Madenci çocuğu Zonguldak'tan milletvekili adayı!
Madenci çocuğu Zonguldak'tan milletvekili adayı! Türkiye'nin ünlü İş Hukuku avukatlarından Ünal Demirtaş memleketi Zonguldak'tan milletvekili adayı oldu. Zonguldak ve Soma’da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerinin avukatlığını da yapan Demirtaş'ın, babasının da madenci olduğu ortaya çıktı.
2.05.2015 Siyaset
İlçenin neşe kaynağı: Bir elinde teyp, diğer elinde kaşık
İlçenin neşe kaynağı: Bir elinde teyp, diğer elinde kaşık Bolu'nun Mudurnu ilçesinde kendine özgü kıyafetleriyle dikkat çeken Durmuş Demirtaş, bir elinde teyp diğer elinde şimşir kaşığı ile sokak sokak oyun havası oynuyor. Güler yüzüyle herkesin sevgisini kazanan Demirtaş adeta vatandaşların neşe kaynağı oluyor.
20.09.2023 Haberler
Bizi bu girdaptan sanat çıkaracak
Bizi bu girdaptan sanat çıkaracak “Hayal Fanusu” Bozlu Art Project’in Dr. Şükrü Bozluolçay koleksiyonundan hazırladığı, Türk sanatının tarihsel süreçteki gelişimini koleksiyondaki yapıtlar üzerinden yansıtan “hatırlamak” üzerine bir sergi
16.01.2022 Kültür Sanat
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk'tan son dakika '23 Nisan' açıklaması!
Son dakika... Bakan Ziya Selçuk'tan son dakika '23 Nisan' açıklaması! Gelen son dakika haberine göre; Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na ilişkin, "Çocuklarımızın yine pencerelerden İstiklal Marşı'mızı söylemeleri, bayraklarımızı asmaları, camları süslemeleri ve onlarla beraber uzaktan eğitimde de olsa bazı faaliyetler yapmaları artarak devam edecek." dedi.
22.04.2021 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Şampiyon Galatasaray
Şampiyon Galatasaray Sarı-kırmızılılar, son maçında Göztepe'yi 1-0 yenerek rakiplerini geride bıraktı, kupayı kaldırdı.
1.07.2020 Futbol
KPSS sorularının sızdırılması davasında istenen cezalar belli oldu
KPSS sorularının sızdırılması davasında istenen cezalar belli oldu 2010 KPSS sorularının sızdırılmasına ilişkin 102'si asker eşi 105  sanığın yargılandığı davada, Cumhuriyet Savcısı, sanıklardan 66'sının "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına zincirleme  dolandırıcılık" suçlarından, 24'ünün "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan cezalandırılmasını talep etti.
5.12.2018 Gündem
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
Son dakika... CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. Listede olmadığı açıklanan Ali Şeker'in yeniden aday listesine alındı. Kılıçdaroğlu İzmir'den aday olurken 18 MYK üyesinin tamamı ile Deniz Baykal da aday listesinde yer aldı.
21.05.2018 Siyaset
'+1’le daha güzel yarınlara koşalım'
'+1’le daha güzel yarınlara koşalım' 21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkındalık Günü Bornova’da coşkuyla kutlandı. Belediye Başkanı Atila, “Birlikte daha güzel yarınlara kavuşmayı diliyorum” dedi
21.03.2018 Ege
Yerli otomobilde ikinci hamle
Yerli otomobilde ikinci hamle Türkiye’nin gündeminde önemli bir yer tutan “Yeri otomobil üretimi” projesine ev sahipliği yapmak isteyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu öncülüğünde düzenlenen zirveden sonra, bu konudaki kararlılığını gösteren ikinci önemli adımı da cumartesi günü atılacak...
16.11.2017 Ege
Olimpiyatlarda madalya kazanan sporculara ödül parası nakit ödenecek
Olimpiyatlarda madalya kazanan sporculara ödül parası nakit ödenecek Gençlik ve Spor Bakanlığı, bugüne kadar Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcuların hak ettiği ödülleri taksitle ödüyordu.
