Maski

Maski

Son dakika MASKİ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan MASKİ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan MASKİ haber sayfamızda...

Maski

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 342 maski haberi bulunmuştur.
18 bin 500 öğrenci  arıtma tesisini gezdi
18 bin 500 öğrenci arıtma tesisini gezdi MASKİ Genel Müdürlüğü ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle başlatılan çevre projesi kapsamında şubat ayı içerisinde 18 bin 500 öğrenci ve öğretmen atık suların arıtılma süreçlerini yerinde inceledi...
2.03.2024 Ege
İşçiye yıllık yüzde 135 zam
İşçiye yıllık yüzde 135 zam Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 bin 615 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesine imza attı.
27.01.2024 Ege
Manisa'da şiddetli sağanak nedeniyle köprü yıkıldı, heyelan oluştu
Manisa'da şiddetli sağanak nedeniyle köprü yıkıldı, heyelan oluştu Manisa’da etkili olan sağanak yağışlar sonrası iki mahalle arasında ulaşımı sağlayan köprü yıkıldı.
16.01.2024 Gündem
‘Yeşilin en güzel rengiyle örülecek’
‘Yeşilin en güzel rengiyle örülecek’ İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Bahçe Bitkileri EXPO’sunun (Botanik EXPO 2026) hazırlıkları kapsamında Yeşildere Vadisi’nde kamulaştırılan binaların yıkımlarına devam ediyor. Proje için Atatürk Maskı’nın altından başlayarak İZBAN hattı ile Meles Deresi ve Yeşildere Caddesi arasında kalan bölgede çalışmalar sürüyor.
9.12.2023 Ege
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi!
Atatürk’ün naaşının Anıtkabir’e naklinden bir gün önce... 15 yıl sonra uyuyor gibiydi! Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85. yıl dönümünde özlem ve hasretle anıyoruz. 85 yıldır her 10 Kasım’larda derin bir hüzün yaşayan halkın Ata’sına duyduğu büyük sevgi ve bağlılık her geçen yıl katlanıyor...
10.11.2023 Gündem
British Museum Atina’ya tarihi borcunu ödemeye yanaşmıyor
British Museum Atina’ya tarihi borcunu ödemeye yanaşmıyor ‘Üçüncü Dünya’nın sömürgeci ve yağmacı ‘Birinci Dünya’dan gördüğü kıta ve uygarlıklar arası kültür ve tarih talanı sorgusu gittikçe artıyor.
26.07.2023 Kültür Sanat
Antik tiyatrolarda tarihi seyretmek
Antik tiyatrolarda tarihi seyretmek Anadolu’nun binlerce yıllık antik kentlerinin en önemli, en görkemli parçalarıdır tiyatrolar. Kültürel ve dinsel gösterilerin merkezi olan yapılar, gladyatör dövüşleri ve vahşi hayvan mücadelelerine de tanıklık ediyordu.
23.07.2023 Arkeoloji
Akhisar'da sel ekipleri teyakkuza geçirdi! Tahliyeler devam ediyor
Akhisar'da sel ekipleri teyakkuza geçirdi! Tahliyeler devam ediyor Manisa'nın Akhisar ilçesinde metrekareye 80 kilogram yağış düşmesi sonucu evleri ve iş yerlerini su bastı, yollar adeta nehre döndü, ulaşımda ciddi aksamalar yaşandı. Yağışın etkili olduğu bölgelerde Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ MAKOM ekipleri yaşanan su taşkınlarına 242 personel ve 71 araç ve iş makinesi ile müdahale ediyor.
18.06.2023 Gündem
Manisa’ya içme suyu barajı şart
Manisa’ya içme suyu barajı şart Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün 2023 yılı 1’inci Olağan Genel Kurulu ikinci birleşimi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlığında gerçekleştirildi.
17.06.2023 Ege
Sel sularının sürüklediği otobüste mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı
Sel sularının sürüklediği otobüste mahsur kalan vatandaşlar kurtarıldı Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde sağanak yağış sonrası sel sularının sürüklediği otobüste mahsur kalan 28 yolcu, Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi ve MASKİ ekiplerinin yardımıyla kurtarıldı.
28.05.2023 Haberler
Son dakika... Malatya'da ağır hasarlı bir bina çöktü! Arama kurtarma ekipleri olay yerinde
Son dakika... Malatya'da ağır hasarlı bir bina çöktü! Arama kurtarma ekipleri olay yerinde Malatya'da ağır hasarlı 6 katlı bir bina, kendiliğinden çöktü. Çöken binanın molozları hafif hasar alan yan binaya zarar verirken, 7 kişi tahliye edildi.
25.04.2023 Gündem
Dostlar Veysel’i hep hatırlayacak
Dostlar Veysel’i hep hatırlayacak Âşık Veysel Yılı’nda usta ozan, kapsamlı bir sergiyle Taksim AKM’de anıldı. Erkan Doğanay küratörlüğündeki sergi şimdi İzmir Resim Heykel Müzesi ve Ankara Resim Heykel Müzesi yolcusu. Serginin yaz rotası ise Âşık Veysel’in memleketi Sivas.
24.04.2023 Kültür Sanat
Tankerle temiz su dağıttı
