Makinist

Makinist

Son dakika Makinist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Makinist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Makinist haber sayfamızda...

Makinist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 793 makinist haberi bulunmuştur.
70 gün sonra! 'BATUHAN A' gemisinin olduğu bölgede ceset bulundu
70 gün sonra! 'BATUHAN A' gemisinin olduğu bölgede ceset bulundu Marmara Denizi'nde, Karacabey ilçesinin Kurşunlu Mahallesi açıklarında, balıkçılar su yüzeyinde 1 ceset buldu.
24.04.2024 Gündem
Hareket halindeki yük treninde yangın çıktı
Hareket halindeki yük treninde yangın çıktı Adana Pozantı'da hareket halindeki yük treninde yangın çıktı. Durumu fark eden makinist itfaiyeye bir sonraki durakta hazır olmalarını belirtti. İşte detaylar...
2.04.2024 Gündem
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 3 mürettebatından 1'ine ait olup olmadığı araştırılıyor.
28.03.2024 Gündem
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı
Gemiye oğlunun adını vermişti! 'BATUHAN A'nın sahibi son yolculuğuna uğurlandı Bursa'nın Karacabey ilçesi açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin, 3 Mart'ta su üstünde bulunan sahibi Murat Altıntaş'ın (51) cenazesi, Balıkesir'in Marmara Adası'nda toprağa verildi.
8.03.2024 Gündem
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset  'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı
Marmara Denizi açıklarında bulunan ceset 'BATUHAN A' isimli geminin sahibine ait çıktı Marmara Denizi'nde İmralı Adası açıklarında 3 Mart’ta balıkçılar tarafından su yüzeyinde bulunan cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin sahibi Murat Altıntaş’a (51) ait olduğu belirlendi.
6.03.2024 Gündem
Makinist olmadan 70 km yol gitti
Makinist olmadan 70 km yol gitti Hindistan’da bir yük treni, makinist olmadan 70 km yol katetti. Trenin Keşmir’deki Kathua’dan Pencap’ın Hoshiarpur bölgesine makinistsiz gittiği belirtildi.
27.02.2024 Dünya
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim'
Batan gemiden 2 gün önce ayrılmış! Her şeyi anlattı: 'Zeynep abla gitme dedi ama indim' Marmara Denizi'nde 15 Şubat sabahı batan 'Batuhan A' isimli gemiden 6 mürettebatın kaybolduğu bilgisi gelmişti. İlerleyen dakikalarda batığın 51 metre derinlikte olduğu ekiplerce tespit edildi ve kaybolanları arama çalışması hızlandı. Ancak bilinenleri değiştirecek detay, kaybolduğu söylenen Doğuşcan Yaylak'tan geldi.
16.02.2024 Gündem
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok
Gemideki her işe koşturmuş! Yürek yakan son paylaşım: Benden bir tane daha yok Marmara Denizi’nde batan "Batuhan A" adlı kuru yük gemisinde, aşçı olarak çalışan 33 yaşındaki Zeynep Kılınç’ın son görüntüleri ortaya çıktı.
15.02.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi
Marmara Denizi'nde batan kargo gemisinin yeri tespit edildi Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın yakınlarında su alarak batan 59 metre boyundaki kargo gemisinin mürettebatı için kurtarma çalışması başlatıldı.
15.02.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı! Makinist yaralandı
Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı! Makinist yaralandı Zeytinburnu'nda Topkapı istasyon bölgesinde duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.
2.02.2024 Gündem
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı Zonguldak'ta, batan 'Kafkametler' isimli geminin su altındaki görüntüleri ortaya çıktı.
19.12.2023 Haberler
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı
'Kafkametler'in görüntüleri ortaya çıktı Zonguldak'ta, batan 'Kafkametler' isimli geminin su altındaki görüntüleri ortaya çıktı.
19.12.2023 Gündem
Kafkametler gemisinin kayıp 7 mürettebatı için 'Nene Hatun'un dalgıçları da görevde
Kafkametler gemisinin kayıp 7 mürettebatı için 'Nene Hatun'un dalgıçları da görevde Zonguldak'ın Ereğli ilçesi açıklarında batan geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları, 18'inci gününde de sürüyor. Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı acil kurtarma ve itfaiye gemisi olan 'Nene Hatun'un dalgıçları da göreve başladı.
6.12.2023 Gündem
Kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları durduruldu
