Maaş Bordrosu

Maaş Bordrosu

Son dakika maaş bordrosu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan maaş bordrosu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan maaş bordrosu haber sayfamızda...

Maaş Bordrosu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 179 maaş bordrosu haberi bulunmuştur.
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para'
'Örümcek Adam' mailini ifşa etti! 'Hiç kazanmadığım kadar çok para' İngiliz aktör Tom Hollander (56), 'Spider Man' (Örümcek Adam) yıldızı Tom Holland (27) ile sık sık karıştırıldığını ve bir keresinde 29 yaşındaki meslektaşının yüklü miktardaki maaş bordrosunun yanlışlıkla kendisine gönderildiğini açıkladı. Hollander'ın "Muazzam bir paraydı" sözleri dikkat çekti.
25.01.2024 Cadde
Amerika Vizesi Nasıl Alınır? (2024) - Gerekli Evraklar Ve Vize Ücreti
Amerika Vizesi Nasıl Alınır? (2024) - Gerekli Evraklar Ve Vize Ücreti Amerika en çok ziyaret edilen ve dünyanın en önemli ülkeleri arasında yer almaktadır. Hem ziyaret hem de ticari açıdan önemli olduğundan dolayı, yıl içerisinde yoğun şekilde insan ülkeye ulaşım sağlıyor. Peki, Amerika vizesi nasıl alınır? (2024) - Gerekli evraklar ve vize ücreti.
1.01.2024 Tatil
Tarkan’a ev vermediler
Tarkan’a ev vermediler Bir süredir Almanya’da yaşayan Tarkan, beş yaşındaki kızı Liya büyüdükten sonra daha büyük bir eve geçmek isteyince hayatının şokunu yaşadı.
20.09.2023 Cadde
Hem maaş düşük hem de iş yükü çok
Hem maaş düşük hem de iş yükü çok Vakıf üniversitelerindeki akademisyenler, devlete göre daha düşük ücret aldıkları gibi üniversite tanıtımlarını yapmaya da zorlanıyorlar. İtiraz ettiklerinde ise işten atılıyorlar.
26.07.2023 Eğitim
Köşe taşından fırlayan 118 yıllık zaman kapsülü! İçindeki mektup gizemi çözdü
Köşe taşından fırlayan 118 yıllık zaman kapsülü! İçindeki mektup gizemi çözdü Alınan karar gereği yıllardır aynı yerde görev yapan itfaiyeciler departmanlarını yeniden yapılandırmakla görevlendirilmişti. Binanın hızla yenilenmesi gerekiyordu, bu sebeple dört koldan işe koyuldular. Ancak sıradan bir köşe taşını kaldırdıklarını düşünürken, 118 yıl önceden gelen bir zaman kapsülü işin tüm rengini değiştirdi. İşte 'zaman kapsülü'yle ilgili dikkat çeken detaylar ve ardındaki gerçek.
8.06.2023 Dünya
132 yıl önceden gelen zaman kapsülü! '2957'ye kadar açmayın' notu şaşırttı
132 yıl önceden gelen zaman kapsülü! '2957'ye kadar açmayın' notu şaşırttı Her zamanki gibi anne ve babasının çiftliğindeki rutin işleri yapıyor, ailesine yardım ediyordu. Bir gün çiftlikte oldukça eski olan ahırı yıkıp yeniden inşa etmeye karar verdi. Söktüğü bir taşın altından çıkan cam kavanoz 132 yıl öncesinden ona sesleniyordu. İşte 'zaman kapsülü'yle ilgili dikkat çeken detaylar ve ardındaki gerçek.
17.12.2022 Dünya
Kiralık evlerde yeni şart! "Artık işin dozunu kaçırdılar"
Kiralık evlerde yeni şart! "Artık işin dozunu kaçırdılar" İstanbul'da yüksek fiyatlarla evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri, alacaklarını garanti altına almak için yeni şartlar ortaya koymaya başladı.
