Messenger

Messenger

Son dakika messenger haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan messenger gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan messenger haber sayfamızda...

Messenger

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 794 messenger haberi bulunmuştur.
Facebook Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır?
Facebook Hesap Silme Linki 2024: Kalıcı Olarak Facebook Hesabı Nasıl Kapatılır? Bir dönem dünyanın en popüler uygulamalarından olan Instagram, Twitter ve TikTok gibi sosyal platformların artmasıyla kullanıcı sayısında düşüş yaşamaya başladı. Özellikle Instagram’ın piyasaya sürülmesi ile ünü geride kalan Facebook kullanıcıları hesaplarını dondurma veya silme kararı aldı. Facebook kullanmayalar için hesap dondurma işleminin yanı sıra kalıcı olarak hesap silme imkanı da bulunuyor. Facebook hesap silme işlemi bilgisayar ve telefonlardan birkaç adımda yapılabiliyor. Facebook kalıcı kapatma işlemi nasıl yapılır? “Facebook Hesap Silme Linki 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
9.01.2024 Sosyalmedya
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır?
Facebook Dondurma ve Silme 2024: Facebook Kalıcı ve Geçici 'Hesap Dondurma ve Silme' İşlemi Nasıl Yapılır? Bir zamanlar dünyanın en popüler sosyal medya platformu olan Facebook Instagram Twitter gibi uygulamaların çıkmasıyla birlikte kullanıcı sayısında azalma yaşamaya başladı. Son dönemlerde veri ihlali ile gündeme gelen Facebook’a güvenmeyenlerin kullanıcı sayısının azalmasında etkisi büyük oldu. Facebook’u artık kullanmayanlar veya sosyal medyaya ara vermek isteyenler için Facebook hesap dondurma veya silme işlemi imkanı var. 2 milyar kullanıcıyı aşan Facebook hesap dondurma, silme nasıl yapılır? sorusunun cevabı gayet basit. İçerikte ulaşabileceğiz Facebook dondurma ve silme linki ile bilgisayardan veya akıllı telefonlardan bu işlem birkaç adımda yapılabilir.
4.01.2024 Sosyalmedya
Facebook’ta uçtan uca şifrelemeye tepki
Facebook’ta uçtan uca şifrelemeye tepki Çocuk istismarıyla ilgili birçok suçlamanın hedefinde olan Facebook ve Instagram’ın bağlı olduğu Meta şirketine yeni bir tepki de ‘şifreleme’ yüzünden geldi.
10.12.2023 Ekonomi
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez'den İsrail lobisi eleştirisi
ABD Temsilciler Meclisi üyesi Alexandria Ocasio-Cortez'den İsrail lobisi eleştirisi ABD Temsilciler Meclisi üyesi Demokrat Alexandria Ocasio-Cortez, İsrail lobisini eleştirerek, "AIPAC'ın (Amerikan İsrail Kamu İşleri Komitesi) siyasi sistemimizde ne kadar zehirli bir varlık olduğunu anlamamızın zamanı geldi" ifadelerini kullanarak, “ABD demokrasisini istikrarsızlaştıran aşırılıkçı bir örgüt” dedi.
1.11.2023 Dünya
ABD komandoları İsrail'de! Pentagon sayıyı gizledi
ABD komandoları İsrail'de! Pentagon sayıyı gizledi İsrail-Hamas savaşının başından beri Tel Aviv'e destek veren Washington, ABD'li komandoların İsrail'de olduğunu açıkladı. Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada bu askerlerin görevlerine de yer verildi.
1.11.2023 Dünya
Biden: İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur
Biden: İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur ABD Başkanı Joe Biden'dan İsrail- Filistin çatışmaları ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada geldi. Biden, 'İsrail'in Gazze'yi işgal etmesi büyük hata olur' dedi.
16.10.2023 Dünya
Biden'ı afallatan Gazze çağrısı! Önce duraksadı, sonra görmezden geldi
Biden'ı afallatan Gazze çağrısı! Önce duraksadı, sonra görmezden geldi ABD Başkanı Joe Biden'a katıldığı bir etkinlikte, Gazze ile ilgili bir çağrıda bulunuldu. Biden'ın söz konusu çağrıya verdiği yanıt ise dünya medyasında kısa sürede ses getirdi.
15.10.2023 Haberler
Biden'ı afallatan Gazze çağrısı! Önce duraksadı, sonra görmezden geldi
Biden'ı afallatan Gazze çağrısı! Önce duraksadı, sonra görmezden geldi ABD Başkanı Joe Biden'a katıldığı bir etkinlikte, Gazze ile ilgili bir çağrıda bulunuldu. Biden'ın söz konusu çağrıya verdiği yanıt ise dünya medyasında kısa sürede ses getirdi.