1.07.2020 Diğer
19 üniversiteye  358 rektör adayı
19 üniversiteye 358 rektör adayı Atamayla rektör belirlenecek 19 üniversite için 358 rektör adayı başvurdu. Yeni açılan İzmir Demokrasi Üniversitesi, 43 adayla en fazla başvuru alan üniversite olurken, Siirt Üniversitesi’nde sadece 4 aday bulunuyor. Yalova’da ise karı koca rektörlük için aday oldu
20.12.2016 Gündem
Rapor geldi, milli sporcuların altınları ödeniyor
Rapor geldi, milli sporcuların altınları ödeniyor Spor Bakanlığı'nın 8 bin 300 altını dağıtmak için beklediği rapor geldi.
1.07.2020 Diğer
Yargıtay ve Danıştay'a yeni üyeler atandı
Yargıtay ve Danıştay'a yeni üyeler atandı Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurulu, yeni Yargıtay ve Danıştay üyelerinin seçimi için HSYK Başkanı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığında sabah saatlerinde olağanüstü toplanmıştı. Toplantıda Danıştay'a 75, Yargıtay'a 267 yeni atama yapıldı. Yargıtay'da aralarında eski HSYK üyesi ve Yargıtay 6. Ceza Dairesi  üyesi Ali Suat Ertosun, MHP'de olağanüstü kongre kararını onayan 18. Hukuk  Dairesi üyesi Mahmut Kamacı'nın da aralarında bulunduğu 21 üye yeniden  seçilemedi.
25.07.2016 Siyaset
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu!
Son Dakika Haberleri: CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu! Erken seçim öncesi merakla beklenen CHP milletvekili aday listesi belli oldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Özçelik aday gösterilmedi; ayrıca Kolay Çalışkan da listeye giremedi. İşte CHP'nin milletvekili aday listesi...
19.09.2015 Siyaset
İşte MHP'nin milletvekili aday listesi!
İşte MHP'nin milletvekili aday listesi! MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin milletvekili adaylarını yazılı basın açıklaması yaparak duyurdu.
18.09.2015 Siyaset
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi Ak Parti milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin Ak Parti milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Ak Parti yeni yılda seçim gününde beraber hareket edeceği yeni milletvekillerini belirledi. YSK'ya sunulan AKP milletvekili aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti'den hangi ilde kim milletvekili adayı oldu? Detaylar ve kesinleşmiş son liste haberimizde...
12.04.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi)
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi) Ve beklenen gün geldi. Ak Parti milletvekili adayları listesi akşam saatlerinde belli oldu. Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek milletvekili adayı gösterilmedi. İşte Ak Parti milletvekili adaylarının tam listesi.
2.08.2022 Siyaset
“HDP’den aday olunca sohbeti kesenler oldu”
“HDP’den aday olunca sohbeti kesenler oldu” HDP İstanbul İl Örgütü Eşbaşkanı Ayşe Erdem: “Aday olunca, eskiden çok arayıp soran arkadaşlarımın bazıları biraz elini eteğini çekti. Benim için önemli olan şu anda yeni dostluklardı. Eski gerçek dostlarımda yanımda kalıp beni dinlemeyi tercih ettiler”
10.01.2015 Pazar
İlk 'neşe fabrikası' açıldı
İlk 'neşe fabrikası' açıldı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde gerçekleşen törenle kreş açtı.
25.07.2014 Ekonomi
HDP,  PM, Danışma ve Disiplin kurulu üyelerini seçti
HDP, PM, Danışma ve Disiplin kurulu üyelerini seçti Halkların Demokratik Partisi (HDP) Ankara’da gerçekleştirdiği büyük kongre ile yeni eşbaşkanlarını seçti, Parti Meclisi, Danışma Kurulu ve Disiplin Kurulunu da belirledi...
28.10.2013 Siyaset
'Türkiye'nin sınırı Kürdistan olacak'
'Türkiye'nin sınırı Kürdistan olacak' Selahattin Demirtaş, "Iğdır'dan Hatay'a Türkiye'nin güney sınırları resmen Kürdistan olacak" dedi.
10.04.2012 Siyaset
Turizmde dünya ödülüne adayız
Turizmde dünya ödülüne adayız Demirtaş, turizm sektöründe dünya çapında öneme sahip ‘Dünya Turizm Ödülleri’nde, İzmir’in ödüle aday gösterildiğini açıkladı
28.05.2011 Ege
Saadet Partisi'nde Erbakan yok
Saadet Partisi'nde Erbakan yok Saadet Partisi(SP) Milletvekili aday listesini YSK’ya sundu...
11.04.2011 Siyaset