Offroad

Offroad

Son dakika offroad haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan offroad gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan offroad haber sayfamızda...

Offroad

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 offroad haberi bulunmuştur.
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları
GTA 5 Hileleri 2024: GTA V Araba, Para, Ölümsüzlük, Uçak, Silah, Motor Hileleri, Şifreleri ve Kodları Dünyanın en popüler oyunları arasında yer alan GTA 5, Grand Theft Auto serisinin yedinci ana oyunudur. Piyasaya sürüldüğü 2013 yılında milyonlarca kişi tarafından beğenilip oynanmaya başlamıştır. Rockstar North tarafından geliştirilmiş ve Rockstar Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunda yer alan bazı göreveler vardır. Ancak görevleri tamamlamak zorlaşabilir. GTA V'de görevleri kolaylaştırabilmek adına GTA 5 hileleri vardır. Bu hile kodları oyuncuların zaman kaybetmeden ve kolayca görevlerini yerine getirmesini sağlar. Bu hileler XBOX, PS3, PS4 ve PC'lerde aktif hale getirilebilir. GTA V araba, para, ölümsüzlük, uçak, silah, motor hileleri ve kodları ile detaylı bilgi için "GTA 5 Hileleri" içeriğimize göz atabilirsiniz.
15.01.2024 Oyun
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu!
Serhan Acar yazdı: 100 yıl coşkusu! Bolu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Petrol Ofisi Maxima 2023 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı ve 2023 Türkiye Baja Şampiyonası 2. ayağı, Cumhuriyetimizin 100. yılına denk gelirken, hem sporseverler, hem de pilotlar unutulmaz anlar yaşadılar.
5.11.2023 Motor Sporları
30 yıl sonra pistlerde bir ilk! 'Erkek sporu, yapamazsın, yaşın geçti' diyenlere inat başardı
30 yıl sonra pistlerde bir ilk! 'Erkek sporu, yapamazsın, yaşın geçti' diyenlere inat başardı Seda Kaçan 30 sene sonra Türkiye Pist Şampiyonası'nda yarışan ilk kadın yarış pilotu oldu. Kurumsal kariyerinin yanı sıra motor sporlarına olan tutkusuyla ve başarılarıyla adından söz ettiren başarılı yarış pilotu çevresinden ‘Yaşın geçti', 'Yapamazsın', 'Erkek sporu' gibi tepkiler alsa da hiçbirine kulak asmadan yoluna devam etmekte sonuna kadar kararlı.
8.03.2023 Gündem
Murat Dağı'nda mahsur kalan 60 öğrenci kurtarıldı
Murat Dağı'nda mahsur kalan 60 öğrenci kurtarıldı Kütahya'nın Gediz ilçesinde, gece yoğun kar yağışı nedeniyle Murat Dağı'nda mahsur kalan 4 minibüsteki 60 üniversite öğrencisi, Gediz Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri tarafından kurtarıldı.
4.02.2023 Gündem
Mahsur kalan öğrencilerin yardımına orman ekipleri koştu
Mahsur kalan öğrencilerin yardımına orman ekipleri koştu Karda mahsur kalan üniversite öğrencilerinin imdadına Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yetişti.
3.02.2023 Gündem
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
Sokak köpeğini tüfekle vurdu; Şiddetin boyutu artıyor
Sokak köpeğini tüfekle vurdu; Şiddetin boyutu artıyor Maltepe’de bir kişi elindeki tüfekle ormanlık alandaki sokak köpeğine ateş etti. Köpek veteriner ekipleri tarafından tedavi altına alınırken, saldırgan gözaltına alındı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı.
20.11.2022 Haberler
Maltepe'de dehşet! Sokak köpeğini tüfekle vurdu; Şiddetin boyutu artıyor
Maltepe'de dehşet! Sokak köpeğini tüfekle vurdu; Şiddetin boyutu artıyor Maltepe’de bir kişi elindeki tüfekle ormanlık alandaki sokak köpeğine ateş etti. Köpek veteriner ekipleri tarafından tedavi altına alınırken, saldırgan gözaltına alındı. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. 
20.11.2022 Gündem
Nefes kesen mücadele
Nefes kesen mücadele Turkcell Platinum Park’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ‘Turkcell Platinum Offroad Challenge’, ünlü isimleri buluşturdu.
15.11.2022 Cadde
Bitci Racing’ten Roma’da çifte zafer
Bitci Racing’ten Roma’da çifte zafer 2021’de kurulan ve ilk yılında Türkiye Pist, Karting ve Offroad Şampiyonaları’nda toplam 5 şampiyonluk kazanan Bitci Racing, Türk bayrağını bu kez Roma’da dalgalandırdı.
14.09.2022 Motor Sporları
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu
