Kördüğüm

Kördüğüm

Son dakika kördüğüm haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kördüğüm gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kördüğüm haber sayfamızda...

Kördüğüm

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 632 kördüğüm haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi
SON DAKİKA | Galatasaray'ın ardından Fenerbahçe maçının da hakem kayıtları ortaya çıktı: Şimdi izlediğimde el yok gibi TFF, görüntüleri sızdırılan Galatasaray-Antalyaspor maçının MHK toplantısıyla alakalı bir açıklama yayınladı ve 1 Mart 2024'te yapılan söz konusu MHK Eğitim Toplantısı'nın tamamını yayınladı. Görüntülerde Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı da yer aldı.
26.03.2024 Süper Lig
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika 31 Mart yerel seçim mesajı: Yeni fırsat penceresi Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da "Kadim Dostlar İftarı" programında konuştu. "Şehirlerimizi belediyecilik hizmetlerinde ileriye götüremedikleri gibi beceriksizlikleriyle bir nevi fetret devrine soktular." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart seçimleri için 'yeni fırsat penceresi' vurgusu yaptı.
17.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Küresel sapkın akımları boşa çıkaracağız Ankara'da katıldığı programda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Çocuklarımızı inancından, kültüründen, ailesinden, benliğinden, cinsiyetinden kopartarak küresel sapkın akımların esiri yapma çabalarını boşa çıkaracağız.' dedi.
12.03.2024 Gündem
Bu güzel şehir bitkisel hayatta
Bu güzel şehir bitkisel hayatta Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimini eleştirerek “İstanbul’a emanet olarak değil de nimet olarak bakanlar ihmalkârlıklarıyla, umursamazlıklarıyla bu güzel şehrin bitkisel hayata girmesine sebep oldu” dedi
27.02.2024 Gündem
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimine tepki göstererek, "Kaldığımız yerden yeniden işe koyulacak aziz İstanbul'un fetret devrini sona erdireceğiz." dedi. Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını da açıkladı.
26.02.2024 Haberler
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimine tepki göstererek, "Kaldığımız yerden yeniden işe koyulacak aziz İstanbul'un fetret devrini sona erdireceğiz." dedi. Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını da açıkladı.
26.02.2024 Gündem
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı
Ünlü oyuncuların tiny house hayali belediyeye takıldı! Evler kaldırıldı İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan'ın talimatıyla kaldırıldı.
5.02.2024 Gündem
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Aile dizisi Nedret kimdir? Nedret'i oynayan Ayda Aksel hayatı ve dizileri...
Aile dizisi Nedret kimdir? Nedret'i oynayan Ayda Aksel hayatı ve dizileri... Ayda Aksel, Aile dizisinde Nedret karakterine hayat veriyor. Başarılı oyuncu Aksel, bale ve viyolonsel eğitimi gördü. Usta isim uzun süre Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'nde görev aldı. Akabinde ise Sadri Alışık Tiyatorsu'nda çalıştı. Peki, Ayda Aksel kaç yaşında, nereli?
17.10.2023 Cadde
Sebze-meyvenin neden lezzeti yok? 40 yıl önce böyle değildi, 3 sırrı var
Sebze-meyvenin neden lezzeti yok? 40 yıl önce böyle değildi, 3 sırrı var Günümüzde neredeyse tüm sebze, meyvelere her mevsim ulaşabilmek mümkün. Ancak bu konfor beraberinde lezzetinden de çok şey götürdü. "Nerede o eski sebze, meyveler" söylemi bir şehir efsanesinden mi ibaret yoksa haklı yanları var mı? Gıda Yüksek Mühendisi Merve Atınç Saral ve üretici Şaban Burhan 'eski tada dönüş'ün sırrını açıkladı.
11.10.2023 Yaşam
Son dakika: BM'de 'Zelenskiy' krizi! 'Silah olarak kullanılmamalı'
Son dakika: BM'de 'Zelenskiy' krizi! 'Silah olarak kullanılmamalı' Zelenskiy, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’ndaki Ukrayna konulu oturumda konuştu, BM'yi de hedef aldı. Öte yandan Zelenskiy'nin BM konuşması Polonya-Ukrayna arasında krize neden oldu. Zelenskiy'nin oturum başlamadan önce sık sık eline aldığı telefondaki arka plan fotoğrafı ise dikkat çekti.
20.09.2023 Dünya
Türkiye için AB pazarının korunması stratejik önemde
Türkiye için AB pazarının korunması stratejik önemde Türkiye’deki ihracatçılar açısından AB pazarının korunması stratejik öneme sahip. Şirketlerin, vakit kaybetmeden öncelikli sektörlerin ve hemen ardından listeye alınacak olan kimya ve plastik sektörünün karbon ayak izi raporlamalarını hazırlatmaları, buna göre karbon azaltımına yönelik yol haritalarını ve aksiyonlarını belirlemeleri gerekiyor