5.10.2022 Haberler
Kiralık evlerde yeni şart! 'Artık işin dozunu kaçırdılar'
Kiralık evlerde yeni şart! 'Artık işin dozunu kaçırdılar' İstanbul'da yüksek fiyatlarla evini kiraya vermek isteyen ev sahipleri, alacaklarını garanti altına almak için yeni şartlar ortaya koymaya başladı.
5.10.2022 Ekonomi
Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Güncel Listesi! 2022 evde bakım aylığı ne kadar oldu, başvuru nasıl yapılır?
Evde Bakım Maaşı Yatan İllerin Güncel Listesi! 2022 evde bakım aylığı ne kadar oldu, başvuru nasıl yapılır? Evde bakım aylıkları, başvuruda bulunarak gerekli şartları taşıyanlara her ay ödeniyor. Ağustos ayı evde bakım maaşı için de meraklı bekleyiş son buldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hesaplara geçen evde bakım aylığı yatan iller de belli oldu. İşte, 2022 evde bakım maaşı yatan iller listesi sorgulama...
18.08.2022 Bilgi Rehberi
EVDE BAKIM MAAŞI ne kadar, ne zaman yatacak? 2022 EVDE BAKIM MAAŞI bayramdan önce yatar mı, bugün ve ya yarın hesaba geçer mi?
EVDE BAKIM MAAŞI ne kadar, ne zaman yatacak? 2022 EVDE BAKIM MAAŞI bayramdan önce yatar mı, bugün ve ya yarın hesaba geçer mi? Evde bakım maaşı ile ilgili sorular geliyor. 2022 Evde bakım maaşı ne kadar, ne zaman yatacak? Bayramdan önce evde bakım maaşı yatar mı? Gözler bugün ve yarına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün konuya ilişkin açıklama yaptı. İşte evde bakım maaşından yararlanan vatandaşların bilmesi gerekenler...
7.07.2022 Bilgi Rehberi
Payroll Nedir, Türkçesi Ne Demek? Payroll Specialist Ne İş Yapar?
Payroll Nedir, Türkçesi Ne Demek? Payroll Specialist Ne İş Yapar? Türkçe olmayan ancak ülkemizde kullanılan bir kelime vardır. Bu kelime payroll kelimesidir ve iş hayatında sıklıkla kullanılmaktadır. İnsanların belli tarihlerde aldıkları maaş miktarını gösteren kağıdın adı olarak karşımıza çıkmaktadır. Buna Türkçe dilinde maaş bordrosu denmektedir. Bilindiği üzere insanların aldıkları maaş miktarı bu şekilde öğrenilmektedir. Aynı zamanda yasal bir yükümlülük olmaktadır. Merak edilenleri sizler için derledik.
7.06.2022 Eğitim
Ibrahimovic: Manchester United'da maaşımdan 1 sterlin kestiler!
Ibrahimovic: Manchester United'da maaşımdan 1 sterlin kestiler! Zlatan Ibrahimovic yeni kitabında Manchester United'da yaşadığı bir anıyı paylaştı. Ibrahimovic kulübün kendisinden 1 sterlin'lik meyve suyu parasını maaşından kestiğini söyledi.
6.12.2021 İtalya Serie A
Zoom'dan 1 milyar dolarlık gelir
Zoom'dan 1 milyar dolarlık gelir Zoom Video Communications, Inc. 31 Ekim’de sona eren üçüncü mali çeyrek finansal sonuçlarını bugün açıkladı. Rapora göre, üçüncü çeyrek toplam geliri önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 büyüyerek 1 milyar 50 milyon 800 bin dolar oldu. Son 12 ayda gelire 100 bin dolardan fazla katkı yapan müşteri sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 94 arttı. Geçen yılın aynı dönemine göre üçüncü çeyrek GAAP faaliyet geliri yüzde 27,7 ve GAAP dışı faaliyet geliri ise yüzde 39,1 arttı.
