Okey

Okey

Son dakika OKEY haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan OKEY gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan OKEY haber sayfamızda...

Okey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 959 okey haberi bulunmuştur.
Yolcu otobüsünde taciz iddiası
Yolcu otobüsünde taciz iddiası Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Her yerde taciz edilmek sözlü ya da fiziksel hiç önemli değil, hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım, belki benim yaşadığımı yaşayıp da sesini çıkarmayan bir çok insan var, belki küçük yaştakiler, belki büyük yaştakiler. Bunun artık son bulmasını istiyorum." dedi. Gözaltına alınan şüphelinin sınır dışı edildiği öğrenilirken otobüs firması yetkilileri ise yabancı uyruklu muavin çalıştırmadıklarını öne sürdü.
17.04.2024 Haberler
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi
Genç kız; 'Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum' dedi ve otobüsteki tacizi görüntüledi Bayram tatilinde Adana'ya ailesinin yanına gitmek üzere bindiği otobüste yabancı uyruklu bir muavin tarafından tacize uğradığını iddia eden 26 yaşındaki Kardelen Bark polise şikayetçi oldu. Uğradığı tacizi sosyal medyasında da duyuran Bark, "Hiçbir kadının bunu yaşamasını istemiyorum. Ses çıkarmak zorundaydım' diyerek taciz anlarını görüntüledi.
17.04.2024 Gündem
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı Esenyurt'ta bir kafede okey oynayan adam, dışarıdan gelen bir kadın tarafından darp edildi. Ortalığı birbirine katan kadın, adamı darp ettikten sonra masadaki bir kadına ise küfürler savurup, bardak fırlattı.
23.03.2024 Haberler
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı
Yer: Esenyurt! Okey masasında basan kadın, ortalığı birbirine kattı Esenyurt'ta bir kafede okey oynayan adam, dışarıdan gelen bir kadın tarafından darp edildi. Ortalığı birbirine katan kadın, adamı darp ettikten sonra masadaki bir kadına ise küfürler savurup, bardak fırlattı.
23.03.2024 Gündem
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım'
Çocukların kavgasında cinayet işlenmişti... 'Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım' Kayseri'de çocukların kavgası nedeniyle çıkan tartışmada Sedat Daşdemir'i (30) bıçaklayarak öldüren, kardeşi Ramazan Daşdemir'i de yaralayan Resul İbaokurgil'in (30) müebbet hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Sanık İbaokurgil, kardeşi S.İ.'nin kendisini aradığını ve dövüldüğünü söyleyerek, "Arabayı tekmeliyorlardı. Yanlarına gitmek zorunda kaldım. 15- 20 kişi vardı. Maktule bıçak sallamadım. Nasıl yaralandığını görmedim. Ben o sıra baygınlık geçiriyordum. Böyle olsun istemedim. Sadece kardeşime vuran birine yumruk attım" dedi. Duruşma öncesi sanığa tokat atan maktulün ablası İ.L. hakkında ise mahkeme, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Tek başına oynadığı okeyle gündem olmuştu, artık hiç yalnız kalmıyor
Tek başına oynadığı okeyle gündem olmuştu, artık hiç yalnız kalmıyor Sivas’ın Zara ilçesinde tek başına okey oynadığı için gündem olan Ahmet Doğan, artık hiç yalnız kalmıyor.
22.03.2024 Yaşam
Yer: Sivas! 4 kişilik oyunu tek başına oynadı
Yer: Sivas! 4 kişilik oyunu tek başına oynadı Sivas’ta bir vatandaşın 4 kişilik okey masasında tek başına oynaması sosyal medyada ilgi gördü. 2,3 ve 4’üncüye ihtiyaç duymayan vatandaşın tek başına okey oynadığı anlar herkesi güldürdü.
18.03.2024 Gündem
Okey masasına arkadaş bulamadı, tek başına oynadı
Okey masasına arkadaş bulamadı, tek başına oynadı Sivas’ta bir vatandaşın 4 kişilik okey masasında tek başına oynaması sosyal medyada ilgi gördü. 2,3 ve 4’üncüye ihtiyaç duymayan vatandaşın tek başına okey oynadığı anlar, izleyenlere tebessüm ettirdi.
18.03.2024 Haberler
800 nüfuslu mahallede roller değişti! Kadınlar kahvede, erkekler evde
800 nüfuslu mahallede roller değişti! Kadınlar kahvede, erkekler evde Kentte, Osmanlı’dan bu yana yılda bir kez gerçekleştirilen, ‘Erkekler evlere, kadınlar kahvehaneye’ geleneği hala devam ediyor. Kadınlar yılda 1 gün, gün boyunca dışarıda ve kahvede oturup oyun oynayıp sohbet ederken, erkekler ise evden çıkmayıp temizlik yapıyor.
28.02.2024 Gündem
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! 'Görülen tek bir sorun var...'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! 'Görülen tek bir sorun var...' Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Dayanıklılık üzerine kurulu oyunda iki takım yarışmacıları da oldukça zorlandı. Dokunulmazlık oyununda Yasin ile Yaman gerginlik yaşadı. Yunus Emre ile Ogeday kafa kafaya geldi. Zorlu mücadele yakın skorla bitti. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Cadde
Laf Sokucu Kapak Sözler 2024: Arkadaşa, Sevgiliye En İyi, Ağır, Anlamlı, Komik, ve Kısa Laf Sokucu Sözler