4.08.2023 Milliyet Enerji
Mihriban şiiri- Abdurrahim Karakoç
Mihriban şiiri- Abdurrahim Karakoç Abdurrahim Karakoç'un kendi sevgisini özetlemek için yazdığı dizeler aslında tüm toplumun gönlünden geçenlere tercüman olmuştur. Şiirin bestelenmesinin ardından ise edebiyata ilgi duyan duymayan herkes Abdurrahim Karakoç'un "Mihriban" şiirini ezbere bilecek kadar dinlemiş,söylemiş ya da okumuştur. İşte "Mihriban" şiirinin sözleri.
2.11.2023 Şiirler
Saadet Işıl Aksoy'dan estetik atlayış!
Saadet Işıl Aksoy'dan estetik atlayış! Havaların ısınmasıyla birlikte ünlüler tatil sezonunu açtı. Bu isimlerden biri de Saadet Işıl Aksoy oldu. Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran 39 yaşındaki güzelin fit hali dikkat çekti.
20.06.2023 Cadde
Ünlü oyuncudan 'reklam' yorumu: Ayıp ya! Konuşulacak konular bunlar değil
Ünlü oyuncudan 'reklam' yorumu: Ayıp ya! Konuşulacak konular bunlar değil 'Vatanım Sensin', 'Kördüğüm' ve 'Muhteşem Yüzyıl' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, geçtiğimiz gün Bebek'te kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşarak tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerden çok etkilendiğini söyleyen Aksoy, bazı ünlülerin reklam için deprem bölgesine gittiği iddialarının sorulması üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
7.03.2023 Cadde
Dünya medyası manşetten gördü: İsveç mahvetti, yıllar alabilir!
Dünya medyası manşetten gördü: İsveç mahvetti, yıllar alabilir! Türk Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim yakılması ABD'den İngiltere'ye, Fransa'dan Yunanistan'a, Lübnan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne, İran'dan Kanada'ya her yerde yankı buldu. Yeni bir krizin ateşlendiğini yazan gazete ve televizyonlar, NATO başvurusunun ölümle yüzleştiği yorumunu yapıyor.
23.01.2023 Dünya
Edebiyat
Edebiyat Meksika’nın gerçekleri Çağdaş Meksika edebiyatının önemli isimlerinden olan Brenda Lozano’nun “Cadılar”ı okurla buluştu...
25.12.2022 Kültür Sanat
Kaybettiklerimiz için son bir ağıt
Kaybettiklerimiz için son bir ağıt Can Baydar bu kez birini kaybedenler için mikrofonu eline alıyor… Baydar, yeni şarkısı “Mezarımın Yeri Güzeldir” ile yeri dolmayacak olanların arkasından son bir ağıt yakıyor.
20.12.2022 Kültür Sanat
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar!
Ferit Aktuğ: Bazen Ferit, bazen de Ali Sunal diye çağırıyorlar! 'Koçum Benim', 'Kavak Yerleri', 'Kördüğüm', 'Ufak Tefek Cinayetler', 'Eltilerin Savaşı' ve 'Sefirin Kızı' gibi çok izlenen yapımlarda kamera karşısına geçen Ferit Aktuğ, "Sokakta adını bilmedikleri oluyor mu?" sorusunu cevapladı. Ünlü oyuncu, meslektaşı, merhum sanatçı Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal'a da esprili bir çağrıda bulundu.
26.11.2022 Cadde
TÜRKER İNANOĞLU kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu filmleri, hayatı ve kariyeri...
TÜRKER İNANOĞLU kimdir, kaç yaşında, sağlık durumu nasıl? Türker İnanoğlu filmleri, hayatı ve kariyeri... Türker İnanoğlu 18 Mayıs 1936 yılında Safranbolu'da dünyaya geldi. Yönetmenlik kariyerine 1960 yılında Köyde Bir Kız Sevdim filmi ile başlayan Türker İnanoğlu kariyerine birçok film sığdırdı. Yapımcı ve Yönetmen olarak birçok filme imza atan Türker İnanoğlu son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü evinde düşüp kalça kemiğini kırdı. Başarılı yapımcı ve yönetmen enfeksiyon nedeniyle ameliyat edilemedi.
10.11.2022 Bilgi Rehberi
Saadet Işıl Aksoy: Bende işe yarayan hayal kurmak ve çok çalışmak
Saadet Işıl Aksoy: Bende işe yarayan hayal kurmak ve çok çalışmak 'Muhteşem Yüzyıl', 'Vatanım Sensin', 'Kördüğüm' ve 'Ailecek Şaşkınız' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Saadet Işıl Aksoy, kurduğu hayalleri gerçekleştirmek için çok çalıştığını söyledi.
9.11.2022 Cadde
Emine Erdoğan: Anadolu kadını zamanlar üstü bir rol modeldir
Emine Erdoğan: Anadolu kadını zamanlar üstü bir rol modeldir Emine Erdoğan, Kadın ve Adalet Zirvesi’nin gala yemeğine katıldı. Daha sonra sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Emine Erdoğan, "Anadolu kadını, cesareti, azmi, rikkati ve vakarıyla zamanlar üstü bir rol modeldir." ifadelerini kullandı.
5.11.2022 Gündem
Çare imecede!
Çare imecede! İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedelerin yarasını sarmak için hayata geçirdiği Halk Konut’ta 7 kooperatifle daha protokol imzalandı
7.10.2022 Ege
AK Parti'li Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Parti'li Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kördüğüm ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.