Mutlu Topçu

Mutlu Topçu

Son dakika Mutlu Topçu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Mutlu Topçu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Mutlu Topçu haber sayfamızda...

Mutlu Topçu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 696 mutlu topçu haberi bulunmuştur.
Bursaspor, 5 sezon sonra istikrar yakaladı
Bursaspor, 5 sezon sonra istikrar yakaladı Bursaspor, 2014/15 sezonunun ardından, 5 dönem sonra ilk kez sezona başladığı teknik direktör ile süreci tamamladı. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Mustafa Er'in geleceği ise, belirsizliğini koruyor.
19.05.2021 1.Lig
Bursaspor 7 yılda 16 kez teknik adam değişikliğine gitti
Bursaspor 7 yılda 16 kez teknik adam değişikliğine gitti Süper Lig şampiyonluğu yaşatan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın 2013’te ayrılmasının ardından Bursaspor, bugüne kadar tam 16 kez teknik adam değişikliğine gitti.
10.11.2020 1.Lig
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi
Bursaspor son 5 yılda 10 teknik direktör değiştirdi Bursaspor, Şenol Güneş yönetiminde geçen 2 sezonun ardından sonraki 5 sezonda 10 farklı teknik adam ile çalıştı. Yeşil beyazlılarda istikrar bir türlü sağlanamazken, bu süreçte hiçbir teknik direktör başladığı sezonu bitiremedi.
1.07.2020 1.Lig
Beşiktaş'ın efsanesi 'Gordon Akademisi'
Beşiktaş'ın efsanesi 'Gordon Akademisi' Gordon Milne, iş disiplinin, ahlakının ve centilmenliğin tecessüm etmiş haliydi. Beşiktaş'la kaderinin kesişmesi hikâyeleri aratmayacak nitelikteydi.
27.02.2020 Spor
Bursaspor'a teknik direktör dayanmıyor
Bursaspor'a teknik direktör dayanmıyor Bursaspor, Şenol Güneş'in ardından sonraki 4 sezon içerisinde hiçbir teknik direktör ile sezon boyunca çalışamadı ve Süper Ligde üste üste 4 sezondur mücadele veren 11 ekip arasında en az bir sezonu dahi başladığı teknik adam ile bitiremeyen tek kulüp oldu.
19.06.2019 BursaSpor
Bursaspor, son 4 yılda 8. teknik adam değişikliğine gidiyor
Bursaspor, son 4 yılda 8. teknik adam değişikliğine gidiyor Bursaspor, son olarak Şenol Güneş döneminin ardından hiçbir sezonu teknik direktör değişikliğine gitmeden tamamlayamadı. Yeşil-beyazlılar son 4 sezonda 7 farklı teknik direktör ile anlaşırken, Samet Aybaba'nın ardından 8'inci farklı teknik adam ile yola devam edecek.
8.04.2019 BursaSpor
Hikmet Karaman'ın ardından Mustafa Er...
Hikmet Karaman'ın ardından Mustafa Er... Son 5 sezon içerisinde 11 farklı teknik adam Bursaspor'un başında maça çıkarken, bu teknik adamlar arasında ilk maçında gülen tek isim Mustafa Er oldu. Söz konusu 11 maçta yalnızca Mustafa Er'in başında olduğu maçı kazanabilen yeşil beyazlılar, 9 mücadeleyi kaybederken 1 maç ise berabere sonuçlandı.
13.04.2018 BursaSpor
Barış Yardımcı: "Futbolu Bursaspor'da bırakmak istiyorum"
Barış Yardımcı: "Futbolu Bursaspor'da bırakmak istiyorum" Bursaspor'a bu sezon dahil olan Barış Yardımcı, futbolu burada bırakmak istediğini dile getirdi. Tecrübeli savunmacı, yabancı kuralı tartışmaları için "Yabancı oyuncuların çokluğu Türk futbolcuların çıkmalarına engel" derken, eski takımı Gaziantepspor'un bugünkü durumunu da değerlendirdi.
10.01.2018 BursaSpor
Bursaspor, küme düştüğü sezonun gerisinde kaldı
Bursaspor, küme düştüğü sezonun gerisinde kaldı Spor Toto Lig'de bu sezon, son hafta deplasmanda Trabzonspor'u 2-1 mağlup ederek küme düşmekten kurtulan Bursaspor, son yılların en kötü dönemini yaşadı.
10.06.2017 BursaSpor
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin oldu
Bursaspor'un bankosu Harun Tekin oldu Bursaspor, ligin ilk yarısını beşinci sırada bitirirken, 34'üncü Haftada Trabzonsporu deplasmanda 2-1 yenerek ligde kalırken, yeşil beyazlıların 34 maçlık lig maratonunda, teknik direktörlerin banko oynattığı tek isim Harun Tekin oldu.
10.06.2017 BursaSpor
Sohbetler diniydi örgüt amacını fark etmediler
