Ömer Faruk Yurtseven

Ömer Faruk Yurtseven

Son dakika Ömer Faruk Yurtseven haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ömer Faruk Yurtseven gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ömer Faruk Yurtseven haber sayfamızda...

Ömer Faruk Yurtseven

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 235 ömer faruk yurtseven haberi bulunmuştur.
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı!  Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi
Ömer Faruk Yurtseven 10 sayıyla oynadı! Utah Jazz, Houston Rockets'ı devirdi NBA'de Utah Jazz, evinde mücadele ettiği Houston Rockets'ı 124-121'lik skorla yendi. Utah'ta milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, 10 sayı, 5 ribaund ile oynadı.
12.04.2024 NBA
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Chicago Bulls ile Washington Wizards'ın karşılaştığı maçta Onuralp Bitim 6 sayıyla mücadele etti.
17.03.2024 NBA
NBA'de Stephen Curry'nin gecesi! Indiana potasına tam 42 sayı
NBA'de Stephen Curry'nin gecesi! Indiana potasına tam 42 sayı Golden State Warriors, deplasmanda karşı karşıya geldiği Indiana Pacers'ı 131-109'lik skorla mağlup etti. Golden State'de ABD'li basketbolcu Stephen Curry 42 sayı ile oynadı.
9.02.2024 NBA
NBA'de Clippers seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet
NBA'de Clippers seriye bağladı! Üst üste 6. galibiyet NBA'de normal sezon 7 müsabakayla devam etti. Los Angeles Clippers, sahasında Golden State Warriors'u 121-113 mağlup ederek üst üste 6. galibiyetini aldı.
15.12.2023 NBA
Ömer Faruk Yurtseven ilk 5 başladı! Utah Jazz, New Orleans Pelicans'ı devirdi
Ömer Faruk Yurtseven ilk 5 başladı! Utah Jazz, New Orleans Pelicans'ı devirdi NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Ömer Faruk Yurtseven'in formasını giydiği Utah Jazz, New Orleans Pelicans'ı mağlup etmeyi başardı.
26.11.2023 NBA
LeBron James, NBA tarihine geçti!
LeBron James, NBA tarihine geçti! Los Angeles Lakers, sahasında Utah Jazz'ı 131-99 mağlup etti. Karşılaşmayı 17 sayı, 7 ribaund, 9 asistle tamamlayan Lebron James, 39 bin sayı barajını geçen ilk oyuncu oldu.
22.11.2023 NBA
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de
NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de NBA Heyecanı Canlı Yayınlarla Misli’de! Sezon takvimi, takım değiştiren yıldızlar, bu sezon forma giyecek Türk oyuncular, ilk maç programı, iddaa oranları ve bilinmesi gerekenler…
24.10.2023 NBA
12 Dev Adam, Olimpiyat Elemeleri vizesi alamadı!
12 Dev Adam, Olimpiyat Elemeleri vizesi alamadı! FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nın finalinde Hırvatistan'a 84-71 mağlup olan A Milli Erkek Basketbol Takımı, Olimpiyat Elemeleri'ne katılma hakkı elde edemedi.
20.08.2023 Milli Takım
12 Dev Adam, Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda finale yükseldi
12 Dev Adam, Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'nda finale yükseldi FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası Yarı Final maçında İsveç'i 105-84 mağlup eden A Milli Erkek Basketbol Takımı, finale yükseldi.
18.08.2023 Basketbol
12 Dev Adam, Olimpiyat Ön Eleme grubunu lider tamamladı
12 Dev Adam, Olimpiyat Ön Eleme grubunu lider tamamladı A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası C Grubu 3’üncü maçında Ukrayna’yı 85-72 mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve grubunu lider tamamladı.
15.08.2023 Basketbol
12 Dev Adam, İzlanda'yı farklı mağlup etti!
12 Dev Adam, İzlanda'yı farklı mağlup etti! FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası C Grubu'nun ilk maçında A Milli Erkek Basketbol Takımı, İzlanda'yı 99-72'lik skorla mağlup etti.
12.08.2023 Milli Takım
Ömer Faruk Yurtseven: “Bizim amacımız en iyi takımlardan biri olmak”
Ömer Faruk Yurtseven: “Bizim amacımız en iyi takımlardan biri olmak” Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası C Grubu ilk maçında oynayacakları İzlanda karşılaşması öncesinde yaptığı açıklamada, turnuvanın en iyi takımlarından biri olmak istediklerini söyledi.
11.08.2023 Basketbol
Ömer Faruk Yurtseven: Şu ana kadar çok iyi bir uyum sağladık
Ömer Faruk Yurtseven: Şu ana kadar çok iyi bir uyum sağladık A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın genç oyuncularından Ömer Faruk Yurtseven, İzlanda maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
11.08.2023 Milli Takım
