Murtaza

Murtaza

Son dakika murtaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan murtaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan murtaza haber sayfamızda...

Murtaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 643 murtaza haberi bulunmuştur.
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı
Sobaya dökülen benzin tamirhaneyi küle çevirdi! 2 kişi yaralandı Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir tamirhanede yanlışlıkla sobaya dökülen benzin nedeniyle çıkan yangında 2 kişi yaralandı, iş yeri küle döndü.
11.02.2024 Gündem
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: M Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmak dünyanın en güzel duygularında bir tanesi. Aile üyesine yeni bir bireyin gelme duygusu anne ve baba adaylarını heyecanlandırıyor. Bebekleri için her şeyin en güzelini yapmaya çalışan çiftler isimleri konusunda da seçici oluyor. Yeni doğacak erkek bebeklerine aileler isim verirken özellikle kulağa hitap ediş şekli ve anlamlarına dikkat ediyor. Hayat boyu taşıyacakları ismi verirken aileler nadir bulunan, duyulmamış, keşfedilmemiş isimleri tercih ediyor. M harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “M ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
STK’larla buluştu
STK’larla buluştu CHP’den Bayraklı Belediye Başkan aday adayı olan Murtaza Çağlar, ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor.
23.12.2023 Ege
Pakistan'da alışveriş merkezi yangını: 11 ölü
Pakistan'da alışveriş merkezi yangını: 11 ölü  Pakistan’ın Karaçi şehrinde bulunan bir alışveriş merkezinde çıkan yangında 11 kişi hayatını kaybetti.
25.11.2023 Dünya
Yaşanan su baskınlarında mahsur kalanların kepçelerle kurtarıldığı o anların görüntüsü ortaya çıktı
Yaşanan su baskınlarında mahsur kalanların kepçelerle kurtarıldığı o anların görüntüsü ortaya çıktı Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde geçtiğimiz Pazar günü şiddetli yağış ve fırtına sonrası yaşanan su baskınlarında mahsur kalan vatandaşların kepçelerle kurtarıldığı o anların görüntüleri ortaya çıktı.
21.11.2023 Haberler
Murtaza İsminin Anlamı Nedir? Murtaza Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Murtaza İsminin Anlamı Nedir? Murtaza Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Çok fazla kullanılmayan ancak Türkçede özellikle kırsal kesimde hala değerlendirilen kelimeler içerisinde Murtaza ismi gelmektedir. Peki, Murtaza isminin anlamı nedir? Murtaza ne demek, hangi anlama gelir tüm detayları ile derledik.
25.09.2023 Sözlük
Kalyon Karapınar GES 600 koyunu besliyor
Kalyon Karapınar GES 600 koyunu besliyor Kalyon Enerji, dünyanın 6’ncı, Avrupa’nın en büyük güneş enerjisi santrali Kalyon Karapınar Güneş Enerjisi Santrali’ni (GES) küçükbaş hayvanların otlaması için kullanımına açarak, Türkiye’de bir ilke imza attı.
22.09.2023 Ekonomi
Eski eş ve yeni sevgili karşılaştı! Bayıltan yumruk
Eski eş ve yeni sevgili karşılaştı! Bayıltan yumruk Zonguldak'ta, Kamil E.'nin eski eşi Selma A. ve sevgilisi Nuray A. restoranda karşılaşınca kavga çıktı. Olay yerine gelen eski koca, eski eşi Selma A.'yı yumruklayıp bayılttı.
7.09.2023 Gündem
Sevgilisiyle tartıştığını görünce yumruk attı! Eski eşi hastaneye kaldırıldı
Sevgilisiyle tartıştığını görünce yumruk attı! Eski eşi hastaneye kaldırıldı Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde eski eşi Selma A. ve sevgilisi Nuray A.'nın tartışması nedeniyle olay yerine gelen Kamil E., iki kadın arasındaki tartışma sırasında eski eşini attığı yumrukla bayılttı. Selma A. hastaneye kaldırılırken, Kamil E. ise gözaltına alındı.
6.09.2023 Gündem
Büyükçekmece'de yol kenarındaki ağaçlarda yangın
Büyükçekmece'de yol kenarındaki ağaçlarda yangın Büyükçekmece TÜYAP mevkiinde otlarda çıkan yangın, yol kenarındaki ağaçlara sıçradı. Yangın kontrol altına alındı.
26.08.2023 Gündem
Libya’daki sismik araştırmalara yeşil ışık: Ticaret hacmi 15 milyar dolar seviyesine çıkabilir
Libya’daki sismik araştırmalara yeşil ışık: Ticaret hacmi 15 milyar dolar seviyesine çıkabilir Libya Petrol ve Doğalgaz Bakanı Muhammed Aoun’un Libya’daki sismik araştırmalarda önceliğin Türk şirketlerine verileceği yönündeki açıklamasını değerlendiren DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, “Libya'da doğru adımların atılması halinde ihracat hacmi 10 milyar dolar seviyelerine çıkabilir. Toplam ticaret hacmimiz ise 15 milyar dolar seviyelerine çıkabilir” dedi.
2.08.2023 Ekonomi
Ege’de şenlik var