24.11.2021 Uzmanpara
Zoom 2021’de 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti
Zoom 2021’de 1 milyar doların üzerinde gelir elde etti Zoom Video Communications, Inc. 31 Ekim’de sona eren üçüncü mali çeyrek finansal sonuçlarını bugün açıkladı. Rapora göre, üçüncü çeyrek toplam geliri önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 35 büyüyerek 1 milyar 50 milyon 800 bin dolar oldu. Son 12 ayda gelire 100 bin dolardan fazla katkı yapan müşteri sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 94 arttı. Geçen yılın aynı dönemine göre üçüncü çeyrek GAAP faaliyet geliri yüzde 27,7 ve GAAP dışı faaliyet geliri ise yüzde 39,1 arttı.
24.11.2021 Ekonomi
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? 2021-2022 İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
İBB burs başvurusu nasıl yapılır? 2021-2022 İBB burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB burs başvurusu hakkında bilgi almak isteyen üniversite öğrencileri için heyecanlı süreç devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağladığı İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı başvuru sayfası erişime açık. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, İBB burs başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap arıyor. Aynı zamanda İBB burs şartları ve belgelerini öğrenmek isteyenler de arayışta. İşte 2021-2022 Eğitim yılının İBB bursu hakkında merak edilenler...
11.10.2021 Gündem
İBB burs başvuru tarihleri belli oldu! İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler?
İBB burs başvuru tarihleri belli oldu! İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır, şartlar neler? İBB burs başvurusu tarihleri belli oldu. "Genç Üniversiteli" Eğitim desteğinin başvuru tarihleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklandı. Üniversite öğrencileri ise hemen arayışa geçti. Peki İBB burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? İBB burs başvuru şartları neler?
29.09.2021 Gündem
2021 İŞKUR TYP kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR TYP sonuçları
2021 İŞKUR TYP kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR TYP sonuçları İŞKUR TYP kura sonuçları bekleniyor. Başvuru yapan adayların gözü İŞKUR'da. TYP kura sonuçları açıklandı mı, nereden sorgulanır?
28.09.2021 Gündem
İBB Burs başvurusu 2021-2022 ne zaman başlıyor? İBB Burs başvuru şartları neler, ne kadar veriliyor?
İBB Burs başvurusu 2021-2022 ne zaman başlıyor? İBB Burs başvuru şartları neler, ne kadar veriliyor? 2021-2022 Eğitim yılı başladı. Öğrenci bursları ise gündeme geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağladığı burs merak konusu oldu. Üniversite öğrencileri İBB burs başvurusu ne zaman başlıyor aramasına geçti. Aynı zamanda İBB Burs başvuru şartları neler, burs miktarı ne kadar araştırılmaya başladı. İşte İBB burs hakkında bilinmesi gerekenler...
19.09.2021 Gündem
İBB burs başvuruları başladı mı? İBB burs başvurusu ne zaman ve nasıl yapılacak?
İBB burs başvuruları başladı mı? İBB burs başvurusu ne zaman ve nasıl yapılacak? İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağladığı burs olanağı, üniversite yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl üniversite öğrencilerine büyük faydası dokunan burs için bu yıl da araştırmalar başladı. Peki İBB burs başvurusu 2021 - 2022 ne zaman? İBB bursu ne kadar, şartları nelerdir? İşte İBB bursundan yararlanmak isteyen üniversite öğrencilerinin bilmesi gerekenler...
9.09.2021 Gündem
TÜRKKEP KEP İK İLE UZAKTAN ÇALIŞMA SİSTEMİ DİJİTALE TAŞINIYOR
TÜRKKEP KEP İK İLE UZAKTAN ÇALIŞMA SİSTEMİ DİJİTALE TAŞINIYOR Pandeminin başlangıcı kabul edilen Mart 2020’den bu yana birçok kurumsal şirketin beyaz yakalı personeli evden çalışma sisteminde çalışma hayatlarını sürdürüyor.Şirketlerin ve çalışanların zorunlu olarak geçtiği bu sistemin çalışma esaslarını düzenleyen ‘Uzaktan Çalışma Yönetmeliği’ Resmi Gazete’de yayınlandı. Bu yönetmeliğe göre işveren ile çalışanın ‘uzaktan çalışma sözleşmesi’ imzalamasıyla evden çalışma sistemi resmiyet kazanacak. Türkiye’nin bazı önde gelen şirketleri kalıcı olarak uzaktan çalışma sistemine geçeceklerini açıklamaya başladı. Peki işleyiş olarak, tamamen dijital ortamda yürütülecek bu yeni sisteme hazır mıyız?
