Kuru Sıkı

Kuru Sıkı

Son dakika kuru sıkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuru sıkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuru sıkı haber sayfamızda...

Kuru Sıkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.921 kuru sıkı haberi bulunmuştur.
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon
İstanbul'da kredi vaadiyle dolandırıcık yapanlara operasyon İstanbul'da ekipler, çok sayıda kişiyi dolandıran şüpheliler hakkında çalışma başlattı.
27.03.2024 Gündem
Konvoyda sıkılan silahın bedeli ağır oldu
Konvoyda sıkılan silahın bedeli ağır oldu Mersin'de düğün konvoyunda sıkılan silah sonucu polis konvoydaki herkesi tek tek sorguladı. Silah kullanan şahıslardan 1'i tutuklanırken, 6 araç sürücüsüne de 19 bin 88 lira ceza yazıldı.
7.02.2024 Gündem
Takı kavgası cinayetle bitti: Canımı, sevdiğimi aldılar
Takı kavgası cinayetle bitti: Canımı, sevdiğimi aldılar Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iki aile arasında, "Ben senin düğününde çeyrek altın taktım. Sen bana neden altın takmadın?" meselesi sebebiyle çıkan kavgada, eşini kazara vurarak ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanık yeniden hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen sanık, "Canımı, sevdiğimi aldılar, Allah onların da sevdiğinin canını alsın. Ben neden eşimi öldüreyim, çocuklarımı öksüz bırakayım" dedi.
30.01.2024 Gündem
İzmir'de operasyon: Beldekler Suç Örgütü çökertildi
İzmir'de operasyon: Beldekler Suç Örgütü çökertildi İzmir'de ekipler, Çiğli bölgesinde yasa dışı faaliyet yürüten ve silahla yaralama, hırsızlık, uyuşturucu, dolandırıcılık, memura mukavemet gibi birçok suça karışan liderliğini B.B.'nin yaptığı suç örgütünü çökertmeye yönelik çalışma yürüttü.
24.01.2024 Gündem
Müvekkiline uyuşturucu veren avukat ve annesinden şok savunma! Yemeğe, çaya koyarak şekerimi dengeliyorum'
Müvekkiline uyuşturucu veren avukat ve annesinden şok savunma! Yemeğe, çaya koyarak şekerimi dengeliyorum' Kocaeli'de cezaevinde görüştüğü müvekkiline uyuşturucu verdiği iddiası ile tutuklanan, evinde ve ofisinde yapılan aramada da maddeye rastlanan avukat ilk kez halim karşısına çıkarak tüm suçlamaları reddetti. Avukatın ve annesinin savunması ise pes dedirtti.
17.01.2024 Gündem
‘Kayıp silah’ düzenlemesi
‘Kayıp silah’ düzenlemesi İçişleri Bakanlığı, taşınması ruhsat gerektiren silahların yasadışı kullanımını engellemek üzere yeni bir yasa teklifi taslağı hazırladı.
13.01.2024 Gündem
Ambulansta hasta yerine uyuşturucu taşıdılar! 4 sağlık çalışanından şoke eden plan
Ambulansta hasta yerine uyuşturucu taşıdılar! 4 sağlık çalışanından şoke eden plan İstanbul’da düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sevkiyatında kullanılan ambulansta 2 kilogram skunk ele geçirildi, 4 sağlık görevlisi gözaltına alındı.
27.12.2023 Haberler
Ambulansta hasta yerine uyuşturucu taşıdılar! 4 sağlık çalışanından şoke eden plan
Ambulansta hasta yerine uyuşturucu taşıdılar! 4 sağlık çalışanından şoke eden plan İstanbul’da düzenlenen operasyonda, uyuşturucu sevkiyatında kullanılan ambulansta 2 kilogram skunk ele geçirildi, 4 sağlık görevlisi gözaltına alındı.
27.12.2023 Gündem
Yolda borçlusunu gördü, otomobilin üzerine atladı, hastanelik oldu!