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe ve Wilbekin açıklaması! 'Bizi yarı yolda bıraktı'
Ergin Ataman'dan Fenerbahçe ve Wilbekin açıklaması! 'Bizi yarı yolda bıraktı' 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Milli Takım'da başantrenör Ergin Ataman, kadroda yer almayan yıldız basketbolcular hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
10.08.2023 Milli Takım
12 Dev Adam, hazırlık maçında Polonya’yı mağlup etti
12 Dev Adam, hazırlık maçında Polonya’yı mağlup etti A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlık karşılaşmasında Polonya’yı 87-84'lük skorla mağlup etti.
8.08.2023 Milli Takım
12 Dev Adam, İtalya'ya uzatmalarda yenildi
12 Dev Adam, İtalya'ya uzatmalarda yenildi A Milli Erkek Basketbol Takımımız, Trentino Basket Cup'ta Emir Kabaca'nın inanılmaz bir şekilde uzatmalara götürdüğü maçta ev sahibi İtalya'ya uzatma sonunda 90-89 mağlup oldu.
4.08.2023 Milli Takım
Fenerbahçe'de Dzeko transfer için devreye girdi! Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü
Fenerbahçe'de Dzeko transfer için devreye girdi! Yıldız futbolcuyla telefonda görüştü Yıldız futbolcularla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları hız kesemeden devam ediyor. Bu sezon sarı-lacivertli ekibin kadrosuna kattığı ve takım kaptanlığı verdiği yıldız golcü Edin Dzeko transfer i.çin bizzat devreye girdi. İşte detaylar...
4.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızı Diana Taurasi WNBA’de tarih yazdı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski yıldızı Diana Taurasi WNBA’de tarih yazdı Ülkemizde hem Fenerbahçe hem de Galatasaray forması giyen yıldız basketbolcu Diana Taurasi, Amerikan Kadınlar Basketbol Ligi’nde (WNBA) tarih yazdı.
4.08.2023 Basketbol
Ömer Faruk Yurtseven'den Obradovic'e olay gönderme: Doğruların ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır
Ömer Faruk Yurtseven'den Obradovic'e olay gönderme: Doğruların ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır Fenerbahçe'den olaylı bir şekilde ayrılıp NBA'în yolunu tutan ve Miami Heat ile geçtiğimiz sezon NBA Finalleri'ne kadar yükselen Ömer Faruk Yurtseven, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. 25 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe'deki eski başantrenörü Obradovic hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.
4.08.2023 NBA
İsmail Kartal: Kaleci ve birkaç oyuncu bitiyor
İsmail Kartal: Kaleci ve birkaç oyuncu bitiyor Fenerbahçe’nin hocası İsmail Kartal, transferde yeni isimlerin kadroya katılacağını bildirdi, “Şu anda birkaç tane oyuncu bitmek üzere, görüşmeler sürüyor. Bunların başında da kaleci geliyor. Başkanımız kaleci konusunda başından beri çalışıyor” dedi.
26.07.2023 Fenerbahçe
Zalgiris - Galatasaray maçı sonrası şoke eden görüntü! Golünü attı, soyunma odasında özür diledi
Zalgiris - Galatasaray maçı sonrası şoke eden görüntü! Golünü attı, soyunma odasında özür diledi Zalgiris - Galatasaray maçı Litvanya basınında geniş yankı uyandırdı. Şampiyonlar Ligi eleme turundaki mücadeleye yer verilirken karşılaşmanın dramatik bir yönü olduğu da vurgulandı. Attığı golle maçın skorunu belirleyen Kazlauskas'ın gol sevincinde gördüğü kırmızı kart da, haberlerde öne çıkan konu başlıklarından oldu.
26.07.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! 7 milyon euroya imza an meselesi
Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir transfer çalımı daha! 7 milyon euroya imza an meselesi Beşiktaş'ın ilgi gösterdiği Alexander Djiku ve Dusan Tadic'i kadrosuna katan Fenerbahçe'nin bir transfer çalımına daha hazırlandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcuyu 7 milyon euro karşılığında kadrosuna katmak üzere olduğu aktarıldı.
26.07.2023 Fenerbahçe
Zalgiris Vilnius - Galatasaray maçında inanılmaz hata! Fernando Muslera çok kızdı
Zalgiris Vilnius - Galatasaray maçında inanılmaz hata! Fernando Muslera çok kızdı UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, Zalgiris Vilnius'a konuk oldu. Heyecan dolu müsabakada sarı-kırmızılıların tecrübeli futbolcusunun hatası dikkat çekti.
26.07.2023 Şampiyonlar Ligi
Sivasspor Max Gradel’e teşekkür etti
Sivasspor Max Gradel’e teşekkür etti Sivasspor, takımdan ayrılan golcü oyuncu Max Gradel’e teşekkür etti.
25.07.2023 Sivasspor

Benzer Haber Etiketleri

Ömer Faruk Yurtseven ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.