Mario

Mario

Son dakika mario haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mario gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mario haber sayfamızda...

Mario

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.708 mario haberi bulunmuştur.
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı!
Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale çıktı! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Bayer Leverkusen ile Roma 2-2 berabere kaldı. İlk maçta Roma'yı deplasmanda 2-0'la geçen Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Atalanta, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi!
Atalanta, UEFA Avrupa Ligi'nde finale yükseldi! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final rövanş maçında Atalanta, Marsilya'yı 3-0'la geçti ve finale yükseldi.
9.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş cevabı! Transfer teklifini açıkladı Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Teknik direktör adaylarına dair gelen soruyu cevaplayan Hasan Arat, genç futbolcuya gelen transfer teklifini duyurdu.
9.05.2024 Beşiktaş
Ryan Babel'den Galatasaray ve Beşiktaş itirafı! 'Ayrılmayı hiç istemedim'
Ryan Babel'den Galatasaray ve Beşiktaş itirafı! 'Ayrılmayı hiç istemedim' Eyüpspor'dan ayrıldıktan sonra boşa çıkan ve henüz bir takıma imza atmayan Ryan Babel suskunluğunu bozdu. Galatasaray ve Beşiktaş'ta daha önce forma giyen Ryan Babel'in açıklamaları ses getirdi.
9.05.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de Mario Branco'dan transfer operasyonu! Yeni forvet İngiltere'den
Fenerbahçe'de Mario Branco'dan transfer operasyonu! Yeni forvet İngiltere'den Fenerbahçe'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların yeni hedefini İngiltere'de bulduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin maliyet araştırmasına başladığı tecrübeli oyuncu için girişimlerine başlayabileceği kaydedildi.
9.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş transferde büyük oynuyor! 3 dünya yıldızı için atak
Beşiktaş transferde büyük oynuyor! 3 dünya yıldızı için atak Tarihinin en kötü sezonunu geçiren siyah-beyazlılar, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. Yönetim transferde 3 ünlü yıldıza odaklandı.
6.05.2024 Beşiktaş
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı
G.Saray yeni golcüsünü rekor bedelle transfer ediyor! Icardi için çılgın iddia: Ayrılık için anlaştı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray gelecek sezonun transfer planlamasını da yapmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin yanına genç bir yıldızı transfer etmek istiyor. Galatasaray'ın bu transfer için 23.5 milyon euroyu gözden çıkarabileceği vurgulandı.
5.05.2024 Galatasaray
Okan Buruk ve Galatasaray rekor peşinde!
Okan Buruk ve Galatasaray rekor peşinde! Galatasaray, bugünkü Sivas maçından galibiyetle ayrılırsa, ilk yarıda puan verdiği rakibinden rövanşı alacak. Cim-Bom ayrıca karşılaşmadan en az bir puanla ayrılırsa, bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu kıracak.
5.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan dev transfer hamlesi! Angel Di Maria ve Mario Hermoso operasyonu
Beşiktaş'tan dev transfer hamlesi! Angel Di Maria ve Mario Hermoso operasyonu Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmaylar Angel Di Maria ve Mario Hermoso için harekete geçti.
4.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti
Fenerbahçe ilk transferini Süper Lig'den yaptı! İlk taksit ödendi, işte ücreti Galatasaray'la şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Yeni sezon için ilk transferini Süper Lig'den yapan sarı-lacivertliler, futbolcunun ilk ödemesini de gerçekleştirdi. İşte detaylar..
4.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek
Fenerbahçe'de Levent Mercan derken ters köşe! Ferdi Kadıoğlu'nun yerine sürpriz sol bek Sezon sonunda Ferdi Kadıoğlu'nun takımdan ayrılma ihtimali nedeniyle sol bek arfayışlarına başlayan Fenerbahçe'de sürpriz bir isim gündeme geldi.
