KYK borçları silinecek mi 2022? || Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK açıklaması! Son dakika KYK kredi borcuna af gelecek mi?
KYK borçları silinecek mi 2022? || Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan KYK açıklaması! Son dakika KYK kredi borcuna af gelecek mi? KYK borçları konusu KYK kredisi alanların gündeminde bulunuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK borçlarıyla ilgili bir açıklama gerçekleştirdi. Peki KYK borçları silinecek mi 2022, KYK borçlarına af mı gelecek?
16.07.2022 Bilgi Rehberi
KYK kredi ödemeleriyle ilgili Bakan Kasapoğlu'ndan yeni açıklama
KYK kredi ödemeleriyle ilgili Bakan Kasapoğlu'ndan yeni açıklama Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programında merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı. KYK Kredi ödemeleriyle ilgili yeni bir açıklama yapan Bakan Kasapoğlu, çalışmaların hazır olduğunu belirtti ve 'Hiçbir konjektüre öğrencimizi kurban etmeyiz' dedi.
16.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli KYK açıklaması... KYK borçları silinecek mi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjdeli KYK açıklaması... KYK borçları silinecek mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca öğrenciyi yakından ilgilendiren KYK borçlarına ilişkin oldukça önemli bir son dakika açıklamasına imza attı. Peki KYK borçları silinecek mi? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasının ayrıntıları...
10.12.2019 Gündem
Erdoğan: ''(KYK borçları) Öğrencilerimizin lehine olacak bir adım atacağız"
Erdoğan: ''(KYK borçları) Öğrencilerimizin lehine olacak bir adım atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kredi Yurtlar Kurumundan (KYK) öğrenim kredisi alan öğrencilerin borçlarına ilişkin, "Bu, bizim gündemimizde. Bütçe müzakerelerinden sonra masaya yatıracağız ve öğrencilerimizin lehine olacak bir adım atacağız." dedi.
10.12.2019 Haberler
Milyonlar bunu bekliyor! KYK borcu olanlar...
Milyonlar bunu bekliyor! KYK borcu olanlar... KYK borcunu ödeyemeyen kişi sayısı 5 milyona ulaştı, 280 bininin banka hesaplarına haciz uygulandı. Kimi işsiz kimi ise asgari ücretli işlerde çalışan gençler, borçlarını ödemekte zorlanıyor. Bakan Albayrak’ın ‘KYK borçları hakkında çalışma yapıyoruz’ açıklaması ise umutlandırdı. Gençler, borçların ya da en azından faizlerin silinmesini talep ediyorlar.
29.11.2019 Ekonomi
KYK borçları silinecek mi? Ne zaman silinecek?
KYK borçları silinecek mi? Ne zaman silinecek? KYK borçları silinecek mi? TBMM'ye KYK borçlarının silinmesine ilişkin kanun teklifi sunulmasının ardından bu soru gündem oldu. Binlerce kişi konu hakkında bilgi almak istiyor. İşte detaylar...
3.10.2019 Gündem