Mark Ruffalo

Mark Ruffalo

Son dakika Mark Ruffalo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mark Ruffalo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mark Ruffalo haber sayfamızda...

Mark Ruffalo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 95 mark ruffalo haberi bulunmuştur.
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu
FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried'in cezası belli oldu Kripto para borsası FTX’in kurucusu ve eski CEO’su Sam Bankman-Fried, dolandırıcılık ve kara para aklamaktan suçlu bulunmasının ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
28.03.2024 Dünya
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı
Mark Ruffalo'dan X yorumu: Komplo teorileri için üreme alanı Ünlü oyuncu Mark Ruffalo, ABD'nin Maryland eyaletinde çöken Francis Scott Key Köprüsü ile ilgili olarak X platformunda yayılan yalan haberlere dikkat çekti. Ruffalo, “Elon Musk'ın sahibi olduğu X platformu, gerçek zamanlı bir haber kaynağı olmaktan çıkıp komplo teorileri için bir üreme alanı haline geldi" dedi.
28.03.2024 Dünya
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi'
Robert Downey Jr.'ın Oscar romantizmi! 'Bu bizim düğün gecemiz gibi' İlk atom bombasının geliştirilme sürecini konu alan 'Oppenheimer', Los Angeles'taki Dolby Theatre'da düzenlenen 96'ncı Oscar Töreni'ne damga vurdu. BAFTA ve Altın Küre ödüllü Robert Downey Jr., yedi dalda zirveye çıkan film ile ilk kez Oscar heykelciği kazandı. Oyuncu, eşi Susan Downey ile törenin reklam arasında yaşadıkları samimi bir anı paylaştı.
12.03.2024 Cadde
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’
Oscar’ın adı ‘Oppenheimer’ 96. Oscar Ödülleri beklendiği şekilde sonuçlandı. Yedi ödülle geceye “Oppenheimer” damgasını vururken Gazze’deki ölümlerin durdurulmasına yönelik protestolar da öne çıktı.
12.03.2024 Kültür Sanat
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı
Özgür Bella, Frankenstein’a karşı 11 dalda Oscar adayı “Poor Things/Zavallılar” Frankenstein mitini feministleştirirken Emma Stone, rolünün fiziksel ve duygusal zorluklarının üstesinden başarıyla geliyor.
11.02.2024 Kültür Sanat
Beyninde tümör olduğunu rüyasında görmüş! 'Karıma söylediğimde genç öleceğini biliyordum dedi'
Beyninde tümör olduğunu rüyasında görmüş! 'Karıma söylediğimde genç öleceğini biliyordum dedi' 'Poor Things' adlı filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında 10 Mart'ta düzenlenecek olan Oscar Ödülleri'ne aday olan dünyaca ünlü ABD'li aktör Mark Ruffalo, katıldığı bir programda 23 yıl önce aldığı beyin tümörü teşhisinden bahsetti. Gördüğü bir rüya sonucu beyninde tümör olduğunu öğrendiğinde eşi Sunrise Coigney'nin hamile olduğunu söyleyen Ruffalo, durumu açıkladıktan sonra karısının ilk tepkisini de anlattı. İşte detaylar...
25.01.2024 Cadde
‘Oppenheimer’ rüzgârı
‘Oppenheimer’ rüzgârı 10 Mart’ta sahiplerini bulacak 96. Oscar Ödülleri’nin adayları açıklandı.
24.01.2024 Kültür Sanat
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu
Oscar Ödülleri: 2024 adayları belli oldu 2024 yılında Oscar'a aday gösterilen film animasyon ve oyuncular belli oldu. İşte öne çıkan yapımlar...
23.01.2024 Dünya
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm'
'Cinsellik içeren sahnelerde paniğe kapıldım! Çok yaşlı olduğumu düşündüm' Dünyaca ünlü ABD'li aktör Mark Ruffalo, yeni filmi 'Poor Things' için Emma Stone ile kamera karşısına geçti. Stone ile cinsellik içeren sahneler çekmesi gereken Ruffalo, bu konuda endişeli olduğunu itiraf ederek, bu tarz filmler yapmak için 'çok yaşlı' olduğunu ve kimsenin kendisini o şekilde görmek istemeyeceğini düşündüğünü açıkladı.
18.01.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Altın Küre’de sürpriz yok
Altın Küre’de sürpriz yok Altın Küre adayları açıklandı. Usta isim Martin Scorsese imzalı “Killers of the Flower Moon” öne çıkarken yeni kategori Gişe Başarısı’nda “Barbie” ile “Oppenheimer” yarışıyor.
12.12.2023 Kültür Sanat
Özel jetini satan bilge
Özel jetini satan bilge ABD’de milyonerlerden oluşan ve ultra zenginlere ek vergiler konulmasını savunan bir sivil toplum kuruluşunun üyesinin çevresel etkileri nedeniyle özel jetini satışa çıkarmasını nasıl okumalıyız?
5.08.2023 Pazar
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi!
Ricky Martin Türkiye için takipçilerine seslendi! Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla takipçilerinden Türkiye için yardım istedi.
14.02.2023 Cadde