Tüm yurtta 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yıl dönümü tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Yurt genelinde etkinlikler gerçekleştiriliyor.
30.08.2022 Gündem
Türk motor sporlarının en başarılı takımlarından Bitci Racing’de büyük heyecan
Türk motor sporlarının en başarılı takımlarından Bitci Racing’de büyük heyecan 2021 yılında kurulan ve ilk yılında Türkiye Pist, Karting ve Offroad Şampiyonaları’nda 3 pilotlar ve 2 takımlar olmak üzere toplam 5 şampiyonluk kazanma başarısı gösteren Bitci Racing, blockchain dünyasına adım atıyor.
24.06.2022 Diğer
Adrenalin tutkunlarının yeni adresi Menderes
Adrenalin tutkunlarının yeni adresi Menderes Menderes Doğu Oyunları Festivali, yoğun ilgi gördü. Menderes Tekeli Mahallesi’nde gerçekleşen festivalin il günü ATV, cross motor ve paramotor show gösterileriyle başladı.
6.06.2022 Ege
5 bin kişi Sındırgı doğasında buluştu
5 bin kişi Sındırgı doğasında buluştu Balıkesir’in doğal şehir unvanlı ilçesi Sındırgı kamp ve karavan festivaline ev sahipliği yaptı.
31.05.2022 Ege
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz Formula 1’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Araçların aerodinamik çalışma prensipleri değişti, 13 inçlik jantlar ve lastikler yerini 18 inçe bıraktı. Araçlar yeniden tasarlandı.
13.03.2022 Motor Sporları
Bolu Valisi Ahmet Ümit: “Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayalım”
Bolu Valisi Ahmet Ümit: “Mecbur kalmadıkça trafiğe çıkmayalım” Bolu’da, yoğun kar yağışı sebebiyle D100 Karayolu Bolu Dağı geçişi araç trafiğine kapatılırken, TEM Otoyolu’nda kısmi kapanma dolayısıyla uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların saatlerce yolun açılmasını bekleyen vatandaşların yardımına Kızılay ekipleri yetişti.
23.01.2022 Haberler
Son dakika! Bolu Dağı geçişi tüm araçlara kapatıldı
Son dakika! Bolu Dağı geçişi tüm araçlara kapatıldı Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine kapatılmıştır. Devlet Yolu Bolu Dağı Geçişi ise tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır." denildi.
23.01.2022 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak ve kar geliyor
Son dakika... Meteoroloji'den yeni uyarı! Sağanak ve kar geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu raporuna göre; bugün Batı ve Orta Karadeniz Kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yağış bekleniyor. Yağışların, Karadeniz kıyıları ile Hatay, Osmaniye ve Şırnak çevrelerinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı duyuruldu.
4.01.2022 Gündem
Yemekler şeften
Yemekler şeften Arda Türkmen, Turkcell Platinum Offroad Challenge etkinliğine katıldı.
15.11.2021 Cadde
Turkcell Platinum Off-Road Challenge, İstanbul'da düzenlendi
Turkcell Platinum Off-Road Challenge, İstanbul'da düzenlendi "Turkcell Platinum Off-Road Challenge" İstanbul'daki off-road ve adrenalin tutkunlarını bir araya getirdi.
13.11.2021 Diğer
Turkcell Platinum Off-Road Challenge heyecanı geri döndü
Turkcell Platinum Off-Road Challenge heyecanı geri döndü Turkcell Platinum Offroad Park’ın ev sahipliğinde ilki 2018 yılında gerçekleştirilen Turkcell Platinum Off-Road Challenge, bir kez daha İstanbul’un kalbinde off-road heyecanını yaşatmak için dönüyor. 14 aracın kıyasıya mücadelesi, 13 Kasım Cumartesi günü Maslak’ta gerçekleştirilecek.
12.11.2021 Motor Sporları
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday
TOSFED’de Üçlertoprağı Tek Aday 27 Ekim Çarşamba günü Ankara’da gerçekleşecek olan Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) 2021 Seçimli Olağan Genel Kurulu’na, halen bu görevi sürdürmekte olan Eren Üçlertoprağı tek aday olarak giriyor.
23.10.2021 Motor Sporları
Ege'de otomobil sporları heyecanı
Ege'de otomobil sporları heyecanı Otomobil sporlarında hafta sonunda İzmir ve Denizli'de yarışlar düzenlenecek.
13.10.2021 Ege Sporları
Ege’de de öncü!
Ege’de de öncü! Otokoç Otomotiv, Avis ve Budget markalarıyla sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Araç Kiralamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Eren Gündüz, “Dijitalleşme ve insan odaklı hizmetlerimizle büyümeyi sürdürüyoruz” dedi
23.08.2021 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Offroad ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.