Plastik sanayicilerinden ham madde fiyatları ile ilgili spekülasyon uyarısı
Plastik sanayicilerinden ham madde fiyatları ile ilgili spekülasyon uyarısı Türk Plastik Sanayicileri Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) Başkanı Yavuz Eroğlu, plastik sektöründe ham madde fiyatlarındaki zamların perde arkasında arzı kısan petrokimya şirketlerinin olduğunu belirterek, "Çin’deki yeni petrokimya tesislerinin, 2021 yılı 6. ay itibariyle devreye girişiyle Çin’in polipropilen ham maddesi ithalatının yüzde 57 düşeceğini biliyoruz. Çinli meslektaşlarımız, dünyadaki en büyük ikinci hammadde ithalatçısı olan Türk plastik sanayiden birlikte hareket etme yönünde talepte bulundular.” diye konuştu.
17.04.2021 Ekonomi
Kuseyri ile Akın İpek 'ByLock arkadaşı' çıktı
Kuseyri ile Akın İpek 'ByLock arkadaşı' çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin 52 sanık hakkında verilen hükmün gerekçeli kararı yazıldı.
12.08.2019 Gündem
Son dakika... 52 avukat hakkında dava açıldı!
Son dakika... 52 avukat hakkında dava açıldı! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, aralarında Fetullahçı  Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in avukatlarının da bulunduğu 52  avukat hakkında, anayasayı ihlal, FETÖ üyesi ve yöneticisi olmak suçlarından dava  açıldı.
5.07.2017 Gündem
AK Parti milletvekili adayları listesi belli oldu - İşte tam liste!
AK Parti milletvekili adayları listesi belli oldu - İşte tam liste! Büyük merakla beklenen Ak Parti'nin milletvekili adayları belli oldu. AK Parti milletvekili aday listesi Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edildi. AK Parti'de 7 Haziran seçimleri listesinden 312 milletvekili yeniden aday gösterildi. İşte Ak Parti milletvekili adayları listesi ve detayları...
21.09.2015 Siyaset
İşte AK Parti‘nin ilçe adayları!
İşte AK Parti‘nin ilçe adayları! AK Parti 11 büyükşehir ve 17 ilin ilçe adaylarını açıkladı. İsimler teşkilatlara gönderildi.
24.01.2014 Siyaset
10 trilyonu bulduk
10 trilyonu bulduk Milliyet'in 1 milyon YTL ile başlattığı "Baba Beni Okula Gönder" kampanyasında toplam destek miktarı 10 milyon YTL'ye ulaştı. Ancak daha yapacak çok iş var...
4.06.2005 Gündem
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar
Minibüs şoförleri üniversitelilere saldırdı! Dehşeti anlattılar Trabzon'un Sürmene ilçesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencileri tarafından kiralanan öğrenci servisine kızan minibüs şoförlerinin aracın önüne kesmesi sonucu çıkan arbedede darp edilen üniversite öğrencileri yaşadıklarını anlattı.
3.05.2024 Gündem
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu
Üniversitelere açılacak yeni yapay zeka bölümleri belli oldu Üniversitelerde yapay zeka, dijitalleşme ve büyük veri alanlarında açılacak yeni program ve bölümler YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından açıkladı.
30.04.2024 Eğitim
THY, dev şirketlerle stratejik imzaları attı
THY, dev şirketlerle stratejik imzaları attı Airbus’tan 150 adet uçak alımı ve bu uçakların motorları için Rolls-Royce ile anlaşan THY Türk havacılık sektörünü geliştirecek bir iş birliğine imza attı. Anlaşma 15 yıllık periyotta 20 milyar doların üzerinde bir hacim yaratacak.
30.04.2024 Ekonomi
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK ile Eyüpspor arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.
12.04.2024 1.Lig
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Bakan Tekin: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık
Bakan Tekin: Fiziki altyapıda dünya ortalamalarını yakaladık Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Türkiye’nin tamamında Cumhurbaşkanımızın önderliğinde milli eğitim-öğretime ilişkin fiziki altyapı itibariyle dünya ortalamalarını yakalamış durumdayız” dedi.