Ege’de şenlik var Alaçatı Ot Festivali, Urla Enginar Günleri, Didim Vegfest ve Efeler Gastronomi Festivali Ege’nin eşsiz lezzetleri eşliğinde baharı karşılayan konuklarına unutulmaz günler yaşatıyor
29.04.2023 Ege
Çocukların Kızılelma’ya dokunma yarışı
Çocukların Kızılelma’ya dokunma yarışı TEKNOFEST’te sergilenen Bayraktar Kızılelma’ya dokunabilmek için çocuklar birbirleriyle yarıştı. Kızılelma’ya dokunan çocuklar poz vererek fotoğraf çektirdi.
29.04.2023 Haberler
Çocukların Kızılelma’ya dokunma yarışı
 Çocukların Kızılelma’ya dokunma yarışı TEKNOFEST’te sergilenen Bayraktar Kızılelma’ya dokunabilmek için çocuklar birbirleriyle yarıştı. Kızılelma’ya dokunan çocuklar poz vererek fotoğraf çektirdi.
29.04.2023 Ekonomi
İran'da deprem! Şans eseri kimseye bir şey olmadı
İran'da deprem! Şans eseri kimseye bir şey olmadı  İran’ın Fars eyaletinde 5.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde şans eseri kimse hayatını kaybetmedi.
22.02.2023 Dünya
Melike öğretmenin kedisi kaçtı, kuşu uçtu
Melike öğretmenin kedisi kaçtı, kuşu uçtu Milliyet’in “Tarifi yok” manşeti ile duyurduğu Kahramanmaraş Buket sitesindeki “Kayıp cenazeler” haberine konu olan bilgisayar öğretmeni Melike Aydemir’in cenazesine enkaz kaldırma çalışmalarının hızlanmasıyla birlikte depremin 11’inci gününde ulaşıldı.
18.02.2023 Gündem
‘Mezarları olsa bize teselli olacak’
‘Mezarları olsa bize teselli olacak’ Depremde yakınlarını kaybedenlerin, yakınlarının cenazelerine ulaşması bir nebze de olsa yüreklerine su serperken, en büyük çaresizliği yakınlarına ulaşamayanlar yaşıyor.
15.02.2023 Gündem
Urla, işbirliği ile her gün gelişiyor
Urla, işbirliği ile her gün gelişiyor Urla Belediye Başkan Vekili, Kaymakam Murtaza Dayanç, ilçedeki STK’ların temsilcileriyle bir araya geldi. Organizasyonlarda etkin tanıtım, turizmin geliştirilmesi, yaklaşan yöresel etkinlikler, Urla Eko Sistemi gibi konularda karşılıklı görüş alış verişinde bulunuldu.
5.02.2023 Ege
ATO Başkanı Baran: "Mesleki eğitim, doğal taş sektörünün katma değerli ihracatını artırır"
ATO Başkanı Baran: "Mesleki eğitim, doğal taş sektörünün katma değerli ihracatını artırır" Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, doğal taş sektöründe mesleki eğitimin önemine dikkat çekerek, "Mesleki eğitim, doğal taş sektörünün katma değerli ihracatını artırır" dedi.
19.01.2023 Ekonomi
Ankara: Hapis cezası  verilen Kırım Tatarları serbest bırakılsın
Ankara: Hapis cezası  verilen Kırım Tatarları serbest bırakılsın Dışişleri Bakanlığı, Kırım’da haklarında 13 yıl mahkumiyet kararı verilen 5 Kırım Tatarının serbest bırakılmasını istedi.
12.01.2023 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan mahkumiyet kararı verilen Kırım Tatarları hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan mahkumiyet kararı verilen Kırım Tatarları hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığı, haklarında mahkumiyet kararı verilen Kırım Tatarlıları Cemil Gafarov, Servet Gaziyev, Erfan Osmanov, Alim Karimov ve Seyran Murtaza için açıklama yaptı.
11.01.2023 Gündem
Bıçaklanınca hastaneye gitti, alkol komasına girerek hayatını kaybetti
Bıçaklanınca hastaneye gitti, alkol komasına girerek hayatını kaybetti Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bacağından bıçaklandıktan sonra hastaneye başvuran ve sahte içki tükettiği için alkol komasına girdiği belirtilen Hakkı Güneri (29), yaşamını yitirdi. Hakkı Güneri’nin kesin ölüm nedeni otopsinin ardından belli olacak.
27.12.2022 Gündem
Yunanistan’a bir kez daha Lozan hatırlatıldı
Yunanistan’a bir kez daha Lozan hatırlatıldı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan’a gayri askeri statüdeki adalarla ilgili uyarılarının ardından Batı Trakya Türk Azınlığı ile ilgili de mesaj verdi.
10.12.2022 Gündem
‘Tarımda çalışan kadının işi bürodaki kadından zor değil’
‘Tarımda çalışan kadının işi bürodaki kadından zor değil’ Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, genç nüfusun ve özellikle kadınların tarımda istihdamımın son derece önemli olduğuna dikkat çekerek, tarımda çalışan kadınların bürolarda çalışan kadınlardan daha fazla yorulmadıklarını dile getirdi.
25.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Çankaya’da oturacak
Cumhurbaşkanı Çankaya’da oturacak Altılı Masa’nın cumhurbaşkanı adayı kadar seçilmesi halinde nerede oturacağı da merak konusu. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün katıldığı Ormancılar Buluşması programında “Yeni cumhurbaşkanı sarayda mı oturacak?” sorusuna verdiği yanıtla konuya açıklık getirdi.
25.11.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Murtaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.