Mehmet Hakan Atilla

Mehmet Hakan Atilla

Son dakika Mehmet Hakan Atilla haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mehmet Hakan Atilla gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mehmet Hakan Atilla haber sayfamızda...

Mehmet Hakan Atilla

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.167 mehmet hakan atilla haberi bulunmuştur.
Borsa İstanbul'dan aracı kurumlara araştırma desteği
Borsa İstanbul'dan aracı kurumlara araştırma desteği Borsa İstanbul, aracı kurumların araştırma faaliyetlerine destek olacak bir program başlattı.
8.02.2021 Uzmanpara
‘Gümüş Serbest Fon’ yatırımcıya sunuldu
‘Gümüş Serbest Fon’ yatırımcıya sunuldu İş Portföy, Türkiye’nin ‘gümüş’e yatırım yapan ilk serbest fonunu 23 Kasım 2020’de Borsa İstanbul’da ev sahipliğinde gerçekleştirilen gong töreni ile yatırımcılara sundu. Gümüş ve gümüşe dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yaparak gümüş fiyatlarında oluşabilecek fırsatlardan yatırımcıların yararlanmasını sağlamayı hedefleyen İş Portföy Gümüş Serbest Fon, nitelikli yatırımcılar tarafından alınabilecek.
24.11.2020 Ekonomi
Formula 1 gongu ile borsada rekor
Formula 1 gongu ile borsada rekor Güne, Formula 1 için çalınan gongla başlayan Borsa İstanbul, 1.303 ile gün içi rekorunu kırdı. Borsa İstanbul Genel Müdürü Hakan Atilla, “Kırılmadık rekor kalmayacak” dedi
13.11.2020 Ekonomi
Borsa İstanbul'dan kote şirketlerin tanıtımına destek
Borsa İstanbul'dan kote şirketlerin tanıtımına destek Borsa İstanbul'un yatırımcıları bilgilendirmek amacıyla yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, borsaya kote şirketlerin yatırımcılara tanıtılması amacıyla videolar hazırladığı bildirildi.
11.11.2020 Uzmanpara
Borsa İstanbul'dan "Şirketler için Sürdürülebilirlik Rehberi"
Borsa İstanbul'dan "Şirketler için Sürdürülebilirlik Rehberi" Borsa İstanbul, şirketlere sürdürülebilirlik konusunda bilgi vermek ve yön göstermek amacıyla tüm paydaşlarının katkılarıyla "Şirketler için Sürdürülebilirlik Rehberi" hazırladı.
6.08.2020 Ekonomi
Borsa altından dövizden fazla kazandırıyor
Borsa altından dövizden fazla kazandırıyor Borsa İstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, “Yatırımcılar borsada altından da dövizden de çok kazanabiliyor. 18 yıl boyunca her ay bir çeyrek altın alan 100 bin, dolar alan 75 bin, temettüsü iyi şirkete yatırım yapan ise 170 bin lira kazandı” dedi
9.01.2020 Ekonomi
ABD'deki İran yaptırımları davasında Hakan Atilla'nın temyiz duruşması yapıldı
ABD'deki İran yaptırımları davasında Hakan Atilla'nın temyiz duruşması yapıldı ABD'deki İran yaptırımları davasında yargılanıp suçlu olduğu iddiasıyla hapis cezası verilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın hakkındaki suçlamaların düşürülmesi ve suçsuz olduğunun ispatlanması için bir üst mahkemeye yaptığı başvurunun ardından temyiz duruşması yapıldı.
16.12.2019 Dünya
Borsada gong "Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu" için çaldı
Borsada gong "Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu" için çaldı Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, futbol kulüplerine destek olmak istediklerini belirterek, "Özellikle döviz risklerini yönetme konusunda uyguladığımız ürün ve hizmetlerle kendilerine yardımcı olmak bu konuda elimizden geldiğince yol göstermek istiyoruz. Aynı şekilde borçlanma anlamında da klüplerimizin ihtiyacı olan finansman kaynaklarını sermaye piyasaları yoluyla elde etmesinin önünü açmak için her türlü gayreti göstereceğimizi bilmenizi istiyorum." dedi.
21.11.2019 Ekonomi
Borsa’da akşam seansı başlıyor
Borsa’da akşam seansı başlıyor Borsa İstanbul Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, “Finansal sistemde milli paramızın ağırlığının artırılması için önemli adımlar attık. Önümüzdeki dönemde yeni döviz kontratları, akşam seansı ve yeni faiz takası uygulamaları başlayacak” dedi
14.11.2019 Ekonomi
Borsa İstanbul, finansal sistemde TL'nin ağırlığını artıracak adımlar atıyor
Borsa İstanbul, finansal sistemde TL'nin ağırlığını artıracak adımlar atıyor Borsa İstanbul AŞ Genel Müdürü Mehmet Hakan Atilla, repo pazarının sağladığı sağlam zemin üzerine Türk Lirası Referans Faiz Oranı TLREF'i inşa ettiklerini belirterek, "Dünya LIBOR sonrası döneme hazırlanırken, biz de bu dönüşüme ortak olduk ve ülkemizin risksiz değişken faiz altyapısına kavuşması ve finansal sistemde milli paramızın ağırlığının artırılması için önemli adımlar attık." dedi.
13.11.2019 Ekonomi
'Önümüzdeki dönemde sermaye piyasaları pozitif ayrıcalıklı olacak'
'Önümüzdeki dönemde sermaye piyasaları pozitif ayrıcalıklı olacak' Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, gelecek dönemin sermaye piyasaları açısından pozitif ayrımcılığın olduğu bir dönem olacağını belirterek, "Kiminle konuşursak konuşalım, herkes 'biz böyle bir performans beklemiyorduk' diyor. Olumlu, pozitif bir havayı yakalamış olduk. Çok iyi bir zamana denk geldi. Sermaye Piyasaları Kongresi de tam bu havaya denk geldi." dedi.