Sohbetler diniydi örgüt amacını fark etmediler FETÖ üyeliği suçlamasıyla eski futbolcular Uğur Tütüneker, İsmail Demiriz ve Arif Erdem’in yargılandığı davada, dinlenen tanık eski futbolcu Mustafa Kocabey, FETÖ’nün sohbetlerinin dini içerikli olduğunu dile getirdi.
11.05.2017 Gündem
Bursaspor'un önlenemez düşüşü
Bursaspor'un önlenemez düşüşü Ligin ilk yarısını 27 puanla 5'inci sırada tamamlayan yeşil-beyazlı takım, ikinci yarıda 14'üncülüğe kadar geriledi.
8.05.2017 BursaSpor
Bursaspor’un yeni teknik direktörü ilk antrenmanına çıktı
Bursaspor’un yeni teknik direktörü ilk antrenmanına çıktı Bursaspor’un yeni teknik direktörü Adnan Örnek, yeşil-beyazlı takımdaki ilk antrenmanına çıktı.
3.05.2017 BursaSpor
Bursaspor, Adnan Örnek'e emanet
Bursaspor, Adnan Örnek'e emanet Bursaspor Kulübü, 5 - 0'lık Galatasaray mağlubiyetinin ardından istifa eden teknik direktör Mutlu Topçu'nun yerine Adnan Örnek'in getirildiğini açıkladı.
2.05.2017 BursaSpor
Mutlu Topçu'nun Bursaspor karnesi
Mutlu Topçu'nun Bursaspor karnesi Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 5-0 yenilen Bursaspor, görevinden ayrılan teknik direktör Mutlu Topçu yönetiminde istediği sonuçları alamadı.
2.05.2017 BursaSpor
Bursaspor, Adnan Örnek'le ligi bitirecek
Bursaspor, Adnan Örnek'le ligi bitirecek Bursaspor lig tarihinde ilk defa bir sezonu 4 teknik adamla tamamlama rekoruna imza atacak. Bursaspor Yönetim Kurulu'nun ligde son 5 haftaya girildiği için yeni bir teknik direktör arayışı içerisine girmek yerine Gençlik Geliştirme Programı Sorumlusu olan Futbol Federasyonunu'nda görev yapan Adnan Örnek'le yola devam edebileceği öğrenildi.
2.05.2017 BursaSpor
Mutlu Topçu istifa etti!
Mutlu Topçu istifa etti! Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray maçının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.
2.05.2017 Futbol
Uçan tekmeye kafa attı!
Uçan tekmeye kafa attı! Galatasaray’da forma kapma savaşı veren Ahmet Çalık dün 44. dakikada uçan tekmeye kafa, ikinci yarıda da golünü attı.
30.06.2020 Galatasaray
Oksijen tüpü!
Oksijen tüpü! Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe yenilgileri ile komaya giren Galatasaray'ın imdadına Bursaspor yetişti: 0-5
30.06.2020 Galatasaray
Mutlu Topçu istifa etti!
Mutlu Topçu istifa etti! Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Galatasaray maçının ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Bursaspor - Galatasaray: 0-5 / İşte maçın özeti
Bursaspor - Galatasaray: 0-5 / İşte maçın özeti Galatasaray'dan farklı galibiyet... Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 29. hafta maçında Galatasaray deplasmanda Bursaspor'u 5-0 yendi. İşte dakika dakika maçın özeti...
30.06.2020 Galatasaray
Bursaspor’da Galatasaray hazırlıkları sürüyor
Bursaspor’da Galatasaray hazırlıkları sürüyor Bursaspor, Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri’nde yaptığı tek çalışma ile sürdürdü.
26.04.2017 BursaSpor
Bursalı yöneticiler Alpay Özalan ile görüşüyor!
Bursalı yöneticiler Alpay Özalan ile görüşüyor! Bu sezona Hamza Hamzaoğlu ile başlayıp, başarısız sonuçlar nedeniyle yolları ayırmak zorunda kalan Bursaspor, sezon sonu Mutlu Topçu ile de yolları ayırmaya hazırlanıyor.
25.04.2017 BursaSpor
Mutlu Topçu: Git derlerse giderim
Mutlu Topçu: Git derlerse giderim Bursaspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, 5-1'lik yenilginin ardından "Böyle bir günü yaşattığımız için üzgünüz, bunu kimse kabul edemez. Özür diliyorum. Buraya bir telefonla geldim, dolayısıyla bana derlerse ki ‘git’ ben giderim" diye konuştu.
23.04.2017 BursaSpor
Akhisar Belediyespor-Bursaspor: 5-1
Akhisar Belediyespor-Bursaspor: 5-1 Akhisar Belediyespor sezonun ikinci yarısında büyük düşüş yaşayan Bursaspor'u hezimete uğrattı: 5-1.

Benzer Haber Etiketleri

Mutlu Topçu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.