Laf Sokucu Kapak Sözler 2024: Arkadaşa, Sevgiliye En İyi, Ağır, Anlamlı, Komik, ve Kısa Laf Sokucu Sözler Sevgilisi veya arkadaşına kırılan veya kızan kişiler bazen duygularını tercüme etmekte zorlanabilir. Karşısındaki kişiye duygularını, kırıldığını belli etmek için laf sokucu kapak sözlere başvurur ve bu sözleri özellikle günümüzde en çok kullanılan Instagram, Twitter ve Facebook gibi sosyal medya mecralarında paylaşır. Pek çok kişi kızdığı arkadaşına veya sevgilisine laf sokucu kapak sözler için derin bir araştırmaya girer. Arkadaşa, sevgiliye en iyi, ağır, anlamlı, komik, ve kısa laf sokucu sözler için “Laf Sokucu Kapak Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır?
TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024: TikTok Puan Hesaplaması Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyarı aşkın insanın kullandığı sosyal medya platformu TikTok pek çok kişi için gelir kapısı haline geldi. TikTok'da hediye edilen jetonlar kullanıcılar gelir elde etme açısından en temek ölçüttür. Jetonların miktarı ve hesaplaması canlı yayın süresi ve izleme süresi gibi belli başlı nedenlerle farklılık gösterir. TikTok jeton puan hesaplaması nasıl yapılır? 'TikTok Jeton ve Hediye Fiyatları 2024' içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Son dakika... Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Arda Turan ve Fulya Terim ile olan mesajları da ortaya çıktı
Son dakika... Seçil Erzan olayında yeni gelişme! Arda Turan ve Fulya Terim ile olan mesajları da ortaya çıktı Ünlü futbolcuları dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan DenizBank'ın şube müdürü Seçil Erzan'ın kırık cep telefonuna ait bilirkişi raporunda, Arda Turan'la arasında geçen bin 179 mesaj ortaya çıktı.
2.01.2024 Gündem
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu
Fatih Terim ile Seçil Erzan'ın mesajlaşmaları ortaya çıktı! İşte Erzan'ın kırık cep telefonunun bilirkişi raporu Spor camiasındaki ünlü isimlerin de mağduru olduğu fon vurgunuyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bankacı Seçil Erzan ile Fatih Terim'in mesajları ortaya çıktı. Erzan'ın kırık cep telefonu incelendi ve tam 181 bin 538 adet mesaj incelendi. Mesajlarda Arda Turan ve Fulya Terim de vardı. Arda Turan, mesajda Seçil Erzan'a tehditler savurmuş. İşte detaylar...
2.01.2024 Gündem
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını!
Konya ve Zonguldak'ta kumar baskını! Konya’nın Akşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir kahvehaneye yapılan kumar baskınında 5 kişi gözaltına alındı. Kişi başı 4 bin 55 TL olmak üzere 20 bin 275 TL ceza kesildi. Zonguldak Alaplı'da ise bir evde yapılan aramada, uyuşturucu ve kumar makinası ele geçirildi.
1.01.2024 Gündem
Yer: Beşiktaş! Kız arkadaşına laf atanları dövdü
Yer: Beşiktaş! Kız arkadaşına laf atanları dövdü Beşiktaş Ortaköy’de iddiaya göre; kafeteryadan çıkan bir gruptaki kadına, alkollü 3 şahıs tarafından laf atılmasıyla kavga çıktı.
18.12.2023 Gündem
Trafikte dehşet! Elindeki sopayla defalarca vurdu
Trafikte dehşet! Elindeki sopayla defalarca vurdu Bursa’da bir sürücü tartıştığı kişi tarafından ana yolun ortasında sopayla darp edildi.
15.12.2023 Gündem
Kahvehanedeki kavga görüntüleri çok konuşulmuştu! Barıştılar
Kahvehanedeki kavga görüntüleri çok konuşulmuştu! Barıştılar Muğla'nın Milas ilçesinde, kahvehanede okey masasında çıkan kavgada, birbirlerine istekalarla saldırıp yaralayan, ardından polise gidip şikayetçi olan Celal Çoban (73) ve Nuri Tüfekçi (76) barıştı.
14.12.2023 Gündem
Okey masasında dedeler birbirine girdi
Okey masasında dedeler birbirine girdi Muğla, Milas’ta bir kıraathanede 4 yaşlı adam okey oynarken masada bulunanlardan biri oyunu tamamladı.
14.12.2023 Gündem
Dedelerin okey masasında taş kavgası! Istakayla birbirlerini dövdüler
Dedelerin okey masasında taş kavgası! Istakayla birbirlerini dövdüler Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.
13.12.2023 Haberler
Dedelerin okey masasında taş kavgası! Istakayla birbirlerini dövdüler
Dedelerin okey masasında taş kavgası! Istakayla birbirlerini dövdüler Muğla’nın Milas ilçesinde okey oynamak için bir kıraathanede toplanan bir grup dede arasında çıkan kavgada ıstakalar havada uçuştu.
13.12.2023 Gündem
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
7.01.2024 Televizyon
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu
Onur Atilla, Altın Kelebek Ödülleri'nde Kerem Bürsin taklidiyle kahkahaya boğdu 49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri düzenlenen görkemli geceyle sahiplerini buldu. Ünlü isimlerin akın ettiği geceye izleyicilerin de ilgili oldukça yoğun oldu. Güldür Güldür Show ekibinden Onur Atilla'nın Kerem Bürsin taklidi ise tüm salonu kahkahaya boğdu.
5.12.2023 Cadde
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kumar oynarken yakalandılar! 40 bin 550 lira ceza kesildi
Kumar oynarken yakalandılar! 40 bin 550 lira ceza kesildi Edirne’nin Keşan ilçesinde kumar oynarken polis baskınında yakalanan 10 kişiye 40 bin 550 lira ceza kesildi.
29.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Okey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.