7.11.2019 Ekonomi
Son dakika | Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu
Son dakika | Hakan Atilla'nın yeni görevi belli oldu Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Hakan Atilla'nın Borsa İstanbul Genel Müdürü olarak göreve başladığını açıkladı.
21.10.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması: Tutukluluk süreci bizi üzdü ve kırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakan Atilla açıklaması: Tutukluluk süreci bizi üzdü ve kırdı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim için Hakan Atilla'ya herhangi bir bariyer söz konusu değildir. O bizim evladımızdır. Onu sahiplenmeyeceğiz, kimi sahipleneceğiz." dedi.
25.07.2019 Siyaset
32 ay sonra  ailesine sarıldı
32 ay sonra ailesine sarıldı ABD’de 32 ay cezaevinde tutulduktan sonra tahliye edilen eski Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Hakan Atilla dün yurda döndü. Ailesi ve Bakan Albayrak tarafından karşılanan Atilla, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile de telefonla görüştü
25.07.2019 Gündem
Son dakika... Çavuşoğlu: ABD'nin güvenli bölge önerisi tatmin edici değil
Son dakika... Çavuşoğlu: ABD'nin güvenli bölge önerisi tatmin edici değil Türkiye'nin sabrının tükendiğini belirten Dışişleri Bakanı, Ankara'daki temaslarda gündeme gelen tekliflerin Washington yönetiminin Suriye'nin kuzeyinde yeni bir oyalama taktiği gibi göründüğünü söyledi.
24.07.2019 Dünya
Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü
Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türkiye'ye geldi. Atilla'yı İstanbul Havalimanı'nda ailesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Atilla'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
11.09.2019 Haberler
Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü
Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türkiye'ye geldi. Atilla'yı İstanbul Havalimanı'nda ailesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Atilla'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
24.07.2019 Gündem
Son dakika... Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü
Son dakika... Hakan Atilla İstanbul'da! İşte ilk görüntü ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutuklu bulunduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türkiye'ye geldi. Atilla'yı İstanbul Havalimanı'nda ailesi ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak karşıladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakan Atilla'yı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.
24.07.2019 Gündem
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi
Hakan Atilla Türkiye'ye gönderildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan ve tutulduğu cezaevinden tahliye edilen eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, Türk Hava Yollarının (THY) 19.05 uçağı ile New York JFK Havalimanı'ndan İstanbul'a gönderildi.
24.07.2019 Dünya
Hakan Atilla tahliye edildi
Hakan Atilla tahliye edildi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla serbest bırakıldı.
19.07.2019 Gündem
Hakan Atilla'nın tahliye tarihi belli oldu
Hakan Atilla'nın tahliye tarihi belli oldu ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, 19 Temmuz'da tahliye edilecek.
27.06.2019 Dünya
Metin Topuz hakim karşısına çıktı
Metin Topuz hakim karşısına çıktı Fetullahçı Terör Örgütü ile (FETÖ) iltisaklı eski polis müdürleri ve askerlerin yanı sıra firari eski savcı Zekeriya Öz'le irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakim karşısına çıktı.
26.03.2019 Gündem
Son dakika... Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi
Son dakika... Metin Topuz hakkındaki iddianame kabul edildi FETÖ soruşturmasında tutuklanan ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz hakkında hazırlanan iddianame mahkemece kabul edildi.
1.02.2019 Gündem
Hakan Atilla, temyiz başvurusunda davanın reddini istedi
Hakan Atilla, temyiz başvurusunda davanın reddini istedi ABD'deki İran yaptırımları davasında suçlu bulunan  eski Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla, hakkındaki davanın temyiz mahkemesince tamamen reddini istedi.
3.01.2019 Dünya
Son dakika... Çavuşoğlu: Türkiye "Suriye'ye gireceğim" derse, girer!
Son dakika... Çavuşoğlu: Türkiye "Suriye'ye gireceğim" derse, girer! ABD'nin askerlerini Suriye'den çekme sürecini Ankara ile birlikte koordine edeceğini söyleyen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Türkiye 'Suriye’ye gireceğim' derse, girer" dedi. Bakan Çavuşoğlu, FBI’ın Fethullah Gülen hakkında yürüttüğü soruşturmayı ciddiye aldığını belirterek "Bazı neticeleri bizimle paylaşmaya başladılar. New York ziyaretimde, New Jersey’de bir imamın tutuklandığı söylendi. Oradaki vatandaşlarımız da bu bilgiyi teyit etti" ifadesini kullandı.
25.12.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mehmet Hakan Atilla ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.