Ünlü şarkıcıya dava açıldı! 'Çıplak gösteri yapan kadınlara dokunmamız için baskı yaptı'
Ünlü şarkıcıya dava açıldı! 'Çıplak gösteri yapan kadınlara dokunmamız için baskı yaptı' 'Truth Hurts' ve 'Good as Hell' gibi şarkılarla bilinen şarkıcı Lizzo'nun başı, dansçılarıyla derde girdi. Ünlü ismin dans ekibinden üç kişi, 'rahatsız edici cinsel şovlara katılmaları için baskı gördükleri' gerekçesiyle Lizzo'ya dava açarak; yaşadıklarını anlattı.
3.08.2023 Cadde
Lizzo: Yalanlara bir son verin!
Lizzo: Yalanlara bir son verin! Ünlü şarkıcı Lizzo, konseri sırasında sahneden seyircinin üzerine atlayarak, hayranının ölümüne neden olduğu yönündeki iddialara yanıt verdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Lizzo, "Hayatım boyunca hiçbir zaman sahneden seyircinin üzerine atlamış değilim. Yalanlara bir son verin!" şeklinde konuştu.
2.08.2021 Cadde
Dünyanın en küçük çantası Lizzo'da
Dünyanın en küçük çantası Lizzo'da Geçtiğimiz gün gerçekleşen 2019 American Music Awards'a Lizzo damgasını vurmuştu. Lizzo'nun taşıdığı çanta ise oldukça ilgi gördü.
28.11.2019 Moda
BET Ödülleri'nden 7 ilginç enstantane
BET Ödülleri'nden 7 ilginç enstantane 2001 yılından beri düzenlenen BET Ödülleri bu yıl Los Angeles'ta, Staples Center'da yapıldı. Açılımı 'Black Entertainment Television' olan organizasyon, her yıl Afrikalı-Amerikalıların ve diğer azınlıkların müzik, oyunculuk, spor ve diğer eğlence alanlarındaki başarılarını kutlamak amacıyla düzenleniyor.
24.06.2019 Trend