Metin

Metin

Son dakika Metin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Metin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Metin haber sayfamızda...

Metin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 48.654 metin haberi bulunmuştur.
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı
Ses yalıtımlı odada istismar dehşeti! Sapık sucu hakim karşısına çıktı Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. asına ve izleyicilere kapalı şekilde yapılan duruşmaya giremeyen avukatlar mahkeme salonu önünde alkışlar ve sloganlarla tepki gösterdi. Su satıcısı Metin Şenay’ın yargılandığı davada ara karar açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız'
Duygu Nebioğlu'nun Metin Akpınar'a kırgınlığı geçmiyor! 'Sesimizi duymadınız' Metin Akpınar'ın 1987'de aşk yaşadığı Suphiye Orancı'dan Duygu ve Sevgi Nebioğlu isimli ikiz kızları olduğu ortaya çıkmış ve babalık davası sonuçlanmıştı. Geçtiğimiz haftalarda annesini aramak için Müge Anlı'ya katılan Duygu Nebioğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.
7.05.2024 Cadde
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum
Kurbanlık fiyatları açıklandı! İşte büyükbaş ve küçükbaşlarda son durum Kurban Bayramı için sayılı günler kala, kurban fiyatları da merak konusu oldu. Et fiyatlarında yaşanan artış kurbanlıklara da yansıdı. Kurbanlık hayvan yetiştiricileri, bu yıl Kurban Bayramı’nda büyükbaş bir kurbanlığın fiyatının 130 bin TL ila 250 bin TL arasında olacağını belirtirken, adaklık küçükbaş kurbanlıklar ise 10 - 20 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.
7.05.2024 Ekonomi
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı
Bakan Güler'den kuvvet ve birlik komutanlarıyla toplantı Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler başkanlığında; Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Bakan Yardımcıları Alpaslan Kavaklıoğlu ve Bilal Durdalı ile yurt içindeki ve sınır ötesindeki birlik komutanlarının katılımıyla video telekonferans toplantısı gerçekleştirildi.
6.05.2024 Gündem
Doludan zarar görmüştü: Tarım arazilerinde inceleme
Doludan zarar görmüştü: Tarım arazilerinde inceleme Manisa ve çevre ilçelerinde 4 Mayıs Cumartesi Günü etkili olan dolu ve sağanak yağış, bazı tarımsal alanlarda zarara yol açarken, tarım ürünlerinin de olumsuz etkilenmesine neden oldu. Dolu yağışının etkili olduğu tarım arazilerinde incelemelerde bulunmak amacıyla Şehzadeler ilçesi Yeniharmandalı Mahallesi’ne giden Manisa İl Tarım ve Orman Müdürü Metin Öztürk, üreticilerle görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.
6.05.2024 Ekonomi
Trabzon'da çalışmalar sürüyor: İlçeler birbirine tünelle bağlanacak
Trabzon'da çalışmalar sürüyor: İlçeler birbirine tünelle bağlanacak Trabzon'un şehir içi ve transit trafiğini düzenlemek amacıyla projelendirilen ve 1 Mayıs 2023 tarihinde temeli atılan Güney Çevre Yolu'nda çalışmalar sürüyor. Toplam 43,8 kilometre uzunluğu ile kentin mega projelerinden biri olan Güney Çevre Yolu üç kısım halinde hayata geçirilecek. İlk 4 kilometresinde kazı ve tünel çalışmaları süren projenin 35,8 kilometresinin 15 adet tünel ile 2,1 kilometresinin ise 14 adet viyadük ile geçilmesi planlanıyor.
6.05.2024 Ekonomi
Metin Ülgen: Tarifi mümkün değil!
Metin Ülgen: Tarifi mümkün değil! Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon olan Galatasaray'da teknik direktör Metin Ülgen, suskunluğunu bozdu.
Ankara’da dehşet! Taksi durağına pompalı tüfekle saldırdı
Ankara’da dehşet! Taksi durağına pompalı tüfekle saldırdı Ankara’nın Pursaklar ilçesinde bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Saldırgan, sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
5.05.2024 Gündem
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray!
Kadın Futbol Süper Ligi'nde şampiyon Galatasaray! Galatasaray Petrol Ofisi, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 30. ve son haftasında evinde ALG Spor'u 2-0 mağlup etti ve şampiyonluğunu ilan etti.
Kiralık lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki gencin cesedi havuzda bulundu
Kiralık lüks villada sır ölüm! 17 yaşındaki gencin cesedi havuzda bulundu Büyükçekmece’de haftalık kiralık lüks bir villada 17 yaşındaki Mervan İpek arkadaşları eğlenirken iddiaya göre havuza düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri şüpheli ölümün arkasındaki sır perdesinin polis tarafından geniş çaplı inceleme başlatıldı.