Kayıp 7 mürettebatı arama çalışmaları durduruldu Zonguldak’ın Ereğli ilçesi açıklarında batan geminin kayıp 7 mürettebatına ulaşmak için başlatılan çalışmalar, olumsuz hava koşulları nedeniyle durduruldu.
26.11.2023 Gündem
Batan gemiden acı haber! Üç kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı
Batan gemiden acı haber! Üç kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı Zonguldak Karadeniz Ereğlisi'nde fırtınada batan Kafkametler isimli gemide 3 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
24.11.2023 Gündem
Batan geminin makinistten son sözler! 'Çocuklarıma iyi bak"
Batan geminin makinistten son sözler! 'Çocuklarıma iyi bak" Zonguldak'ta önceki gün yaşanan fırtına nedeniyle 'Kafkametler' adlı kuru yük gemisinde 2. makinist olarak görev yapan Göksel Özel'in Mersin'de yaşayan ailesi, gelebilecek umutlu bir haberi bekliyor. Ailesiyle son konuşmada ise, "Çocuklarıma iyi bakın, hakkınızı helal edin" dediği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava!
Bir anda bastıran kış Türkiye'yi vurdu: Ölümcül hava! Zonguldak’ta fırtına nedeniyle batan geminin 12 mürettebatından birinin cansız bedenine ulaşıldı, 11 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Batman’da dört, Zonguldak’ta üç, Diyarbakır’da bir kişi sel nedeniyle hayatını kaybetti. Diyarbakır’da bir kişi de yıldırım çarpması sonucu öldü.
21.11.2023 Gündem
Sel ve aşırı yağışlarda 9 can kaybı
Sel ve aşırı yağışlarda 9 can kaybı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hafta sonu meydana gelen sel ve aşırı yağışlar nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
20.11.2023 Haberler
Zonguldak'ta batan gemiden acı haber! Liste ortaya çıktı
Zonguldak'ta batan gemiden acı haber! Liste ortaya çıktı Zonguldak açıklarında batan kuru yük gemisinde bir denizcinin cansız bedenine ulaşıldı. 11 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.
20.11.2023 Haberler
Son dakika: Sağanak ve fırtınada 9 can kaybı! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı
Son dakika: Sağanak ve fırtınada 9 can kaybı! Bakan Yerlikaya son durumu açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hafta sonu meydana gelen sel ve aşırı yağışlar nedeniyle 9 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.
20.11.2023 Gündem
2 yılda öğrendi, ailesi hiç istemedi! 'Trende karşıma kurt, tilki, çakal çıkıyor'
2 yılda öğrendi, ailesi hiç istemedi! 'Trende karşıma kurt, tilki, çakal çıkıyor' Güler Baran, Vanlı bir ailenin doğma büyüme İstanbullu olan iki kız çocuğundan biri. Babasının küçükken aldığı oyuncak trenle kaderini çizen Güler, Marmaray'la başladığı makinistlik serüvenini 6 yıldır sürdürüyor ve işiyle adeta aşk yaşıyor. Kendisi gibi makinist olmak isteyen hemcinslerine ilham olmayı hedefleyen Güler, 'bir kadın olarak koca koca trenleri nasıl sürdüğünü' anlattı.
29.10.2023 Yaşam
“İstikbal göklerdedir”
“İstikbal göklerdedir” “İstikbal göklerdedir, çünkü göklerini koruyamayan milletler yarınlardan asla emin olamazlar.” sözleriyle havacılığa verdiği önemi vurgulayan Mustafa Kemal Atatürk devrim niteliğinde adımlar atılmasını sağladı. Şimdi Türkiye hava ulaşımında dünyanın en önemli merkezlerinden biri oldu.
28.10.2023 Ekonomi
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı
Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü! Galatasaray'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyorlardı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın ön eleme aşamasındaki muhtemel rakipleri arasında yer alan Faroe Adaları ekibi KI Klaksvik'in kadrosunu oluşturan isimler dikkat çekti. Faroe Adaları'nın 5 bin nüfuslu kasabasının takımı, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında inanılmaz bir başarı öyküsüne imza attı.
28.10.2023 Dünyadan Futbol
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör
Galatasaray'ın rakibi olabilirdi... Böyle bir takım dünyada yok! Elektrikçi kaleci, pizzacı golcü, polis antrenör Bu sezon Şampiyonlar Ligi Elemeleri’nde Galatasaray’ın muhtemel rakiplerinden biri olan ve tarihinde ilk kez Avrupa kupalarında gruplarda mücadele etme hakkı elde eden Faroe Adaları’nın 5 bin nüfuslu küçük balık kasabasının medarı iftiharı olan Klaksvik tüm dikkatleri üzerine çekiyor.
6.09.2023 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Makinist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.