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları
Dünyaca ünlü sanatçılardan Türkiye’ye destek mesajları Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesindeki deprem 10 ilimizde çok sayıda can kaybına yol açtı. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, Dua Lipa ve Mark Eliyahu'nun da aralarında bulunduğu birçok sanatçı, depremin ardından sosyal medya üzerinden Türkiye'ye taziye mesajları yayınladı.
8.02.2023 Cadde
Milyarderlerden Davos’a çağrı var: Bize servet vergisi şart
Milyarderlerden Davos’a çağrı var: Bize servet vergisi şart Davos’ta toplanan liderlere açık bir mektup yazan 206 büyük servet sahibi isim, zenginle fakir arasındaki uçurumun aşırı boyutlara vardığını belirterek ultra zenginlerden ‘Servet Vergisi’ alınmasını istedi.
19.01.2023 Ekonomi
Ömür boyu süren bir aşkın hikâyesi
Ömür boyu süren bir aşkın hikâyesi Yetenekleri ve görüntüleriyle olduğu kadar aktivist kimlikleriyle de dikkat çeken Paul Newman ile eşi Joanna Woodward’ın bir ömür süren aşkı belgesel oldu. Belgeselde dikkat çeken, çiftin evlerinde asılı duran “Herkes bu eve mutluluk getirir. Kimi gelişiyle kimi de gidişiyle” sözü bu aşkla ilgili küçük bir ipucu veriyor.
1.08.2022 Kültür Sanat
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı?
2012'den bu yana Avengers oyuncuları ne kadar kazandı? Marvel'ı birçoğumuz seviyor. Niye sevmeyelim ki! Marvel Sinematik Evreni'nin meşhur süper kahraman takımı Avengers'ı da seviyoruz. Peki Avengers'ı canlandıran ünlü oyuncular ne kadar kazandı? Zenginin parasının züğürdün çenesini yorduğu bir içeriğe daha gelin hep birlikte Molatik olalım...
25.03.2022 Ünlüler
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi
O eski Altın Küre’den eser yok şimdi 9 Ocak’ta dağıtılacak olan 79. Altın Küre Ödülleri eskisi gibi heyecan yaratmadı. Sebebi ise geçtiğimiz sene ortaya çıkınca hepimizi şaşkına çeviren kayırmacılık ve ırkçılık gerçeği.
5.01.2022 Kültür Sanat
Olimpiyat ateşi sinemada yanıyor
Olimpiyat ateşi sinemada yanıyor 32. Yaz Olimpiyat Oyunları bir yıl gecikmeyle Tokyo’da 23 Temmuz’da başlıyor. Sinema tarihinde olimpiyat ruhunu öne çıkaran beş filmi sizin için seçtik
18.07.2021 Kültür Sanat
Mark Ruffalo'dan 'Filistin' çağrısı
Mark Ruffalo'dan 'Filistin' çağrısı ABD'li sinema oyuncusu ve yönetmen Mark Ruffalo, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere karşı şiddet uygulamasını eleştirerek İsrail'e 'yaptırım' çağrısında bulundu.
12.05.2021 Cadde
Altın Küre’nin yıldızı Nomadland
Altın Küre’nin yıldızı Nomadland Sinema ve TV yapımlarının en prestijli ödüllerinden Altın Küre ödülleri önceki gece yapılan pandemi şartlarına uygun törenle 78. kez sahiplerini buldu. Tina Fey ve Amy Poehler’ın New York ve Los Angeles’ta iki ayrı noktadan sunduğu ödül törenine adaylar ve kazananlar evlerinden katıldı.
2.03.2021 Kültür Sanat
51 yıl sonra çözüldü
51 yıl sonra çözüldü ABD’de 37 cinayet işlediği düşünülen ve 1960’lardan beri bulunamadığı için filmlere konu olan Zodiac katilinin verdiği şifreli mektup tam 51 yıl sonra çözüldü
13.12.2020 Dünya
Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı?
Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı? Marvel Sinematik Evreni'nin Kaptan Amerika'sı Chris Evans'ın sosyal medyada yanlışlıkla yaptığı paylaşım sonrasında birçok tepki açığa çıktı. Evans'ın arkadaşı olan dünyaca ünlü oyuncu Mark Ruffalo da konuyla ilgili açıklamada bulundu ve Chris Evans'a arka çıktı. Peki Mark Ruffalo, Chris Evans'ı neden kolladı? Gelin Molatik olalım...
14.09.2020 Ünlüler
Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu!
Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Thor:Ragnarok filmi bu akşam ekrana geliyor. 27 Ekim 2017 yılında vizyona giren aksiyon ve bilim kurgu türünde çekilen Thor:Ragnarok filminin yönetmen koltuğunda Taika Waititi yer alıyor. ABD yapımı film Thor film serisinin üçüncüsü olarak dikkat çekiyor. Filmde Norse kıyameti konu alınıyor. İşte Thor:Ragnarok filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.09.2020 Cadde
Türk izleyicisinin en sevdiği dizi Narcos
Türk izleyicisinin en sevdiği dizi Narcos FilmBox Live Türkiye’nin yanı sıra, ABD, İngiltere, Birleşik Krallık, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede kullanıcılara içerik sağlıyor. Dünya çapında FilmBox Live kullanıcılarının yüzde 60’a yakınını 25-44 yaş arası izleyici kitlesi oluşturuyor.
22.04.2020 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Mark Ruffalo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.