Ön Seçim

Ön Seçim

Son dakika ön seçim haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ön seçim gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ön seçim haber sayfamızda...

Ön Seçim

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.006 ön seçim haberi bulunmuştur.
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Haberler
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu
Çukurova Belediye Başkanı Çetin'den CHP'ye tepki: Genel Başkan pusu kurdu CHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Çukurova Belediye başkanı Soner Çetin, istifa sürecine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Gündem
Pence Trump'a destek vermiyor
Pence Trump'a destek vermiyor ABD'de başkan adayları kesinleşirken Donald Trump'ın Beyaz Saray döneminde yardımcılığını yapan Mike Pence, verdiği kararının sürpriz olmadığını söyledi.
16.03.2024 Dünya
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı
Trump 'Süper Salı' öncesinde üç eyaleti daha kazandı Adım adım Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adaylığına ilerleyen ABD'nin eski başkanı, tüm ön seçimlerden zaferle ayrıldı. Mevcut başkan Joe Biden ise, son ankete göre Trump'a karşı seçimi kaybediyor.
3.03.2024 Dünya
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi
Demokrat Parti'li Aydın Özer'in adaylığı iptal edildi Demokrat Parti'den Kumluca belediye başkan adayı olan Aydın Özer'in adaylığı İl Seçim Kurulu kararıyla iptal edildi.
29.02.2024 Gündem
İYİ Parti'ye Ankara'da şok! CHP'nin itirazı kabul edildi
İYİ Parti'ye Ankara'da şok! CHP'nin itirazı kabul edildi CHP'nin Ankara İl Seçim Kurulu'na itirazı üzerine İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır’ın adaylığı düşürüldü.
29.02.2024 Gündem
CHP'de çok konuşulacak iddia! 'Belediye başkan adayı narkozun etkisinde görevden çektirildi'
CHP'de çok konuşulacak iddia! 'Belediye başkan adayı narkozun etkisinde görevden çektirildi' Edirne'de CHP belediye başkan adayı gösterilen ve daha sonra sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiği ifade edilen Şükrü Ciravoğlu ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.
26.02.2024 Gündem
Güney Karolina ön seçimini Trump kazandı: Daha önce hiç böyle bir ruh olmamıştı
Güney Karolina ön seçimini Trump kazandı: Daha önce hiç böyle bir ruh olmamıştı ABD başkanlık yarışında Cumhuriyetçi Parti’nin adayının kim olacağını belirlemek üzere Güney Karolina eyaletinde yapılan ön seçimi Donald Trump kazandı.
25.02.2024 Dünya
CHP'ye Saruhanlı'da şok! Saadet Partisi'nden de seçime giremeyecek
CHP'ye Saruhanlı'da şok! Saadet Partisi'nden de seçime giremeyecek Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, İlçe Seçim Kurulu Zeki Bilgin'in, Saadet Partisi'nden belediye başkan adayı olamayacağına karar verdi.
24.02.2024 Gündem
CHP Didim ilçe yönetiminden istifa kararı
CHP Didim ilçe yönetiminden istifa kararı Aydın’ın Didim ilçesinde CHP İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri toplu olarak istifa eti.
20.02.2024 Gündem
Ahmet Türk'ten 'Ön seçimde yanlış ve eksik kararlar da alındı' açıklaması
Ahmet Türk'ten 'Ön seçimde yanlış ve eksik kararlar da alındı' açıklaması Mardin'de Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi’nin (DEM) aday belirleme sürecinde yapılan ön seçimde yüzde 50’yi geçemeyen ve adaylıktan çekilen ancak daha sonra belediye başkan adayı olarak açıklanan Ahmet Türk açıklamalarda bulundu.
18.02.2024 Gündem
'Efsane Başkan' olarak anılıyordu! CHP'de istifa haberleri peş peşe geldi
'Efsane Başkan' olarak anılıyordu! CHP'de istifa haberleri peş peşe geldi CHP'de istifa haberleri peş peşe gelirken Genş Başkan Yardımcısı da partiden ayrıldığını duyurdu. CHP'den istifa eden Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, parti yönetimine zehir zemberek sözlerde bulunurken İzmir'de de 'Efsane Başkan" olarak anılan Osman Özgüven CHP'den istifa ettiğini duyurdu.
15.02.2024 Gündem
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti
CHP Hatay’ı teklif etti Haluk Levent reddetti CHP’nin, Lütfü Savaş’ın adaylığını geri çekip çekmeyeceği merakla beklenen Hatay için müzisyen Haluk Levent’e teklif götürdüğü ancak reddedildiği ortaya çıktı. Parti Sözcüsü Yücel ise Levent’e kurumsal düzeyde bir teklif yapılmadığını söyledi.
13.02.2024 Gündem
Muharrem İnce: Belediye başkanlarına kapımız açık
