Mobil Canlı Yayın

Mobil Canlı Yayın

Son dakika mobil canlı yayın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan mobil canlı yayın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan mobil canlı yayın haber sayfamızda...

Mobil Canlı Yayın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 220 mobil canlı yayın haberi bulunmuştur.
İHA ve SİHA'ların etkinliği Kuzgun ile artacak
İHA ve SİHA'ların etkinliği Kuzgun ile artacak Mobil canlı yayın yazılımı Kuzgun, güvenlik güçleri tarafından sahada aktif kullanıma hazır hale getirildi. Mevcut şartlarda askeri birliklerde izlenen İHA veya SİHA görüntüleri, bölgede aktif görev yapan timlerdeki mobil cihazlara yüklenen Kuzgun ile anlık takip edilebilecek. Bu sayede bölgeye hakim olacak güvenlik güçleri dilediğinde canlı yayını durdurup bölgedeki düşman unsurları tespit edebilecek, bölgenin anlık fotoğrafını çekebilecek, görüntüyü yakınlaştırmak suretiyle düşman unsurları izleyebilecek.
24.07.2018 Teknoloji
İHA ve SİHA'ların etkinliği Kuzgun ile artacak
İHA ve SİHA'ların etkinliği Kuzgun ile artacak Baykar ve paydaşlarının ortaklaşa geliştirdiği mobil canlı yayın  yazılımı Kuzgun, ilk kez Efes 2018 Birleşik Müşterek Fiili Atışlı Tatbikatı'nda  tanıtıldı. Tatbikatta Bayraktar TB2'den gelen canlı yayın görüntülerinin fuar  alanında bulunan katılımcılar tarafından mobil cihazlar üzerinden izlenebilmesini  sağlayan Kuzgun, güvenlik güçleri tarafından sahada aktif olarak kullanıma hazır  hale getirildi. Güvenlik ve performans testlerinden başarıyla geçen Kuzgun, canlı  yayınları askeri ağdan güvenli şekilde mobil internet ağına uçtan uca şifreli  iletecek. Mevcut şartlarda askeri birliklerde izlenen İHA veya SİHA'ların  görüntüleri, bölgede aktif görev yapan timlerdeki mobil cihazlara yüklenen Kuzgun  uygulamasıyla anlık takip edilebilecek. Bu sayede sahayla birlikler arasındaki  koordinasyon iyileştirilerek düşman unsurlar önceden görülecek, gerekli tedbirler  ve taarruz kararları daha hızlı alınabilecek. İHA ve SİHA'ların görev yaptığı bölgelerdeki askeri birliklere ve  güvenlik unsurlarına anlık istihbarat sağlamak, saha ve karargah arasındaki  iletişimi güçlendirmek, düşman unsurların tespitini kolaylaştırmak amacıyla yerli  olarak geliştirilen Kuzgun uygulaması, yapılan kapsamlı güvenlik ve sistem  testlerinden sonra kara operasyonlarında kullanılabilecek olgunluğa ulaştı. KESKİN NİŞANCILARA KARŞI GÖZETLEME ÜSTÜNLÜĞÜ  Anlık aktarılan yayınlar sayesinde bölgeye hakim olacak asker ve  güvenlik personeli, dilediğinde canlı yayını durdurup bölgedeki düşman unsurları  tespit edebilecek, bölgenin anlık fotoğrafını çekebilecek, görüntüyü  yakınlaştırmak suretiyle düşman unsurları belirleyebilecek. Ayrıca Kuzgun  uygulamasıyla bölgede keşif ve gözetleme yapan İHA veya SİHA'ların pilotuyla  uçtan uca şifreli iletişime geçilebilecek. Geliştirilen medya sıkıştırma teknolojileri sayesinde de mobil  internetin zayıf olduğu bölgelerde bile görüntüler gecikme olmadan ve net şekilde  izl
11.09.2019 Haberler
Son dakika... TSK'da bir ilk! Mehmetçiğin elinden düşmeyecek
Son dakika... TSK'da bir ilk! Mehmetçiğin elinden düşmeyecek Güvenlik güçlerine istihbarat ve  operasyon kabiliyeti anlamında önemli katkılar sunan insansız hava araçları (İHA)  ile silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) etkinliği yeni teknolojilerle  artırılıyor.
