulesi ziyarete açıldı
Kız Kulesi ziyarete açıldı Kız Kulesi, yapılan kapsamlı restorasyonun ardından yeniden İstanbullularla buluştu.
2.03.2024 Kültür Sanat
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber!
AYLA ALGAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDAYDI? Ayla Algan öldü mü, neden öldü? Usta oyuncudan üzen haber! Son dakika haberi... Tiyatro ve sinema oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. Peki, Ayla Algan kimdir, neden öldü? İşte Ayla Algan biyografisi…
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Yılın son gününe güzel bir VEDA
Yılın son gününe güzel bir VEDA Türkiye, 2024’ü coşkuyla karşıladı. Kimileri evlerinde aileleriyle kimileri de yaşadıkları kentlerin meydan ve caddelerinde düzenlenen etkinliklerle şarkılar söyleyerek, dans ederek, 2023’ün son gününe veda etti...
2.01.2024 Gündem
Kız Kulesi Nerede? Kız Kulesi'ne Nasıl Gidilir? (2024)
Kız Kulesi Nerede? Kız Kulesi'ne Nasıl Gidilir? (2024)   Türkiye'nin tarihi açıdan en önemli ve simgesel noktalarından biri Kız Kulesidir. Her sene pek çok insan bu özel yapıyı görebilmek için ziyaret gerçekleştiriyor. Peki, Kız Kulesi nerede? Kız Kulesi nasıl gidilir? İşte bu konu hakkında bilinmesi gerekenler...
1.01.2024 Tatil
PUBG MOBILE Dünya Kupası şöleni İstanbul’da start aldı
PUBG MOBILE Dünya Kupası şöleni İstanbul’da start aldı 10 ülkeden 16 takımın kozlarını paylaştığı ve ödül havuzunda 86 milyon TL’yi aşkın para bulunan turnuvanın kazananı pazar günü belli olacak.
8.12.2023 Diğer
Bakan Ersoy: Turizm gelirimiz 42 milyar dolar oldu
Bakan Ersoy: Turizm gelirimiz 42 milyar dolar oldu Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Turizm gelirimiz ilk 9 ayda 42 milyar dolar olup, Orta Vadeli Plan hedefi olan 55,6 milyar dolar ile de uyumlu şekilde gitmektedir” dedi.
15.11.2023 Ekonomi
Galata ve Kız kulelerinde ışık gösterileri, 10 Kasım'a kadar devam edecek
Galata ve Kız kulelerinde ışık gösterileri, 10 Kasım'a kadar devam edecek Kültür ve Turizm Bakanlığı, Galata ve Kız kulelerinde Cumhuriyet'in 100'üncü yılı nedeniyle düzenlenen ışık ve gösterilerinin 10 Kasım'a kadar devam edeceğini açıkladı.
1.11.2023 Gündem
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol
Millî Mücadele’den Cumhuriyet’e giden yol Mondros Mütarekesi’nden Cumhuriyet’e uzanan yolculukta, beş yıl içerisinde büyük engeller aşıldı. Bu beş yılda Samsun’dan Sivas’a, Ankara’dan İzmir’e, savaşlardan zafere zorlu bir yol yüründü.
29.10.2023 Gündem
Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı! 'Her yerde güzel'
Kız Kulesi Türk bayrağı ile ışıklandırıldı! 'Her yerde güzel' Üsküdar'da bulunan Kız Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel olarak Ay-Yıldız ile ışıklandırıldı.
26.10.2023 Gündem
Kız Kulesi'ne Türk Bayrağı yansıtıldı
Kız Kulesi'ne Türk Bayrağı yansıtıldı Kız Kulesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Türk Bayrağı ile ışıklandırıldı.
26.10.2023 Haberler
İstiklâl’de bir yürüyüş
İstiklâl’de bir yürüyüş İstanbul’un en gözde mekânlarından İstiklâl Caddesi, birçok önemli yapıya ev sahipliği yapıyor. Gelin İstiklâl’de yürürken bu yapılardan bazılarına bir göz atalım!
18.09.2023 Arkeoloji
“Boğaz bizim evimiz”
“Boğaz bizim evimiz” İstanbul’un sembolü Boğaz’ı kulaçlarla aşan gruplardan Sarayburnu Fatihleri’nin saat 05.00’te başlayan yüzme mesaisine eşlik ediyoruz.
26.08.2023 Pazar
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023
10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları: 10. Sınıf Türk Dili ve Edebiyatı Ders Kitabı MEB Yayınları Cevap Anahtarı 2022-2023 Eğitim öğretim hayatında edebiyat dersleri öğrencilerin aldığı derslerden birisidir. Özellikle lise 9. 10. 11. ve 12. sınıf öğrencileri Türk Dili ve Edebiyatı dersleri alırlar. Üniversite giriş sınavı YKS oturumları TYT-AYT gibi merkezi sınavlarda öğrencilerin karşısına çıkan alanlardan bir tanesidir. Ders kitapları her yıl MEB tarafından açıklanan müfredata göre düzenlenmektedir. 10. sınıf edebiyat ders kitabında öğrencilerin kendini geliştirebileceği çeşitli etkinliklerin yanı sıra cevaplayabilecekleri bilgi verici sorular da bulunmaktadır. 2022-2023 yılında 10. sınıf edebiyat ders kitabı MEB Yayınları cevap anahtarını merak ediyorsanız "10. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Cevapları" içeriğimize göz atabilirsiniz.
25.08.2023 Eğitim
Issız adanın eşsiz kilisesi
Issız adanın eşsiz kilisesi Van Gölü’nün dört adasından biri olan Akdamar Adası, son nefesinde “Ah Tamara” diye haykıran âşık efsanesi ve kilisesi ile meşhur. Surp Haç (Akdamar) Kilisesi, Hristiyanlığa geçmiş ilk feodal aile olan Ardzruni Hanedanı’nın kralı I. Gagik tarafından 10. yüzyılda yaptırıldı. Tevrat ve İncil’den hikâyelerin kabartmaları ve eşsiz mimarisiyle kilise, Van gezilerinin olmazsa olmazı..
23.08.2023 Arkeoloji
Herkesin gözünde başka bir İstanbul
Herkesin gözünde başka bir İstanbul “Sevgilim İstanbul” fotoğraf yarışmasının izlenmeye değer 52 özgün İstanbul karesi, kentin tam ortasındaki Mecidiyeköy Sanat Galerisi’nde bir kültür ve sanat vahası gibi beliriyor.
3.08.2023 Kültür Sanat
İstanbul adeta alev aldı! Sıcaktan bunalanlar sahil ve parklara koştu
İstanbul adeta alev aldı! Sıcaktan bunalanlar sahil ve parklara koştu İstanbul'da sıcak hava nedeniyle bunalan vatandaşlar, öğle saatlerinde park ve sahillere akın etti. Üsküdar Sahili'ne gelen vatandaşlar denize girerken bazı vatandaşlar da ağaç gölgesinde serinledi.
13.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kız Kulesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.