Menkul

Menkul

Son dakika Menkul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Menkul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Menkul haber sayfamızda...

Menkul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.544 menkul haberi bulunmuştur.
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi
Bakan Şimşek'ten beyanname uyarısı: 400 bin kişi tespit edildi Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından beyanname vermeyen kişilere ilişkin uyarılarda bulundu.
18.04.2024 Ekonomi
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu
ABD'ye şubatta net sermaye girişi oldu ABD Hazinesi, 2024 yılının ilk ayında yaşanan çıkışın ardından şubat ayında ülkeye net sermaye girişi yaşandığını açıkladı.
18.04.2024 Uzmanpara
Morgan Stanley'in karı yükseldi
Morgan Stanley'in karı yükseldi Morgan Stanley'in karı ilk çeyrekte, gelirin iki kattan fazla arttığı hisse senedi yükleniciliği öncülüğünde yatırım bankacılığındaki canlanmanın etkisiyle yükseldi.
16.04.2024 Uzmanpara
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın
'Notre Dame'ı olarak tanımlanan 400 yıllık eski Borsa binasında yangın Yangın kent sakinlerince 2019 yılında yanan Paris'teki katedrale atıfla Danimarka'nın 'Notre Dame'ı olarak tanımlandı.
16.04.2024 Dünya
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor
Kripto para piyasası sert düşüş sonrası toparlanıyor Hafta sonu gerçekleşen sert düşüş sonrası yatırımcıları tedirgin eden kripto para piyasası Hong Kong'dan gelen ETF onayı haberi ile yeni haftaya güçlü başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Fed toplantı tutanakları yayınlandı
Fed toplantı tutanakları yayınlandı ABD Merkez Bankası (Fed) üyeleri daha uzun bir süre sıkı para politikasına ihtiyaç duyulabileceğinden endişe etti.
11.04.2024 Uzmanpara
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan Merkez Bankası tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Uzmanpara
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive
Mini dizilik bir girişim macerası
Mini dizilik bir girişim macerası Paylaşımlı bir ofis alanı yaratma hayaliyle başlayan, değeri milyarlarca dolara yükselen WeWork sonra inişe geçerek nasıl mini dizi ve kitap konusu oldu, birlikte inceleyelim...
5.04.2024 Milliyet Executive
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive
Merkez Bankası duyurdu! Kredi kartı işlemleri için yeni karar
Merkez Bankası duyurdu! Kredi kartı işlemleri için yeni karar Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada "Kredi kartı işlemlerinde uygulanacak aylık azami akdi faiz oranı yüzde 3,66’dan yüzde 4,25’e çıkarıldı." ifadeleri yer aldı.
5.04.2024 Ekonomi
'Enflasyonda birkaç veri daha görmeliyiz'
'Enflasyonda birkaç veri daha görmeliyiz' Cleveland Fed Başkanı Loretta Mester, "Enflasyonun düşüşe geçeceğini öngörmüştüm ve şimdi bunu doğrulayan daha fazla kanıt görmemiz gerekiyor. Bunu gördüğümde faiz oranlarını aşağı çekebilecek bir konumda olacağımızı düşünüyorum" dedi.
5.04.2024 Uzmanpara
Malatya’da satılık konutlara talep arttı
Malatya’da satılık konutlara talep arttı Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşayan Malatya’da satılık konutlara talep artarken kira fiyatları ise düşüşe geçti.
4.04.2024 Ekonomi
Halka arza başvurdu
Halka arza başvurdu Yenilenebilir enerji alanında 1993 yılından bu yana faaliyet gösteren Enda Enerji Holding, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvurdu
4.04.2024 Ekonomi
Güney Kore'nin döviz rezervleri arttı
Güney Kore'nin döviz rezervleri arttı Güney Kore'nin döviz rezervleri yılın ilk iki ayında görülen gerilemeyi mart ayında sonlandırdı.
3.04.2024 Uzmanpara
PPK toplantı özeti yayımlandı
