Kur Farkı

Kur Farkı

Son dakika kur farkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kur farkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kur farkı haber sayfamızda...

Kur Farkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.403 kur farkı haberi bulunmuştur.
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?'
Kartele uyuşturucu için Rus denizaltısı! 'Füzeli mi yoksa füzesiz mi istersiniz?' 'Narko-denizaltı' olarak adlandırılan ve oldukça basit yollarla üretilen denizaltıların uyuşturucu madde taşımak için kullanıldığı bilinen bir gerçek. Ancak geçmişte uyuşturucu sevkiyatı yapmak için Rusya'dan askeri denizaltı tedarik etmek isteyenler de oldu. İşte Kolombiya'da faaliyet gösteren Cali Karteli’nin akıllara durgunluk veren hikâyesi.
25.01.2024 Dünya
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısına dair özet metin yayımlandı.
30.11.2023 Uzmanpara
Yabancılardan eczanelere hücum! Vitamin ve gıda takviyelerine talep çok fazla
Yabancılardan eczanelere hücum! Vitamin ve gıda takviyelerine talep çok fazla Edirne'de Bulgar ve Yunan turistler, iğneden ipliğe tüm ihtiyacını kentten karşılarken, reçetesiz ilaç ve takviye gıda ihtiyaçları için de eczanelerde yoğunluk oluşturuyor.
7.11.2023 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) toplantı özetinde Türk lirası mevduat payının artırılmasına yönelik ilave adımlarla parasal aktarım mekanizması güçlendirilmeye devam edileceği bildirildi.
2.11.2023 Uzmanpara
Borçlu şirketlere kolaylık
Borçlu şirketlere kolaylık Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan “6102 Sayılı Türk Ticaret Kanunu’nun 376’ncı Maddesinin Uygulanmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ” Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
1.11.2023 Ekonomi
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK) özet metninde son dönemde etkili olan ücret ve kur kaynaklı maliyet yönlü baskılar ile vergi düzenlemelerinin enflasyona önemli ölçüde yansıdığı belirtildi. Metinde aylık enflasyonun ana eğiliminde düşüşün başlayacağı değerlendirildiği aktarıldı.
28.09.2023 Uzmanpara
Merkez'in yeni adımı ne anlama geliyor? İşte KKM kararının ayrıntıları
Merkez'in yeni adımı ne anlama geliyor? İşte KKM kararının ayrıntıları Geçtiğimiz gün kur korumalı mevduatta asgari faiz uygulamasının kaldırıldığı açıklandı. Peki karar ne anlama geliyor? KKM'den borsa ve mevduata geçiş olur mu? Şu an hala KKM’de kalmak mantıklı mı? İşte detaylar...
26.09.2023 Ekonomi
Esenler Belediye Başkanı Göksu: İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız
Esenler Belediye Başkanı Göksu: İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi Eylül ayı olağan toplantısında, AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, "350 milyon olan İSKİ’nin borcunu 13 milyar 750 milyona çıkardınız" dedi.
11.09.2023 Gündem
İlaçta kritik günler
İlaçta kritik günler Son dönemde kur farkı nedeniyle ilaçların tedarik aşamasında sorunlar artıyor. Dövize endeksli sistemden çıkılması gerektiği belirtilirken, yeni bir formül bekleniyor.
20.08.2023 Ekonomi
Batıdan İngiliz ilgisi kuzeyden Rus akını
Batıdan İngiliz ilgisi kuzeyden Rus akını Turizmde hareketlilik sürüyor. Sterlin ile TL arasında açılan kur farkı İngilizlerin motivasyonunu artırırken Ruslar ise, “Eylülde İstanbul başkadır” sloganının peşinden gidiyor. Otellerde sezon başında düşük seyreden doluluklar yükseliyor.
19.08.2023 Ekonomi
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir
Ankaragücü Başkanı Koca: Bu süreç devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir Gelirler ve harcamalar konusunda transfer makasının açıldığını belirten Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, "Bu süreç böyle devam ederse 2-3 yıl sonra birçok kulüp batabilir. Yayın gelirlerinin artması lazım. Gelirlerin artması için marka değerinin yükselmesi lazım. Marka değerinin yükselmesi için kurulların hakem kararlarının ve federasyonun denetim mekanizmasını çok sıkı takip etmesi lazım" dedi.
22.06.2023 Ankaragücü
Ertuğrul Doğan: Takımın net bütçesi 25 milyon euroya indi
Ertuğrul Doğan: Takımın net bütçesi 25 milyon euroya indi Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Toplamda 680 milyon TL gibi gider kalemlerimiz var. Bunun içinde takım giderleri yok. Net ifadelerle şunu diyorum; Trabzonspor'un takım bütçesini içine katmadan gelirleri, giderlerini karşılamıyor. Trabzonspor her zaman zirveye oynayan bir takım ve bunu yapmak zorunda. İşimiz daha önceki dönemlere göre daha zor fakat imkansız değil" dedi.
13.06.2023 Trabzonspor
KKM’de bankaları rahatlatacak adım
KKM’de bankaları rahatlatacak adım Merkez Bankası, Kur Korumalı Mevduat’ta (KKM) bankaları rahatlatacak adım atarak, “önden ödemeli prim” uygulamasına son verilmesini istedi.
2.06.2023 Ekonomi
Dövizde ilçeden ilçeye kur farkı