Yolda borçlusunu gördü, otomobilin üzerine atladı, hastanelik oldu! Şişli'de kendisine borcu olan H.A.'nın geldiğini gören C.B., otomobilin üzerine atladı. Sileceklerden tutunan H.A. bir süre otomobilin kaputunun üzerinde gitti. Bu sırada otomobil sürücüsü H.A. kuru sıkı tabanca ile C.B.'ye ateş etti. 30 metre kaputun üzerinde giden C.B., H.A.'nın ani fren yapması üzerine yola düştü. C.B. yaralanırken, H.A. gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
2.12.2023 Haberler
Yolda borçlusunu gördü, otomobilin üzerine atladı, hastanelik oldu!
Yolda borçlusunu gördü, otomobilin üzerine atladı, hastanelik oldu! ŞİŞLİ'de kendisine borcu olan H.A.'nın geldiğini gören C.B., otomobilin üzerine atladı. Sileceklerden tutunan H.A. bir süre otomobilin kaputunun üzerinde gitti. Bu sırada otomobil sürücüsü H.A. kuru sıkı tabanca ile C.B.'ye ateş etti. 30 metre kaputun üzerinde giden C.B., H.A.'nın ani fren yapması üzerine yola düştü. C.B. yaralanırken, H.A. gözaltına alındı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.
2.12.2023 Gündem
Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum
Şevket Çoruh: 'Arka Sokaklar'ı hâlâ bayılarak izliyorum Kanal D'nin efsane dizi 'Arka Sokaklar'da 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakterine hayat veren oyuncu Şevket Çoruh, önceki akşam eşi Özge Turna ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan oyuncu, geçtiğimiz sene ayrıldığı diziden övgüyle bahsetti.
16.11.2023 Cadde
Film setinde kazara katil olmuştu! Alec Baldwin hakkında yeni suçlama
Film setinde kazara katil olmuştu! Alec Baldwin hakkında yeni suçlama 'Rust' filminin çekimleri sırasında kuru sıkı olduğunu düşündüğünü açıkladığı silahla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne sebep olan Alec Baldwin hakkındaki suçlamalar geçtiğimiz nisan ayında düşürülmüştü. ABD'li aktör, yeni bir suçlamayla karşı karşıya. Çekimleri 18 ay sonra yeniden başlayan film, Mayıs 2023'te tamamlanmıştı.
19.10.2023 Cadde
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur
Ankara'da saldırı girişimi! Bahçeli: İkinci bir seçenek yoktur Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki bombalı saldırı girişimine çok sert tepki gösterdi. Bahçeli'nin gündeminde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'meşrutiyet' sözleri de vardı.
3.10.2023 Gündem
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Geleceğinize sahip çıkın
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Geleceğinize sahip çıkın Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi, muhalefetteki tartışmalara dikkat çekti.
25.08.2023 Haberler
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Geleceğinize sahip çıkın
Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: Geleceğinize sahip çıkın Bitlis Kamu ve Özel Yatırımları Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlere ilişkin önemli mesajlar verdi, muhalefetteki tartışmalara dikkat çekti.
25.08.2023 Gündem
Lüks rezidansta tepki çeken paylaşım! Kimliği tespit edildi
Lüks rezidansta tepki çeken paylaşım! Kimliği tespit edildi Bağcılar'da bulunan rezidansta oturan kadın model eline aldığı silahla balkondan  ateş açtı. O anları sosyal medyasından paylaşan model Rana A. yakalanırken silahın kurusıkı olduğu tespit edildi.
12.08.2023 Gündem
Silahlanmak işte bu kadar basit! 24 saatte belinde
Silahlanmak işte bu kadar basit! 24 saatte belinde 2 kişiden 1’inin silah sahibi olduğu Türkiye’de bireysel silahlanma hızla artıyor. Sosyal medyadan hatta WhatsApp’tan bile ikinci el ya da sıfır silahlara ulaşmak mümkün. İnternetten sipariş verdiğiniz silah, 24 saatte elinize ulaşıyor. Facebook’tan bulduğumuz, WhatsApp’tan iletişime geçtiğimiz bir satıcıya, 15 bin TL’lik bir silah siparişi verdik.
