Metallica

Metallica

Son dakika Metallica haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metallica gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metallica haber sayfamızda...

Metallica

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 430 metallica haberi bulunmuştur.
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu!
66'ncı Grammy Ödülleri sahiplerini buldu! Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan Grammy Ödülleri, dün gece sahiplerini buldu. Birbirinden ünlü isimlerin kırmızı halıda boy gösterdiği tören, bu yıl da gösterişli bir şekilde gerçekleşti. İşte bu yıl 66'ıncı kez düzenlenen 2024 Grammy Ödülleri'ni kazananlar...
6.02.2024 Cadde
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit Rock severler burada mı? Rock ve metalin dünya üzerindeki nadide temsilcileri Metallica’nın Türkiye'de de çok sevilen, en özel şarkılarından biri olan 'Fade To Black'in tükenmişlik ve umutsuzlukla dolu bir hikâyeye sahip olduğunu biliyor muydunuz? İşte 'Fade to Black'in yalnızca grubun sıkı hayran kitlesi arasında sınırlı kalmaması gereken epey umutsuz hikâyesi.
1.12.2023 Yaşam
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar
Ölüm hepsini yollarda buldu! Daha 20’lerindeki 4 müzisyeni hayattan koparan kazalar 23, 24, 28 ve 29 yaşlarında 4 genç müzisyen hayalleri için yola koyulmuştu. Bu yolculuk aslında öncekilerine asla benzemeyen acı bir sonun ayak sesleriydi. Kiminin bestesi, kiminin sözleri ama hepsinin hayalleri ve mücadelesi yarım kalmıştı. İşte bir döneme damga vuran Kerim Tekin, Cliff Burton, Barış Akarsu ve Ajlan Büyükburç’un yollarda ölümsüzleşen hüzünlü hikâyeleri.
23.11.2023 Yaşam
Edebiyat
Edebiyat Rock gruplarının peşinde Gazeteci Anıl Ergin ve ağabeyi Uluç Ergin, uzun yıllardır gezdikleri çok sayıda şehirde gittikleri konserde yaşananları kitap hâline getirdi...
22.10.2023 Kültür Sanat
Müzik sadece müzik değildir
Müzik sadece müzik değildir Afrika’da kıtlık, nükleer savaş tehdidi, hızla yayılan AIDS... 1980’lerde bugün olduğu gibi tam olarak çözülemeyen sorunlarla mücadele ediliyordu. Sanatçılar, şarkı sözleriyle, konserlerle dünyanın sorunlarına sessiz kalmadı, ‘Biz Dünyayız’ dediler.
22.10.2023 Gündem
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit
Fade to Black: Metallica'ya güç katan, umutsuzluktan doğan büyük hit Rock severler burada mı? Rock ve metalin dünya üzerindeki nadide temsilcileri Metallica’nın Türkiye'de de çok sevilen, en özel şarkılarından biri olan 'Fade To Black'in tükenmişlik ve umutsuzlukla dolu bir hikâyeye sahip olduğunu biliyor muydunuz? İşte 'Fade to Black'in yalnızca grubun sıkı hayran kitlesi arasında sınırlı kalmaması gereken epey umutsuz hikâyesi.
4.10.2023 Müzik
Son dönemin trendi: Senfonik konserler
Son dönemin trendi: Senfonik konserler Şebnem Ferah’tan Bulutsuzluk Özlemi’ne, mor ve ötesi’nden Cem Adrian’a pek çok ismin senfonik konserleri pek sevildi. Eleştirmenlere göre bu sentez riskli ama başarılı örnekleri de var.
27.09.2023 Kültür Sanat
Ekonomiye yıldız dopingi
Ekonomiye yıldız dopingi Beyoncé ile Taylor Swift’in konserleri yeni bir gündem yarattı. Bazı süperstarlar verdikleri konserlerle para kazanmakla yetinmezler, tüm ekonomileri ses telleriyle hareket ettirmeyi başarırlar.
25.06.2023 Cadde
‘Bu ülkeye baharı huzuru getireceğim’
‘Bu ülkeye baharı huzuru getireceğim’ Büyük İzmir Mitingi’nde konuşan Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, “Size Bay Kemal’in sözünü veriyorum, ne olursa olsun bütün engelleri yıkacağım. Bu ülkeye baharları, huzuru, kardeşliği getireceğim” dedi.
1.05.2023 Gündem
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak
ABD sahnelerine ‘Hard Rock’ nuru yağacak Dünyaca tanınmış Coachella Festivali yaratıcıları, yeni sürprizlerini bu kez de ‘Power Trip’ başlığı ile buluşturacakları ‘Hard - Rock’ ilahları ile yapacak.
16.04.2023 Kültür Sanat
Ele avuca sığmaz dehayı anıyoruz
Ele avuca sığmaz dehayı anıyoruz Milliyet Sanat nisan sayısında dopdolu bir sanat güncesiyle okurla buluşuyor. Derginin kapağında vefatının 50. yıl dönümünde efsane ressam Pablo Picasso, Ara Güler tarafından çekilen fotoğrafıyla yer alıyor. Picasso yıl boyunca tüm dünyada anılacak.
3.04.2023 Kültür Sanat
Müzik dünyasının bukalemun yıldızı: Miley Cyrus
Müzik dünyasının bukalemun yıldızı: Miley Cyrus ABD’li şarkıcı Miley Cyrus, 17 yıl önce bir pop yıldızını canlandırdığı “Hannah Montana” dizisini gerçeğe dönüştürdü.
2.04.2023 Dünya
Hayatımızın ilk 18 yılı