Tankerle temiz su dağıttı Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, felaketin ardından çalışmaya devam ediyor.
6.03.2023 Ege
‘Manisa’nın çabaları herkese örnek’
‘Manisa’nın çabaları herkese örnek’ Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu’nu konuk etti.
1.03.2023 Ege
Manisa’dan kamyon dolusu mutluluk
Manisa’dan kamyon dolusu mutluluk 11 ili etkileyen depremin ardından hem afet bölgesi hem de depremzedeler için seferber olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde kurulan çadır kentte oluşturulan kreş için oyuncak, eğitim seti ile bot ve mont gibi giyim malzemelerinin yer aldığı yardım kamyonu gönderdi.
27.02.2023 Ege
Manisa’nın katkısı aralıksız sürecek
Manisa’nın katkısı aralıksız sürecek Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, deprem felaketi sonrasında Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardım çalışmalarından dolayı teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.
23.02.2023 Ege
Pazarcık’ın yedi mahallesine destek
Pazarcık’ın yedi mahallesine destek Kahramanmaraş’ta görev yapan, Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) ekibi, yaraların sarılması için içme suyu altyapısını güçlendirmek adına, Pazarcık’ın merkez ve kırsal yerleşim yerleri ile 7 mahallede çalışmalarına devam etti.
21.02.2023 Ege
Kahramanmaraş’ta 7/24 MASKİ mesaisi
Kahramanmaraş’ta 7/24 MASKİ mesaisi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, deprem bölgesindeki yaraların sarılması için gece-gündüz demeden çalışıyor.
20.02.2023 Ege
Manisa kucak açtı
Manisa kucak açtı Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan depremlerin ardından tüm imkânlarını seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, kente depremzedeleri de yalnız bırakmıyor.
16.02.2023 Ege
Ege, yüzlerce cana yuva oldu
Ege, yüzlerce cana yuva oldu 5 bini aşkın kişiyi ağırlayan Manisa’da depremzedelerin su faturası 1 lira olacak. Bornova ise 500 kişiye kalacak yer sağlıyor. Bayraklı’da konteyner kent kullanıma hazırlanıyor. 400 can dost da, Kemalpaşa’daki Kurtarılmış Çiftlik Hayvanları Barınağı’na getirildi.
16.02.2023 Ege
Manisa ekipleri arı gibi çalışıyor
Manisa ekipleri arı gibi çalışıyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde vatandaşa yardımların ulaştırılması noktasında çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor.
15.02.2023 Ege
Manisa’da örnek işbirliği
Manisa’da örnek işbirliği Depremin ardından tüm imkanlarını seferber eden Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü, hayırseverler işbirliğiyle Alaşehir, Sarıgöl, Gördes ve Soma mezbahalarında 4 büyükbaş ve 191 küçükbaş hayvanın kesimini yaparak, Kızılay Aşevi’ne teslim etti.
14.02.2023 Ege
Hatay'da Habib-i Neccar Dağı'ndaki Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı sapasağlam
Hatay'da Habib-i Neccar Dağı'ndaki Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı sapasağlam Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'da, St. Pierre Kilisesi ve Anıt Müzesi'nin bulunduğu Habib-i Neccar Dağı eteklerinde kayalara oyularak yapılan Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı, sağlam kaldı. Dağın eteklerinde yer alan, dünyanın ilk mağara kiliselerinden St. Pierre Mağara Kilisesi ise tedbir amaçlı kapatıldı. Müze yanındaki mağaralarda depremzedeler, soba yakarak soğuktan korunmaya çalışıyor.
13.02.2023 Haberler
Hatay'da Habib-i Neccar Dağı'ndaki Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı sapasağlam
Hatay'da Habib-i Neccar Dağı'ndaki Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı sapasağlam Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'da, St. Pierre Kilisesi ve Anıt Müzesi'nin bulunduğu Habib-i Neccar Dağı eteklerinde kayalara oyularak yapılan Cehennem Kayıkçısı Kharon maskı, sağlam kaldı. Dağın eteklerinde yer alan, dünyanın ilk mağara kiliselerinden St. Pierre Mağara Kilisesi ise tedbir amaçlı kapatıldı. Müze yanındaki mağaralarda depremzedeler, soba yakarak soğuktan korunmaya çalışıyor.
13.02.2023 Gündem
Manisa’nın tüm imkanları seferber
Manisa’nın tüm imkanları seferber Depremzedeler için seferber olan Büyükşehir Belediyesi; ayni yardımlar, arama-kurtarma ekipleri ve sağlık personelini bölgeye sevk etti. Zarar gören altyapıda onarımlar yaptı.
9.02.2023 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Maski ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.