Mutluluğun formülü verilebilir mi?
Mutluluğun formülü verilebilir mi? Mutlu olmak için neler yapıyoruz ? Başkalarının mutluluğundan pay mı almaya çalışıyoruz yoksa kendi mutluluk planımızı kendimiz yapıp göz mü dolduruyoruz? İşte mutluluğun formülü...
25.12.2020 Hayat
Burcunuza göre mutlu olmak için ne yapmalısınız?
Burcunuza göre mutlu olmak için ne yapmalısınız? Mutluluk herkes için aynı şeyi ifade etmediği gibi mutlu olmanın formülleri de kişiden kişiye değişiklik gösterebiliyor. Burcunuzun da bunda etkisi reddedilmez biçimde önemli. Mesela bazı burçlar sevdikleri insanlar etraflarındayken mutlu olurken, bazıları yalnız ve özgür olduklarında daha mutlu hissederler. Peki sizin burcunuz bu konuda ne söylüyor? Haberimizde... (PEMBENAR ÖZEL)
16.09.2020 Yaşam
Dengeli ve mutlu bir yaşamın sırrını Özlem Çetinkaya ile konuştuk
Dengeli ve mutlu bir yaşamın sırrını Özlem Çetinkaya ile konuştuk Tramola kitabının yazarı Özlem Çetinkaya kitaba dair detayları ve dengeli bir yaşamın sırrını PembeNar'a anlattı; mutluluğun formülünü paylaştı.
11.10.2019 Ayrılık
Mutlu olmak için dış etkenleri nasıl yönetiriz?
Mutlu olmak için dış etkenleri nasıl yönetiriz? "Mutluluk Kulübü" kitabının yazarı Müge Çevik, PembeNar TV için Gülşah Karaman'ın sorularını yanıtladı.
28.11.2018 Yaşam
İnsan yaşam amacını nasıl bulur?
İnsan yaşam amacını nasıl bulur? "Mutluluk Kulübü" kitabının yazarı Müge Çevik, PembeNar TV için Gülşah Karaman'ın sorularını yanıtladı.
28.11.2018 Yaşam
İnsan nasıl mutlu olur?
İnsan nasıl mutlu olur? Mutluluk amaç olabilir mi? Mutluluğu oluşturan bileşenler nelerdir? Mutlu olmak için neye sahip olmak gerekiyor? "Mutluluk Kulübü" kitabının yazarı Müge Çevik, PembeNar TV için Gülşah Karaman'ın sorularını yanıtladı.
28.11.2018 Yaşam
Kendini mutluluğa programlamanın 5 yolu
Kendini mutluluğa programlamanın 5 yolu Maalesef ilkel zihin sadece korumaya odaklı, mutlu olmaya değil. Ama güzel haber; tıpkı bir bilgisayarı kullanmak istediğin şekilde programlayabileceğiniz gibi, zihninizi de mutlu hissetmeye programlayabilirsiniz.
16.10.2018 Püf Noktası
Mutluluğun formülü nedir?
Mutluluğun formülü nedir? Mutluluğun formülü nedir? Merve Dinçkol sordu, Sosyolog Ebru Nurluoğlu cevapadı.
19.04.2018 Yaşam
Mutlu bir hayat için size kimsenin anlatmayacağı minik sırlar
Mutlu bir hayat için size kimsenin anlatmayacağı minik sırlar Hepimiz daha mutlu bir yaşamın hayalini kuruyoruz. Fakat bunun için gerçekten çaba harcıyor musunuz? İşte daha mutlu bir yaşam için hiç kimsenin size söylemeyeceği minik sırlar
21.12.2017 Yaşam
Bazı insanlar mutluyken, bazıları neden mutsuz?
Bazı insanlar mutluyken, bazıları neden mutsuz? Mutlu insanları mutsuz insanlardan ayıran özellikler neler? Mutlu insanlar mutsuz insanlardan farklı neye sahipler? Bu farkı yaratan ne?  NLP Uzmanı ve Yaşam Koçu Arzu Bıyıklıoğlu cevaplıyor
22.05.2017 Yaşam