24.07.2018 Gündem
Son dakika... TSK'da bir ilk! Mehmetçiğin elinden düşmeyecek
Son dakika... TSK'da bir ilk! Mehmetçiğin elinden düşmeyecek Güvenlik güçlerine istihbarat ve  operasyon kabiliyeti anlamında önemli katkılar sunan insansız hava araçları (İHA)  ile silahlı insansız hava araçlarının (SİHA) etkinliği yeni teknolojilerle  artırılıyor.
24.07.2018 Gündem
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor
YouTube'ta masaüstünden canlı yayın yapmak daha kolay hale geliyor YouTube, yayıncılara ekstra bir yazılım indirmeden kendi web kameralarından canlı yayın akışı sağlayacak yeni bir özelliği kullanıma sunuyor. Bu sayede direkt webcam üzerinden YouTube'ta canlı yayın yapabileceksiniz.
21.03.2018 Teknoloji
Çin'de internet yayını kullanıcılarının sayısında büyük artış yaşandı
Çin'de internet yayını kullanıcılarının sayısında büyük artış yaşandı Çin'de internet yayınları kullanıcı sayısı, geçen yıl yüzde 22,6 artışla 422 milyon kişiye yükseldi. Yayın sektörünün pazar hacmi geçen sene yüzde 39 yükselerek 4.8 milyar dolara ulaştı.
21.02.2018 Teknoloji
YouTube uzun süre sonra logosunda değişikliğe gitti
YouTube uzun süre sonra logosunda değişikliğe gitti YouTube logosunu 12 yıl sonra tamamen değiştirdi. Çevrim içi video platformunun yeni logosuyla birlikte "Tube" kısmı masaüstü ve mobil cihazlarda daha rahat okunur hale geliyor.
30.08.2017 Teknoloji
YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor
YouTube, Android uygulamasında canlı izleme özelliğini test ediyor YouTube, videoların aynı anda izlenme sayılarını gösteren yeni bir özelliği test ediyor. Böylelikle bir videoyu aynı zamanda izleyen kaç kişinin olduğu görülebilecek.
15.08.2017 Teknoloji
YouTube uygulama içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu
YouTube uygulama içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu YouTube, mobil uygulaması içine mesajlaşma özelliği eklediğini duyurdu. Share on YouTube (YouTube'ta Paylaş) adlı özellikle kullanıcılar uygulamadan ayrılmadan video paylaşıp sohbet edebilecek.
8.08.2017 Teknoloji
YouTube'ta mobil canlı yayın için istenen abone sayısı şartı kaldırıldı
YouTube'ta mobil canlı yayın için istenen abone sayısı şartı kaldırıldı Google tarafından yapılan açıklamaya göre artık YouTube kanallarının mobil uygulamadan canlı yayın yapabilmesi için gerekli ön koşullar kaldırıldı.
19.05.2017 Teknoloji
YouTube, mobil canlı yayın koşullarında değişiklik yaptı
YouTube, mobil canlı yayın koşullarında değişiklik yaptı YouTube, mobil canlı yayın özelliğinin etkinleştirilmesi için kullanıcıların en az 10 bin takipçisi olma şartını bin aboneye çekti.
18.04.2017 Teknoloji
Periscope videolarının önüne reklam eklenecek
Periscope videolarının önüne reklam eklenecek Periscope’a gelecek yenilik kullanıcıları epey rahatsız edebilir. Twitter, bünyesinde bulunan mobil canlı yayın uygulaması Periscope'a reklam almaya hazırlanıyor.
29.03.2017 Teknoloji
YouTube mobil canlı yayın aracını daha fazla kişiye açacak
YouTube mobil canlı yayın aracını daha fazla kişiye açacak Geçtiğimiz yıl mobil canlı yayın aracını kısıtlı bir grubun kullanımına açan YouTube, yakında bu aracı 10 binden fazla abonesi bulunan kanallar için açacağını duyurdu.
8.02.2017 Teknoloji
YouTube Mobil Canlı Yayın Desteği Getirdi
YouTube Mobil Canlı Yayın Desteği Getirdi Youtube bugün yaptığı açıklama ile rakiplerine bir adım yaklaştı. Şirket mobil uygulaması üzerinden canlı yayın özelliğini duyurdu.