2.08.2023 Gündem
Beyoğlu’nda kadınlara tacize müdahale eden esnafı kurşunlayan sanıklar hakkında karar
Beyoğlu’nda kadınlara tacize müdahale eden esnafı kurşunlayan sanıklar hakkında karar İstanbul Beyoğlu’nda marketin önünde yabancı uyruklu kadınlar ile tartıştıkları sırada olaya müdahale eden market sahibine silah ile ateş eden sanıkların yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.07.2023 Haberler
Beyoğlu’nda kadınlara tacize müdahale eden esnafı kurşunlayan sanıklar hakkında karar
Beyoğlu’nda kadınlara tacize müdahale eden esnafı kurşunlayan sanıklar hakkında karar Beyoğlu’nda marketin önünde yabancı uyruklu kadınlar ile tartıştıkları sırada olaya müdahale eden market sahibine silah ile ateş eden sanıkların yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.07.2023 Gündem
Tiktok operasyonunda yeni gelişme! 33 şüphelinin tutuklanması talep edildi
Tiktok operasyonunda yeni gelişme! 33 şüphelinin tutuklanması talep edildi Tiktok isimli sosyal medya platformunun açığını bularak platformu 1,2 milyar lira dolandıran şüphelilere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 163 kişiden 67'si adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadeleri alınan şüphelilerden 33'ü tutuklanma talebiyle, 34'ü ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılması istemiyle İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
23.06.2023 Gündem
37 ilde Tiktok operasyonu! Ünlü fenomenler de gözaltında
37 ilde Tiktok operasyonu! Ünlü fenomenler de gözaltında İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tiktok üzerinden sanal para ticaretiyle 1,2 Milyar TL kara para aklandığının tespiti üzerine yapılan operasyonda sosyal medya fenomenlerinin de aralarında bulunduğu 120 şüpheliyi gözaltına aldı.
20.06.2023 Haberler
37 ilde Tiktok operasyonu! Ünlü fenomenler de gözaltında
37 ilde Tiktok operasyonu! Ünlü fenomenler de gözaltında İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tiktok üzerinden sanal para ticaretiyle 1,2 Milyar TL kara para aklandığının tespiti üzerine yapılan operasyonda sosyal medya fenomenlerinin de aralarında bulunduğu 120 şüpheliyi gözaltına aldı.
20.06.2023 Gündem
Bakan Varank: 14 Mayıs’ta yine doğru tercih yapılacaktır
Bakan Varank: 14 Mayıs’ta yine doğru tercih yapılacaktır Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "14 Mayıs’taki tercih çok önemli. Katma değerden yana olanlarla mı yoksa kuru sıkı sallayanlarla mı bu ülke yola devam edecek. Biz inanıyoruz ki şimdiye kadar nasıl doğru tercih yapıldı ise yine doğru tercih yapılacaktır" dedi.
3.05.2023 Gündem
Bakan Varank: İhracatta cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık
Bakan Varank: İhracatta cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Nisan ayı meclis toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 300 milyar doları için iş dünyası burada nasıl bir kuru sıkı atma olduğunu gayet iyi biliyor. 300 yüz milyar doları Türkiye'ye nasıl getireceksiniz? Çıkar bunu açıklarsınız. Kredi anlaşmaları mı imzalayacaksınız, doğrudan yatırımcıları mı ikna ettiniz, 300 milyar dolarlık krediye hazineden bir garanti mi vereceksiniz? Ortada hiçbir şey yok. İş dünyası burada nasıl bir kuru sıkı atma olduğunu gayet iyi biliyor" dedi.
25.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuru Sıkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.