PPK toplantı özeti yayımlandı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu (PPK) özetinde şubat ayı tüketici enflasyonu artışında ücret ve geriye doğru endeksleme davranışının devam eden yansımalarının hissedildiği hizmet fiyatlarının yanı sıra Ramazan ayına özgü unsurların etkisinin belirgin olduğu gıda fiyatlarının öne çıktığı ifade edildi. Bu dönemde özellikle kırmızı et ve bağlantılı işlenmiş et ürünleri ile çiğ süt referans fiyat artışının yansımalarının izlendiği süt ve süt ürünleri fiyatlarında artış oranının belirgin olduğuna işaret edildi.
28.03.2024 Uzmanpara
Yatırımı olanlar dikkat: Altın ve dolarda yükseliş devam eder mi?
Yatırımı olanlar dikkat: Altın ve dolarda yükseliş devam eder mi? Geçen hafta altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası rekor seviyeleri gördükten sonra geri çekildi. Altında yön aşağı döndü mü? Gram altın için yeni hedefler neler? İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
Reddit'ten halka arz sonrası sert yükseliş
Reddit'ten halka arz sonrası sert yükseliş Wall Street'te halka arz olan sosyal medya platformu Reddit ilk işlem gününde sert yükseliş gösterdi.
22.03.2024 Uzmanpara
'Bilanço küçültme yakında başlayacak'
'Bilanço küçültme yakında başlayacak' ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, FOMC toplantısında finansal koşulları sıkılaştırmak için kullandıkları daha az bilinen bir politika aracı olan Fed'in bilançosunun küçülmesinin nasıl yavaşlatılacağına dair bir stratejiyi tartıştıklarını söyledi.
21.03.2024 Uzmanpara
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı?
Gözler Merkez Bankası’nın kritik faiz kararında! Kredi kartlarında değişiklik olacak mı? Yurt içi piyasalarda gözler kritik faiz kararında. Bugün Merkez Bankası merakla beklenen faiz kararını açıklayacak. Peki karar borsa, altın ve döviz piyasasını nasıl etkiler? Özellikle son haftalarda kredi kartları ve kredilerle ilgili yeni adımlar dikkat çekmişti. Faiz kararı sonrası kredi kartlarına ilişkin bir düzenleme gelir mi? İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
'Japon tahvillerine yatırımcı ilgisi artabilir'
'Japon tahvillerine yatırımcı ilgisi artabilir' Pacific Investment Management Co'ya (Pimco) göre Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) politika değişikliğinin potansiyel ölçeği bazılarının beklediğinden daha fazla olabilir ve daha önce menkul kıymetlerden uzak durmuş olabilecek yatırımcıların Japon tahvillerine olan ilgisinin yenilenmesine yol açabilir.
20.03.2024 Uzmanpara
ABD'den ocak ayında sermaye çıkışı yaşandı
ABD'den ocak ayında sermaye çıkışı yaşandı ABD Hazinesi, 2023 yılının son iki ayında yaşanan net girişin ardından 2024 yılının ilk ayında ülkeden net sermaye çıkışı olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Uzmanpara
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş
Bitcoin’de zirve sonrası sert düşüş Dünyanın en büyük kripto para birimi Bitcoin’deki borsa yatırım fonlarına (ETF) ilginin artmasıyla peş peşe gelen rekorlar yerini sert düşüşe bıraktı. Önceki gün 73 bin 798 dolara çıkarak rekor tazeleyeyen kripto para birimi, haftanın son işlem gününde yüzde 4,6’lık sert düşüşle 68 bin dolara kadar geriledi.
16.03.2024 Ekonomi
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar
‘Yükseldiği gibi hızlı düşebilir’ uyarısı! Bitcoin yeni rekora koştu: 72 bin dolar Dünyanın en yaygın kripto para birimi Bitcoin yükselişini sürdürüyor. Artık daha rahat işlem gören Bitcoin’in değeri dolardaki zayıflığın da etkisiyle 72 bin doları aşarak yeni bir rekor kırdı.
12.03.2024 Ekonomi
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti
Para piyasası fonları gözleri üzerine çekti Global piyasalarda, enflasyonla mücadele için başlatılan faiz artışı süreci sona yaklaşıyor. Yurt içinde ise yüksek faizler gözleri para piyasası fonlarına çevirdi.
11.03.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Menkul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.