'Camdaki Kız'ın 'Laz Kızı' Alya Şahinler iskelede aşka geldi!
'Camdaki Kız'ın 'Laz Kızı' Alya Şahinler iskelede aşka geldi! 'Camdaki Kız' dizisinde hayat verdiği 'Laz Kızı' karakteriyle büyük beğeni toplayan şarkıcı Alya güzelliği ve başarılı performansıyla oldukça dikkat çekiyor. Ünlü isim, önceki gün Türkbükü'nde sevgilisiyle görüntülendi. İskelede aşka gelen Şahinler,sevgilisinin dizine yattı.
28.08.2023 Cadde
Melodiyle gelen güç
Melodiyle gelen güç Galatasaraylı futbolcuları çifte kupa haftasında bir melodinin motive ettiği ortaya çıktı.
30.06.2020 Galatasaray
Terim: Kupanın ilkini aldık, sıra ikincisinde...
Terim: Kupanın ilkini aldık, sıra ikincisinde... Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Biz bu hafta 2 kupa haftası olabilir demiştik. Bir tanesini aldık Allah'a şükür, Allah nasip ederse ikincisini de almamamız için hiçbir sebep yok" dedi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Kupalara layıksın şanlı Galatasaray
Kupalara layıksın şanlı Galatasaray Evkur Yeni Malatya deplasmanında Ziraat Türkiye Kupası finalisti olan Cim-Bom’da futbolcular, yöneticiler ve kongre üyeleri, Terim’in hatırlattığı “Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray” marşını söyledi. Terim, lig ve kupada kalan 6 maç için öğrencilerine uyarıda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Fatih Terim: "Kupalara layıksın sen Galatasaray"
Fatih Terim: "Kupalara layıksın sen Galatasaray" Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'u 5-2 mağlup ederek adını finale yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.     "Sonuna kadar pes etmeyen bir camia" "Galatasaray markası çok büyük bir marka. Bazen 30 milyon dendiğinde yanlış anlaşılıyor, tam anlaşılmıyor. Hakkı yenince kenetlenen bir camia. İlahi adalete inanan ve sonuna kadar da pes etmeyen bir camia. Bugün onun bazı tezahürlerini gördük. Uzun zamandır kupa almıyoruz, Türkiye Kupası'nı da Galatasaray müzesine götürürüz inşallah. Şu anda onu unuttuk, final dahil 6 finalimiz var."   "Biz küllerimizden yeniden doğarız" "İnanıyoruz, her zaman da inandık. Şartlar ne olursa olsun, biz küllerimizden yeniden doğarız, hiçbir zaman da pes etmeyiz ve sonuna kadar mücadele ederiz. Biz daha önce de fikstürü zor, deplasman fazla derken 6'da 6 yaptık. İnşallah bu sefer de öyle olur. Ne olursa olsun, pes etmeyen bir Galatasaray olacak."   Terim, sosyal medyadan paylaştı Fatih Terim maç sonunda sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Terim'in Twitter hesabından "Kupalara layıksın sen şanlı Galatasaray" etiketiyle yaptığı paylaşım kısa sürede yoğun ilgi gördü.
25.04.2019 Futbol
Fatih Terim: "Kupalara layıksın sen Galatasaray"
Fatih Terim: "Kupalara layıksın sen Galatasaray" Ziraat Türkiye Kupası'nda Yeni Malatyaspor'u 5-2 mağlup ederek adını finale yazdıran Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Galatasaray
Dursun Özbek: 'Kupalara layıksın sen'
Dursun Özbek: 'Kupalara layıksın sen' Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig'de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adayı olacaklarına inandığını belirtti.
30.06.2020 Galatasaray