Muharrem İnce: Belediye başkanlarına kapımız açık Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Memleket Partisi olarak belediye başkan adaylarımızdan tek bir isteğimiz var; depreme dirençli kentler" dedi.
7.02.2024 Gündem
CHP'de en kritik PM! ‘Kale’ koltuğunun adayı netleşecek
CHP'de en kritik PM! ‘Kale’ koltuğunun adayı netleşecek CHP’de bugün önce MYK sonra PM toplanacak. Kritik toplantılarda, CHP’nin kalelerinden Çankaya başta olmak üzere açıklanmamış ve ön seçim kararı alınmamış yerlerin belediye başkan adayları belirlenecek.
2.02.2024 Gündem
Barış Yarkadaş'tan flaş CHP çıkışı: Değişim işi çuvalladı, örgüt bir infial içinde
Barış Yarkadaş'tan flaş CHP çıkışı: Değişim işi çuvalladı, örgüt bir infial içinde CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş katıldığı canlı yayında flaş açıklamalarda bulundu. Yarkadaş, "Değişim işi çuvalladı. İlçe başkanları tepeden atamaları TV'den öğreniyor. Örgüt büyük bir infial halinde" açıklamasında bulundu.
1.02.2024 Gündem
Tunç Soyer'den CHP Genel Merkezi'ne zehir zemberek sözler: Adil değil
Tunç Soyer'den CHP Genel Merkezi'ne zehir zemberek sözler: Adil değil İzmir için aday gösterilmeyen Tunç Soyer, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
30.01.2024 Gündem
‘Yolumuz Türkiye ittifakını kurmak’
‘Yolumuz Türkiye ittifakını kurmak’ CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün, partisinin Eskişehir aday tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda yeni üyelere rozetlerini takan Özel, Büyükerşen’in jübile yaptığını ve partideki belediyelerin koordinatörlük görevine getirildiğini açıkladı.
28.01.2024 Gündem
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları
İstifalar, geri çekilmeler! İşte CHP'de belli olan başkan adayları CHP MYK ve PM dün saatler süren mesai yaptı. Toplantı sürerken yeniden aday gösterilmeyeceğini öğrenen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi CHP’den istifa etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ise ön seçim talep ederek adaylıktan çekildi.
27.01.2024 Gündem
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok
Trump yine kazandı! Başkan adayı Haley'e büyük şok ABD'de 5 Kasım'da yapılacak Başkanlık Seçimleri öncesi Cumhuriyetçi Parti'de başkan adaylığı için ikinci ön seçim New Hampshire'da yapıldı. Eski başkan Donald Trump, Iowa'dan sonra New Hampshire'da da ön seçimi kazandı.
24.01.2024 Dünya
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi
DeSantis, ABD Başkanlık yarışından çekildi Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı. De Santis, “Cumhuriyetçi seçmenlerin çoğunluğunun Donald Trump'a bir şans daha vermek istediği çok açık” dedi.
22.01.2024 Dünya
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık'
ABD Başkanlık yarışından çekildi! 'Trump'ın Biden'den üstün olduğu açık' Florida Valisi Ron DeSantis, 2024'te yapılacak ABD başkanlık seçimi aday adaylığından çekildiğini açıkladı.
21.01.2024 Dünya
Ahmet Türk ikna edildi! DEM Parti Mardin adayı oldu
Ahmet Türk ikna edildi! DEM Parti Mardin adayı oldu Mardin’de, 14 Ocak’ta partisinin ön seçim sonuçlarında yüzde 50 oranını geçemediği için adaylıktan çekildiğini açıklayan Ahmet Türk, ikna edilerek, DEM Parti’nin Mardin Büyükşehir Belediyesi başkan adayı olarak tanıtıldı.
21.01.2024 Gündem
2024 ABD SEÇİMLERİ ne zaman? Yeni ABD başkanı kim olacak, başkan adayları kimler?
2024 ABD SEÇİMLERİ ne zaman? Yeni ABD başkanı kim olacak, başkan adayları kimler? ABD'de yeni başkanın belirlenme süreci başladı! Uzun soluklu bir maraton olan ABD başkanlık seçimleri için ilk olarak ön seçim süreci oluyor. İlk etapta partilerin başkan adayları belirleniyor. Peki, 2024 ABD Başkanlık seçimi tarihi ne zaman?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor?
ABD'de Cumhuriyetçiler başkan adayını nasıl seçiyor? Eski ABD Başkanı Donald Trump da yeniden göreve seçilmek istiyor. Beyaz Saray'a giden yol uzun ve Trump’ın başkanlık seçimlerinde yarışabilmesi için önce Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı olması gerekiyor. 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçi Parti'nin adayı, muhtemelen Demokrat Parti'nin adayı Başkan Joe Biden ile karşılaşacak.
17.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ön Seçim ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.