24.06.2016 Teknoloji
Yıldız Tilbe de Periscope yayını yaptı
Yıldız Tilbe de Periscope yayını yaptı Yıldız Tilbe de Periscope yayını yaptı, sosyal medya adeta salladı.
19.09.2015 Cadde
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de!
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de! Bu hafta sonu sporseverleri birbirinden müthiş karşılaşmalar bekliyor, maçların heyecanı yine Misli’de yaşanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, “Şampiyon Oran” kampanyası ile bültende yer alan pek çok maçta normalin üzerinde oranlar yer alıyor. Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlar ile oynayıp ekstra kazanç elde edebilirsiniz.
1.03.2024 Diğer
Nokta Atış e-pazarlama
Nokta Atış e-pazarlama E- pazarlamada püf kitleninin aradığı anahtar kelimeleri ve noktalarına dikkat edenler rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor. Doğru tanıtım hedefi 12'den vuruyor. Videolu reklamda ilk 30 saniyeye dikkat etmek şart! Peki hangi sektör için hangi mecra öne çıkıyor? İşte ayrıntılar...
12.02.2024 Milliyet Executive
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de!
EuroLeague’de eski dostlar karşı karşıya… Dev maçlara Süper Oranlar yine Misli’de! EuroLeague’de her geçen hafta heyecan daha da artarken; çift maç haftasıyla birlikte basketbol severleri birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Çift maç haftası, bugün oynanacak 7 maç ile başlayacak. Temsilcilerimizin de sahne alacağı günde, Fenerbahçe Beko sahasında Partizan’ı ağırlayacakken; Anadolu Efes ise Panathinaikos’a konuk olacak.
Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D’de
Milli Piyango yılbaşı çekilişi Kanal D’de Oyunseverlerin heyecanla beklediği, büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu Milli Piyango yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kaldı.
30.12.2023 Ekonomi
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı
Son dakika... TikTok'ta müstehcen yayın yapan 13 kişi tutuklandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya NARVAS projesinin detaylarını paylaşırken müstehcen yayın 13 TikTok kullanıcısının tutuklandığını söyledi. Bakan Yerlikaya, 'Sosyal medya hesaplarımıza yaptığınız yorumları ve attığınız mesajları da ihbar kabul ediyoruz.' açıklamasını yaptı.
5.12.2023 Gündem
Çevre Bakanlığı 13 birimiyle TEKNOFEST Ankara'da!
Çevre Bakanlığı 13 birimiyle TEKNOFEST Ankara'da! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’de yerini aldı.
29.08.2023 Ekonomi
AB internet kurallarını yenilemeli
AB internet kurallarını yenilemeli AB Telekomünikasyon Sektörü Uzmanı Her hâlükârda, her operatörün yaptığı yatırımların miktarından bağımsız olarak, adil paylaşım teorisini basit şekilde sadece maliyetler listesi üzerinden haklı çıkarmak zor görünüyor.
4.07.2023 Milliyet Rekabet
Türkiye'ye yardım haberi radyo kapattırdı
Türkiye'ye yardım haberi radyo kapattırdı Deprem bölgesinde sahra hastaneleri bir bir kurulurken, İspanya ekibi İskenderun'dan konum paylaştı. Türkiye'deki depremzedeler için yardım kampanyaları çığ gibi büyürken, üç ülkede 250 milyon dolar toplandı. Güney Asya ülkesinde ise bir yardım haberi nedeniyle şoke edici bir adım atıldı.
13.02.2023 Dünya
Beyaz kıyamet! Buz tutan şehirde şok görüntüler
Beyaz kıyamet! Buz tutan şehirde şok görüntüler Tarihi bir kar fırtınasıyla yüzleşen ABD'de, 'Yüzyılın tipisi'nin en az 28 can aldığı Buffalo'da ortaya çıkan görüntüler dehşete düşürdü. Dahası, bazıları canlı yayınlandı.
27.12.2022 Dünya
Elektronik oyun sinemayı geçti!
Elektronik oyun sinemayı geçti! IPSOS Milliyet okurları için derledi.
31.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mobil Canlı Yayın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.