20.03.2024 Eğitim
Bakan Özhaseki: Yeni bir belediyecilik modası çıktı, başını İstanbul çekiyor
Bakan Özhaseki: Yeni bir belediyecilik modası çıktı, başını İstanbul çekiyor Kocaeli'de TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 'Sekbanlı-Sepetçi Proje Alanı Anahtar Teslim Töreni'nde konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Benim bu yaşta anlayamadığım yeni bir belediyecilik modası çıktı, 'algı belediyeciliği' diyorlar, başını İstanbul çekiyor zaten. Kentsel dönüşüm için ayrılan para 500 milyonun altında fakat algı operasyonları için ajanslara verilen para 890 milyon lira civarında. Kentsel dönüşüme ayırdığın parayla reklama ayırdığın para bari eşit olsaydı" dedi.
18.03.2024 Ekonomi
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Kampüsler Ramazan’a hazır
Kampüsler Ramazan’a hazır Tüm Türkiye’de olduğu gibi üniversitelerde de Ramazan telaşı yaşanıyor.
11.03.2024 Gündem
'30'dan fazla ülkenin semalarını Türkiye'nin SİHA'ları ve İHA'ları koruyor'
'30'dan fazla ülkenin semalarını Türkiye'nin SİHA'ları ve İHA'ları koruyor' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye, bugün İHA'larda dünyada bir numara oldu. Sadece Türkiye'nin semalarında değil; 30'dan fazla ülkenin semalarını Türkiye'nin SİHA'ları ve İHA'ları koruyor" dedi.
8.03.2024 Ekonomi
YÖK’ten yapay zekâ ve dijitalleşme atağı
YÖK’ten yapay zekâ ve dijitalleşme atağı Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar’ın başkanlığında, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde “Yapay Zekâ, Dijitalleşme ve Büyük Veri” toplantısı gerçekleştirildi.
6.03.2024 Eğitim
Samsunspor'dan deplasmanda 2'nci 3 puan hedefi!
Samsunspor'dan deplasmanda 2'nci 3 puan hedefi! Samsunspor, Başakşehir deplasmanında kazanarak bu sezon Süper Lig'de deplasmanda 2'nci galibiyetini elde etmek istiyor.
2.03.2024 Samsunspor
Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet alev aldı! Seriye bağladı
Trabzonspor'da Mahmoud Trezeguet alev aldı! Seriye bağladı Mısırlı yıldız, oynadığı son 4 resmi müsabakada rakip fileleri havalandırmayı başardı.
26.02.2024 Trabzonspor
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi
150 yıldır tek ailenin yönettiği ilçe: İlk belediye başkanı benim babamın dedesiydi 1874 yılında kurulan ilçe belediyesinin ilk başkanı olan Sarıalizade Ömer Lütfü Bey bu görevi 52 yıl sürdürmesiyle başlayan gelenek 150 yıldır devam ediyor. 44 bin 527 nüfuslu ilçede belediye başkanı isimleri değişse de belediye başkanlarının soyadları hep aynı kaldı.
15.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü açıklaması! İşte günlük üretilen varil miktarı Zonguldak’taki Madenci Anıtı’nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gabar'daki günlük petrol üretim miktarını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?
BİR SEVDADIR İSHAK ALİ KİMDİR? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Bir Sevdadır dizisi bu akşam başlıyor. Ekranların yeni dizisi Bir Sevdadır oyuncuları ise merak ediliyor. Günay Günaydın'ın yönettiği “Bir Sevdadır” dizisinde Sude Zulâl Güler ve Feyyaz Şerifoğlu başrollerde yer alıyor. İshak Ali karakterini ise genç oyuncu Sinan Tuzcu canlandırıyor. Peki, Bir Sevdadır İshak Ali kimdir? Bir Sevdadır dizisinin İshak Ali'si Sinan Tuzcu kimdir, hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? Sinan Tuzcu hayatı ve biyografisi…
31.01.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi
Bakan Güler Hakkari'de! Operasyonlara ilişkin talimatlar verdi Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak ve kuvvet komutanları ile birlikte Hakkari'ye gitti. Güler, Pençe-Kilit Operasyon bölgesindeki son durumla ilgili bilgi aldı ve operasyona ilişkin talimatlar verdi.
25.12.2023 Gündem
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor
Türkiye kahraman şehitlerine ağlıyor Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekat bölgesinde önceki akşam sızma girişiminde bulunan PKK’lı teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen altı kahraman asker tüm ülkeyi yasa boğdu.
24.12.2023 Gündem
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi
Yürekler yine yandı: 6 asker daha şehit... Çift harekatla bedel ödetildi Türkiye Irak’ın kuzeyinden gelen acı haberle ağlarken dün bir kez daha yürekler yandı. Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 6 asker şehit oldu. Çatışmada 16 terörist etkisiz hale getirildi.
24.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri