Murat Kaman

Murat Kaman

Son dakika Murat Kaman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Murat Kaman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Murat Kaman haber sayfamızda...

Murat Kaman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 109 murat kaman haberi bulunmuştur.
'Dünya Hali"nin başrolleri netleşti
'Dünya Hali"nin başrolleri netleşti 'Tutunamayanlar' dizisinin yapımcısı olan 'Neden Film' yeni bir proje için hazırlıklara devam ediyor. TRT 1 için çekilecek ve komedi türünde olacak 'Dünya Hali' isimli dizinin oyuncu kadrosu için de harekete geçildi.
8.06.2021 Cadde
Hadi İnşallah oyuncuları kim? İşte, Hadi İnşallah filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Hadi İnşallah oyuncuları kim? İşte, Hadi İnşallah filmi konusu ve oyuncu kadrosu Hadi İnşallah filmi, Büşra Pekin ve Murat Boz başrollüğünde ekrana geliyor. Türk komedi filmi 2014 yılında vizyona girdi. İzleyenler Hadi İnşallah konusunu sorguluyor. Sevilen yapımın müziği ise Nil Karaibrahimgil tarafından hazırlandı. İşte, Hadi İnşallah filmi detayları...
3.02.2021 Cadde
Deli Aşk filmi başrol oyuncuları kimler? Deli Aşk filmi konusu
Deli Aşk filmi başrol oyuncuları kimler? Deli Aşk filmi konusu Deli Aşk filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmen koltuğunda Murat Dündar ve Murat Emre Kaman'ın yer aldığı Deli Aşk filmi 2017 yılında vizyona girdi. Komedi türünde çekilen film Türkiye'de sadece 6 hafta boyunca vizyonda kalırken 376.367 seyirci tarafından izlenirken gişeden 4.397.793,86 TL hasılat elde etti. Peki Del, Aşk filminin başrollerinde hangi oyuncular yer alıyor?
30.08.2019 Gündem
Deli Aşk filminin konusu nedir?
Deli Aşk filminin konusu nedir? Romantik-komedi türündeki Deli Aşk filminin konusu ve oyuncuları merakla araştırılıyor. İzlemeyenlerin merakla sorguladığı Deli Aşk filmi 2017'de vizyona girmişti. Murat Kaman ve Murat Dündar'ın yönettiği Deli Aşk filmi hakkında merak edilenler haberimizde...
26.07.2019 Gündem
Hadi İnşallah filminin konusu ve başrol oyuncuları kimler?
Hadi İnşallah filminin konusu ve başrol oyuncuları kimler? Hadi İnşallah 2014 yapımı komedi filmi! Başrollerinde Murat Boz, Büşra Pekin Müjde Uzman ve Cezmi Baskın gibi usta isimlerin yer aldığı Hadi İnşallah filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşacak. Peki Hadi İnşallah filminin konusu nedir?
2.06.2019 Gündem
'Bebek Geliyorum Demez' galası yapıldı
'Bebek Geliyorum Demez' galası yapıldı Başak Parlak ve Ali İl’in başrollerini paylaştığı 'Bebek Geliyorum Demez' filminin galası, Emaar AVM Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleştirildi. Galaya; Taner Turan, Burak Demir, Murat Evgin, Ümit Erdim, Burak Sarımola, Murat Kaman ve Murat Ceylan gibi ünlü isimler katıldı.
27.10.2018 Cadde
Pucca kimdir?
Pucca kimdir? 3 Haziran 1987 İzmir Karşıyaka doğumludur. Asıl ismi Selen Pınar Işıklı'dır. Karşıyaka kız lisesinden mezun olduktan sonra Ankara'da Radyo Televizyon ve Sinema bölümü bitirmiş ardından da Gazetecilik okumuştur. Pucca hakkında merak edilenleri derledik..
27.05.2018 Gündem
Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı!
Bu Sayılmaz 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Bu Sayılmaz ilk bölümüyle Çarşamba akşamı ekrana geldi. Yeni komedi dizisi olan Bu Sayılmaz Çarşamba akşamları Fox TV'de yayınlanıyor. 1. bölümüyle oldukça sevilen ve izleyicileri kahkahalara boğan Bu Sayılmaz'ın 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
10.08.2017 Gündem
Bu Sayılmaz Fox Tv'de başlıyor!
Bu Sayılmaz Fox Tv'de başlıyor! Fox Tv ekranları yeni bir komedi dizisiyle tanıştırıyor. 'Bu Sayılmaz’ın ilk tanıtım videosu yayınlandı. Türkiye'nin en komik ve en flaş oyuncularından pek çoğu bu sitcomda buluşuyor. “Bu Sayılmaz” adlı projede, Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ birlikte rol alacak. Peki sitcom türündeki dizi hangi kanalda olacak? Çekimler ne zaman başlıyor? İlk fragman geldi mi?
9.08.2017 Gündem
İlk tanıtım yayınlandı
İlk tanıtım yayınlandı Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ, Nergis Öztürk, Derya Şensoy, Bülent Çolak ve Sadi Celil Cengiz’in rol aldıkları FOX’un yeni dizisi ‘Bu Sayılmaz’ın ilk tanıtımı yayınlandı.
27.07.2017 Cadde
Fox Tv'ye yeni bir komedi dizisi: "Bu Sayılmaz"
Fox Tv'ye yeni bir komedi dizisi: "Bu Sayılmaz" Sitcom formatı tadında, komedi türünde Fox Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Bu Sayılmaz'ın çekimleri tam gaz devam ediyor. Şimdilik sadece ilk tanıtımı yayınlanan dizinin hangi gün ve saatte yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. Gülerken gözlerimden yaş geldi diyebileceğiniz bu diziyi daha şimdiden favoriye alanlar doldu taştı bile..