15.10.2023 Dünya
Amerikan medyası bombayı patlattı! ABD'li paralı askerler Gazze operasyonuna katılıyor
Amerikan medyası bombayı patlattı! ABD'li paralı askerler Gazze operasyonuna katılıyor New York John F. Kennedy Havalimanı'nda çekilen bir kare büyük ses getirdi, Amerikan ordusunun özel kuvvetleri DELTA Force ve SEAL Team'in eski üyeleri Gazze'de devreye giriyor.
11.10.2023 Dünya
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu
Son dakika... Nobel Tıp Ödülü'nün kazananları belli oldu Nobel Tıp Ödülü, Kovid-19'a karşı etkili mRNA aşılarının geliştirilmesini sağlayan Katalin Karikó ve Drew Weissman isimli bilim insanlarına verildi.
2.10.2023 Dünya
Instagram'a yeni özellik! Görüntü iyileştirme geliyor
Instagram'a yeni özellik! Görüntü iyileştirme geliyor Meta, üretken yapay zekayı ürün yelpazesinde uygulamaya yönelik adımlarını sürdürüyor. Instagram kullanıcıları yakında görüntü iyileştirme ve değiştirme imkanı sağlayan yapay zeka destekli yeni özelliklerle tanışacak.
29.09.2023 Teknoloji
Konum Nasıl Atılır? WhatsApp ve Messenger’dan Konum Gönderme
Konum Nasıl Atılır? WhatsApp ve Messenger’dan Konum Gönderme Teknolojinin gelişmesi ile haberleşme, iletişim ve ulaşım çok daha kolay hale geldi. Özellikle gitmek istediğimiz şehir veya bölgeler veya en yakınımızdaki ATM veya hastane gibi adreslere ulaşmak akıllı telefonlar veya uygulamalar sayesinde problem olmaktan çıktı. Dünyada milyonlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp ve Messenger konum atma özelliği ile kullanıcılarına kolaylık sunuyor. Gidilecek adrese kısa sürede ulaşmayı sağlayan konum atma işlemi zamandan tasarruf etmeye de yardımcı oluyor. Konum nasıl atılır? WhatsApp ve Messenger’dan konum atma işlemi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
‘Cep’teki casusu nasıl yakalayabilirsiniz? 'Ruhunuz bile duymaz'
‘Cep’teki casusu nasıl yakalayabilirsiniz? 'Ruhunuz bile duymaz' Özel hayatı izinsiz izlemek için tasarlanan casus yazılımlar, haberiniz olmadan cep telefonunuza hem uzaktan hem fiziksel olarak yüklenebiliyor. Uygulamalar beklenmedik izin talep ediyorsa, telefon aşırı ısınıyorsa, e-posta ve mesajlarda anormallik oluyorsa cebinizde ‘casus’ olabilir.
25.09.2023 Gündem
'Eşime tecavüz etti' deyip kuzenini öldürmüştü! Cinayetin sebebi 'define' çıktı
'Eşime tecavüz etti' deyip kuzenini öldürmüştü! Cinayetin sebebi 'define' çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu öne sürdüğü kuzeni Abdullah Koşar'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan'ın cinayeti define yüzünden işlediği ortaya çıktı.
26.08.2023 Gündem
Uçtan uca şifreleme: Büyük teknoloji şirketleri insanların mesajlarını okuyabilmeli mi?
Uçtan uca şifreleme: Büyük teknoloji şirketleri insanların mesajlarını okuyabilmeli mi? Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg, tüm uygulamalarına çok güvenli mesajlaşma imkanı eklemeye yönelik planlarına devam ederken, bu teknolojiyi yasa dışı kılabilecek muhtemel bir yasa nedeniyle, İngiltere hükümeti ile karşı karşıya gelmek üzere.
7.07.2023 Dünya
Yapay zekadan duygusal destek
Yapay zekadan duygusal destek Inflection AI adlı teknoloji girişiminin dostça tavsiye vermek üzere tasarladığı Pi, yapay zeka temelli sohbet robotlarının duygusal destek alanında da söz sahibi olacağının ilk işareti.
14.05.2023 Pazar
Yurtdışında yaşayan Türkler için paket
Yurtdışında yaşayan Türkler için paket Vodafone, yurtdışında yaşayan ve yazın memleketini ziyaret eden Türkler için yeni bir iletişim paketi duyurdu.
9.05.2023 Ekonomi
Anne ve kızına akılalmaz tuzak! Telefonlarına casus programı yükledi, 'büyü var' deyip dolandırdı
Anne ve kızına akılalmaz tuzak! Telefonlarına casus programı yükledi, 'büyü var' deyip dolandırdı Kocaeli'de iddiaya göre, anne ve iki çocuğunun telefonlarına casus yazılım programı yükleyen şahıs, bu şekilde onlara ait özel bilgilere ulaşarak, "Üzerinizde büyü var" yalanını söyledi. Bu yalana inanan anne ve kızı ise maddi manevi zarara uğradı.