Dövizde ilçeden ilçeye kur farkı Farklı ilçelerde bulunan döviz bürolarında euro ve dolar satış ve alış fiyatı değişimleri dikkat çekti. Aynı ilçelerde yer alan döviz bürolarında dahi fiyat farkları görüldü.
19.05.2023 Ekonomi
Kılıçdaroğlu: Ülkemizi dünya ile rekabet eden bir ülke haline getireceğiz
Kılıçdaroğlu: Ülkemizi dünya ile rekabet eden bir ülke haline getireceğiz CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ekonomi alanındaki projeleri hakkında "Şampiyonlar ligi hazır" başlıklı bir video yayınladı.Kılıçdaroğlu, "Her şey bir ekip işi. Ancak sadece bununla yetinmeyeceğiz, kalıcı refahı da Türkiye'ye getireceğiz. Türkiye'de çağın sanayi devriminin altyapısını kuracağız. Dijital teknoloji, yapay zeka, makine öğrenimi, finansal teknolojiler ve yeşil enerji konuşacağız." dedi.
3.05.2023 Gündem
Şirketlerin KKM gelirine kurumlar vergisi istisnası
Şirketlerin KKM gelirine kurumlar vergisi istisnası Kur korumalı mevduat (KKM) kapsamındaki kurumlar vergisi istisnası, şirketlerin bilançolarında yer alan yabancı paralar için de uygulanacak.
26.04.2023 Ekonomi
AK Parti'li Canikli: Seçim beyannamemiz yüzde 5,5 büyüme hedeflemekte
AK Parti'li Canikli: Seçim beyannamemiz yüzde 5,5 büyüme hedeflemekte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nurettin Canikli, "AK Parti; seçim beyannamesinde, önümüzdeki 5 yıllık dönem için yıllık ortalama yüzde 5,5'lik bir büyüme oranını hedeflemektedir. Bu büyüme oranı ile 5 yılda, 6 milyon yeni iş imkanının ortaya çıkması planlanmaktadır" dedi.
18.04.2023 Gündem
Yargıtay'dan kur farkı talebi davasında karar
Yargıtay'dan kur farkı talebi davasında karar Yargıtay 11. Hukuk Dairesi, çeklerle yapılan ödemelerde kur farkı talebe ilişkin davada kararı açıkladı.
26.03.2023 Gündem
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm
Hasan Çavuşoğlu'ndan Ersun Yanal sözleri: İlk defa bir hocanın böyle davrandığını gördüm Süper Lig temsilcisi Alanyaspor'un Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Skorer TV’nin konuğu oldu. Transfer başarılarından, yabancı hakeme kadar birçok konuya değinen Çavuşoğlu, yeni teknik direktörleri Ersun Yanal'la ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
3.03.2023 Alanyaspor
Giresunspor’da Olağanüstü Kongre yapıldı
Giresunspor’da Olağanüstü Kongre yapıldı Giresunspor’da seçimsiz gerçekleştirilen Olağanüstü Genel Kurul’da yürürlüğe giren 7405 sayılı kanun çerçevesinde “ Spor Kulübü” unvanı almasının yanı sıra yönetim kuruluna borçlanma ve bütçe artırma yetkisi verildi.
23.01.2023 Giresunspor
Murat Özkaya: Hayalim Luka Modric'i Türkiye'ye getirmek
Murat Özkaya: Hayalim Luka Modric'i Türkiye'ye getirmek Spor Toto  1'inci Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, en büyük hayalinin Luka Modric'i Türkiye'ye getirmek olduğunu belirtti. Ronaldo'yu da isteyebileceğini dilet getiren Özkaya, "Ekonomik olarak bunlar mümkün değil. Bizim asıl hedefimiz kendi Ronaldo ve Modriclerimizi yetiştirmek olmalı" şeklinde konuştu. 
22.12.2022 1.Lig
Bakan Koca Meclis'te duyurdu! 85 yaş üstü hastalara tek hekim uygulaması
Bakan Koca Meclis'te duyurdu! 85 yaş üstü hastalara tek hekim uygulaması Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM'de bütçe görüşmelerinde açıklama yaptı. Yeni düzenlemelerin hayata geçirileceğini açıklayan Bakan Koca, "85 yaşından büyüklerimiz için her birini bir hekim arkadaşımıza emanet etmek istiyoruz. Yeni düzenlememizle büyüklerimiz artık sağlık hizmetini alırken tek bir hekim tarafından yakından takip edilip yönlendirilecekler." dedi.
11.12.2022 Gündem
Bulgar turistler yılbaşı alışverişi için Edirne'ye akın etti
Bulgar turistler yılbaşı alışverişi için Edirne'ye akın etti Edirne, yaklaşan yılbaşı öncesinde alışverişe gelen Bulgar turistlerin akınına uğradı. Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Kemal Cingöz, "Bulgar turist gördüğü her şeyi satın alıyor. Kent ekonomisine çok ciddi katkı sağlıyorlar. Bunun yanında sadece kent değil, ülke ekonomisine de katkısı var. Yeter ki biz bunu sürdürülebilir yapabilelim" dedi.
10.12.2022 Ekonomi
Galatasaray'da mali kriz! Tayfun Bayındır: Maaşlar 1.5 ay geriden ödeniyor
Galatasaray'da mali kriz! Tayfun Bayındır: Maaşlar 1.5 ay geriden ödeniyor Galatasaray'da futbolcuların maaşlarının ödenmesi ile ilgili haberler gündeme gelirken, Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, sarı-kırmızılı ekipte yaşananları değerlendirdi. İşte detaylar...
10.11.2022 Galatasaray
UEFA'dan Maxi Gomez'e ağır ceza! Kırmızı görmüştü
UEFA'dan Maxi Gomez'e ağır ceza! Kırmızı görmüştü UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmek için 3 Kasım Perşembe günü Ferencvaros ile oynayacak olan Trabzonspor, Maxi Gomez’den ağır darbe aldı. UEFA Kontrol ve Disiplin Kurulu, Uruguaylı futbolcuyu kırmızı kart nedeniyle cezalandırıldı.
31.10.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Kur Farkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.