Hayatımızın ilk 18 yılı Metallica, merakla beklenen albümü “72 Seasons”ın dördüncü şarkısını Twitter’dan paylaştı.
30.03.2023 Kültür Sanat
Metallica, plak fabrikası aldı
Metallica, plak fabrikası aldı ABD’li heavy metal müzik grubu Metallica, bu ülkede 1987’den beri plak satışlarının ilk kez CD’leri geride bırakmasının ardından plak fabrikası satın aldı.
16.03.2023 Dünya
Almanya depremzedeler için konser verdi! 1 milyon eurodan fazla para toplandı
Almanya depremzedeler için konser verdi! 1 milyon eurodan fazla para toplandı Alman rock grupları Die Toten Hosen ve Donots ile müzisyen Thees Uhlman depremlerden zarar görenlerle dayanışma için konser düzenledi. Yaklaşık 11 bin kişinin katıldığı konserde, bilet satışından 600 bin euro ve bağışlarla da 400 bin euro olmak üzere 2 saat içinde toplam 1 milyon euro toplandı.
27.02.2023 Cadde
Kıvanç Tatlıtuğ: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?
Kıvanç Tatlıtuğ: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu? Bir yandan ekipler sahada arama kurtarma çalışmalarına devam ederken, bir yandan depremin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Ünlüler dünyası da 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından tek yürek halinde hareket ediyor. Afet bölgesinde maddi ve manevi desteğiyle dikkat çeken ünlülerden olan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlik beraberlik mesajı verdi.
15.02.2023 Cadde
Vahide Perçin'den yardım çalışmalarına destek
Vahide Perçin'den yardım çalışmalarına destek Rol arkadaşları Mustafa Uğurlu ve Ercan Kesal ile birlikte Yenikapı Yardım Merkezi’ne giden oyuncu Vahide Perçin, deprem felaketi sonrası afet bölgesine gönderilen yardımlara destek verdi.
15.02.2023 Cadde
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor!
Doğa Rutkay'dan Naci Görür'e: Bu söylemler bizi parçalıyor! Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık yıkıcı depremlerin ardından, birçok uzman İstanbul depremi için uyarıda bulundu. Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı programda, İstanbul depreminde kaç kişinin hayatını kaybedeceğiyle ilgili açıklama yaptı. Oyuncu Doğa Rutkay ise Naci Görür'e yönelik sitemkâr bir paylaşımda bulundu. Rutkay, paylaşımına gelen eleştirilerin ardından bir Tweet daha atarak konuyla ilgili açıklama yaptı.
15.02.2023 Cadde
Ogün Kaptanoğlu: Dediğin gibi Zeynep, o da üşümesin yazık!
Ogün Kaptanoğlu: Dediğin gibi Zeynep, o da üşümesin yazık! Köpek Irkları ve Köpek Bilimleri Federasyonu (KIF) arama, kurtarma ve ilk yardım ekibiyle birlikte afet bölgesinde gönüllü olarak görev yapan Ogün Kaptanoğlu, depremzede Zeynep ile birlikte köpeğine kulübe yaptı. Önceki gün küçük bir çocuğun kurtarılma anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncunun, duygu yüklü yeni paylaşımına yorum yağdı.
15.02.2023 Cadde
Mahsun Kırmızıgül: Lütfen yardım etmeye devam edin!
Mahsun Kırmızıgül: Lütfen yardım etmeye devam edin! Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından afet bölgesine gitti. Ahbap Derneği ile koordineli şekilde çalışan Kırmızıgül, depremin en çok etkilediği illerden olan Adıyaman'daki son durumu paylaştı.
16.02.2023 Cadde
Metallica'dan deprem bölgesine büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz'
Metallica'dan deprem bölgesine büyük bağış! 'Yıkımı anlatacak kelime bulamıyoruz' Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesinde çalışmalar devam ederken, dünyaca ünlü yıldızlardan da destek mesajları yağdı. Son olarak ünlü heavy metal grubu Metallica'dan Türkiye ve Suriye için büyük bir bağış geldi.
15.02.2023 Cadde
Metallica ile ‘90’lar dünya turu
Metallica ile ‘90’lar dünya turu Metallica sevenler için “The Black Album”un yeri ayrıdır.
26.01.2023 Kültür Sanat
Caz, Funk ve metal birleşecek
Caz, Funk ve metal birleşecek Panzerballett ve Davulcu Virgil Donati, caz, funk ve metal müziği bir arada sunacağı performansıyla Türk seyircisiyle buluşacak.
20.12.2022 Cadde
Doğdukları yıllara geri dönüyorlar
Doğdukları yıllara geri dönüyorlar Metallica, henüz 18 yaşında oldukları 1972 yılına atıfta bulundukları “72 Seasons” adlı yeni albümü yayınlayacağını duyurdu.
30.11.2022 Kültür Sanat
Pentagram’dan yeni albüm turnesi: 8 Ekim'de başlıyor!
Pentagram’dan yeni albüm turnesi: 8 Ekim'de başlıyor! Pentagram, geçtiğimiz haftalarda yayımladığı yeni albümü Makina Elektrika’da yer alan, hem dinleyicilerin hem de müzik eleştirmenlerinin beğenisini kazanan yeni şarkılarını sahneye taşıyor.
5.10.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Metallica ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.