20.05.2021 Advertorial
Vize Nasıl Alınır? Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir?
Vize Nasıl Alınır? Vize İçin Gerekli Evraklar Nelerdir? Günümüzde bir ülkeden bir ülkeye gitmek için vize prosedürü uygulanmaktadır. Bu her ülkede geçerli olmasa da bazı ülkelerde vize prosedürü yer almaktadır. Vize almak için ise gerekli bir takım evraklar vardır. Özellikle yurt dışı seyahati yapmayı düşünen kişiler vizelerin nasıl alınacağına dair araştırmalar yapmaktadırlar. Peki vize nasıl alınır? Vize için gerekli evraklar nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
11.04.2021 Eğitim
Konut kredisi hakkında merak edilenler
Konut kredisi hakkında merak edilenler Ev almak isteyenlerin ilk başvurdukları kaynaklar arasında konut kredisi geliyor. Belli bir birikiminiz varsa, ancak yaşamak istediğiniz evi almak için yeterli gelmediyse, konut kredisine başvurabilirsiniz. Kendi gelir düzeyiniz doğrultusunda bir ödeme planı seçerek kira öder gibi kendi evinize sahip olabilirsiniz.
18.03.2021 Emlak
Gelir Belgesi Nedir, Nereden Alınır? Gelir Belgesinde (Maaş Bordrosu) Neler Gösterilir?
Gelir Belgesi Nedir, Nereden Alınır? Gelir Belgesinde (Maaş Bordrosu) Neler Gösterilir? Devlet kademelerinde çeşitli belge türleri bulunmaktadır. Gelir belgesi de bu belgelerlerin arasında yerini almaktadır. Gelir belgesi nedir? Nereden alınır ve içerisinde neler gösterilir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
17.03.2021 Eğitim
Bordro Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Maaş Bordrosu Hesaplama Yöntemleri
Bordro Hesaplama Nasıl Yapılır? En Basit Maaş Bordrosu Hesaplama Yöntemleri Bordro hesaplama işlemi ilk olarak karışık gibi görünse bile aslında kolaylıkla yapabileceğiniz bir hesap türüdür. Bordro hesabı işletmeler tarafından yapmaktadır ancak siz de kendi maaşınıza ait bordro hesabı yapmak isterseniz nasıl yapıldığını öğrenmek isteyebilirsiniz. Bordro hesaplama nasıl yapılır? En basit maaş bordrosu hesaplama yöntemleri nelerdir? Siz de hesaplama yöntemini öğrendikten sonra kolay bir şekilde bordro hesaplaması yapabilirsiniz. İşte, merak edilen tüm detaylar.
6.02.2021 Ekonomi
Brüt Ücret Nedir, Nasıl Hesaplanır? Brüt Maaş Kesintileri Nelerdir?
Brüt Ücret Nedir, Nasıl Hesaplanır? Brüt Maaş Kesintileri Nelerdir? Pek çok çalışanın yakından ilgilendiği maaş konusunda brüt ücret ve net ücret terimleri kafaları karıştırmaktadır. Maaş hesabı yapılırken dikkate alınması gereken terim net maaştır. Brüt maaş ise işveren adına önemi olan bir terimdir. Peki, brüt ücret nedir? Brüt ücret nasıl hesaplanır? Brüt maaş kesintileri nelerdir? Brüt ücret ve net ücret arasındaki fark nedir? İşte tüm ayrıntılar.

Benzer Haber Etiketleri

Maaş Bordrosu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.