9.04.2023 Gündem
Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: Gülüşünü çok net hatırlıyorum
Hablemitoğlu’nun eşinden suikast sanığına: Gülüşünü çok net hatırlıyorum Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili, aralarında FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen ile emekli Albay Levent Göktaş'ın da bulunduğu 10 sanığın yargılandığı davada, tutuklu sanık Ahmet Tarkan Mumcuoğlu savunma yaptı. Hablemitoğlu’nu öldürmekle suçlanan Mumcuoğlu, cinayetin işlendiği tarihte Kazakistan'da olduğunu öne sürdü. Duruşmada söz alan Hablemitoğlu'nun eşi Şengül Hablemitoğlu ise o tarihlerde eşiyle sanığın görüştüğünü söyleyerek, “20 yıl önceden söz ediyoruz. Kendisini 5-10 dakika kadar gördüm. Kendisini çok net benzetiyorum. Ben sizin gülüşünüzü de çok net hatırlıyorum. Ancak 'O kişi bu insandır' demek vicdani sorumluluk gerektirir. Çok benzetiyorum; gülümseyişine kadar" dedi.
15.02.2023 Gündem
Rekabet Kurulu'nun mesajı çok net: Verileri birleştirme!
Rekabet Kurulu'nun mesajı çok net: Verileri birleştirme! Facebook gibi hakim durumdaki platformlar, bir taraftan hizmetlerini kullanıcılara genellikle ücretsiz sunarken, diğer taraftan reklam verenlere reklamların ilişkilendirilmesini destekleyen veriler sağlayarak para kazanmaya çalışmaktadır.
14.02.2023 Milliyet Rekabet
Şükrü Özyıldız aşka geldi
Şükrü Özyıldız aşka geldi Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından Büşra Cebe ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Şükrü Özyıldız, kendisi gibi oyuncu olan Büşra Cebe ile ilk aşk karesini paylaştı. Ünlü oyuncu ve sevgilisinin pozuna beğeni yağdı.
16.01.2023 Cadde
WhatsApp anket sorusu - cevapları nasıl hazırlanır? WhatsApp anket özelliği açma / kullanma seçenekleri | İşte adım adım WP anket sorusu ve cevapları yapma
WhatsApp anket sorusu - cevapları nasıl hazırlanır? WhatsApp anket özelliği açma / kullanma seçenekleri | İşte adım adım WP anket sorusu ve cevapları yapma Telefon uygulamalarına zaman zaman yeni özellikler geliyor. Kullanıcılar ise yeni eklentileri yakından takip ediyor ve her birini denemek için meraklanıyor. Kısa zamanda büyük bir popülariteye kavuşan WhatsApp Messenger üzerinden gerçekleşen iletişim trafiği halen devam ediyor. WhatsApp'a gelen özellikler ise gündemden düşmüyor. Bugünlerde konuşulan WhatsApp anket özelliği hakkında kullanıcılar tarafından araştırmalar başladı. Arkadaşlarına çeşitli sorular oluşturarak cevabını öğrenmek isteyenler WhatsApp üzerinden anket oluşturmak istiyor. Peki WhatsApp anket yapma / açma özelliği nasıl kullanılır? Yeni özellik eklentisi WhatsApp anket nasıl yapılır?
18.11.2022 Bilgi Rehberi
Şükrü Özyıldız gönlünü Büşra Cebe'ye kaptırdı! 'Yakalandık'
Şükrü Özyıldız gönlünü Büşra Cebe'ye kaptırdı! 'Yakalandık' Şükrü Özyıldız, başrolünde yer aldığı 'Alice' müzikalindeki dansçı Huri Murphy ile ayrılığın ardından yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı. Bir süredir hayatında kimse olmayan yakışıklı oyuncu, önceki gün meslektaşı Büşra Cebe ile Etiler'de bir mekana gelip, yaklaşık üç saat sohbet etti. İkili, mekan içerisinde zaman zaman romantik anlar da yaşadı.
8.11.2022 Cadde
Facebook’ta da işten çıkarma planı
Facebook’ta da işten çıkarma planı Twitter’dan sonra WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger’ın bağlı olduğu Meta’nın da hisse fiyatında yüzde 70’lik düşüşün ardından binlerce çalışanı işten çıkaracağı öne sürüldü.
8.11.2022 Dünya
Dev üçlüye dev ceza
Dev üçlüye dev ceza Rekabet Kurulu, WhatsApp, Facebook ve Instagram’ı bünyesinde bulunduran Meta’ya 346.7 milyon lira ceza kesti. Gerekçe, WhatsApp’ın kullanıcılarına “veri paylaşma” zorunluluğu getirmesi ve bu verilerin iki diğer uygulamayla birleştirilmesi.
27.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Messenger ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.