27.07.2017 Gündem
Komedinin rüya takımı geliyor!
Komedinin rüya takımı geliyor! Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen, Mustafa Üstündağ, Burak Satıbol, Derya Şensoy ve Sadi Celil Cengiz, FOX’un yeni dizisi ‘Bu Sayılmaz’da bir araya geliyor.
20.07.2017 Cadde
FOX'tan iddialı bir sitcom projesi geliyor...
FOX'tan iddialı bir sitcom projesi geliyor... FOX'un sürpriz sitcom'u dev komedyenleri buluşturdu. "Bu Sayılmaz" adlı projede, Binnur Kaya, Settar Tanrıöğen ve Mustafa Üstündağ birlikte rol alacak.
19.07.2017 TV-Rehberi
'Deli Aşk' ekibine sıcak karşılama
'Deli Aşk' ekibine sıcak karşılama Geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Deli Aşk' filminin oyuncuları, hafta sonu Adana ve Mersin’de seyircilerle buluştu.
20.03.2017 Cadde
Deli Aşk filminin galası yapıldı... Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı
Deli Aşk filminin galası yapıldı... Galaya birbirinden ünlü isimler katıldı Ünlü komedyen Cem Yılmaz´ın yapımcılığını yaptığı ´Deli Aşk´ filminin galasına büyük ilgi var. Birbirinden ünlü isimler kırmızı halıda film hakkındaki görüşlerini ilettiler ve soruları yanıtladılar. CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look'un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı komedi filmi ´Deli Aşk´ filminin galası 8 Mart Çarşamba akşamı Cinemaximum Kanyon’da gerçekleştirildi.
10.03.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda..
Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filmi bu hafta vizyonda.. Ünlü komedyen Cem Yılmaz´ın yapımcılığı üstlendiği ´Deli Aşk´ filmi gün saymaya başladı. Emrah Kaman´ın başrolde yer aldığı ´Deli Aşk´ filmi sizi kahkahaya davet ediyor. Cem Yılmaz ve Zafer Algöz´ün de rol aldığı film ´Deli Aşk´ 10 Mart´ta vizyona girecek…
7.03.2017 Kültür Sanat
Cem Yılmaz 'psikolog' oldu
Cem Yılmaz 'psikolog' oldu Ünlü komedyen 'Deli Aşk'la aşk acısına derman olmaya geliyor.
6.03.2017 Cadde
Cem Yılmaz 'psikolog' oldu
Cem Yılmaz 'psikolog' oldu Ünlü komedyen 'Deli Aşk'la aşk acısına derman olmaya geliyor.
6.03.2017 Cadde
Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filminin eğlenceli fragmanı
Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filminin eğlenceli fragmanı Cem Yılmaz'ın yapımcılığını üstlenip, oyuncu kadrosunda da yer aldığı Deli Aşk'ın filminin fragmanı yayınlandı. Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı, 10 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan ´Deli Aşk´ filminin fragmanı sinemaseverlerle buluştu…
14.02.2017 Kültür Sanat
Deli Aşk'ın afişi yayınlandı!
Deli Aşk'ın afişi yayınlandı! CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look'un yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu geçtiğimiz yıl 'Kaçma Birader' filmine imza atan Murat Kaman ve Emrah Kaman Kardeşler’in yazdığı, 10 Mart’ta vizyona girmeye hazırlanan Deli Aşk’ın afişi yayınlandı.
13.02.2017 Cadde
'Cem Yılmaz ve Zafer Algöz beni kandırdı'
'Cem Yılmaz ve Zafer Algöz beni kandırdı' Türkiye’nin en büyük gençlik ve  kış festivali Selfy Whitefest 2017'nin finaline Hakan Altun damgasını vurdu. Bof Otel'de sahne alan Altun, yaklaşık 4 saat süren sahne performansı ile kendisini dünlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
11.02.2017 Cadde
Deli Aşk filminin ilk fragmanı sevenleriyle buluştu..
Deli Aşk filminin ilk fragmanı sevenleriyle buluştu.. Deli Aşk filminin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Cem Yılmaz´lı ´Deli Aşk´ filminin ilk fragmanı sevenleriyle buluştu. ´Deli Aşk´ filmi 10 Mart´ta sinema salonlarındaki yerini alacak…
18.01.2017 Kültür Sanat
Maraş dondurmacısı, ‘Top Gun’daki  çocuğa karşı
Maraş dondurmacısı, ‘Top Gun’daki çocuğa karşı CMYLMZ Fikir Sanat’ın yapımcısı olduğu ve Murat Kaman ile Emrah Kaman’ın yeni filmi ‘Deli Aşk’ın çekimlerinin son gününde sete konuk olduk. Filmde rolü de olan yapımcılardan Cem Yılmaz “Sevdiğim için oynuyorum. Eğlenceli şeyler yazmışlardı” diyor
2.12.2016 Gündem
'Deli Aşk'ın Adana çekimleri tamamlandı
'Deli Aşk'ın Adana çekimleri tamamlandı CMYLMZ Fikir Sanat & Nu Look'un yapımcılığını üstlendiği komedi filmi 'Deli Aşk’ın Adana’daki çekimleri geçtiğimiz hafta tamamlandı.
23.11.2016 Cadde
Cem Yılmaz'dan 'Deli Aşk' paylaşımı
Cem Yılmaz'dan 'Deli Aşk' paylaşımı Komedyen Cem Yılmaz, yapımcılığını üstlendiği, aynı zamanda oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Deli Aşk' filminin setinden ilk kareyi paylaştı.
7.11.2016 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Murat Kaman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.