5.05.2024 Gündem
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada sanık Mustafa Işık’a verilen 42,5 yıl ile Metin Işık’a verilen 4 yıl hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı.
5.05.2024 Gündem
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada!
Galatasaray, kadın futbolda şampiyonluk için sahada! Bu sezon 24. şampiyonluğa ulaşmak için çaba gösteren Galatasaray, futboldaki ilk başarısını kadınlarda elde etmek için sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılılar, Florya’da bugün oynanacak maçta ALG Spor’u yenerse, diğer sonuçların ne olduğuna bakmadan zaferini ilan edecek.
Şiir ne yerdedir ne göktedir
Şiir ne yerdedir ne göktedir Usta şairlerin dizelerini önemli isimlerin sesiyle müzik eşliğinde sunan İş Sanat Dinletileri, Melih Cevdet Anday’la devam ediyor.
5.05.2024 Kültür Sanat
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı!
Galatasaray'da Sivasspor maçı hazırlıkları tamamlandı! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor'u konuk edecek Galatasaray'da hazırlıklar sona erdi.
4.05.2024 Galatasaray
Şehit Astsubay Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı! 'Oğlumun 8 Mayıs doğum günüydü'
Şehit Astsubay Ata Göçmen son yolculuğuna uğurlandı! 'Oğlumun 8 Mayıs doğum günüydü' Irak'ın kuzeyinde Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde yıldırım isabet etmesi sonucu şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ata Göçmen (26), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.
4.05.2024 Gündem
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman?
LGS KONULARI 2024 MEB KILAVUZU✍ Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayımlandı mı, LGS sınavı ne zaman? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2024 sınavı için nefesler tutuldu! Ortaöğretim kurumlarında eğitim hayatını sürdürecek öğrenciler LGS sınav giriş belgesi için bekleyişe geçti. MEB 2024 LGS sınavı ne zaman, konular neler? İşte, LGS konuları...
4.05.2024 Bilgi Rehberi
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak
Galatasaray şampiyonluk için sahaya çıkıyor! Bir ilk olacak Sarı-kırmızılı takım, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin son haftasında yarın ALG Spor'u yenerse mutlu sona ulaşacak.
4.05.2024 Futbol
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt'
Beşiktaş - Rizespor maçı sonrası eski hakemden penaltı tepkisi! 'VAR için net bir kanıt' Beşiktaş, Süper Lig'in 35'inci haftasında Rizespor'u konuk etti. Ali Şansalan'ın tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
3.05.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi belli oldu Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi yeniden başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek, listesini teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray taktik çalıştı
Galatasaray taktik çalıştı Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takım Sivasspor maçı öncesi taktik çalışması yaptı.
3.05.2024 Galatasaray
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi
Şehit astsubay başçavuş Mustafa Yaşar, Hatay'da toprağa verildi Erzurum’da geçen yıl yaşanan kavgaya müdahale ederken atılan taşla başından yaralanıp, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 10 ay sonra şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Mustafa Yaşar (45), memleketi Hatay'da toprağa verildi.
3.05.2024 Gündem
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi
Galatasaray'da işler karıştı! Kulisler hareketlendi Sarı-kırmızılı kulüpte 25 Mayıs’taki seçimde Süheyl Batum’un adaylığı kulisleri hareketlendirdi. Özbek kanadında bu gelişmenin sonucu etkilemeyeceği düşünülürken, listede Erden Timur ve Abdurrahim Albayrak’ın olmayacağı, Metin Öztürk’ün ise aktif bir rol üstleneceği öğrenildi.
3.05.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Sivasspor mesaisi devam etti!
Galatasaray'da Sivasspor mesaisi devam etti! Süper Lig'in 35'inci haftasında Sivasspor ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da hazırlıklar devam etti.
2.05.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Metin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.