3.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Rize'deki ilk maçı hatırlattı!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe, Rize'deki ilk maçı hatırlattı! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, futbolcularıyla yaptığı toplantıda ligin ilk yarısında Çaykur Rize’yi deplasmanda 4-0 yendikleri maçı hatırlattı, “O maçta tempomuz ve kazanma istediğimiz çok iyiydi. Aynı oyunu sahaya yansıtırsak kazanan taraf yine biz oluruz” ifadelerini kullandı.
3.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Hepinize ihtiyacım var'
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan oyuncularına uyarı! 'Hepinize ihtiyacım var' Fenerbahçe’de herkes Trendyol Süper Lig’de kalan dört maça odaklanırken, Teknik Direktör İsmail Kartal öğrencilerini mental olarak hazırlamak için toplantılar yapmaya devam ediyor.
3.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Bayer Leverkusen, Roma deplasmanında galip!
Bayer Leverkusen, Roma deplasmanında galip! UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Bayer Leverkusen, Roma'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti.
2.05.2024 UEFA Avrupa Ligi
Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa kararı!
Hatayspor'da Volkan Demirel'den istifa kararı! Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, istifasını yönetime sundu.
2.05.2024 Hatayspor
Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım!
Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde, Instagram hesabından heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
2.05.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mario Branco'ya Serie A kancası!
Fenerbahçe'de Mario Branco'ya Serie A kancası! Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco'nun Serie A ekibinin radarına girdiği öğrenildi.
2.05.2024 Fenerbahçe
Mario Jardel'den Galatasaray itirafı! 'En büyük pişmanlıklardan'
Mario Jardel'den Galatasaray itirafı! 'En büyük pişmanlıklardan' Galatasaray'ın efsane futbolcularından Mario Jardel suskunluğunu bozdu. 50 yaşındaki eski futbolcu çarpıcı ifadeler kullandı.
2.05.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız!
SON DAKİKA: Fatih Terim sessizliğini bozdu: Panathinaikos'ta tarih yazacağız! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Yunan basınına özel röportaj verdi. Son günlerde hakkında ayrılık iddiaları ortaya atılan Terim, "Panathinaikos'ta tarih yazacağız" ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Dünyadan Futbol
Mario Jardel'den Fenerbahçe göndermesi! 'Çok para harcamak yetmiyor'
Mario Jardel'den Fenerbahçe göndermesi! 'Çok para harcamak yetmiyor' Galatasaray'ın efsane golcülerinden Mario Jardel, hem sarı-kırmızılı gündemden hem de Fenerbahçe hakkında açıklamalarda bulundu. Jardel'in Icardi yorumu dikkat çekti
2.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim
Beşiktaş'ta ilk teknik direktörü adayı belli oldu! Dünyaca ünlü isim Çalkantılı geçen sezonda tam 6 kez teknik direktör değişikliğine giden Beşiktaş'ta ilk aday belli oldu. Başkan Hasan Arat, başarılı teknik adamla en kısa sürede görüşecek.
2.05.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması!
Beşiktaş'ta Hasan Arat'tan Almanya çıkarması! Almanya’ya çıkarma yapan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer’in yanı sıra RB Leipzig Teknik Sorumlusu Mario Gomez’le bir araya geldi. İkili görüşmelerde transfer başta olmak üzere kulüpler arasındaki iş birliği fırsatlarının masaya yatırıldığı belirlendi.
2.05.2024 Beşiktaş
Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Hainer ve Gomez ile görüşme yaptı
Hasan Arat, Bayern Münih Başkanı Hainer ve Gomez ile görüşme yaptı Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, Şampiyonlar Ligi'ndeki Bayern Münih-Real Madrid maçını Allianz Arena'da takip etti. Arat, Bayern Münih Başkanı Herbert Hainer'le bir araya geldi.
1.05.2024 Beşiktaş
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor
Transfer çalımı! Galatasaray istedi, Fenerbahçe alıyor Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın da istediği yıldız futbolcuyu kadrosuna katabilir.
1.05.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mario ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.